57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
JD4650 #7299 törüld a rába kerekeit és a kormányát, aztán tedd be a K700-as helyére. -
#7298 valameik traktor xml-jét tetedd be vagy teljesen újat ítál? -
Lack #7297 Valaki hozzáértő megnézhetné. A game.exe hibával leáll, ha berakom a játékba. + textúrázni kellene + csuklósra nemigen lehetne megcsinálni, de amúgy jó lenne.
LETÖLTÉS
-
Technoboy28 #7296 Milyen fajta videó kártyád anta? -
anta26 #7295 PLÍÍÍÍÍÍÍÍZZZZZZZ a directxet frissitettem de még mindig azt írja ki h frissicssem olavastam az F.A.Q-ban de már nem értem plíz majd irjatok vissza -
marhavago #7294 sziasztok hova kell buritani a levágott füvet a k farm modban? -
Technoboy28 #7293 Pickány köszi az infót! -
Technoboy28 #7292 Az FAQ-s megjegyzés kinek írtad? -
#7291 Csak nagyjából tudtam lefordítani és ezek a buzi germánok elég jól tudnak fenyegetőzni.Menyjenek a qrva anyjukba!!!Nagyképű majmok!!! -
#7290 én azt tom mondani a gép berakással kapcsolatba hogyha beraksz egy gépet akkor utána amikor ráléptél a mentett helyre ahova beakarsz lépni akkor nyomd meg azt az uj gombot amit a grassmoddal egyutt jelent meg ez a gomb a rendrakás t vagy a frissitést jelnti és ezzel egyutt beteszi a gépet és nem kella mentett részbe betenni egy poziciot és sennyi de erre már rá lehetett volna jönni és nem ...... -
#7289 lécci vki tegye fel máshova a rábát mert nekem data.huról nem szedi le -
#7288 Abba ez konkrétan (még) nincs benn.:D -
roznor #7287 melyik a nyomjelzős vetőgép? tudnál egy képet dobni róla? nekem mind a két vetőgépnél csak a "V" lerakás jelenik meg!!! -
#7286 FAQ csodákra képes -
#7285 jah ezt észrevettem amikor töltött de ami előtt beadná a start gombot kilép, szented ezt mért csinálja?? -
Technoboy28 #7284 Helló!Egy olyan kérdésem lenne,hogy grass mod-ba hogyan kell betenni a gépeket!Tegnap raktam föl a grass mod-ot,elötte csak a sima LS-volt fönn!Ahoz betudtam tenni a gépeket,meg a kelékeket,is,csak ennél meg nem jeleníti meg a gépeket,amiket berakok!Valaki léccives segítsen!
Előre is köszi! -
Lack #7283 Végül is nem gond. Csak többet tölt a játék indításkor, be is lassulhat tőle. -
#7282 de az miért gond hogy nagy a mérete?
-
quados19 #7281 a nyomjelzős vetőgéppel ha megnyomod az N betüt akkor füvet vet -
Lack #7280 16MB a minimum amire sikerült csökkenteni a méretét. -
#7279 persze hogy érdekel
-
joe79119 #7278 sajnos a kerék miatt ilyen nagy méretű a fájl -
Lack #7277 Egyedül annyi a bajom vele, hogy nagyon nagy a fájl. Megpróbálok kezdeni vele valamit. -
joe79119 #7276 ha érdekel valakit,van még néhány modell készítve -
Lack #7275 Nagyon durva ez a RÁBA. Király! Ki tette át i3d-be? Jó lenne megcsinálni azt is, amelyiknek előre van csúsztatva a fülkéje. Korábban volt betéve kép arról is. A típusát nem tudom. -
volfika #7274 olyan gondom lenne,hogy letöltöttem a játékot torrentel daemonnal minden tökéletessen ment feltelepitettem és nem indul el me másoltam a magyarositást és ugy sem.Amugy vissza olvastam áprilisig és elég sok mindent letöltöttem mégis szükségem lenne egy kis segitségre!! gondolom,hogy ez a játék is van olyan jo mint a többi! további betakaritást!! -
#7273 meg azt nem értem hogy ha nincs textura attól kéne működnie a gépnek nem?? mit kell még ezen a fájlon változtatni hogy működjön?? -
#7272 mivel lehet texturát csinálni?? -
#7271 Giants Editorral a 3id filet
amit le lehet tölteni mert belinkelték -
#7270 mármint mit nyitottál meg??
-
#7269 ezt közben hogy tudtad megnyitni Konya??
-
#7268 jelenleg íg néz ki a Career Vehicles.xml fileom:D
-
#7267 én próbáltam xml-t írni megnéztem 3 nagyobb traktor xml jét ugyan az így áttírtam 1 két dolgot rajta de amikor elindítanám a játékot kilép a töltésnél nem tom mi lehet ezt csinálja a tartálykocsinál is, ha valaki tud segíteni az segítsen pls!!
-
#7266 okéköszi -
#7265 meg kell írni az XML file-t meg skin kell rá -
#7264 DjKonya amitbelinkeltél rábát avval mit kell csinálni?? -
roznor #7263 Sziasztok! Valaki megtudja mondani hogy mivel lehet füvet vetni??? -
tapper #7262 Vki olyan segítségét várom aki érti a giants editort meg az irogatást is mert odáig eljutok hogy nagyobb az asztal de elünik rollla a skin meg csak az eredetí méreténél vág :S:S
Ez miért van léccives valaki aki tud 1 normális vágóasztalt készíteni nagyot ! :D az msn-re egyen már fel és ott megbeszéljük.
msn: [email protected] -
topszi #7261 valaki tegye má a 13 fejes ekémek a linkjét
köszönöm -
#7260 tedd fel sendspace-re vagy vhova máshova pls.