57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Nickel77
    Kiváncsi lenék azért rá. 1 azért mutathatnál.
  • Bali0119
    Nem fejezzük be, mert én magamért és azokért akikkel egyetértek kiállok.
  • zetor12145
    akk szevasz!!mehetsz a saját utadra!!
  • Lack
    Fejezzük be, értelmetlen a vita.
  • Kovács Erix
    Nem vagy az mert nem is mondta senki hogy az vagy:)
  • Bali0119
    Ki mondta hogy én nem modellezek? Csinálom magamnak a módokat (KIEMELEM: MAGAMNAK). Semmi szükségem rá, hogy megosztom, és más meg beleturkál stb. Jó ez nekem így ahogy van. Mindjárt jönnek a válaszok, hogy mutass egy képet a saját módodról, mert nem hiszitek el.. A válasz: nem mutatok.
  • tzs1
    Ja, és tetszik az új banner!
  • Lack
    Egyébként, ha nem tetszik ami a topikban folyik, nem kell idejönni. Elég ha a portált megnézed, hogy van-e új gép...
  • Lack
    Igen, csak van aki balfasz módjára jön offolni, meg beugatni a másiknak, és van aki meg normálisan tud viselkedni. A két dolog nem egyenlő.

Szerintem nem Bali0119 az akinek be kellene szólogatni Nickel77-nek, esetleg majd ha hasonló modokat csinál, vagy valamit felmutat a nagy szövegén kívül.
  • Nickel77
    Jó beismerem egy hatalmasvagyok.
  • tzs1
    Gratula! Ez igen jó lett.....
  • Bali0119
    Az lenne a legjobb ha bezárnák, és csak a moderátorok írhatnának meg a házigazda, hogyha kijön egy új gép vagy valami. Leírják hogy hogyan működik, tulajdonságok stb..
    Azok félnek attól, hogy bezárják a topicot, akik nem tudnak (jobban mondva nem akarnak, mert mindenki meg tudna csinálni mindenkit, csak akarat kell hozzá) segítség nélkül csinálni semmit.
  • MUERTE vs MERTE
    Valaki irjon legyenszivas valami megoldást arra hogy ne mindig 1000€ val kezdjem a játékot KÖSZÖNÖM DE HA LEHET NE KÜLDJETEK A FAQ-ba MERT AZT MÁR NÉZTEM SEGITSETEK MERT MÁR A FEL ROBBANÁS HATÁRÁN VAGYOK.
  • Gyr
    Nem épp arra gondoltam, hanem akár a topicot is bezárhatják ha itt fogtok balhézni...
  • Kovács Erix
    jolmondod mindenki egyenlő!
  • BMW320i
    Én nem harcolok , főleg nem monitor előtt.Csupán egy ártatlan kérdést tettem fel aminek a végéről lemaradt a ?-jel.És a lámázáson sem akadok ki mert tudom , hogy mindenki az volt még Nikel is csak valaki beismeri valaki nem.Sokan véresen komolyan veszik ezt az egészet ,pedig nem kéne.
  • Bmx01
    jah meg a Markolós traktornak hogytom mozgatni a karját??
  • Bmx01
    hello

Valaki tudna nekem mondani CONTROLS t??

optionba nem találtam.

(hogy milyen gomb mire való)

Pl hogytom felkapcsolni a világítást a Házamon......
  • Bali0119
    Nem sülne ki belőle jó.. Szartok hogy abbahagyja a modellek megosztását mi?
  • Gyr
    Én sem szólok bele...
  • TOMSILENT
    Hú ha ez már komoly harc.....nem ártom bele magam...kivárom a végét....
  • Gyr
    Szerintem ezt most abba kéne hagyni =( Nem fog belőle jó kisülni...
  • Bali0119
    Szerintem meg vegyél vissza magadból, mert nem te osztod itt az észt, kisgyerek.. BMW320i-nek teljes mértékben igaza van. Nem értem miért kell uploaded-re tölteni, van annál külömb tárhely is.. Erről a szarról 40-50-el jönnek a cuccok, másról meg 660 körül!!
    Nickel jobb lesz ha elgondolkodsz magadon, mindenki egyenlő, akármit csinál, engem az sem érdekel ha a pápa csinálja, akkor se fogom senki seggét nyalni mint egyesek! "húú nickel ez nagyon jó grat hozzá" és társai..
  • BMW320i
    Már régen lámáztak le , de az is kell néha.:D Olvastad a pm-et amit tegnap írtam neked?Vagy olvasatlanul törlöd őket.Nem kuncsorogtam csak arra kértelek , hogy válaszolj , de lehet sokat kértem.Végül is nem rólam irkálnak más forumon.Bocs amiért zavartalak!
  • Nickel77
    Talán ha tennél annyi erőfeszítést hogy regelsz Uploadra akkor nem kellene várnod.
  • péistike
    oda van írva hogy MODELL??
  • 16gaborm
    Hali
    CAT Lexion 480R javított, honosított verzió-t beraktam a játékban de elindulni se tudok fele+kormát se tom fordítani pedig Enter el eindítom a motort és semmi....
    Köszi a segítsége előre is!
  • TOMSILENT
  • iker casillas
    Valaki segítsen aki ért a Giants Editiorhoz!!!!!!Két pótkocsiból kreálok 1et.Szépen elmentem, visszacsomagolom és minden ok.Elindítom a játékot és csak az 1ik pótnak vannak benne a részei a másik teljesen eltűnik.Mit tegyek?
  • Mitsurob
    Aratás - Sóly 2009
    Betyár - Mitsu
    Mitsu műszakban..

Betyár már várja a magtartály megtelését.

No comment..

Készülhetsz Betyár!

Ürítés

Bocs a sok képért!
  • BMW320i
    Egyet nem értek miért szereti mindenki ennyire az upload-ot.Nekem csak 3-an enged letölteni most várhatok 1 órát.
  • BMW320i
    Hehe!Veszprém környéki srácok.Mikor lesz rallye?Jó az az ifa.
  • Csanig94
    Üdv Mindenkinek!
    Azt szeretném Tőletek megkérdezni,hogy van-e itt valaki,aki tenne nekem egy akasztási pontot az UAZ-ra?
    Az írjon privátban légyszi!
    ELŐRE IS KÖSZI!
  • Willymi
    ott a pont egy régi 208-as egy újabb 208 és egy 360-as mega de ha ennyire poroltóztok igen az is közös meg a ferdefelhordó a kerekek a matárfelél félig.....
  • JD4650
    a seggük
  • sanysany
    a poroltó??
  • Fendt Trisix
    nem hanem mind a 3 mega és a legszélső 360-as
  • KACSAMADÁR
    mindegyik ugyanaz csak 3 generáció?
  • ladaman
    mi
    a kerekek?:D
  • Willymi