57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
Nickel77 #56617 Kiváncsi lenék azért rá. 1 azért mutathatnál. -
#56616 Nem fejezzük be, mert én magamért és azokért akikkel egyetértek kiállok. -
#56615 akk szevasz!!mehetsz a saját utadra!! -
Lack #56614 Fejezzük be, értelmetlen a vita. -
#56613 Nem vagy az mert nem is mondta senki hogy az vagy:) -
#56612 Ki mondta hogy én nem modellezek? Csinálom magamnak a módokat (KIEMELEM: MAGAMNAK). Semmi szükségem rá, hogy megosztom, és más meg beleturkál stb. Jó ez nekem így ahogy van. Mindjárt jönnek a válaszok, hogy mutass egy képet a saját módodról, mert nem hiszitek el.. A válasz: nem mutatok. -
#56611 Ja, és tetszik az új banner! -
Lack #56610 Egyébként, ha nem tetszik ami a topikban folyik, nem kell idejönni. Elég ha a portált megnézed, hogy van-e új gép... -
Lack #56609 Igen, csak van aki balfasz módjára jön offolni, meg beugatni a másiknak, és van aki meg normálisan tud viselkedni. A két dolog nem egyenlő.
Szerintem nem Bali0119 az akinek be kellene szólogatni Nickel77-nek, esetleg majd ha hasonló modokat csinál, vagy valamit felmutat a nagy szövegén kívül.
-
Nickel77 #56608 Jó beismerem egy hatalmasvagyok. -
#56607 Gratula! Ez igen jó lett..... -
#56606 Az lenne a legjobb ha bezárnák, és csak a moderátorok írhatnának meg a házigazda, hogyha kijön egy új gép vagy valami. Leírják hogy hogyan működik, tulajdonságok stb..
Azok félnek attól, hogy bezárják a topicot, akik nem tudnak (jobban mondva nem akarnak, mert mindenki meg tudna csinálni mindenkit, csak akarat kell hozzá) segítség nélkül csinálni semmit. -
#56605 Valaki irjon legyenszivas valami megoldást arra hogy ne mindig 1000€ val kezdjem a játékot KÖSZÖNÖM DE HA LEHET NE KÜLDJETEK A FAQ-ba MERT AZT MÁR NÉZTEM SEGITSETEK MERT MÁR A FEL ROBBANÁS HATÁRÁN VAGYOK. -
#56604 Nem épp arra gondoltam, hanem akár a topicot is bezárhatják ha itt fogtok balhézni... -
#56603 jolmondod mindenki egyenlő! -
#56602 Én nem harcolok , főleg nem monitor előtt.Csupán egy ártatlan kérdést tettem fel aminek a végéről lemaradt a ?-jel.És a lámázáson sem akadok ki mert tudom , hogy mindenki az volt még Nikel is csak valaki beismeri valaki nem.Sokan véresen komolyan veszik ezt az egészet ,pedig nem kéne. -
Bmx01 #56601 jah meg a Markolós traktornak hogytom mozgatni a karját?? -
Bmx01 #56600 hello
Valaki tudna nekem mondani CONTROLS t??
optionba nem találtam.
(hogy milyen gomb mire való)
Pl hogytom felkapcsolni a világítást a Házamon...... -
#56599 Nem sülne ki belőle jó.. Szartok hogy abbahagyja a modellek megosztását mi? -
#56598 Én sem szólok bele... -
#56597 Hú ha ez már komoly harc.....nem ártom bele magam...kivárom a végét.... -
#56596 Szerintem ezt most abba kéne hagyni =( Nem fog belőle jó kisülni... -
#56595 Szerintem meg vegyél vissza magadból, mert nem te osztod itt az észt, kisgyerek.. BMW320i-nek teljes mértékben igaza van. Nem értem miért kell uploaded-re tölteni, van annál külömb tárhely is.. Erről a szarról 40-50-el jönnek a cuccok, másról meg 660 körül!!
Nickel jobb lesz ha elgondolkodsz magadon, mindenki egyenlő, akármit csinál, engem az sem érdekel ha a pápa csinálja, akkor se fogom senki seggét nyalni mint egyesek! "húú nickel ez nagyon jó grat hozzá" és társai.. -
#56594 Már régen lámáztak le , de az is kell néha.:D Olvastad a pm-et amit tegnap írtam neked?Vagy olvasatlanul törlöd őket.Nem kuncsorogtam csak arra kértelek , hogy válaszolj , de lehet sokat kértem.Végül is nem rólam irkálnak más forumon.Bocs amiért zavartalak! -
Nickel77 #56593 Talán ha tennél annyi erőfeszítést hogy regelsz Uploadra akkor nem kellene várnod. -
#56592 oda van írva hogy MODELL?? -
#56591 Hali
CAT Lexion 480R javított, honosított verzió-t beraktam a játékban de elindulni se tudok fele+kormát se tom fordítani pedig Enter el eindítom a motort és semmi....
Köszi a segítsége előre is! -
#56590 -
iker casillas #56589 Valaki segítsen aki ért a Giants Editiorhoz!!!!!!Két pótkocsiból kreálok 1et.Szépen elmentem, visszacsomagolom és minden ok.Elindítom a játékot és csak az 1ik pótnak vannak benne a részei a másik teljesen eltűnik.Mit tegyek? -
#56587 Aratás - Sóly 2009
Betyár - Mitsu
Mitsu műszakban..
Betyár már várja a magtartály megtelését.
No comment..
Készülhetsz Betyár!
Ürítés
Bocs a sok képért! -
#56586 Egyet nem értek miért szereti mindenki ennyire az upload-ot.Nekem csak 3-an enged letölteni most várhatok 1 órát. -
#56585 Hehe!Veszprém környéki srácok.Mikor lesz rallye?Jó az az ifa. -
Csanig94 #56584 Üdv Mindenkinek!
Azt szeretném Tőletek megkérdezni,hogy van-e itt valaki,aki tenne nekem egy akasztási pontot az UAZ-ra?
Az írjon privátban légyszi!
ELŐRE IS KÖSZI! -
Willymi #56583 ott a pont egy régi 208-as egy újabb 208 és egy 360-as mega de ha ennyire poroltóztok igen az is közös meg a ferdefelhordó a kerekek a matárfelél félig..... -
JD4650 #56582 a seggük -
sanysany #56581 a poroltó?? -
Fendt Trisix #56580 nem hanem mind a 3 mega és a legszélső 360-as -
#56579 mindegyik ugyanaz csak 3 generáció? -
#56578 mi
a kerekek?:D -
Willymi #56577 a Képeken látható 3 kombájnban van valami közös:P