Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ha egy qrva köszönömöt nem tudtok leírni akkor mostantól semmit nem teszek fel sehova.Igaz nem nagy cuccokat tettem fel de azért egy kösz jól esett volna.De játszani jó velük ugye?Mert láttam pár képet az általam feldobott cuccokról.Ennyit értek!!!0
Tisztelt HG ezt ne töröld ha lehet!Köszönöm!
Tisztelt HG ezt ne töröld ha lehet!Köszönöm!
hogy alakul ki a sár a tsz mapban?
Teljesen mindegy, mert nem tudja miért írta ezt. Slick kizárta ezt a lehetõséget. Az már jó jel, hogy elolvassátok a hsz-eket, már csak meg kellene érteni...
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Na itt vagyok GE-ben, most itt mit állítsak?
Silora már rákattintottam, van is egy trigger, csak nem tom azt most bejelöljem vagy mi legyen?
Silora már rákattintottam, van is egy trigger, csak nem tom azt most bejelöljem vagy mi legyen?
Helló!Van egy olyan gondom h beteszek egy trakit és nem ment a játék ez mitõl van és javíthatatlan hiba vagy javítható?
Csak a munka..:)

\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"
bocsi ifa skin-t akartam írni nah aki tud csinálni az írjon privátba!!!!!!!!
a világítás hol marad ?? <#vigyor2>#vigyor2>
<#eplus2>#eplus2>az igen!!!
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
hali aki tud ida skin-t csinálni az írjon nekem privátba !!!!
kap cserépe 1 nagyon jó gépet!!!
kap cserépe 1 nagyon jó gépet!!!
Meguntam hogy egyesével mászkáljak mert igy is 6 potkocsinyi lett és így olcsobb volt nem kellet anyi gázolajat fizetni mert rövideb volt az ut:)

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Nincs valakinek ilyen??? PLS!!!
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
a grafikát fullra állítod :D én nekem jó gépem van de úgy tûnik hogy kevés neki a 2 giga DDR 3-as ram ezért full grafón néha úgy gondolja hogy lefagy az egész mindenség xD
Csaby
Hogyan tudnék #56323 grafikát elérni nekem csak ilyen van #56355
Nem ám!!!!!!44
Ez nagyon jó!!! mint egy igazi T.SZ. :P
Na srácok senki sem tud mondani semmit hogy mit kell átirni a CAT kombájnál hogy ne az enterrel induljon hanem ugy mint a többi hogy amikor kiválasztom akkor automatikussan induljon.
nincs kedve valakinek ezt megcsinálni:(csak kerék kell rá::http://www.abload.de/image.php?img=jp7i4.png
bocs
Nem =). Ott írja lent az üzenetnél a jobb alsó sasokba hogy kinek írta mivel használja a "válasz erre" gombot.

Szép napot mindenkinek!Itt az aratási szezon!<#wink>#wink>
bocs nemtõlem kérdezted?
15.1 mb lett (felfele kerekítve) de még jönnek a kerekek hozzá ami azért "feldobja" majd.
1,74mb
de
http://www.abload.de/image.php?img=jp7i4.png
de
http://www.abload.de/image.php?img=jp7i4.png
Szakmabeli kérdés.: Hány mega lett az i3d? <#vigyor2>#vigyor2>
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
minek töröltétek ki a t150k
hello mindenki!akinek nincs rábája de ért a GEhez az írjon privit, üzletet ajánlok<#vigyor2>#vigyor2>
Hello srácok!
Az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy betszem a class lexikon 600-at és mikor aratni szeretnék leáll az asztal.?????
köszi köszi!
Az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy betszem a class lexikon 600-at és mikor aratni szeretnék leáll az asztal.?????
köszi köszi!
Szerintem is nagyon jó. Az MTZ-vel nagyon hangulatos.<#vigyor0>#vigyor0>
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Tényleg utolsó Off alakítottam a borán még1et mostmár gyórsúlhatunk.

hello srácok hogy tudom azt megoldani hogy a kasza a lekaszált füvet rendbe tegye ne pedig szét teritse
Jó akkor bocsi, úgy értem akkor hogy VETERÁN német pokolgép:D:D