Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném Tõletek megkérdezni,hogy van-e itt valaki,aki tenne nekem egy akasztási pontot az UAZ-ra?
Az írjon privátban légyszi!
ELÕRE IS KÖSZI!
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

(Bannerban megtalálod !)
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Szintetizátorom Yamaha 3000
\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!
a pirosra csinálod amelyik képet adtam?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Ki mit mond? First impressions?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
csap még utánna 1 egy fejes ekét oszt nekiugrasz a 30 hektáros táblának
NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"
Amúgy megmaradt eddig.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Muerte:
Tudom, hogy arról kérdezted, de az a kép, amit sztálin tedd be, nem arra vonatkozott.
Aratgattam egy kicsit
De az idõjárás megint közbe szólt:S
sry a sok képért
CLAAS DOMINATOR 105, 106 4 EVER!!
Csaby