57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • szoboszlai100
    szabi34 már kerestem google is
  • nandorb
    egy hsz. be nem fert volna el:kul. olvas vissza tobb oldalon is van likelve ha ennyire nem vagy kepes akkor menny nyavogj mashol nem neked valo ez a topik
  • szabi34
    OLVASS VISSZA ha arra lusta vagy ott a google!!!
  • szoboszlai100
    na zseni mondd meg má hogy honnan lehet letölteni ajátékot
  • szabi34
    Olvass már visssza vagy 10x be van linkelve!!!!!!!!!!
  • szoboszlai100
    letölteni
  • szoboszlai100
    csá megmondanátok nekem hogy honnan lehet a játékot
  • szoboszlai100
    csá
  • meggabor09
    sziasztok most kaptam meg ezt a játékot és már leszedtem hozzá a kfarmot is és szerintem nagyon jó játék
    sok sikert a további modellek gyártásához
    rendszeresen figyelem a forumot és szedem a jó dolgokat
    csak így tovább
  • nandorb
    na ez jo kerdes de dj norbo seholo se hasznalja ha nem valtozik meg szolunk valakinek hogy valtoztassak meg a velemenyet
  • lippet
    Nem tudtok önállósodni kicsit? Biztos, hogy mef van a próblémátokra a válasz a faq-ban. Ha netalán ott nincs a fórumba száz hogy megvan!

Minek kell egymás után 3 hszt írni?? Egybe nem fért volna el? Ja és a VÁLASZ ERRE gombot mért nem lehet használni?
  • tapper
    olvass vissza még 20 oldalt és meg lesz.
    de be van linkelve az első 20 oldalra is vagy 3x ....
  • dj norboo
    szastzok gyerekek..tom h kiakattok meg iylenek de honnan lehet elszedni a játékot mert olvastam vissza ne tom kb 20 oldalt kb..de nem találtam..valaki linkelne nekem??plspls...thx..
  • Hari1212
    Hali,nem tudja valaki ugy fölrakni valahova egy lucernanyirot és gyüjtöt hogy k farmt használ,és ha kérhetném vehiclesekkel mert nekem nem engedi akkár h csináltam már pedig minden jo :S:S elöre is ezer hála !! ja és lucerna vető is kéne xD thx!!
  • Claasxerion3300
    looooooooooool xD
  • Nandoo27
    van egy 5 tengelyesem de az alapból bordó szinü és 160 tonnát vittem "volna" vele :)
    csak át kellett irjam kissebbre mert eggyik traktor sem birta el :D:D:D:D
  • Nandoo27
    mindenesetre a duplapótmód benn van és még akkor sem lehetösszeakasztani :S amugy havertól van a mód és őneki nem szaggat be:S nem tudom mitől van ez:S
  • Claasxerion3300
    de mért van 5 tengelyesed is ? ? :????
  • Claasxerion3300
    xD
  • Nandoo27
    ijjjj:S elnéztem bocsi:S nem 5 tengelyes hanem az a tandem :S
  • Claasxerion3300
    adok msn-t :[email protected] PLS küld át elöre is köszi köszi
  • Claasxerion3300
    nem küldöd el nekem pls ????
  • Nandoo27
    innen a fórumból :) a ram-mal nincs gond 1 Gb-os
  • Claasxerion3300
    hát szentem kevés ram de honna nvan neked 5 tengelyes fliegl-öd??? áruld el pls :D:D xD
  • Nandoo27
    Sziasztok !! Nekem csak annyi problémám van hogy az 5 tengelyes flieglt nem tudom egybe akasztani és amikor az épületek fele nézek akár mijen messziről is valamiért beszaggat és ahogy másfelé nézek minden megy tovább ha valaki tunda ebben segiten akkor megköszönném!!!
  • nandorb
    me kell teli offolni a topikot???
  • Claasxerion3300
    jah meg ott a Simtractor v4 key nélkül :S:( :'(
  • Claasxerion3300
    szentem a career es hülyeség miat nem jelenik me
  • Claasxerion3300
    jah alap mindent be másolok és le is ellenörzöm 2x de mégis a claas lexion 600 ilyen szines izé lett de szentem azé me 512 ram om van és az kevés gta sa cod2 cod4 meg ennek a játéknak de pl.holnap jön meg a 1gb ramom szal várok szentem a ram csinálja h ilyen szines lesz :S:S amugy kösz
  • nono 26
    köszi.és azt nem tudod hogy miért nem jelenik meg a játékban?mindent bemásoltam.
  • konrad91
    nincs
  • nono 26
    Kfarmba D47-es pótkocsi benne van?
  • szabi34
    töltsd le kfarmot aztán kész abban minden van ami kell:)
  • nono 26
    Sziasztok!Miért nem jelenik meg a játékban a D47-es pótkocsi?Bemásoltam mindent és mégsincs benne.Aki tud segitsen köszönöm
  • szabi34
    De minden fájlt bemásolsz rendesen?
  • Claasxerion3300
    na végre sikeres áttörés be sikerült raknom a claas xerin 3800 at de 1 baj van vele h csak a kerekek lácanak és a kereket is szinesek :S:S HELP
  • Claasxerion3300
    am nandor szentem a gras mod de nálam nem mükszik de biztos jo lehet de senki nem segit ezé nem jo :SS:S:S:S:((:((:(:( :'(
  • Claasxerion3300
    valaki most már komolyan vegyen fel msn re pls és szépen nyugisan magyaráza el hogy kel skineket be rakni mer márt 1000 szer el olvastam a f.a.q-t meg visza lapoztam az eleére és nem tom még mose hogy kel és ha be rkom(probálom) nem rakja be :S:S nem lehet h v mi verziot kel le szednem ???? pls help pls!!!!!!!!!
  • nandorb
    tiszerintettek meik a legeslegjobb MOD amit ajanlatok nekem??
  • quados19
    Hogy lehet törölni a garázst?