57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • szabi34
    vki nem tudna átküldeni olyan mapot amin kevés épület van?
  • claaslexion
    ja bocs!
    elnéztem nem is te voltál aki pörgött!
    :)
  • claaslexion
    xerion3300!
    mi volt a bibi?
    megy már a game?
  • Claasxerion3300
    hm szartugya de nekem a skineket sem rakja be :SS:S
  • szabi34
    Berakom a Kröger OPEN BETA verziót és nem tölt be a játék utána ez mitől lehet?
  • kispalko
    a D47-es pótkocsi se számolja a gabonát nálatok?
  • ZTM
    cím??
  • 6milan6
    Régen nekem volt olyan is, hogy egyfolytában ment balra. Akkor nekem sem segített semmi. Letöröltem már mindent, játékot, ageiaphysix-et, mappájukkal is, mentéseket is, aztán egyszer jó lett. Fogalmam nincs mitől.
  • ZTM
    fel
  • claaslexion
    ha nincs akkor passz!
  • claaslexion
    lehet hogy az kavar be! ha van huzd ki vagy kapcsold ki a vezérlőpultban!
  • claaslexion
    gamepad kormány vagy ilyesmi?
  • claaslexion
    nincs játékvezérlő csatlakoztatva?
  • Hari1212
    Jo én ejrainditotam a gépet kikapcsoltam ,ujraraktam a gemet és egyan ugy forog mint valami iszákos :S valami a fájlokkal van nem ???
  • claaslexion
    milán nem segitesz?
  • 6milan6
    Nekem is volt mát ilyen jelenség (alap játéknál). Kiléptem, újra elindítottam és jó lett.
  • claaslexion
    ztm ! fel tudsz jönni msn-re ?
    kellene egy kis segitség pótkocsi ügyben!
  • Hari1212
    Hali lenne 1 kérésem valaki megtudná mondani ,hogy K- farm ban nekem mért mozog körbe-körbe a kamera mert igy sehogyse lehet gamelni :S :-(
  • claaslexion
    milán légyszi msn!!
  • ZTM
    kössz ez má működik kösz
  • 6milan6
    scriptet másoltál be? (én nem). Melyiket töltötted le? Próbáld ki azt, amelyiket másodszorra linkeltem.
  • ZTM
    D47:azt a kurva kibasszottos ... nem billent a pot hiába írja ki hogylehet billenteni +se mozdul pedig má lekopik a q bető annyit nyomomráadásul magasabbra engedi a buzát mint a pot oldalát nektek is de a billentéssel mi lehet a kikötőbe vótam a farmon nem néztem
  • gibic
    Benn maradnak, ha mielőtt elindítod a mentést megnyomod a mentés gomb melletti gombot, akkor visszakerül minden az eredeti pozícióba, de a pótok is benn lesznek. És megmarad minden, learatott területek, pénz.....stb.
  • gibic
    Thx.
  • wazul
    jó köszi szépen
  • 6milan6
    NEM. Azzal én nem tudok mit kezdeni.
  • wazul
    és ez ez bent marad mentés után milán?
  • 6milan6
    Itt van.
  • Muthig
    Te, nem azért, de azt a tárcsát honnan szedted?
  • gibic
    Lack v milán a 3 tengelyes kröger pótot feltennétek valahova.:)
  • ZTM
  • kislalik
    Hello!
    Köszönöm szépen!
  • nandorb
    nemtudjuk mert mostmar betelt a pohar!!!

OLVASS VISSZA mert meg egy Off es Buntit fog kapni az aki igy viselkedik szepen lett mar linkelve mar legalabb 10x Tessek olvass vissza ne kerdezetek olyasmit ami levan mar irva
  • ZTM
    olvass vissza jó sokat annyiszor van belinkelve hogy az csak még pls olvass vissza
  • ZTM
    hy all nektek is tovább tőti a kombájn a D47 pótot mint ammekkora a pótkocsi oldala mer roppant zavaró egyépként 2 használok.na a pót +van már csak a zt300 kéne. estére lehet teszek fel képet amiről beszéltem pár órával ez előtt de mondom ac3d i3d-be másként fölös
  • Robika9123
    Sziasztok!

Megtudjátok mondani hogy honnan lehet letölteni a játékot??
    Előre is köszi
  • nandorb
    hat nem csak te hanem en is pl. akkor kiprobaltam rajottem hogy gyenge akadozik akkor abba hagytam most megint jatszom de nem kerdezek olyan marhasagokat mint legalabb rengeteg marha aki ide jar Offolni meg egyeb baromsagokal tolteni a topikot
  • Claasxerion3300
    te halod vagy 3 napja azt keresem hogy van v mi értelmes le irás a mod+skin be rakáshoz és rá jöttem h be reggeltem v mikor régen a sg.h ra és meg kereste ma nevem de most komolyan be raktam a skin eket és ninsc benne a játékba :S:S:S és nem vágom mért :S:SS:S
  • jozsoka
    http://www.youtube.com/watch?v=EZYYapcFjFg&feature=related
    Pihent agyuak.
  • BMW320i
    Tudod amikor megjelent ez a játék , én sokáig csak olvastam , amiket a többiek felírtak.És nem egyszer olvastam el az egészet (az összes oldalt) , igaz akkor még nem volt ennyi.Ha egyszer rászánsz fél órát (mert annyi idő alatt végig lehet olvasni) hidd el sokkal okosabb leszel.Én mindíg azzal kezdem , hogy visszaolvasok.Ha 3 napig nem vagyok netközelbe akkor 3 napi oldalt olvasok vissza.De megéri , mert így mindíg képben vagyok és nem maradok le semmiről.És csak akkor kérdezek , amikor már tényleg nem tudok mit tenni.