57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
szabi34 #7499 vki nem tudna átküldeni olyan mapot amin kevés épület van? -
#7498 ja bocs!
elnéztem nem is te voltál aki pörgött!
:)
-
#7497 xerion3300!
mi volt a bibi?
megy már a game?
-
Claasxerion3300 #7496 hm szartugya de nekem a skineket sem rakja be :SS:S -
szabi34 #7495 Berakom a Kröger OPEN BETA verziót és nem tölt be a játék utána ez mitől lehet? -
#7494 a D47-es pótkocsi se számolja a gabonát nálatok? -
#7493 cím?? -
#7492 Régen nekem volt olyan is, hogy egyfolytában ment balra. Akkor nekem sem segített semmi. Letöröltem már mindent, játékot, ageiaphysix-et, mappájukkal is, mentéseket is, aztán egyszer jó lett. Fogalmam nincs mitől. -
#7491 fel -
#7490 ha nincs akkor passz! -
#7489 lehet hogy az kavar be! ha van huzd ki vagy kapcsold ki a vezérlőpultban! -
#7488 gamepad kormány vagy ilyesmi?
-
#7487 nincs játékvezérlő csatlakoztatva?
-
Hari1212 #7486 Jo én ejrainditotam a gépet kikapcsoltam ,ujraraktam a gemet és egyan ugy forog mint valami iszákos :S valami a fájlokkal van nem ???
-
#7485 milán nem segitesz?
-
#7484 Nekem is volt mát ilyen jelenség (alap játéknál). Kiléptem, újra elindítottam és jó lett. -
#7483 ztm ! fel tudsz jönni msn-re ?
kellene egy kis segitség pótkocsi ügyben! -
Hari1212 #7482 Hali lenne 1 kérésem valaki megtudná mondani ,hogy K- farm ban nekem mért mozog körbe-körbe a kamera mert igy sehogyse lehet gamelni :S :-( -
#7481 milán légyszi msn!! -
#7480 kössz ez má működik kösz
-
#7479 scriptet másoltál be? (én nem). Melyiket töltötted le? Próbáld ki azt, amelyiket másodszorra linkeltem. -
#7478 D47:azt a kurva kibasszottos ... nem billent a pot hiába írja ki hogylehet billenteni +se mozdul pedig má lekopik a q bető annyit nyomomráadásul magasabbra engedi a buzát mint a pot oldalát nektek is de a billentéssel mi lehet a kikötőbe vótam a farmon nem néztem
-
gibic #7477 Benn maradnak, ha mielőtt elindítod a mentést megnyomod a mentés gomb melletti gombot, akkor visszakerül minden az eredeti pozícióba, de a pótok is benn lesznek. És megmarad minden, learatott területek, pénz.....stb. -
gibic #7476 Thx. -
#7475 jó köszi szépen -
#7474 NEM. Azzal én nem tudok mit kezdeni. -
#7473 és ez ez bent marad mentés után milán? -
#7472 Itt van. -
Muthig #7471 Te, nem azért, de azt a tárcsát honnan szedted? -
gibic #7470 Lack v milán a 3 tengelyes kröger pótot feltennétek valahova.:) -
#7469 -
kislalik #7468 Hello!
Köszönöm szépen! -
#7467 nemtudjuk mert mostmar betelt a pohar!!!
OLVASS VISSZA mert meg egy Off es Buntit fog kapni az aki igy viselkedik szepen lett mar linkelve mar legalabb 10x Tessek olvass vissza ne kerdezetek olyasmit ami levan mar irva -
#7466 olvass vissza jó sokat annyiszor van belinkelve hogy az csak még pls olvass vissza -
#7465 hy all nektek is tovább tőti a kombájn a D47 pótot mint ammekkora a pótkocsi oldala mer roppant zavaró egyépként 2 használok.na a pót +van már csak a zt300 kéne. estére lehet teszek fel képet amiről beszéltem pár órával ez előtt de mondom ac3d i3d-be másként fölös -
Robika9123 #7464 Sziasztok!
Megtudjátok mondani hogy honnan lehet letölteni a játékot??
Előre is köszi -
#7463 hat nem csak te hanem en is pl. akkor kiprobaltam rajottem hogy gyenge akadozik akkor abba hagytam most megint jatszom de nem kerdezek olyan marhasagokat mint legalabb rengeteg marha aki ide jar Offolni meg egyeb baromsagokal tolteni a topikot -
Claasxerion3300 #7462 te halod vagy 3 napja azt keresem hogy van v mi értelmes le irás a mod+skin be rakáshoz és rá jöttem h be reggeltem v mikor régen a sg.h ra és meg kereste ma nevem de most komolyan be raktam a skin eket és ninsc benne a játékba :S:S:S és nem vágom mért :S:SS:S -
jozsoka #7461 http://www.youtube.com/watch?v=EZYYapcFjFg&feature=related
Pihent agyuak. -
#7460 Tudod amikor megjelent ez a játék , én sokáig csak olvastam , amiket a többiek felírtak.És nem egyszer olvastam el az egészet (az összes oldalt) , igaz akkor még nem volt ennyi.Ha egyszer rászánsz fél órát (mert annyi idő alatt végig lehet olvasni) hidd el sokkal okosabb leszel.Én mindíg azzal kezdem , hogy visszaolvasok.Ha 3 napig nem vagyok netközelbe akkor 3 napi oldalt olvasok vissza.De megéri , mert így mindíg képben vagyok és nem maradok le semmiről.És csak akkor kérdezek , amikor már tényleg nem tudok mit tenni.