57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
valaki9191 #7579 frissteni kell a video kártyát.
még mielőt megkéded hogy kell az lap alján van kereső és már volt belinkeve hogy honna lehet frissíteni -
dj norboo #7578 feltettem a játékot..elakartam inditani de valami sz*rságot kiirt az én angol forditásom szerint: telepicsd a video kártyád...de ha nem lenne föltelepitva nem is tudnák semmivel se jáccani...pedig nyomom a st v4 et meg a v3 at is..mi lehet a gond szerintetek? -
Hari1212 #7577 Néztem a faq de nincsen benne amit kerestem meg kerestemis de nem ugy van h vehiclesekkel :Sés te véletlenül nem tod ugy felrakni ???? megköszöném!! -
#7576 ugyes vagy le a kalapal -
Claasxerion3300 #7575 jólvan gibic kösz thx -
gibic #7574 Itt a példa: keresés a lap alján, de ne fáradj én 1 perc alatt megtettem: 6285-hszben az alap kfarm van, 7069-hszben meg a módosított ami grass moddal is működik ennyi lett volna. -
topszi #7573 valakinek megvan a triplakerekes fendt??
me nekem az kéne
pls külgyön valaki linket
köszönöm -
topszi #7572 hát sajnos nem tudom lehet rosszul raktál be valamit vagy valami fájl hiányzik:S -
gibic #7571 Ez abszolút fölösleges, egyszer már csinált valki egyet, még az elején az addigi összes modból, de utánna 10 hszel ugyanúgy keresték. Amúgy meg ha rákattint a faq-ra akkor kata honlapját hozza be és onnan elég sokmindent lelehet tölteni, csak innen látszik hogy a faq nem sokan nézik. (Kinek nem inge........) És a lap alján lévő kereső is hasznos csak két kattintás és megvan. -
Claasxerion3300 #7570 meg kinek van meg vagy honnanlehet le szedni a K farmot pls irjátok le pls thx -
Claasxerion3300 #7569 topisz nekem meg van de van 1 problémám a claas lexion 600 meg a claas xerion 3800 ilyen láthatatlan félig meg minden féle szinü nem tugyátok mlrt van ????? PLS HELP PLS -
topszi #7568 csá
pls tedd már fel valahova az 5 tengelyes potot mert kéne nekem
köszi -
Hari1212 #7567 Hali nem tud valaki olyan lucerna csomagot felrakni h a K-farmot használja és a vehiclesek is mellékelné ?? elöre is köcce!!! -
#7566 mi meg menjünk aratni?:P -
#7565 mondjuk ebben igazad van
de hát az ilyen meg vessen magára -
#7564 ami azt illeti egy ilyen linkgyűjtemény se érne egyeseknek semmit.... még onnan se tudná némejik letölteni -
#7563 én megtaláltam mindent ami nekem kellett
kfarmot használom stb
nem magamnak akarok jó ezzel Legenda hanem az ilyen értelmi fogyiknak akik betévednek ide -
#7562 na persze persze...... ezzel magadnak akarsz jót nem másoknak...... -
valaki9191 #7561 ugyan úgy teis megcsinálhatod, de mivel van F.A.Q, és a készítők nem azért szenvedtek vele annyit hogy a lusták ne használják, akkor így jártak.
az meg a legnagyobb szégyen hogy nemtudnak egyesek egy játékot feltelíteni -
kislalik #7560 Hello!
Majdnem az összes fórumozó azzal a 72 mb-os játékkal játszik de ahagy érzed.Amúgy meg a rar fájlokat ki kell csomagolni (kicsomagolni pl. a winrar programmal lehet). -
#7559 valaki aki régebbóta itt van az csinálhatna egy oylan hozzászólást amiben benne van minden link
pl.: alap játék(teljes), demo, kfarm, grassmod, traktorok, vontatmányok, kombájnok, mod-ok, stb hogy az ilyen balf*sz nem olvasni tudók is megtaláljanak mindent.
megjegyzés: én egyszer végigolvastam a forum-ot és van annyi agykapacitásom hogy nagyjából tudom hogy mi hol van de aki erre lusta akkor ezeknek jó lenne ez a hozzászólás
- EZ CSAK EGY ÉSZREVÉTEL A GYENGÉBB KÉPESSÉGŰ EMBEREKRE VALÓ TEKINTERE!!!
AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA -
#7558 itt a birtokom madártávlatból:P felmásztam a hegyre a JD-vel + 2 pótkocsi:D lent még aratok éppen oda mentem csak mondom felnézek:P
-
#7557 ég a lámpa
-
konrad91 #7556 teljes játék !!!!!!!!!!! -
#7555 Lack hogy állsz a Rábával?? -
valaki9191 #7554 abba van a játék ami kb 100 mb, a többi csak egy másik demó játék -
dj norboo #7553 ez a 698,68 mb-s az a teljes játék?vagy még valamit kell mellé szedni le? -
#7552 Lack kész van már a Rába?? -
valaki9191 #7551 ha azt se tudod hogy mit kell azokal a fájlal csinálni akkor ellehet takarodni mert akkor biztos hogy a játal se fogol játszani ha ennyit nemtudol megcsinálni.
és van aki vissza olvass és nem kell minden 2 hsz-be leírni hogy mondja már meg vki, mert mi nem vagyunk olyanok hogy nem olvasunk vissza -
Lack #7550 Szoboszlai eltakarodj most már szétqrod a fórumot Te *kör*llat. Hogy engedhetnek netközelbe ilyen kis értetleneket. -
szoboszlai100 #7549 na irjátok má meg hogy mit kell vele csinálni ha letöltöttem -
dj norboo #7548 kérlek nandor a nevemet 2 oo-val orim..és kinek van kedve hajnali 1 kor keresgetni 20 oldalakat?ennyi.. -
#7547 hy all vki mondjon má 1 obj>i3d konvertáló progit mer akkor nem lesznek új gépek pls link,név mind1 pls fontos -
szoboszlai100 #7546 na hallljátok mit kell ezek kell csinálni -
konrad91 #7545 figyi a lap alján van 1 kereső
abba beirod ezt!!: ls2008
OKÉS??? -
szoboszlai100 #7544 kislalik mit kell csinálni ezekkel a rar fájlokkal
-
szoboszlai100 #7543 hé kislalik ez demo -
szoboszlai100 #7542 na linkeldd be ide hogy itt is be legyen -
kislalik #7541 Hello!
Ez az utolsó:http://data.hu/get/306401/Landwirtschafts-Simulator_2008.rar -
szabi34 #7540 Akkor olvass vissza utolsó húsz oldalban benne van a link ahonnan le lehet tölteni ha nem találod olvass vissza még többet!!!