57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • spawnmadrid
    Sega! Nekem nem a K-farm nem jó, hanem sz oldal egyáltalán nem jelenik meg és le sem tudom tölteni a K-farmot. Tudom hogy melyik hsz-ben van belinkelve de szeretném kérni akinek van másik linkje az dobja fel lécci. thx.
  • BMW320i
    Ne írjatok semmit a németekről , mert engem már letiltottak az oldalukról.Különösebben nem érdekel , csak szólok , hogy ezt is megtehetik.
  • Lack
    A németek ne pofázzanak, ide is fel lehetne tenni az összes új cuccot.

Én az IH ekét függesztett eszközként tudtam betenni a játékba. Hogy így mennyire jó vagy mennyire rossz azt nem tudom.

• szoboszlai100
    császtok olvastam az F.A.Q-ban hogy hogyan kell modokat betenni azt irta
    hogy másoljam át ezt a fájlt <vehicle filename="data/vehicles/tools/plow01.xml" xPosition="211" yOffset="0.5" zPosition="180" yRotation="0" /> egy új sorba de nem engedi hogy át másoljam hogy kell jobb egérgombb másolással bróbáltam
  • bátyo
    ZTM a kombáj a képen 516-os??
  • CoD23
    hja
  • kislalik
    Hello!
    Á a németek pofáznak hogy Kata felteszi a módjaikat!A német fórumon az összes gép magyar gép fent van!A Lack által készített bálaszállítótol a 3 tengelyes Kröger-ig!
  • Roger6
    Köszönöm a gyors választ! :-)
  • dj norboo
    nem..nem felejtettem feltelepiteni....
  • valaki9191
    nekem működik
  • valaki9191
    internet által nyújtott lehetőséget kilehet használni, vagy vissza olvasni 2 napja volt belinkeve, de ha nem elég akkor áttolvasod mind a 97 oldalt
  • bandras87
    honnan tudom letölteni ezt a programot?
    elöre is köszi
  • Roger6
    Sziasztok!

Csak azt szertném kérdezni, hogy mûködik kormánnyal a program, vagy csak bill-el lehet irányítani?
  • NH G240
    OK.OK.
  • valaki9191
    legyen már ebből elég, neketek semmi nemjó ami bevan linkelva
    ha a data-ra van feltőlva akkor az nemjó ha a speedyshare-ra akkor az nemjó, ha másra van feltőlva akkor már term. hogy nemjó
    meglehet nyugodni hogy a szólgáltatóval van vmi és nem a feltőltött anyagal, ha most nemjó akkor lehet hogy 1 óra múlva már jólesz és akkor majd letöltöd
    és nem rögtön azzal jönni hogy már megint rossz
  • JD4650
    azt mondták jó
    csak nem bírták letölteni:D
  • NH G240
    Hello. Fel tudnád tölteni máshova a grasslandhoz átalakított K-farmot mert a speedyshare nem jó.
  • NH G240
    A német fórumon fenn van a Rába: http://landwirtschaftssimulator-mods.de/wip-traktoren-f52.html.
    Legalább odaírták hogy a tőlünk van.
  • ZTM
    hát ez az sehol nem írnak róla pedig a kép +győző
  • JD4650
    még nincs kész. azt sem írják hogy áll jelenleg.
  • ZTM
    a kombájn már +van

de a zt300 még nincs + remélem előbb-utóbb be lesz linkelve mer innen úgy néz ki mintha má készlenne és működne.bocs hogy ezzel foglalom a helyet de má alig várom... A gyengébb értelműek kedvéért (#7773) +szeretném elmondani én semmiféle MTZ-t nem készítek köszönöm
  • kislalik
    Hello!
    LOL az az eget ennyire lamit!Ez már fáj!!XDhihi! 1 hsz-el előtted irtem le!!pfff
  • Claasxerion3300
    szoboszlai szented van megyfa a játékba ??? xD met szentem nincs xD
  • szoboszlai100
    sziasztok sztem egy meggyrázógép tök jó lenne a játékba
  • Claasxerion3300
    jah meg tányleg van 1 60 tonnás potom és tele rakom akor fel áll 2 kerékre a traki hogy kel az elejére sulyt rakni mert probálom a Q val de le rakja potot :SS: HELP pls
  • kislalik
    Hello!
    Istenem ennyire nem lehetsz dódó!Még 10 hsz-t se kell visszaolvasnod!Ott irtam le!
  • Claasxerion3300
    aloha forum társak van 1 problémám :S:S le szettem a Kfarm grass modot és be másolom ahova kell el inditom a játékot és fekete képernyö se kép se hang ez nem tugyátok mitöl lehet ???? (jah de elöte be raktam a sima K farmot)
    PLS HELP PLS
  • TaSsI GeRgŐ
    bátyó linkelem neked :http://www.btmon.com/Video/Unsorted/Landwirtschafts.Simulator.2008.German-ASRG.torrent.html van letöltő progid? mert ha nincs akkor ittvan annak is a linkje:http://utorrent.en.softonic.com/
  • topszi
    nekem lenne egy nagy kérdésem hogy lehet-e a johnderenek a súlyán változtatni me van nekem egy 100 tonnás potkocsim és semmi nem huzza el csak a johndereom elől hátun duplakerekes és nekm az a gondom hogy kiemeli az ejét
    valaki segítsem pls
    előre is köszönöm
  • meggabor09
    én leszedtem a grassmod-hoz a kfarmot és abban volt egy rába a között és a Lack által készített rába között kicsi a különbség
    tuképpen annyi hogy a kfarmosban elsőkerék fordul a Lack általiban pedíg ha jól emlékszem akkor mindkét kerék
    amúgy ez a kfarm amiről beszélek itt található meg: #7069 -es hozzászólásban
  • atti59
    lécci valaki linkelje be rábát előre is köszi
  • konrad91
    hali srácok hova kell berakni az autopilot fájlokat????????????
    PLS help
  • Daneszka
    Viktóóóó gyere msn-re:F
  • 16gaborm
    NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM
  • kislalik
    Hello!
    A giants editorba jobboldalon a szürkébe van olyan hogy density, ezzel lehet állítani a sullyát.
  • kislalik
    Hello!
    #5851 itt van a grassland!grassland=grassmod
  • Nandoo27
    Hy all !!! hol lehet a gépek önsúllyát át mókázni??? :D mert PL: veszem a rábákat... kocsira akasztok és kiemeli az elejét az összes a válaszokat előre is thx
  • bátyo
    TaSsI GeRgö nemtaláltam meg pedig 8 oldalt olvastam visza
  • 16gaborm
    Bocsi segítsetek mert keresővel se találok grass mod-os linket:(:(:(
  • kislalik
    Hello!
    Elnézésedet kérem!Nem vettem észre!Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!Rendesek vagytok mindannyian![wave]