57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
JD4650 #7899 az mind1 ellehet forgatni -
#7898 JD4650
köszi a segítséget!!! -
#7897 :) bocs igy tényleg hülyeségnek tünt! -
#7896 nem vizszintesen!!!!!!!
függőlegesen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#7895 szevasz!
lehet hülyeséget irok de a permetezőn a szórókeret mozgatható vizszintesen !
te nagy mágus vagy lehet hogy feltudod használni a tárcsához meg az ekéhez!ha hülyeség bocs! csak tipp volt!
remélem még sok "finomsággal" elkápráztatsz minket!
pá
T.CS. -
#7894 ez szerintem nagyon jóó grat hozzá szép munka volt -
bátyo #7893 léci -
bátyo #7892 csak asztirja le valaki honan ehet letölteni -
Lack #7891 Itt az ih eke, lehet tölteni, tőlem ennyire telt. Letöltés -
#7890 ami azt illeti elcsenték tőlönk a Rábát de így korrekt szerintem hogy feltüntették a linket meg mittomén mit
ITT A LINK -
bátyo #7889 léci segitsetek
-
quados19 #7888 new_script> vehicles mappát kell létrehozni
vagy ha ugy a van a leírásásban akkor csak simás script mappa és vehicles és ide kell másolni -
#7887 Az mér van,hogy a data mappába van egy scripts.zip nevű fájl azt nem engedi rendesen kicsomagolni vagy valami jelszót kér bezárom a jelszós hülyeséget és kiad egy scripts nevű mappát.
(idáig jó)
A kröger pótnál meg a kultivátornál meg hasonloknál is van lau kiterjesztésű fájl azokat hova kell tenni.
Mert itt valaki azt mondta hogy csináljak egy new_scripts nevű mappát megcsinálom .
Ebbe rakom például a kröger pótnál lévő lau kiterjesztésű fájlt és mindent berakok a megfelelő helyre és mégsem jelenik meg a játékban és ugyan ez van a grubber nél meg hasonló eszközöknél
A rába cuccait is berakom a megfelelő helyre még sincs a játékban mi lehet az oka???
Lécci segítsetek mert így nem élvezet a játék!!!!!!! -
#7886 Adj neki pozíciót
-
#7885 2 tengelyes vágóasztal szállító tréler -
quados19 #7884 lazitják vele a tajt meg egy kicsit megszagatják és jobban nől -
quados19 #7883 mi ez amit belinkeltél mert nincs hozzá pozició -
#7882 A lucernát mióta szokták sorköz művelni?:D -
quados19 #7881 már jó néhányszor be volt linkelve -
JD4650 #7880 ez szántóföldi kultovátor vagyis grubber. Ezzel a szántász szokták helyettesíteni jobb helyenek:D -
#7879 mi is ez pontosan?? -
quados19 #7878 sziasztok
Leszedtem a kutivátort és nagyon jó csak elvileg sormüvelő eszköz végigmentem a lucernán és kivitte az egészet vagy rosszult tudom -
letöltése ITT -
#7876 nagyon jó ez a kultivátor szerintem -
#7875 Lack az ekét betudnád linkelni?? -
kislalik #7874 Hello!
Nagyon jó lehet a tárcsa!http://landwirtschaftssimulator-mods.de/pl-mod-fuer-saddletruck-t3814.html ez mi lehet??Lucernavetőgép? -
#7873 vagy úgy kéne megcsinálni hogy becsomagolni egy .rar vagy .zip fájlba és azt lekódolni akinek kell az meg elkéri pm-ben, csak nem tom mivel lehet lekódolni:D -
#7872 Mintha pár napja láttam volna hogy vki tudott úgy nyirni a tandem fükaszával hogy sorbha is rendezte és nem kelett 80szor végigmenni silózoval a területen!
Ha vki tudja hogy kell lécci rija le! -
JD4650 #7871 ez porzik mint a picsa, és még hangja is van. Kicsit már hasonlít az igazira:) -
bátyo #7870 és ZTM megtudnád mondani honan szeted le a játékot
-
bátyo #7869 ésa 512-es
-
#7868 Összecsukható kultivátor 2.0 :)
http://www.acids-mods.de.tl/Grubber-Klappbar-V2-.-0.htm
-
#7867 jah tényleg -
JD4650 #7866 akarod mondani 3:) -
mdw 514s #7865 helosztok figyelejetek megtudnátok mondani hogy ezt a játékot melyik oldalrol birnám letölteni léci -
#7864 hú ha kész lesz még függesztetként is fasza lesz!!! főleg ha az a 2 kerék forogna is amikor megy a szántás...:) -
kislalik #7863 Hello!
Légyszíves tedd fel valahova az ekét!Előre is nagyon szépen köszönöm! -
#7862 nem az 1 BIZON ha érdekel má rég van róla link a fórumon nézz utánna ja a K-farm grassba is bent va kicsit átalakítva(engem nem érdekel az 516-os az 514-es szebb:) -
JD4650 #7861 akkor a klappbar grubberből meglehet csinálni a tárcsát is, nem? -
atti59 #7860 a Rábához az ekét meg a tárcsát honnét lehet letölteni ???
Valaki adjon hozzá linket!!!
KÖSZI