57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#7819 Szevasztok! Valaki be tudná nekem linkelni a K-farmot?? Mert a speedyshare-ről nem lehet letölteni mert az oldal nem érhető el. Előre is kösz! -
bátyo #7818 kösz
-
#7817 Nem akarok siettetni senkit, de valaki fog-e készíteni Rába-180-ast?
-
JD4650 #7816 7758-ban már leírtam. Editorban kell mókúni rajta -
kislalik #7815 Hello!
Úgylátom senki sem akar felvenni!:SAkkor itt megkérdezem hogy ha Giants Editorba megnyújtom a vágóasztalt attol nem arat olyan szélességben.#6324 ebben a hsz-ben benne van hogy mit kell átirni hogy jó legyen de nekem olyan nincs a az xml-ben!Légyszíves segítsetek! -
poci1123 #7814 körülbelül 50 oldalt olvastam visza
-
#7813 bátyó olvass vissza pár hsz-t
-
poci1123 #7812 szevasztok valaki tudjahasználni az autopilotát valahogy?léci irjátok meg hogy kel letölteni és beteni köszönöm szépen -
#7811 Lack azt szeretném megkérdezni mi van az ih ekével?? -
bátyo #7810 sziasztok honanlehet letölteni eszt a játékot -
#7809 lack te nagyon PRO vagy:D (sok ilyen modot kérünk még ;) ) -
kislalik #7808 Hello!
Légyszíves valaki vegyen fel msn-re aki 1 kicsit is ért a giants editorhoz!Msn címem:[email protected] -
#7807 Jó reggelt all!!
Az az egyik gondom hogy a játék inditása után így állnak a gépek , pedig szépen libasorba kéne nekik állni, a másik pedig az hogyha a fekvő géphez közel megyek akkor kilép a játékból van még valakinél ilyen jelenség??
előre is thx!! -
Rainbow15 #7806 Nem felejtetted el az AGEIA PhysX-et telepíteni? -
dj norboo #7805 szasztok..szeretnék segitséget kérni..már majdnem elindult a játék de kér valamit h teepiccsek a videókártyámnál..de már tudomásom szerint fönnt van a dx frissitése...áhh az is olyan szar..a sök tömör szarral nem is lehet mit kezdeni..ha valaki tudna segiteni megköszönném..tom h bnne van a F.A.Q.-ba h kell frissiteni meg le is töltöttem már..még egyszer HELP!!!! -
#7804 Kultizok a Rábával -
#7803 Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt vietnám!
-
#7802 azt szeretném megkérdezni hogy az IH ekével és a tárcsával mi van?? -
Nandoo27 #7801 okés kössz! -
JD4650 #7800 A trailer01.lua-t másoljátok be a script és a new_script mappába is. Majd a Vehicletypesbe mind a 2-t írjátok be! -
topszi #7799 okés
thx -
Nandoo27 #7798 betettem a 3 tengelyes krögert ugy ahogy a readme-ben levan irva és betöltés közben szól a harang és utánna semmit nem csinál:S:S:S ez mitől lehet?? -
Claasxerion3300 #7797 na mind1 forumtársak lépek aludni csokee -
Claasxerion3300 #7796 Bocsi lack h ünep ronto vok de nekem és Nandoo27 nek sem megy a kröger pot :S -
Claasxerion3300 #7795 én pl ami bent van aa K farmon a belarus avval vittem benne azt a nagy 5 tengelyes potot félig rakva :D xD alig ment 5-el a silonál meg rá mentem a rácsra és onnan továb se kép se hang xD meg se birt moccani xD -
Claasxerion3300 #7794 hát szentem nincsen olyan nagy suly de rakd az elejére pl a vetöt vagy valami nagyot és nehezet és szentm jó lesz
-
topszi #7793 ez bagyon kemény 100 tonnás pótkocsi
de van egy kis gáz az elől hátul ikerkerekes nagy dög johndeere elsőkerekei is a levegőbe vannak
kéne nekm nagy suly mert a kicsik nem érnek semmit
valaki külgyön már sulynak a linkjét -
Claasxerion3300 #7792 Grat Lack nak a rábákér kva jók :D:D (Y)(Y) -
#7791 nemtudom hogy a rába zavart össze valamit vagy csak túl álmos vagyok vagy nemtudom, de nekem úgy van hogy a Pöettinger póton van hátul is vonószem és kt Pöettinger pótót húzok, de most nem tudom összeakasztani pedig az xml-be is úgy van bent mint eddig meg a giants editorba is, mindegy alszok egyet hátha holnapra jó lessz:D
bye -
Lack #7790 Olvass kicsit visszább, korábban szó volt erről a problémáról. -
#7789 Viktor pls gyere fel msn-re,most! -
Lack #7788 Nekem is olyan, nem tudom mitől. Nekem több RÁBA is bent van és csak az elsőnél jelenik meg a láthatatlan fal, a többinél nem és csak az elsőnek a jobb oldalán.
-
Nandoo27 #7787 Lack nagyon jók lettek a Rábák csak nálam nem tudom mivan asszem esett a savas esső vagy nem tudom mert nincs szinük :S:S -
JD4650 #7786 nem, nekem is olyan -
JD4650 #7785 megnyitod giants editorral. Ott lessz jobb oldalon az atributesben a density. Azt írd át 1-re vayg 1,5. mind1, csak nagyobb legyen mint ami ott van. -
#7784 amúgy ez csak nekem van így hogy ahova berakom a rábát ott olyan mintha egy láthatatlan fal lenne? -
#7783 ezzel sokat mondtál -
JD4650 #7782 túl könnyű--->editor -
#7781 Lack a rábán hogy lehet kalkulálni hogy kicsit izmosabb legyen, úgyértem hogy a duplakerekes JD simán megy a szétnyithatós kombinátorral a rába pedig emeli az orrát -
Lack #7780 nem végleges ez sem