57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • spawnmadrid
    Szevasztok! Valaki be tudná nekem linkelni a K-farmot?? Mert a speedyshare-ről nem lehet letölteni mert az oldal nem érhető el. Előre is kösz!
  • bátyo
    kösz
  • Campo
    Nem akarok siettetni senkit, de valaki fog-e készíteni Rába-180-ast?
  • JD4650
    7758-ban már leírtam. Editorban kell mókúni rajta
  • kislalik
    Hello!
    Úgylátom senki sem akar felvenni!:SAkkor itt megkérdezem hogy ha Giants Editorba megnyújtom a vágóasztalt attol nem arat olyan szélességben.#6324 ebben a hsz-ben benne van hogy mit kell átirni hogy jó legyen de nekem olyan nincs a az xml-ben!Légyszíves segítsetek!
  • poci1123
    körülbelül 50 oldalt olvastam visza
  • TaSsI GeRgŐ
    bátyó olvass vissza pár hsz-t
  • poci1123
    szevasztok valaki tudjahasználni az autopilotát valahogy?léci irjátok meg hogy kel letölteni és beteni köszönöm szépen
  • wazul
    Lack azt szeretném megkérdezni mi van az ih ekével??
  • bátyo
    sziasztok honanlehet letölteni eszt a játékot
  • Martinez01
    lack te nagyon PRO vagy:D (sok ilyen modot kérünk még ;) )
  • kislalik
    Hello!
    Légyszíves valaki vegyen fel msn-re aki 1 kicsit is ért a giants editorhoz!Msn címem:[email protected]
  • CoD23
    Jó reggelt all!!
    Az az egyik gondom hogy a játék inditása után így állnak a gépek , pedig szépen libasorba kéne nekik állni, a másik pedig az hogyha a fekvő géphez közel megyek akkor kilép a játékból van még valakinél ilyen jelenség??

előre is thx!!
  • Rainbow15
    Nem felejtetted el az AGEIA PhysX-et telepíteni?
  • dj norboo
    szasztok..szeretnék segitséget kérni..már majdnem elindult a játék de kér valamit h teepiccsek a videókártyámnál..de már tudomásom szerint fönnt van a dx frissitése...áhh az is olyan szar..a sök tömör szarral nem is lehet mit kezdeni..ha valaki tudna segiteni megköszönném..tom h bnne van a F.A.Q.-ba h kell frissiteni meg le is töltöttem már..még egyszer HELP!!!!
  • wazul
    Kultizok a Rábával
  • TaSsI GeRgŐ
    Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt vietnám!
  • wazul
    azt szeretném megkérdezni hogy az IH ekével és a tárcsával mi van??
  • Nandoo27
    okés kössz!
  • JD4650
    A trailer01.lua-t másoljátok be a script és a new_script mappába is. Majd a Vehicletypesbe mind a 2-t írjátok be!
  • topszi
    okés
    thx
  • Nandoo27
    betettem a 3 tengelyes krögert ugy ahogy a readme-ben levan irva és betöltés közben szól a harang és utánna semmit nem csinál:S:S:S ez mitől lehet??
  • Claasxerion3300
    na mind1 forumtársak lépek aludni csokee
  • Claasxerion3300
    Bocsi lack h ünep ronto vok de nekem és Nandoo27 nek sem megy a kröger pot :S
  • Claasxerion3300
    én pl ami bent van aa K farmon a belarus avval vittem benne azt a nagy 5 tengelyes potot félig rakva :D xD alig ment 5-el a silonál meg rá mentem a rácsra és onnan továb se kép se hang xD meg se birt moccani xD
  • Claasxerion3300
    hát szentem nincsen olyan nagy suly de rakd az elejére pl a vetöt vagy valami nagyot és nehezet és szentm jó lesz
  • topszi
    ez bagyon kemény 100 tonnás pótkocsi
    de van egy kis gáz az elől hátul ikerkerekes nagy dög johndeere elsőkerekei is a levegőbe vannak
    kéne nekm nagy suly mert a kicsik nem érnek semmit
    valaki külgyön már sulynak a linkjét
  • Claasxerion3300
    Grat Lack nak a rábákér kva jók :D:D (Y)(Y)
  • DJKonya
    nemtudom hogy a rába zavart össze valamit vagy csak túl álmos vagyok vagy nemtudom, de nekem úgy van hogy a Pöettinger póton van hátul is vonószem és kt Pöettinger pótót húzok, de most nem tudom összeakasztani pedig az xml-be is úgy van bent mint eddig meg a giants editorba is, mindegy alszok egyet hátha holnapra jó lessz:D
    bye
  • Lack
    Olvass kicsit visszább, korábban szó volt erről a problémáról.
  • Daneszka
    Viktor pls gyere fel msn-re,most!
  • Lack
    Nekem is olyan, nem tudom mitől. Nekem több RÁBA is bent van és csak az elsőnél jelenik meg a láthatatlan fal, a többinél nem és csak az elsőnek a jobb oldalán.

• Nandoo27
    Lack nagyon jók lettek a Rábák csak nálam nem tudom mivan asszem esett a savas esső vagy nem tudom mert nincs szinük :S:S
  • JD4650
    nem, nekem is olyan
  • JD4650
    megnyitod giants editorral. Ott lessz jobb oldalon az atributesben a density. Azt írd át 1-re vayg 1,5. mind1, csak nagyobb legyen mint ami ott van.
  • DJKonya
    amúgy ez csak nekem van így hogy ahova berakom a rábát ott olyan mintha egy láthatatlan fal lenne?
  • DJKonya
    ezzel sokat mondtál
  • JD4650
    túl könnyű--->editor
  • DJKonya
    Lack a rábán hogy lehet kalkulálni hogy kicsit izmosabb legyen, úgyértem hogy a duplakerekes JD simán megy a szétnyithatós kombinátorral a rába pedig emeli az orrát
  • Lack
    nem végleges ez sem