57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#7947 Szerinted kérdezte valaki a véleményed?
Azért azt megkérdezném, te milyen jellegű játékokat részesítesz előnyben? -
#7946 Nem csak jó lenne felébredni! Nézzétek már meg mivel játszotok! Nevetséges. -
Lack #7945 Ezért jöttél ide te idióta? Takarodhatsz is. -
Lack #7944 De van, meg láthatatlan fal is van, de még nem találtam meg az ellenszerét. Nem tudom mi okozza ezt a problémát. -
#7943 Ennyi parasztott :D azta mindenit hihetetlen több mint 7000 hozzzászolás, ha kijátszátok jön majd valami Barbies játék vagy mi? -
#7942 nektek nincs olyan bajotok a rábákkal hogy nem a koordinátán van?? -
#7941 nekem működik rendesen
a manual telepítéses módszert szedtem le és az instalenglish.txt alapján telepítettem
porzik is meg hangja is van -
#7940 MTZ "pros traktor jó traktor" te az jó lenne silózó alapnak!!
-
#7939 Miért ne működne?
-
#7938 kösz -
#7937 srácok!
nektek müködik rendesen a szétnyitható porzós kultivátor? -
Lack #7936 A lengyel fórumról. Ha már úgyis visszaolvasgattál, valahol ott a képek környékén megtalálod a fórum linkjét. -
#7935 Lack honnan szedted a képeket?? -
#7934 halljátok ez csak egy ötlet de már nem ártana frissiteni a FAQ ot szerintem:D mert nagyon gyorsan fejlödik a játék szerencsére :D -
Claasxerion3300 #7933 nekem se jo a kröger pot biztos jo lehet de nem mükszik :S :@ -
bandras87 #7932 alapból ilyen vagy tudod állítani is le vagy fel -
nono 26 #7931 nálam is ez a baj -
#7930 Sziasztok!Nekem sem jó a Kröger pót a Rábák nagyon jók Lack,minden elismerésem de sztem kicsit sok neki az a 60km/h :) A kamera fordított mozgására belsőnézetben tud vki megoldást?További szép napot mindenkinek! -
bátyo #7929 felvetelek -
#7928 Neked szerinted lehet segíteni? 5 percenként kérdezel valamit, ahelyett hogy próbálkoznál, vagy esetleg visszaolvasnál. (bár nekem sem lenne sok kedvem ennyi értelmetlen hsz. közül kihámozni a lényeget, főleg úgy, hogy egyeseknek a "válasz erre" gomb ismeretlen) -
#7922 Lap alján van lereső! Bármilyen játékhoz kapcsolódó kulcsszóra megtaláltam a linkeket! ("ls2008", landwirtschafts", stb). -
Claasxerion3300 #7918 am meg mért van az h be másolom a K-farm grass mod osat és amikor rá kattolok a játékra fekete képernyö és nem csinál semmit az mért van ?????????? -
#7917 hy all a zt300 má tesztfázisba van a német oldal szerint:http://landwirtschaftssimulator-mods.de/fortschritt-zt300-t2428.html -
bátyo #7916 vagykiröhögitek amásikat hogy nemtugya honankel letölteni -
bátyo #7915 enirenemsegetek senkinek? -
valaki9191 #7914 nem az de minek kelle 30 percenként ugyan azt leírni, van kereső és meglehet keresni, de amúgy van , nem linkelek be semmit -
#7913 de van ami müködik: a nyagy permetező!!!!
hurrá!csak mellette van 8 ami nem! :( -
#7912 miért van az hogy minden gép vagy eszköz amit a script vagy a new_script mappábba kell bemásolni nekem nem müködik rendesen!pedig biztos jól csinálom ,mert már le is ellemőrizték!
kezd má telelenni a f....zom ezzel az egésszel!annyira idegesit -
Claasxerion3300 #7911 van még farm a K farm és az alapfarmon kivül ??? -
Claasxerion3300 #7910 szentem joci nem lehet :SS::SS -
#7909 tudja vki ac-t hogy lehet i3d-be átrakni ? -
Claasxerion3300 #7908 nah most akor van a másik farm is mint az ami alapbol van meg a K farm????? pls irjátok meg pls -
#7907 valószínű -
Claasxerion3300 #7906 ZTM ezek csak a grass modhoz jok nem ??? -
#7905 hmmmm jó lesz most 80%
-
#7904 na jó?? nézzétek a rendfelszedőt le van eresztva!!
-
#7903 az ac3dben a gumit hogy lehet körmösre megcsinálni ? -
Claasxerion3300 #7902 Halle azt kérdezném h van e az alap farm és a K farmnál több e ??? pls irjatok pls !!! thx -
Lack #7901 A tárcsát a kék grubber alapján be lehetne tenni, viszont át kellene alakítani függesztettre. De ha pótkocsiként raknám be akkor nem működne, csak egy új scripttel. -
szoboszlai100 #7900 sziasztok tudnátoknekem segiteni nem engendi ezt a fájlt <vehicle filename="data/vehicles/tools/plug5s.xml" xPosition="110" yOffset="0.5" zPosition="200" yRotation="0"/> átmásolni egy másik sorbaúgy másoltam hogy kijelötem jobb gomb másolás és nem lehettet beilleszteni van valakinek másik ötlete kérem irja meg