57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • TaSsI GeRgŐ
    Jó reggelt vietnám már ha valakinek jó! nekem nem mert a báttyám letörölte a gamet az összes traktor kombájn hamszter pótkocsi :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( MINDENT :.(
  • kislalik
    Hello!
    Kussmár má keszdessz az idegeimre menni!A PLS-t minek kell 1 hsz-be 5x beleirni??Am meg olvas vissza!
  • valaki9191
    lenne egy ötletem
    beszélni kellene a németekell, hoyg mi lenne ha amit készítenek moddelleket még a kiadás előtt a a mi modellezőnk javítani/alakítana rajta hogy még jobb legyen.
    vagy amit már elkészítettek magyarok modelt és amihez kell scripts ahoz írnának ők egyet
    így nem lenne az hogy lopjuk a skineke-et mod-at,
    ez csak egy öttlet
  • Claasxerion3300
    valaki pls pls pls linelkjen be 1 használhato linket a grass landor mert nem tom le tölteni a forumbol pls ELÖRE IS NAGYONKÖSZI (lack fasza a kröger de nem mükszik nálam :S:S )
  • Martinez01
    boccs megint láma vagyok de valaki linkelne egy oldalraborítós pótkocsit????
  • JD4650
    So cool down in Hungary and Germany....
    pedig utoljára ezt írták:D ha meglátják a képet...:D:D
  • JD4650
    hehe, ez jó:D
  • Lack
    Csináltam már egy rendszámot a háromtengelyes Krögerre. Ha már ilyen szemét tolvajok vagyunk. Remélem a német okosgyerekek veszik az adást.

• JD4650
    De miért potenza?:D
  • patyesz18 #7978
    Jaaaaah értem! Kössz a segítséget még1x!
  • Lack
    Jól néz ki!
  • yamaha26
    Alkottam 1kicsit

Eddig ez a kettő van kész, de még csinálok majd, ha tetszik.
  • Lack
    Hasonló az enyém is csak a scripts mappában is a Trailer01.lua fájl van.
    Ilyen:

<trailers>
    <type name="trailer" className="Trailer01" filename="data/scripts/vehicles/Trailer01.lua"/>
    <type name="forageWagon" className="ForageWagon" filename="data/scripts/vehicles/ForageWagon.lua"/>
    <type name="Dungerwagen" className="Dungerwagen" filename="data/scripts/vehicles/Dungerwagen.lua"/>
    <type name="trailer01" className="Trailer01" filename="data/new_scripts/vehicles/Trailer01.lua" />
    </trailers>
  • patyesz18 #7974
    És a grasslandot honnan lehet letölteni???
    Ha adsz egy használható linket megköszönöm! Pls!!
  • JD4650
    és az neked mér baj?:D
    a Grasslandal mentéseknél ott maradnak a gépek ahol hagytad őket.
  • topszi
    valaki mondja már meg pls hogy mé lehet az hogy csináltam valamit és mikor beépek a játékba a gépekm ott maradnak ahol hagytam őket??
    me idáig mindig a kezdőhelyre tette vissza a gépeket
    előre is köszönöm
  • patyesz18 #7971
    Lank nekem így van benna kröger a vehicelstype-ban:
    <trailers>
    <type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
    <type name="trailer01" className="Trailer01" filename="data/new_scripts/vehicles/Trailer01.lua" />
    </trailers>

szted jó?? Gondolom többet értessz hozzá mint én me én kezdő vok! x)
  • BMW320i
    Már megvan köszi.Milyen érdekes ha mi leveszünk egy mod-ot és átalakítjuk akkor mi lopunk.Ha ugyanezt ők csinálják , akkor az természetes , mert ugye német a játék.
  • Claasxerion3300
    valaki ad 1 értelmes linket ahonnan le lehet tölteni a littlerock map ot pls vissza kerestem csak http://ls-forum.xooit.fr/t292-LittleRock-V-1-1.htm ezt találtam de innen nem tom le szedni v ki linkeljen be 1 értelmeset PLS HELP PLS
  • BMW320i
    Ez mi és kinek szól?
  • JD4650
    [color=red][/color][size=24][/size]
    Hey, nice that you post my mods on your site!
    BUT:

Didn´t you read the copyright rules?

You may not upload my mod, and put it on your site by seperate dl link!

You may just place a link to my homepage, that people can download it from there!

Please do this, THAT ARE COPYRIGHTS!
    That can give much trouble

bazdmeg Martinez, muszály ezt? Ne szólj hozzájuk, most rajtad röhög mindeggyik. Szánalmas vagy.
  • patyesz18 #7966
    Deee áááá 5000x átnéztem az egészet, de az nem lehet,h benn van nekem a VehicleTypesbe a régebbi no name 2tengeje zöld pót (forgozsámojos) ééés,h az vhogy bezavar neki vagy nemtom!:S
  • BMW320i
    Lack!Ne szidd őket mert téged is letiltanak , mint engem.De azért kapja be az összes!!!
  • BMW320i
    Akkar valami mégsem jó.Ha minden jó akkor a gémnek el kell indulnia.Nézd át mégegyszer.Főleg a pozíciókat.
  • patyesz18 #7963
    Jah meg lack akármeik kröger pótot bebasztam ebbe a geci játék minden a helyén van amit el tudsz képzelni és mégsem indul el! (hajókürt)
  • Lack
    Megnyitod a képet egy képszerkesztővel és átméretezed. (image size vagy ilyesmi)
  • patyesz18 #7961
    Bazz ez cink kérdés,de hol lehet átálítani a méretét vágod, g 1024x1024-es legyen?
  • Lack
    Kicsit bosszantó, hogy a németeknél nem gond ha a Krögert módosítják. Na ezért sz*rok én a copyright-ra. (motherfuckergermans copyright??? ) Az én háromtengelyesemre meg piros betűvel írkálnak a fórumukban.

• patyesz18 #7959
    THX!
  • NH G240
    Ennek meg 914-esnek a hangját kicseréltem a zetor crystal 12045-ös hangjára.
  • DJKonya
    mint egy homokfutó vagy quad
  • BMW320i
    Állítsd át a textúrát 1024X1024-re és lesz színük.
  • patyesz18 #7955
    Nemtudjátok véletlen, h mi van a GRASS MODAL????
    Jah meg had kérdezzem már meg, h mér van az,h az IH ekét beraktam meg a három féle rábát (sima k., ballon k., dupla k.) ééés teljesen fehér nincs semmi színe! pls segítsetek
    kössz
  • BMW320i
    Azon nem gondolkodtál el , ha nem lenne paraszt nem lenne mit enned???Idióta!!!
  • NH G240

Kicsit morbid nem???
  • BMW320i
    Ha kijátszottuk , akkor anyukádat fogjuk partyba játszani a hátadon.
  • 6milan6
    Látod ez pont az a kategória, amiről nekem hasonló a véleményem, mint neked erről. Viszont én nem szakadok be egy szerepjátékos topikba sem lenéző hsz-eket írkálni.
  • kovecses
    Jó termelést, ajánlom a biodiesel alapanyagokat azokra van most kereslet!
  • kovecses
    RPG
  • Lack
    És az neked miért fáj?? Amúgy nem "csak" ezzel játszunk. Én jelenleg pl UT 3, Race Driver GRID, UEFA EURO 2008. De ha nincs értelmes hozzászólásod talán mehetnél is nem? OFF vége