57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • patyesz18 #8027
    Honnan lehet letölteni a grass modot??
    Lécci egy linket! kössz!
  • joci14
  • Claasxerion3300
    má meg van de thx
  • Claasxerion3300
    nekem be tette a claas lexion 600 at a grass mod K farmon :D xD
  • Lack
    Rába teherautó hangjai? Amúgy nem rossz.
  • spawnmadrid
    Ott van a farm mellett. A kikötő felé nező oldaltól egy kicsit távolabb, de nem lehet üríteni!
  • 16gaborm
    Ha felraktam a Gras+K Farm mod ot akkor miért nem tudok integrálni bele új dolgokat(traktos,pótkocsi,stb...)??????
  • szabi34
    azért mert Gras-módban ha elmented akkor ott marad ahol hagytad
  • crysis
    Nálam ha elmentem,minden marad ugyanabban a pozícióban,nem kerül vissza eredeti állapotába.Nem tudom miért,de nem is baj.Legalább nem kell mindig rakosgatnom.Bocs a Kröger pót kérdése miatt.
  • szabi34
    De tudom h nézki de csak 2 nagyon vékony csík sárga benn nem olyan mint amilyennek kéne lennie
  • truckfan
    vegyek ramot???? van 4 Gb de csak 3.25 Gb ot ismer fel az xp szóval valami más lesz
  • Zoli108
    Sziasztok a Xerionra felakasztom a Kaweco pótot és összevissza dobálja magát,mintha a támasztó leérne vagy nem tudom,mi ennek az oka vagy fellehet vhogy csukni?
  • lippet
    mivel a rába úgy néz ki XD
  • Claasxerion3300
    hol találtad meg ????????????????????????????????
  • krisz267
    körger pót readmen sszerint csinálom és nem jó
  • gibic
    Akkor marad benn a játékba, ha a mentés elindítása előtt a mentés melletti gombra kattintasz (balról a 2.) és utánna a startra. Nálam így bennmaradnak, de minden gép visszakerül az eredeti pozícióba.
  • spawnmadrid
    Sega all! Valaki elárulná nekem hogy a K-farmon hova kell üríteni a füvet. Mert megtaláltam a kijelölt helyet, de nem írja ki nekem a Q-t és így nem tok üríteni. Másik helyet meg nem találtam. Lécci! Thanks!
  • Claasxerion3300
    nekem is ez volt a baj truck fan de mára jo lett (vettem ramot ) de szentem ez a 2 nem függ ösze de a grass mod os K farmba nincsen silo tárolo vagy van ????? :S:SS: help
  • truckfan
    Valaki megtudná mondani hogy miért van az h leszedtem a K-farmot ami át van alakítva grasslandra vagy mi (azt ami korábban be lett linkelve 4 partra osztva ) felülirom a file-ket a data mappában és amikor elindítom a játékot csak fekete a képernyő és se kép se hang se semmi csak Ctrl Alt Del
    PLS help THX
  • Muthig
    Én nem méreteztem át semmit áttettem dds formátumba és nekem úgy jó mindegyik, amin eddig nem volt skin.
  • szabi34
    a rábának átméreteztem skinjét 1024x1024-re és így is nagy része még mindig fehér alig van benn sárga
  • Lack
    Eddig legalább 10x kérdeztétek meg, hogy a Kröger pót miért nem jelenik meg a mentésekben. Gratulálok. De mindenki meg van sértődve, ha a korábban leírt választ nem írjuk le 10x ugye? Most utoljára:

A KRÖGER PÓTKOCSI BÉTA VERZIÓ EZÉRT BETÖLTÖTT MENTÉSEKBEN NEM JELENIK MEG!

Komolyan mondom bele kellene írni a FAQ -ba.
  • crysis
    Megosztanátok velem,hogy lehet füvet vetni.Lenne egy kérdésem.Bele tettem a Kröger Pótot és az problémám,hogy amikor elmentem a játékot és betöltöm a mentést,akkor nincs ott a pótkocsi?(Nem vagyok béne,mert értek hozzá!).Valaki megtudja mondani miért van ez?
  • quados19
    Nem kérdeztél hülyeséget lehet füvet vetni a nyomjelzős vetőgéppel be van linkelve
  • Claasxerion3300
    hallod hülye gyerek kébzeld vissza olvastam és olyan linkeket találtam mairöl nem tom le szedni enyi -.-"
  • CoD23
    ha valakit érdekel csináltam a Rábáknak másik hangot letöltés ITT
  • quados19
    Hát ha igy nem jó akkor nincs ötletem nekem igy müködött de a leirásba ami van olyan mappát kell létrehozni velchetypesnél figyelmesen el kell olvasni mert nem mindegy hova másolod trailer vagy a implement elé kell másolni próbáljátok megy igy ha igy sem jó akkor nem tudom mi lehet a probléma
  • szoboszlai100
    csá valaki megirná a JD 8530 pozicióját
  • Technoboy28
    [taschner] Nekem is ilyen gondjaim voltak!
    1.lehetőség:A benn lévő gépek számát lecsökkented,a nagyon lényeges gépek számára!
    2.lehetőség:Másold át az LS 2008 careerVehicles fájl-ját a K-farm-ba!Csak itt lesz egy kis dolgod a koordinátákkal!De ha a K-farm careerVehicles fájl-jáan lévő koordinátákat átmásolod egyesével a gépekhez,akkor nem kell annyit gondolkoznod,hogy milyen koordinátákat adj meg,hogy a gépek ne legyenek útba!
    Ennyi az egész!Rajtad áll a döntés hogy melyik verziót csinálod! :-)
  • taschner
    kérdezném mi az oka ,hogy a kfam-ot ráraktam a gépemre és szaggat az egész játék.vissza olvastam az egész forumot de semmi érdemlegest nem találtam.
  • CoD23
    kaptak a dologra a németek XD
  • rambo12
    A Scania teherautó pótját hova teszi a játékba bemásoltam mindetn a meg felelő helyre mégsincs benn a játékba vagy nem tom hogy hol van
  • DJKonya
    lehet-.-
  • crysis
    Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de lehet füvet vetni?
  • DJKonya

http://landwirtschaftssimulator-mods.de/wip-scania-mit-auflieger-t3843.html (csakhogy szakszerű legyek)

Scania_letöltés

ez gondolom a pótkocsi
  • rambo12
    claaslexion nekem is ugyan ez a problémám

quados19
    nekem így van D:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\new_scripts\veichles ebben mi a hiba vagy mit kéne csináljak hogy jó legyen
  • Kata
    germans ftw!
  • farmergyuluss
    már meg is találták
    Most láttam a fórumukon.
  • lippet
    Fendt F1 Team =)
  • TaSsI GeRgŐ
    az msn címem ha valaki szeretne beszélgetni velem:[email protected] ritkán leszek sg-n