57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#8027 Honnan lehet letölteni a grass modot??
Lécci egy linket! kössz!
-
#8026 -
Claasxerion3300 #8025 má meg van de thx -
Claasxerion3300 #8024 nekem be tette a claas lexion 600 at a grass mod K farmon :D xD -
Lack #8023 Rába teherautó hangjai? Amúgy nem rossz. -
#8022 Ott van a farm mellett. A kikötő felé nező oldaltól egy kicsit távolabb, de nem lehet üríteni! -
#8021 Ha felraktam a Gras+K Farm mod ot akkor miért nem tudok integrálni bele új dolgokat(traktos,pótkocsi,stb...)?????? -
szabi34 #8020 azért mert Gras-módban ha elmented akkor ott marad ahol hagytad -
crysis #8019 Nálam ha elmentem,minden marad ugyanabban a pozícióban,nem kerül vissza eredeti állapotába.Nem tudom miért,de nem is baj.Legalább nem kell mindig rakosgatnom.Bocs a Kröger pót kérdése miatt. -
szabi34 #8018 De tudom h nézki de csak 2 nagyon vékony csík sárga benn nem olyan mint amilyennek kéne lennie -
truckfan #8017 vegyek ramot???? van 4 Gb de csak 3.25 Gb ot ismer fel az xp szóval valami más lesz -
#8016 Sziasztok a Xerionra felakasztom a Kaweco pótot és összevissza dobálja magát,mintha a támasztó leérne vagy nem tudom,mi ennek az oka vagy fellehet vhogy csukni? -
#8015 mivel a rába úgy néz ki XD -
Claasxerion3300 #8014 hol találtad meg ???????????????????????????????? -
krisz267 #8013 körger pót readmen sszerint csinálom és nem jó -
gibic #8012 Akkor marad benn a játékba, ha a mentés elindítása előtt a mentés melletti gombra kattintasz (balról a 2.) és utánna a startra. Nálam így bennmaradnak, de minden gép visszakerül az eredeti pozícióba. -
#8011 Sega all! Valaki elárulná nekem hogy a K-farmon hova kell üríteni a füvet. Mert megtaláltam a kijelölt helyet, de nem írja ki nekem a Q-t és így nem tok üríteni. Másik helyet meg nem találtam. Lécci! Thanks! -
Claasxerion3300 #8010 nekem is ez volt a baj truck fan de mára jo lett (vettem ramot ) de szentem ez a 2 nem függ ösze de a grass mod os K farmba nincsen silo tárolo vagy van ????? :S:SS: help -
truckfan #8009 Valaki megtudná mondani hogy miért van az h leszedtem a K-farmot ami át van alakítva grasslandra vagy mi (azt ami korábban be lett linkelve 4 partra osztva ) felülirom a file-ket a data mappában és amikor elindítom a játékot csak fekete a képernyő és se kép se hang se semmi csak Ctrl Alt Del
PLS help THX -
Muthig #8008 Én nem méreteztem át semmit áttettem dds formátumba és nekem úgy jó mindegyik, amin eddig nem volt skin. -
szabi34 #8007 a rábának átméreteztem skinjét 1024x1024-re és így is nagy része még mindig fehér alig van benn sárga -
Lack #8006 Eddig legalább 10x kérdeztétek meg, hogy a Kröger pót miért nem jelenik meg a mentésekben. Gratulálok. De mindenki meg van sértődve, ha a korábban leírt választ nem írjuk le 10x ugye? Most utoljára:
A KRÖGER PÓTKOCSI BÉTA VERZIÓ EZÉRT BETÖLTÖTT MENTÉSEKBEN NEM JELENIK MEG!
Komolyan mondom bele kellene írni a FAQ -ba. -
crysis #8005 Megosztanátok velem,hogy lehet füvet vetni.Lenne egy kérdésem.Bele tettem a Kröger Pótot és az problémám,hogy amikor elmentem a játékot és betöltöm a mentést,akkor nincs ott a pótkocsi?(Nem vagyok béne,mert értek hozzá!).Valaki megtudja mondani miért van ez? -
quados19 #8004 Nem kérdeztél hülyeséget lehet füvet vetni a nyomjelzős vetőgéppel be van linkelve -
Claasxerion3300 #8003 hallod hülye gyerek kébzeld vissza olvastam és olyan linkeket találtam mairöl nem tom le szedni enyi -.-" -
#8002 ha valakit érdekel csináltam a Rábáknak másik hangot letöltés ITT -
quados19 #8001 Hát ha igy nem jó akkor nincs ötletem nekem igy müködött de a leirásba ami van olyan mappát kell létrehozni velchetypesnél figyelmesen el kell olvasni mert nem mindegy hova másolod trailer vagy a implement elé kell másolni próbáljátok megy igy ha igy sem jó akkor nem tudom mi lehet a probléma -
szoboszlai100 #8000 csá valaki megirná a JD 8530 pozicióját -
Technoboy28 #7999 [taschner] Nekem is ilyen gondjaim voltak!
1.lehetőség:A benn lévő gépek számát lecsökkented,a nagyon lényeges gépek számára!
2.lehetőség:Másold át az LS 2008 careerVehicles fájl-ját a K-farm-ba!Csak itt lesz egy kis dolgod a koordinátákkal!De ha a K-farm careerVehicles fájl-jáan lévő koordinátákat átmásolod egyesével a gépekhez,akkor nem kell annyit gondolkoznod,hogy milyen koordinátákat adj meg,hogy a gépek ne legyenek útba!
Ennyi az egész!Rajtad áll a döntés hogy melyik verziót csinálod! :-) -
taschner #7998 kérdezném mi az oka ,hogy a kfam-ot ráraktam a gépemre és szaggat az egész játék.vissza olvastam az egész forumot de semmi érdemlegest nem találtam. -
#7997 rákaptak a dologra a németek XD -
#7996 A Scania teherautó pótját hova teszi a játékba bemásoltam mindetn a meg felelő helyre mégsincs benn a játékba vagy nem tom hogy hol van
-
#7995 lehet-.-
-
crysis #7994 Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de lehet füvet vetni? -
http://landwirtschaftssimulator-mods.de/wip-scania-mit-auflieger-t3843.html (csakhogy szakszerű legyek)
Scania_letöltés
ez gondolom a pótkocsi -
#7992 claaslexion nekem is ugyan ez a problémám
quados19
nekem így van D:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\new_scripts\veichles ebben mi a hiba vagy mit kéne csináljak hogy jó legyen -
#7991 germans ftw! -
farmergyuluss #7990 már meg is találták
Most láttam a fórumukon. -
#7989 Fendt F1 Team =) -
#7988 az msn címem ha valaki szeretne beszélgetni velem:[email protected] ritkán leszek sg-n