57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#8067 Nekem olyan problémám van h nem színes 1ik rábám sem
Valaki tudna segíteni? -
#8066 Helotok!!!
Cod23 Betudnád linkelni nekem azt a pótot amiből olyan sokat húztál? -
Claasxerion3300 #8065 hehe a te rábádra rá kéne rakni 1 táblát h OVERSIZE LOAD és sárga villogo lámpát :D:D:D:D:D tök olyan :D:D -
Claasxerion3300 #8064 mért bajodra van te láma ?
-
#8063 hehe de azért vicces -
#8062 1 HSzbe nem fért vna bele?-.- -
JD4650 #8061 nem hinném. Szerintem azt se tudják mi az az IKR, csak találtak egy ilyen képet a megáról :D -
Claasxerion3300 #8060 keress utána omg -.-
-
Claasxerion3300 #8059 omg uristen ez a simufarm mekora ratyi xD megyek trakival kanyaodok és fel borul+nincs hang xD -
Claasxerion3300 #8058 kishabas keres utána
-
Claasxerion3300 #8057 nem tok linket adni de mondom v ki irja be amit le irtam és én üzenem irjon v ki ha be irta ok ?? :D:D -
kishadabas #8056 helló
Lehet valahonnan MTZ 82 traktort letölteni
adnátok linket ha lehet -
#8055 Lack nekem sem jött össze a Kröger pót! Pedig minednt az általad leírtak alapján csináltam, sőt a játékot is újra raktam de a hajókürtön kívül semmi -
landwir #8054 meg adod a forum linkjét? -
Claasxerion3300 #8053 höhö ez mi simufarm nah majd most le tesztelem jobb game mint ez :D:D jah ha v ki jól tud németül pls irja be a német forumba h én üzenem h le sz.o.p.h.tnak a lopof pofájukal !!!!! de pls v ki irja be :D:D -
Claasxerion3300 #8052 ez mi martinez ?
-
landwir #8051 martinez a simufarmban mivel lehet fel aksztani dolgokat és mivel váltok sebeséget hogy necsak előre mennyen? -
nono 26 #8050 Fiuk a hajókürtöt hogy lehet megszüntetni? -
Lack #8049 Lehet, hogy kapnak hozzá full pótkocsi skint a krögerre. Bár felesleges.
Most azt tervezgetik a németek, hogy jelszavazzák a megjelenő modokat.
Erről a jelszó dologról csak annyit, hogy annak idején egy másik topikban előfordult ez a jelenség. (a németek jelszavazták a modjaikat, mindenki más meg törte fel a jelszavakat) -
#8048 5 hsz-t olvass vissza
-
#8047 Közbe olvasod is a fórumot, vagy te is csak az igényeidet nyújtod be, mint jópáran? -
bátyo #8046 valaki tudna mondani egy ol dalt ahonan lelehet tölteni eszt a játékot -
#8045 És írják, hogy Lack valószínűleg egy nagypofájú internetfüggő gyerek. Ezek a germánok nagyon idióták, ahogy olvasgattam. Mindenesetre örülök, hogy betalált nekik a rendszámtábla. Én csinálnék egy olyan pótkocsit, aminek a platóján lenne made in HU, a kerekén made in PL, meg valahova még made in FR felirat, és németül lenne ugyanez a rendszámtábla :D -
quados19 #8044 eze egy új játék vagy kiegészitő -
#8043 akkor nekem miért nem müködik?
de semmi a mit a wehicle types-be kell berakni!
mim a picsa baja van?a videókártyám szar vagy a direkt x vagy mi az isten?
mód instalerrel raktam be és ugy sem jó!
nekem értitek! nekem!akinek a neve claaslexion+ a kulcstartómon egy john deere 6920 -as fityeg nekem nem müködik? :) kinomba má nevetek!
másnak miért jó? mondjatok valami tippet mi lehet a baj mert ebbe fogok beleőrülni! -
#8042 ezt az új gamet magyarok fejlesztik ??
-
#8041 dobok 1 pár képet ha nem gond !!
aratás után elindult a gőzös
kicsit ráértem
-
#8040 naon kafa game -
Muthig #8039 Hát büszke is lehetsz rá! -
#8038 nincs olyan mod amiben a K-Farmon az összes eddigi jármű benne van? -
#8037 K-Farm: #7069 H.sz -
Claasxerion3300 #8036 hát lehet füvet vetettél xD vagy nemtom :S :D
-
Claasxerion3300 #8035 lool
-
#8034 Valaki meg tudná mondani honan tudám leszedni az Ac3d szerkesztőprogi teljes verzióját ingyen nem pedig a bemutató verzióját?????
Bocs a kérdésért
-
#8033 már nem azért de azt a mókás rába hangot én csináltam... -
#8032 Éjszakai aratás
-
#8031 16gaborn lécci linkeld már be a K-farmot! Thx
-
#8030 K-.Farm modban 2vetőgép van azokkal mit lehet vetni,mert vetettem a sima tartájossal(pajtában van a permetezővel ekével)de nem tudtam kivenni milyen növényt tudok azzal vetni kérlek segítsetek! -
Claasxerion3300 #8029 joci faxxa lesz az mtz ha kész akor pls linkeld be thx :D:D -
Claasxerion3300 #8028 hogy kel a giants editorban trakit tervezni ??? érdekelne :D:D