57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#8107 Az én kröger pótkocsim, ha másik pótot akasztok utánna akkor nem engedi többet leakasztani. Mi lehet a baj? -
Claasxerion3300 #8106 halod tölcs inkább le egy német nyelvü fordito progit xD -
valaki9191 #8105 So das ist mein neuer Hof V3.1
so nun ist es soweit die map steht zum dl bereit
Diese Map wurde ausschließlich für meine Zwecke erstellt!!!!!!!!
Das bedeutet dass diese Map von anderen nicht zur verfügung gestellt werden darf!
Ebenso darf es niemand auf seine Mod Seite stellen!
This map is designed exclusively for my purposes !!!!!!!!
This means that this map from other available asked not to be!
Similarly, there should be no one on his side Mod!
Ta mapa jest przeznaczony wy³±cznie do celów mojej !!!!!!!!
Oznacza to, ¿e tej mapie od innych dostêpnych pytanie nie by byæ!
Podobnie, nie powinno byæ jednym z jego strony Mod!
bocs hogy ilyet tettem be de nem vook jó németből és nemtudom hogy mit akarnak írni benn, vmi új map de hogy ez most mi nemtudom hogy letöltehető vagy nem működik vagy nem itt a link
http://landwirtschaftssimulator-mods.de/addonmap-neuer-hof-v31-dl-links-der-fahrz-t1519.html -
#8104 Hy a K-FARM lénmyegében milyen újítást végez?
A Grass modban benne van ez az új farm?
Csak mert nem tok semmi újat betenni a K-Farmba,és akkor ha nem raknáűm fel miben szenvednék hiányt? -
Lack #8103 Sikerült kiküszöbölni a Rábánál a láthatatlan fal problémát, most már szépen sorba lehet őket állítani; a megadott koordinátákon jelennek meg. Ez egyébként hiba néhány modellnél (főleg Lengyeleknél). A megoldás annyi, hogy Giants editorban megnyitjuk a modellt, a bal oldalon a Scenegraph-ban megkeressük azt a sort (sorokat) melyek a modell látható részeinek nevei. Kijelöljük, majd a jobb oldalon a Rigid Body után lévő pipát kivesszük. A Rábánál sok ilyen sor van. Nálam teljesen jól működnek.
-
Claasxerion3300 #8102 nah de forumtársak jó éjt én tépek csokee -
Claasxerion3300 #8101 hallod nem tudod a claaslexion 600 nak az elsö kerekét is ilyen re csinálni ?????? vagyis ijesmi szélesre ?? mert nekem ilyen sima kicsi vékony van rajta :SS: ha meg tod csinálni pls majd ird -
#8100 nekem bennt van a grass mod és nem tudok más trakikat berakni.
mert hiába írom meg a carrierveehicles-t akkor sem rakja be őket
pedig mindent jól scináltam.erre tud valaki valamit??? -
Lack #8099 Nem tud érdekelni, azt csinálnak amit akarnak. Jobb dolgom is van, mint hogy kis pöcs német hülyegyerekekkel foglalkozzak. Azért még egy skint majd kapnak a Krögerre valamikor. -
#8098 Úgy is jó, csak az a lényeg, hogy a felirat jól látszódjon!!Elég ha csak a felirat van benne. -
#8097 de nem gondoltam komolyan csak úgy csináltam -
#8096 kicsit megerősítettem a trakit úgyhogy nem kerózik meg nem farol hogyha leengeded a kombinátort -
Claasxerion3300 #8095 höhö legenda a kamion is faxxa de ez az ursus :D kicsir oda vág a rendszernek :D:D -
JD4650 #8094 holnap talán tudok neked fényképezni. MTZ-n is jó?:D -
#8093 az új Ursus koncepció
-
#8092 Gumipack letölthető innen -
Claasxerion3300 #8091 LACK HA nem zavarki röhögtek a németek xd :@
-
Claasxerion3300 #8090 de kel velük foglalkozni le nyulták a rábát a kröger potot meg még isten tugya még mit sok kis szemét csipis bölönc :@ -
Claasxerion3300 #8089 jah szentem sem ink le álok sry -
Claasxerion3300 #8088 ha érdekel valakit a cigo német forumba mit irtam az irjon ha kiváncsi rá de sry fel huztam magam és csunyákait is irtam xD xD de meg érte :D:D nah hajrá :D:D -
#8087 Kerestem a Rábára, de nem találtam képet. Ha tudsz egy olyat amin jól látszik a felirat akkor szólj és megcsinálom. -
#8086 Nem értem, minek kell ennyire bosszúsnak lenni??? Nem kell velük foglalkozni.
Szerintem már a lengyeleknek is küldtek levelet.Ők meg tojnak az egészre... ugyanúgy, mint a németek. Mindenkinek ezt kellene csinálni itt a magyar fórumon is! Azt meg, hogy mit írnak a fórumokon az kit érdekel?? úgy se igaz:D -
quados19 #8085 sziasztok
A kröger pót mikor lesz kész erről lehet valami újat tudni -
#8084 szerintem az ilyen hsz-eknek nem lesz jó vége -
JD4650 #8083 Taurus nincs?:D:D- -
#8082 Kész vannak a gumik, de csak a fendt936-oshoz meg néhány kombájnokhoz.
Bocsi a sok képért
-
Claasxerion3300 #8081 németek takarogyatok a kva anyátokba és ne lopjatok ti cigányok !!!!!!!!!!!!!!!!
DEUTSCHLAND OFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HUNGARY ON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8080 ja azt má leszedtem.
de ugyértettem h ifa vagy ilyesmi.
de mind1 arra van más játék -
#8079 Scani=Scania -
#8078 Ha a Scani megfelel , akkor lapozz vissza egy oldalt és ott be van linkelve. -
#8077 okok
azé köszi cod -
metalica #8076 Hellotok
Bocs a kérdésért
valaki nem tudna adni egy linket ahonnan le lehet szedni egy hamsztert mert egyszerüen eltünt nekem :)
a keresőt is használtam de semmi:( -
#8075 És még lenne 1 kérdésem.
Tuggyátok új vagyok itt és nem tudom hogy van-e vagy lesz a játékhoz teherautó.
Ha valaki tud erőől akkor azt írja meg ok?
Előre is köszi! -
#8074 tess itt a link csak 4 oldalt kellett volna vissza olvasni -
#8073 jah télleg atom lenne -
#8072 olvassáááááá má vissza b+!!!!!!!!!!!!!! -
#8071 Valaki legyenszíves linkelje be azt a pótkocsit amit cod23 húzott!!!!plz.
-
#8070 Hey, wenn ihr hier ( http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1208271328 ) draufklickt und dann weit nach unten scrollt ( so ungefähr etwas über die Hälfte ) steht da was von 'nem Kröger-Hänger und '' motherfuckergermans copright '' , das hat ein gewisser '' Lack '' geschreiben .
Das sieht für mich ziemlich nach einer Beleidigung aus !
Be linkelték a fórumunkat.Most én is írjam nekik vissza , hogy ez Magyar fórum.Valaki lefordíthatná mit írtak.Köszi! -
#8069 ok köszi szépen
-
ttlala #8068 Hali! Állítsd a .bmp képek felbontását 1024*1024-re