57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • rambo12
    Valaki tud segíteni???az segítsen kérlek (olvass vissza és megtudod a problémám)

• joci14
    csinálj akkor...
  • Martinez01
    Németek annyira gyerekesek áhh!elmehetnek a németek a sunyiba!! majd mi csinálunk olyan modokat hogy húha!!:DXD
  • rambo12
    LÉCC válaszolj!!!!!!!!!!
  • rambo12
    MI ért ????
  • JD4650
    ez szar ügy. Haldoklik a géped, vagy csak vírusos:D
  • rambo12
    a 3.1-et nem is találtam

• rambo12
    én a v4-et töltöttem le
  • rambo12
    közelebbről:

• quados19
    3.2 nem jó 3.1 et szed le
  • rambo12
    leszedtem Giants Editor de hibát ír ki

• rambo12
    leszedtem a Giants Editor de hibát ír ki
  • quados19
    lehet berani bálát és össze lehet rakni mintha télleg bálázvan lenne
    ez bent van az oldalon csak most szedtem le be is raktam csak nem akaszt össze a pót
  • joci14
    joe majd ha kész lesz az mtz-m akkor lécc konvertáld át i3d-be.
  • rambo12
    Hol lehet bálázni vagy bálázót leszedni??
    Vagy akko minek a bálahordó?
  • rambo12
    Lack kössz a segítséget

• quados19
    a bálaszállitó pót mindenkinél külön van vagy csak nálam ja és még valami a bálarakó mivel emeli föl a bálát ha nincs rajta a villa köszi a választ de télleg valaki segitsen
  • valaki9191
    a skin és a mód közt van külömbség
    és mivel sok minden kellene hozzá pl scripts ( ami nem úgy működik h 2 perc alat összedobod és kösz) és ezért nemcsináltak eddig a magyarok külön farm szimulátort
  • Lack
    1. Én giants editort használok, de ezzel nem lehet nulláról modellt készíteni. "Csak" beállításokat elvégezni (lámpák, kerekek stb stb....).
    2. AC3D-vel és Autodesk Maya- programmal lehet ténylegesen nulláról kialakítani 3D-s alakzatokat (ami igen kemény meló)
    Teljest letölteni ingyen? Beírod a google -be hogy Giants Editor és azonnal ott lesz a találatok közt az oldal ahonnan legálisan ingyen letölthető (a hivatalos oldal)
    A Maya és az AC3D már fizetős.
  • Claasxerion3300
    jah amugy énsem eröltetem de szentem jó ötlet :D
  • Claasxerion3300
    hát jah csak v kinek meg kéne csinálni én nem tok az a baj de ha tundák csinálni mapot már szentem be linkeltem volna :D
  • rambo12
    claas xerion 3300 én egyet értek az ötlettel de nem eröltetem

Ha nem akko nem
  • rambo12
    A prigit helyett progi
  • rambo12
    Lack vagy aki gépeket szerkeszt milyen prigit hasznátok????
    AC3D vagy Giants Editor
    és melyiket könnyebb használni??
    És hollehet a teljest letölteni ingyen???
  • topszi
    én nem tudom feltenni az uj mapot:S
    valaki HELP
    köszönöm
  • joe79119
    megvan a 4650 majd feltöltöm
  • Claasxerion3300
    am ha én tudnák modot csinálni már kész lenne mert a játékban ezeket hiányolom mindig csak a búza búza lehetne már más is ezért irtam az elözö üzit ;);)
  • Claasxerion3300
    nah halle van 1 ötletem ugye ti tuttok skineket épiteni csinálni ?? nah az az ötlet h ha tutok skineket csinálni mért nem csináltok a game-ba 1 kukorica modot (tugyátok h lehesen kukoricát meg pl.minden félét vetni/aratni pl.repce árpa kukorica+stb...)nah ha valaki egyet értene az ötletemmel az irjon ide pls :D SZENTEM JÓ ÖTLET :D:D:D
  • Lack
    Írtam Joe-nak is, ha lesznek még modellek (kombájn, traktor, stb....) berakom a játékba ha gondoljátok.
  • JD4650
    Azt nem Joe csinálta a másik rábát. De neki is vannak fasza modellei:). Joe a 4650-es meg van még? A modelleimet áttudom közben konvertálni/konvertáltatni mayával.
  • Lack
    Hello. Olyat kérdeznék, hogy a modellek amiket i3d-be konvertálsz milyen programmal készültek és mi a kiterjesztésük? A Rába nagyon jó lett. Múltkor mintha láttam volna Rába Steiger 180-asról is képet, ide linkelve.
  • joe79119
    helló jd megprobálom átrakni az összes modellemet,küld el a modelleidet és megnézem.
  • joe79119
    hello bocs hogy csak most válaszolok csak hétvégén jutok gép eél maya 8.0-val konvertálok
  • yamaha26
    Hát az is meglehet. De valamit biztosan csinálnak, hogy a külföldiek ne tudjanak hozzáférni az új modok-hoz.
  • JD4650
    volt már ilyen az oldallal. Lehet csak átmeneti zavar vagy karbantarás. De majd jó lesz megint.
  • Zoli108
    Yamaha azt akarod mondani,hogy minden magyart kibannoltak?Na ez viszont akkor köcsögség a köbön!
  • yamaha26
    Hát majd meglátjuk, hogy feloldják-e!Egyenlőre még az oldal se jön be nekem.
    Van 1 olyan érzésem, hogy mi húzzuk a rövidebbet
  • valaki9191
    olyan sokáig tart beírni a kerőbe azt a kibaszott címet??????????
    olyan nagy kérés hogy használd aaz eszed?????
  • Lack
    Nem tudok németül. De ha tudnák sem mennék a fórumukra bocsánatért esedezni. Megsértettem a copyright "szabályaikat", meg a fene nagy önérzetüket. Tudom, hogy ők látnak el modellekkel, csak így utólag az acidosok is könnyen mondják, hogy mi megengedtük volna, ha megkérdezed. Hát persze akkor mi a francnak van a copyright. Ez az egész egy nagy hülyeség. Nem foglalkozok velük többet. A DL Stop -ot meg majd feloldják.
  • kispalko
    A tárcsával hogy áltok mert nagyon jól néz ki. Szép munka!!!!