57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#8227 Valaki tud segíteni???az segítsen kérlek (olvass vissza és megtudod a problémám)
-
#8226 csinálj akkor... -
#8225 Németek annyira gyerekesek áhh!elmehetnek a németek a sunyiba!! majd mi csinálunk olyan modokat hogy húha!!:DXD -
#8224 LÉCC válaszolj!!!!!!!!!! -
#8223 MI ért ????
-
JD4650 #8222 ez szar ügy. Haldoklik a géped, vagy csak vírusos:D -
#8221 a 3.1-et nem is találtam
-
#8220 én a v4-et töltöttem le
-
#8219 közelebbről:
-
quados19 #8218 3.2 nem jó 3.1 et szed le
-
#8217 leszedtem Giants Editor de hibát ír ki
-
#8216 leszedtem a Giants Editor de hibát ír ki
-
quados19 #8215 lehet berani bálát és össze lehet rakni mintha télleg bálázvan lenne
ez bent van az oldalon csak most szedtem le be is raktam csak nem akaszt össze a pót -
#8214 joe majd ha kész lesz az mtz-m akkor lécc konvertáld át i3d-be. -
#8213 Hol lehet bálázni vagy bálázót leszedni??
Vagy akko minek a bálahordó?
-
#8212 Lack kössz a segítséget
-
quados19 #8211 a bálaszállitó pót mindenkinél külön van vagy csak nálam ja és még valami a bálarakó mivel emeli föl a bálát ha nincs rajta a villa köszi a választ de télleg valaki segitsen -
valaki9191 #8210 a skin és a mód közt van külömbség
és mivel sok minden kellene hozzá pl scripts ( ami nem úgy működik h 2 perc alat összedobod és kösz) és ezért nemcsináltak eddig a magyarok külön farm szimulátort -
Lack #8209 1. Én giants editort használok, de ezzel nem lehet nulláról modellt készíteni. "Csak" beállításokat elvégezni (lámpák, kerekek stb stb....).
2. AC3D-vel és Autodesk Maya- programmal lehet ténylegesen nulláról kialakítani 3D-s alakzatokat (ami igen kemény meló)
Teljest letölteni ingyen? Beírod a google -be hogy Giants Editor és azonnal ott lesz a találatok közt az oldal ahonnan legálisan ingyen letölthető (a hivatalos oldal)
A Maya és az AC3D már fizetős. -
Claasxerion3300 #8208 jah amugy énsem eröltetem de szentem jó ötlet :D -
Claasxerion3300 #8207 hát jah csak v kinek meg kéne csinálni én nem tok az a baj de ha tundák csinálni mapot már szentem be linkeltem volna :D -
#8206 claas xerion 3300 én egyet értek az ötlettel de nem eröltetem
Ha nem akko nem -
#8205 A prigit helyett progi
-
#8204 Lack vagy aki gépeket szerkeszt milyen prigit hasznátok????
AC3D vagy Giants Editor
és melyiket könnyebb használni??
És hollehet a teljest letölteni ingyen???
-
topszi #8203 én nem tudom feltenni az uj mapot:S
valaki HELP
köszönöm -
joe79119 #8202 megvan a 4650 majd feltöltöm
-
Claasxerion3300 #8201 am ha én tudnák modot csinálni már kész lenne mert a játékban ezeket hiányolom mindig csak a búza búza lehetne már más is ezért irtam az elözö üzit ;);) -
Claasxerion3300 #8200 nah halle van 1 ötletem ugye ti tuttok skineket épiteni csinálni ?? nah az az ötlet h ha tutok skineket csinálni mért nem csináltok a game-ba 1 kukorica modot (tugyátok h lehesen kukoricát meg pl.minden félét vetni/aratni pl.repce árpa kukorica+stb...)nah ha valaki egyet értene az ötletemmel az irjon ide pls :D SZENTEM JÓ ÖTLET :D:D:D -
Lack #8199 Írtam Joe-nak is, ha lesznek még modellek (kombájn, traktor, stb....) berakom a játékba ha gondoljátok. -
JD4650 #8198 Azt nem Joe csinálta a másik rábát. De neki is vannak fasza modellei:). Joe a 4650-es meg van még? A modelleimet áttudom közben konvertálni/konvertáltatni mayával. -
Lack #8197 Hello. Olyat kérdeznék, hogy a modellek amiket i3d-be konvertálsz milyen programmal készültek és mi a kiterjesztésük? A Rába nagyon jó lett. Múltkor mintha láttam volna Rába Steiger 180-asról is képet, ide linkelve. -
joe79119 #8196 helló jd megprobálom átrakni az összes modellemet,küld el a modelleidet és megnézem.
-
joe79119 #8195 hello bocs hogy csak most válaszolok csak hétvégén jutok gép eél maya 8.0-val konvertálok -
#8194 Hát az is meglehet. De valamit biztosan csinálnak, hogy a külföldiek ne tudjanak hozzáférni az új modok-hoz. -
JD4650 #8193 volt már ilyen az oldallal. Lehet csak átmeneti zavar vagy karbantarás. De majd jó lesz megint. -
#8192 Yamaha azt akarod mondani,hogy minden magyart kibannoltak?Na ez viszont akkor köcsögség a köbön! -
#8191 Hát majd meglátjuk, hogy feloldják-e!Egyenlőre még az oldal se jön be nekem.
Van 1 olyan érzésem, hogy mi húzzuk a rövidebbet -
valaki9191 #8190 olyan sokáig tart beírni a kerőbe azt a kibaszott címet??????????
olyan nagy kérés hogy használd aaz eszed????? -
Lack #8189 Nem tudok németül. De ha tudnák sem mennék a fórumukra bocsánatért esedezni. Megsértettem a copyright "szabályaikat", meg a fene nagy önérzetüket. Tudom, hogy ők látnak el modellekkel, csak így utólag az acidosok is könnyen mondják, hogy mi megengedtük volna, ha megkérdezed. Hát persze akkor mi a francnak van a copyright. Ez az egész egy nagy hülyeség. Nem foglalkozok velük többet. A DL Stop -ot meg majd feloldják. -
#8188 A tárcsával hogy áltok mert nagyon jól néz ki. Szép munka!!!!