57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
Ragnar360 #8274 jézusom, még ilyen retardált játékot -> retardoknak :D -.- -
Lack #8273 Nem tudom, még ki sem próbáltam a hengert. Most estig nem is leszek gépközelben. -
#8272 mittom én:D -
#8271 ne vedd kritikának csak segítek hogy lehetne még jobb mert felém 1csomó típusú MTZ van tehát +próbálok segíteni jó?:nem vok szakértő asszem az a légtartály a kipufogó oldalán?:azt sztem tedd nagyobbra nem sokkal!!,akko ha a kipufogó tetején az a cső inkább legyen ferdén és sztem vékonyabb,a motorháztetőre olyan nyílást(mondjuk ha külön skin lesz rajta nemköll mer a skinen van),+olyan szellőző bigyót a motorháztetőre a fülkéhez közel.más ami hiányzik az nincs de sztem ezekre te is gondoltál de jól esett leírni:)) -
joe79119 #8270 lack a hengerre nem tudod ráírni a tárcsát? -
#8269 Vki linkelje már be lécci a kamionhoz való gépszálító trélert! PLS!!! -
Gibor #8268 Now the time has come!
SORRY, I must say!
I am sorry, you send this message, but it is no longer really different!
Ronny and I have denied us!
Many may already think it is about Hungary!
IT CAN NOT JUST BE THAT THIS IS FRECHEN HUNGARY TO RAUSNEHMEN MODS KLAUEN TO OFFER DL, AND THEN TO DREIST YET SO PROVOZIEREN WHAT TO TOWARDS BELEIDIGUNGEN GEGANGEN IS!
For this reason, the downloads of all new mods, modschmiede on the first set until there is a solution the I3d reasonable to encrypt files!
If home on the private Mods only passed on by the moddern, to selected people!
I know that there are now some heart breaking, and clearly, it's really great pity drum!
Especially when you see what it all, and what is now new again!
But it is no longer!
This scheme is as I said initially temporarily!
I ask you now our head is not abzureißen, and wait!
it will definitely go again!
But until then, the first END WITH MODS!
MFG
© ACID_BURN84
&
RonnyG
ezt írta... -
#8267 a hengernek mi értelme?? -
JD4650 #8266 annyit segítek hogy ne legyen benne 2d-s elem, mert az nem látszik csak bizonyos szögből. Szóval ami csak egy lap, azt cseréld olyanra aminek van kiterjedése. -
Lack #8265 Olvastad az utolsó hozzászólásukat? Nem kívánnak holmi külföldiekkel vitatkozni/foglalkozni (valami ilyesmi). Szóval "Dieser Thread ist geschlossen." Téma lezárva. Egyetértek. -
#8264 henger
letöltés
-
#8263 figyua németek be akarják csukni az oldalt:D annyit ki tudtam sirabizálni hogy provokáltuk őket és ezért meg hülye magyarok(komolyan) XDXD ezek nagyon gyerekesek:D -
-
#8261 -
#8260 Elkezdtünk csinálni egy John Deere 9610-est Lexion alapra eddig így néz ki:
-
#8256 de:másold be amit kell és kész is -
#8255 Csősztök Nemtudja vki egyszerűbben elmagyarázni,hogy,hogy kell 1 kibaszott módot belerakni? -
quados19 #8254 sziasztok
A bálahordó potkocsi mért 2 i3d van nem lehet egybe megcsinálni -
#8249 hello mindenkinek azt szeretném kérdezni nem tudna valaki vállalkozó szellemű ember csinálni egy fiatagri 180-90-es traktort? ha lehetséges
-
#8248 halad bazze, najon jó lesz ha kész lesz teljesen!! -
#8247 nem szippantó!de nem jó!! -
Claasxerion3300 #8246 és mi lessz a szipantó neve ??(márka) Joskin ?? :DD vagy ez nem szippantó? -
#8245 Na ez se tud kaszálni
http://www.youtube.com/watch?v=TZDWBX5UcFs&feature=related -
Claasxerion3300 #8244 jah kár h nem lehet :(:( -
#8243 Ez azthiszi, hogy a Hungaroringen van! Nagyon küldi a Fendt Trisix-el.
Ez a tárcsával már szinte szánt!!
http://www.youtube.com/watch?v=v-CjQThLTyY&feature=related
-
#8242 huzz el innen ha csak a szád nagy vagy csinálj te....... -
Lack #8241 Az nem úgy megy ám, hogy hopp egy Samson, amúgy csinálj jobbat ha tudsz. Nagyokos. -
#8240 meg lehet mutatni hogy te milyen tartálykocsit csinálsz várd ki a végét a skin sokat dob rajta -
dj norboo #8239 ennél szarabb tartálykocsit nem lejhet csinálni?ha már csinálsz tartálykocsit legalább samson-t csináltál volna..áhh.ennyi -
#8238 naon PRO vagy:D -
#8237 nem jó game.exe hibával kilép. :( nem baj majd még próbálkozom! -
Lack #8236 Jó figyelni, ahogy a modelled fejlődik. Egyre jobb lesz. -
#8235 aha !mindjárt kezdem tesztelni! -
JD4650 #8234 ezt te csináltad? -
Benzin Tartályos Pót!:D
Hamarosan kész most fogom tesztelni !!majd még jelentkezek!! -
#8232 csinálok is!! -
quados19 #8231 ez nagyon jó hogy csináltál ilyent mert én is próbálgatom ezt a progit de nem nagyon megy -
#8230 -
JD4650 #8229 ja, kukorica adapter van, de idő nincs amíg össz áll. Szinte az egész búza részt átkéne írni, kikéne tapasztalni. Nem olyan könnyű az:D -
Claasxerion3300 #8228 Hát akkor a kukoricás ötletemnek kakukk de mivan ha csak a buzát(aza ami kint van a földön ép álló növényt) nek az alakját cserélnénk le a kukoricéra (vagyis 1-2 földön ??? ez igy sem jó ??? nemtom 1-2 oldalal ezelött aszem láttam 108 as dominátoron kukorica adaptert :S KÁR H NEM LEHET :s:S:S:S:S:(:(:(:(