57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • konrad91
    és miért oan sokáig tartana beirni egy kiba**ott linket
    oan nagy kérés ez???
  • Daneszka
    Leszeded,és megtudod....
  • quados19
    sziasztok
    Igen nagy gondban vagyok nem tudok ráakasztani a bálahordópótra pedig bent van a dupla mód is vagy ezt csak bálarakodóval lehet húzni
    mert elvileg kellene irni egy B betüt a második pót fölakasztásáshoz de nekem csak Q betüt ír köszi a választ
  • yamaha26
    Mondjuk még most se késő! Csak kellene valaki aki jól tud németül! Mert én nem nagyon
  • yamaha26
    Mostmár lehet hozzászólni is!
    Amúgy előbb beszélni kellett volna velük a copryght-os ügyben nem egyből hülyeségeket csinálni! És akkor most nem tartanánk itt.

Valaki tud perfekt németül??
  • topszi
    milyen az uj map??
    faxa vagy nem kell letölteni me kurva szar???
  • ZTM
    nem vok gyökér bassza+ de mondam hogy írjál vissza ezt nembírtad leírni akko kűdd vissza léccives a data.hu linkemet oszt elkűdöm joenak
  • CoD23
    melyik fórumról beszéltek??
  • JD4650
    de bazmeg olvasom. De nem azt mondtam hogy nekem küld hanem azt hogy Joenak... te nagyon gyökér.
  • ZTM
    hát bazd+ nem olvasod a privát üzeneteidet???
  • Lack
    Ez nem ide való kérdés. Van ennek a témának megfelelő topik az sg-n.
  • konrad91
    hali
    ati radeon 9600 serial-om van
    nem tudjátok honnan tok hozzá illesztő progit leszedni??
    PLS help!!!
  • Nandoo27
    helló mivel nem nagyon értek ehhez a német oldalhoz ezért segitséget szeretnék kérni!!! ha már leszedted akkor légy szives küld el nekem a : [email protected] köszönöm szépen!
  • 16gaborm
    Nekem nem akarm menni az Alabama map:(

mondjuk nem a sima játékra raktam rá
  • Zoli108
    Komolyan?LOL
  • JD4650
    jó lesz a script a tárcsához:)
  • 6milan6
    A readme-ben az is bent van, hogy direkt letöltőlinket nem lehet használni a mod-hoz, csak a megadott fórumról lehet letölteni. Ez szinte minden modnál megtalálható, de véleményem szerint az emberek 80%-a végig sem olvassa a readme-t, ha meg is teszi nagy valószínűséggel nem ért belőle sokat. Így nézve igaza is van a németeknek meg nem is.
  • crossfighter
    Readme-ben benne van. Amúgy a pass:1
  • BMW320i
    Lenne egy kérdésem.Múltkor este belinkeltem egy 2 tengelyes vágóasztal szállító trélert.Berakta valaki?Nálam baszik megjelenni , vagyis nem találom sehol.Esetleg , ha tud adni valaki egy normálisat (2 tengelyest) nagyon megköszönném.
  • Nandoo27
    Már letitkositották az ALABAMA Map-ot???mert nálam jelszót kér a kicsomagoláshoz !!!!
  • BMW320i
    Nálam műkszik az oldal.
  • BMW320i
    Letudják ezek fordítani ne aggódj.
  • Lack
    A K700-as dekorációdat a németek a rendszámhoz hasonló üzenetnek vélik. :)
  • gibic
    Akkor is ingyenes játék, de igazad van a lengyelek példáját kellett volna követni hagyni őket, meg esetleg feltüntetni hogy honnan származik az adott mod, talán ennyi elég is lett volna a modkészítőknek.
  • gibic
    Lol. Lengyelek még nem fedezték fel a rábákat, meg az ih ekét?? Velük kell akkor összedolgozni, őket nem zavarják a modok alakítgatása.
  • 16gaborm
    És Jó a németek féle mód!

Lécci számoljatok be róla ha valaki felteszi!!

KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!
  • 6milan6
    Szerintem te jobban rájuk vagy szorulva, mint ők rád. Itt is és főleg az ő fórumukon nem tudom miért kell szidni őket. Attól neked és főleg nekünk csak rosszabb lesz. Rájuk kellett volna hagyni ezt a szerzői jogos dolgot, de így már tuti addíg nem nyugszanak meg, amíg ki nem találnak valamit a külföldiek "ellen".
  • Claasxerion3300
    nem baj a rendszám jól sikerült :D:DD:D:D:D
  • kitt2000
    Valaki nem tudná megcsinálni a k-farm kordináta térképet?Majd felteni a oldalra.
  • Claasxerion3300
    szánalmasak a németek -.- pffff xD
  • Zoli108
    K700-as dekoráció :D
  • spawnmadrid
    Értem és köszönöm. Már próbáltam középre állni de úgy láccik nem vagyok elég precíz. Tovább próbálkozom és egyszer csak sikerül.
  • Lack
    Be lehet lépni a német fórumba, csak hozzászólni nem lehet, kivéve 1 topikot ahol azon agyalnak, hogyan tiltsák ki a magyarokat és lengyeleket. Szó esett már mindenről, jelszavakról, i3d titkosításról, modok fizetőssé tételéről, e-mail -ek ellenőrzéséről, RAR-jelszóról :). Nem tudják eldönteni mi legyen. Biztos, hogy a Kröger rendszám miatt kapták fel a vizet. Nagyon komolyan veszik magukat.....
  • Zoli108
    Én rátudok menni!
  • yamaha26
    Bezárták a németek a fórumot
    El lehetett volna ezt intézni normálisan. Szerintem csak az a bajuk, hogy amikor belinkeltünk ide egy új modot, akkor nem írtuk oda, hogy az honnan van.
  • Zoli108
    fffdhhfddfh!!Szerintedmiért van a fórun tetején az a piros betűs szöveg??????????????
  • fffdhhfddfh
    Helló akkor nem tud nekem segíteni senki?:(
  • DJKonya
    köszi Lack a megoldást:)
  • 16gaborm
    Hy

Én is végeztem a "Farm a fák között"elnevezésű mappal!

K-Farmos gépekkel,újrakordinátázva!

D.u folyamán letölthető lesz!
  • quados19
    sziasztok

Ha bent van ez új map akkor a már bentlévő gépek megmaradnak vagy újra be kell rakni