57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
konrad91 #8187 és miért oan sokáig tartana beirni egy kiba**ott linket
oan nagy kérés ez??? -
#8186 Leszeded,és megtudod.... -
quados19 #8185 sziasztok
Igen nagy gondban vagyok nem tudok ráakasztani a bálahordópótra pedig bent van a dupla mód is vagy ezt csak bálarakodóval lehet húzni
mert elvileg kellene irni egy B betüt a második pót fölakasztásáshoz de nekem csak Q betüt ír köszi a választ -
#8184 Mondjuk még most se késő! Csak kellene valaki aki jól tud németül! Mert én nem nagyon -
#8183 Mostmár lehet hozzászólni is!
Amúgy előbb beszélni kellett volna velük a copryght-os ügyben nem egyből hülyeségeket csinálni! És akkor most nem tartanánk itt.
Valaki tud perfekt németül?? -
topszi #8182 milyen az uj map??
faxa vagy nem kell letölteni me kurva szar???
-
#8181 nem vok gyökér bassza+ de mondam hogy írjál vissza ezt nembírtad leírni akko kűdd vissza léccives a data.hu linkemet oszt elkűdöm joenak -
#8180 melyik fórumról beszéltek?? -
JD4650 #8179 de bazmeg olvasom. De nem azt mondtam hogy nekem küld hanem azt hogy Joenak... te nagyon gyökér. -
#8178 hát bazd+ nem olvasod a privát üzeneteidet??? -
Lack #8177 Ez nem ide való kérdés. Van ennek a témának megfelelő topik az sg-n. -
konrad91 #8176 hali
ati radeon 9600 serial-om van
nem tudjátok honnan tok hozzá illesztő progit leszedni??
PLS help!!! -
Nandoo27 #8175 helló mivel nem nagyon értek ehhez a német oldalhoz ezért segitséget szeretnék kérni!!! ha már leszedted akkor légy szives küld el nekem a : [email protected] köszönöm szépen! -
#8174 Nekem nem akarm menni az Alabama map:(
mondjuk nem a sima játékra raktam rá -
#8173 Komolyan?LOL -
JD4650 #8172 jó lesz a script a tárcsához:)
-
#8171 A readme-ben az is bent van, hogy direkt letöltőlinket nem lehet használni a mod-hoz, csak a megadott fórumról lehet letölteni. Ez szinte minden modnál megtalálható, de véleményem szerint az emberek 80%-a végig sem olvassa a readme-t, ha meg is teszi nagy valószínűséggel nem ért belőle sokat. Így nézve igaza is van a németeknek meg nem is. -
crossfighter #8170 Readme-ben benne van. Amúgy a pass:1 -
#8169 Lenne egy kérdésem.Múltkor este belinkeltem egy 2 tengelyes vágóasztal szállító trélert.Berakta valaki?Nálam baszik megjelenni , vagyis nem találom sehol.Esetleg , ha tud adni valaki egy normálisat (2 tengelyest) nagyon megköszönném. -
Nandoo27 #8168 Már letitkositották az ALABAMA Map-ot???mert nálam jelszót kér a kicsomagoláshoz !!!! -
#8167 Nálam műkszik az oldal. -
#8166 Letudják ezek fordítani ne aggódj. -
Lack #8165 A K700-as dekorációdat a németek a rendszámhoz hasonló üzenetnek vélik. :) -
gibic #8164 Akkor is ingyenes játék, de igazad van a lengyelek példáját kellett volna követni hagyni őket, meg esetleg feltüntetni hogy honnan származik az adott mod, talán ennyi elég is lett volna a modkészítőknek. -
gibic #8163 Lol. Lengyelek még nem fedezték fel a rábákat, meg az ih ekét?? Velük kell akkor összedolgozni, őket nem zavarják a modok alakítgatása. -
#8162 És Jó a németek féle mód!
Lécci számoljatok be róla ha valaki felteszi!!
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS! -
#8161 Szerintem te jobban rájuk vagy szorulva, mint ők rád. Itt is és főleg az ő fórumukon nem tudom miért kell szidni őket. Attól neked és főleg nekünk csak rosszabb lesz. Rájuk kellett volna hagyni ezt a szerzői jogos dolgot, de így már tuti addíg nem nyugszanak meg, amíg ki nem találnak valamit a külföldiek "ellen". -
Claasxerion3300 #8160 nem baj a rendszám jól sikerült :D:DD:D:D:D -
kitt2000 #8159 Valaki nem tudná megcsinálni a k-farm kordináta térképet?Majd felteni a oldalra. -
Claasxerion3300 #8158 szánalmasak a németek -.- pffff xD -
#8157 K700-as dekoráció :D
-
#8156 Értem és köszönöm. Már próbáltam középre állni de úgy láccik nem vagyok elég precíz. Tovább próbálkozom és egyszer csak sikerül. -
Lack #8155 Be lehet lépni a német fórumba, csak hozzászólni nem lehet, kivéve 1 topikot ahol azon agyalnak, hogyan tiltsák ki a magyarokat és lengyeleket. Szó esett már mindenről, jelszavakról, i3d titkosításról, modok fizetőssé tételéről, e-mail -ek ellenőrzéséről, RAR-jelszóról :). Nem tudják eldönteni mi legyen. Biztos, hogy a Kröger rendszám miatt kapták fel a vizet. Nagyon komolyan veszik magukat..... -
#8154 Én rátudok menni! -
#8153 Bezárták a németek a fórumot
El lehetett volna ezt intézni normálisan. Szerintem csak az a bajuk, hogy amikor belinkeltünk ide egy új modot, akkor nem írtuk oda, hogy az honnan van. -
#8152 fffdhhfddfh!!Szerintedmiért van a fórun tetején az a piros betűs szöveg?????????????? -
fffdhhfddfh #8151 Helló akkor nem tud nekem segíteni senki?:( -
#8150 köszi Lack a megoldást:) -
#8149 Hy
Én is végeztem a "Farm a fák között"elnevezésű mappal!
K-Farmos gépekkel,újrakordinátázva!
D.u folyamán letölthető lesz! -
quados19 #8148 sziasztok
Ha bent van ez új map akkor a már bentlévő gépek megmaradnak vagy újra be kell rakni