57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • CoD23
    hát igen aki tud az tud THX JOE
  • CoD23
    Lack a Giants Editorba hogy tudtad ráhúzni az adott gépre a skint, texturát??
  • Lack
    Hát ez nem piskóta. Ezer köszönet joe79119. Kicsit ütnek ezek a modellek. Amint időm lesz el kezdek dolgozni a játékba rakásukon.

Legyetek szívesek nem 1000x megkérdezni, hogy mikor lesz kész!!

• Lack
    Köszi szépen, időnként nézzetek rá a faq-ra is. Ahogy időm engedi, töltögetek fel cuccokat (eddig 2 plusz kombájn és a JD7810 van fent.)
  • joe79119
    Lack itt a link amiről le lehet tölteni néhány i3d modellt
    http://data.hu/get/424776/gepek.rar.html
  • john deer 14
    nincs 12 késes ih eke?
  • JD4650
    7 késes IH megfelel?
  • Claasxerion3300
    ezt nem értem be akarok rakni ide 1 képet és nem megy :SS:S:S
  • bella11
    sziasztok Csináltok egy nagy mélytalajlazítót is
  • valaki9191
    "ma" nemfogol többet kérni
  • metalica
    Hellotok
    Miért van az hogy a D47-es és a Kröger (három tengelyes) potkocsinak a tartálya minuszba van és amikor beleteszem a búzát akkor nem öntil le oldalra se hátra:)?
  • jzadams
    Nekem nem megy a K-farm 1.1 ha berakom a játékba akkor el sem indul a játék!! :(((
  • jzadams
    Valaki be tudna linkelni egy jó farm map-ot!!?? a K-farmon mindent végig arattam és szántottam!! :)) Aki +teszi annak küldöm is a meghívót a Revolution World oldalra!!!! :)) Előre is köszi!
  • Claasxerion3300
    bocsi Lack de aballon kerkes rábádat át alakitotam a kereker nem olyan szélesek hanem EXTRA szélesek :D:D maj rakok be képet csak v miért a telepen fejtetöre fordulva találom meg :S:S:S:
  • JD4650
    régi mega nem jó?:D
  • konrad91
    Lack 7830-as skint csinálnál???lécci
    meg 1 claas medion 340-es kéne
  • ZTM
    1 kérdés amire szeretnék választ kapni:):az üveget hogy tetted bele mer engem ez érdekel nagyon,én nemtom hogy lehet beletenni de szeretnék mer van néhány cucc amibe kéne
  • DJKonya
  • JD4650
    a kombájnt vezetem és a kamerával oda mentem a seggéhez és rá fújta a szalmát:D ennyi
  • jzadams
    Üdv mindenkinek! Gondolom ez egy patch, még nem leget letölteni valahonann? Vagy ezt h lehet megcsinálni? Előre is köszi!
  • CoD23
    vagy inkább pm-ben
  • JD4650
    még lehetne egy kicsit nagyobb sztem. Legalábbis a 7030 és 0 8030 között nincs ekkora méretbeli különbség
  • bikboy
    Mániás egy pár hsz ezelőtt a nagy vetőgépet hogy sikerült megcsinálnod mert nekem sikerüt megnagyobbittani de a vetési széleség az eredeti maratt légyszi segits
  • valaki9191
    szerintem ha linlkesz be vmit akkor azt úgy kellene csinálni
    gép modellezője: lengyel (vagy a neve)
    model javítója: német (-"-)
    modellen alakított: magyar (Lack)

és ezek uttána németül is odatenni, hogy értsék őkis hogy mi akar lenni és így nemköthetnek bele hogy nemtünteded fel a készítőt
    ez csak egy ötlet
  • MarLine
    Spoilerbe... :D
  • Lack
    Nemsoká, azon gondolkodom, hogyan linkeljem ezután a cuccokat, úgy, hogy ne legyen felűnő a link a fórumban.
  • Zoli108
    Fasza lesz Lack!Mikor tölthetjük?
  • Claasxerion3300
    jaja
  • Lack
    Német felebarátaim javítottak a lengyel John Deere 7810 modelljén. Én meg tettem bele üveget + a kerékfestésen javítottam.

Szerintetek jók a méretarányok?

• JD4650
    én meg ilyen piszkos lettem ma:D
  • krisztianp16
    Hello léci valaki leírná hogy kell gépeket be rakni a játékba mert probálkoztam de nem skierült.
  • Claasxerion3300
    halod ha szaggat igy jártál :S szentem vegyél ramot vagy a VGA karid nem birja ajátékot -.-
  • Claasxerion3300
    nah halod mi a baj az esti bálázásal ??? én most jöttem haza fel pakolom a gépet madzagal meg fel tankolok (megfürdök) és meek tovább :D:D nah császtok
  • rambo12
    Az miért van hogy a játékból kiszedtem mindent a játékból még a carreVeichles.xml vagy valami ilyesmi a neve :: és mégis szaggat és akadozik a játék csak a 2 fendt traktor van benn 1 claas lexion 600-as egy claas vágoasztal meg a többi alap tartozék meg s
    a scania teherautó és utánfutó
    Tud valaki segíteni?????
    Az segítsen kérlek!!!
  • ZTM
    sorry 20:45 de tőlem 8:45-kor is befejezhetitek:)
  • ZTM
    elhiszem hogy dógoztok de má 8:45 környékén be lehetne fejezni a bálázást,az aratást nem:)
  • 6milan6
    Akkor ki tart vissza?:D
  • quados19
    sziasztok
    úgy tünik az én kérdésemre senki nem válaszol pedig nem hiszem hogy olyan nagy feladat lenne
  • 6milan6
    A megnyitott topikod témája talán jobb?
  • JD4650
    daaaaaaaaneeszkaaaaaaaaaaaa! Merre jársz amikor szükség lenne rád:@:D