57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#8589 v.mi hibája van annak a módnak mert nálam se jó ugyhogy sztem ne is próbálkozz -
john deer 14 #8588 letöltöttem a K-farmv1.1 grass modot beleraktam úgy ahogy kell és amikor elindítom egy fekete kép van nem tudom mi lehet a baj valaki segítsen? lécci!!!
-
JD4650 #8587 nem te mondtad hogy legyen akkora mint az igazi? Akkor meg ne egy 7-8 méteres rövidtárcsát húzz vele bameg:D -
#8586 A Giants Editorban csinálok vágoasztalt és az eredeti cuccokkal rakom vissza meg az eredeti kordinátákkal és még is hajókürt szól mit rontottam el????? -
metalica #8585 ja oké köszi -
quados19 #8584 mert még nincs kész a végleges verzió ez csak próba mentésnél nem is marad bent -
valaki9191 #8583 ja és bocs, + a modellezők -
valaki9191 #8582 Lack fasza az mtz, lassan csak azok a modellek vannak benne amit te csináltál -
pecspapi #8581 valaki elküldené nekem a data mappáját amiben sok-sok gép van??? -
#8580 mert még béta változat -
metalica #8579 Hellotok
tud valaki segíteni nekem ?
Miért nem tudom leönteni a háromtengelyes pótrol és a d47-esröl a takarmányt?
és miért van minuszba? -
#8578 kössz srácok a gépeket nem is tudtam hogy a FAQ-s oldalon van !! amúgy én is ilyen lámaságokat kértem volna -
#8574 akkor most mit jelent a krögernél az hogy BÉTA verzió. kitöröltem az összes mentésemet de így se jó -
Lack #8573 Ennyi!!! Nem is néz itt senki semmit (tisztelet a kivételnek), rögtön megy a "linkeld be plíííííz", nem poénból mondogatjuk, hogy nézzétek a FAQ-t, néha lehet ott érdekes dolgokat találni. -
Lack #8572 Nézz már fel a F.A.Q.-ba fent az oldal tetején. Azon belül megtalálod. Ne linkelgessünk már össze-vissza. -
#8570 miez, nem pihetollak vannak az elején hanem 45kg-os súlyok még a D47 alatt is majdnem a levegőben van a kereke:(((((((( -
Lack #8569 Hehe, próbáld meg felemelni vele a kék nyitható boronát (vagy mi a fenét) az sem fog menni. :) Töltsd le a Rábákat a FAQ-ból azoknak meg sem kottyan. Az MTZ-vel meg vigyél kissebb munkaeszközt. :) -
#8568 hát ne húzd vele a catrostXD -
#8567 hy all
vki elmondaná hogy hogy tok súlyt rakni az MTZ-re mert így nem éppen jó neki +nekem se:
-
#8566 köszönöm lackaz MTZ-t najon szép köszönöm -
pecspapi #8565 valaki küldje el nekem a data mappáját.töltse fel valahová vagy ha van msn-je azon.előre is köszi -
#8564 hy all már vagy 5ha-t arattam a 108-al sokkal jobb mint az elődje a vágóasztal kidolgozása...élvezet vele aratni:))))szal köszönöm mindenkinek aki részt vett a modolásban... -
Kaszkadőr Mike #8560 Köszike JD a felvilágosítást! De honnan tudom letölteni?? A Rábát meg a hozzá való cuccokat? Köszike előre is! -
JD4650 #8559 már van te butaXD olvass szépen vissza pár oldalt -
konrad91 #8557 köszi -
#8553 Azért büszkék lehettek magatokra. Itt rinyáltok, hogy mikor lesz kész ez meg az a mód, most meg annyit nem bírtok kinyögni, hogy kösz b+! (tisztelet a kivételnek) Kár volt rászánnom a hétvégémet, hogy bekerüljenek a modok.... -
topszi #8552 ki tudna nekem adni egy linket egy nagy vágóasztalról mert az eredeti class asztala kicsit kicsi
köszönöm -
#8551 nem, csak máshogy néz ki a búza, megy a telep mellett az egyik részen a fű is jobban néz ki, mint az igaz -
#8549 de ha ezt leszeded akkor láss csodát habár azt még nemtom hogyha vetek akkor ugyan ilyen lessz-e, remélem igen mert ez király a régi már unalmas, de még csak az aratásnál járok
-
quados19 #8545 ebből egy pár hibás nem legalábis nekem azt írja ki error -
#8544 kopirájgt? minek az?:P -
JD4650 #8543 hé te mifku! nem hallottál még a copyrightról? nem szinezünk engedély nélkül -
mifku #8537 Nagy aratás.
-
#8536 a giantsba jobb oldalon olyat keress majd hogy scale x ezzel lehet a nagyobbítást végezni hosszában(vágóasztal) és ha azt akarod hogy olyan nagyot arasson az areastart és az areawith-et köll piszkáni a bal oldalon ennyi...a pótho nem értek... -
#8534 Valaki segítsen már kérlek
-
#8533 mi van...ha az új vontatotra gondolsz akko nyomd+ az N betűt és felemeli:))) a scaniaho+nem értek nekem nincs olyanom:() -
#8531 Lack #8527: nyugott vok de má nem bírom a várakozást tom hogy nem kis munka azt +csinálni de má remélem holnap estére lesz jó lenne mert már nagyon várom:)))
BMW320i #8526:aha szal ilyen sok idő kellett hozzá. jó értem én hogy nem vagy láma .... -
Gados Alex #8530 csá geri látom hogy nem érted mert az másik potkocsihozkéne a vonoszem mert azon még nincs semmi!!!!!!! na cső
-
#8529 Lack a Giants Editorban hogy lehet megnövelni a vágóasztal nagyságát meg a pot nagyságát??? Lécc segíts mer csak tegnap kezdtem
-
#8528 őőőőőőőő ja