57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
Lack #8527 Ha csupa nagybetűvel írsz (fórumba, akárhová az interneten, az olyan mintha üvöltöznél) Csak csendesen, nyugodtan, fogd vissza magad. -
#8526 Az hosszú évek alatt fejlődött!Nem vagyok -
#8522 bitte warten=kérem várjon
A Kröger még csak BÉTA verzió!!! -
#8520 nem jó a kröger nálam meg az eggyik hawernál is ugyanez van ott meg áll hogy "Spiel wird geladen bitte warten" vagyis a betöltésnél nemtom mi lehet a gond mert már 10 megcsináltám az írottak szerint
-
#8519 még kép az aratásról,csak ez más búza:P
-
JD4650 #8518 igen, épp ezért inkább meghagynám (én legalábbis) a búzát és a gaz helyére menne a kukorica:) -
gibic #8517 De ha észre vetted, ők sem tudták megoldani hogy vegyesen búzát és kukoricát is tudjanak termeszteni, v az egyik v a másik. Lényegében most nem búza van mindenhol hanem kuksza:) -
JD4650 #8515 nem igaz mert most is zöld a kukorica és sárgák a szemek:D:D -
#8514 mi bajotok a kukoricával?ha még ződ a kukorica csak zöld lehet a termés XD -
#8512 grafikus kartyat cserelj ujabbra ami tamogassa a shader 2.0 -
JD4650 #8511 jó lenne az a kukorica, abból már megtudnánk csinálni sztem:D -
#8510 Gondolom mégcsak ők is tesztelik meg mutogtaják!
ŐNEKIK LEGALÁBB VAN! -
#8509 Egy Claas Jaguar-t jobban eltudnék benne képzelni
-
#8507 remélem minnél hamarabb kiadják:) -
gibic #8506 Lengyelek kukoricája:D
Kukoricát arat, de gabona tarló marad utánna, és elég zöld szine van annak a kukszának:D -
Nandoo27 #8505 Kérnék szépen segiséget !!! valaki betudna linkelni egy rendfelszedőt??? Pls Köszönöm előre is :) -
#8504 a Giants Editorban hogy kell meghosszabítani a potot meg a vágóasztalt?
-
#8503 esetleg arattál:)))))))))))) -
#8502 Hova van balinkelve a dominator uj skinje??? meg a többi MTZ visszaolvastam és nem találom
-
#8501 aratok....
-
#8500 LACK igazán nem akartalak siettetni -
#8499 Bocs a kérdésért!!
Beraktam tom hogy elcsesztemm valamit de miko beraktam a játékba a zöl grubber vagy valami ilyesmi mindent beraktam a helyére mégis a kürt Szól???? -
#8498 Hova kell berakni a Seed Vibro XL vetőgépet?
-
valaki9191 #8497 olvas vissza ha tudol és megtalálod a linket, mtz még folyamatba van -
#8496 Valaki linkelje meg az új 108-ast meg az mtz-ek amik fenvannak a forumba
-
valaki9191 #8495 Claasxerion3300:
csokee fiuk segicsetek a claas lexion 600 asomon át álitotam a vágosztalt egy rohat szélesre(giants editor) ban és amikor megyek vele aratni akor csak 1 pici darabon szedi le a buzát és az egész széleségben nem :S:S:S:S NEM TUTOK SEGITENI ?????
ugeri94:
valaki segítsen az a probléma: hogy a claas lexion 600-asomon át állítottam a vágósztalt egy rohadt szélesre giants editor-ral és amikor megyek vele aratni akkor csak 1 pici darabon szedi le a búzát és az egész szélességben nem :S:S:S:S NEM TUDTOK SEGÍTENI ?????
van hasonlóság a két írás közt, de legalább kijavította a helyesírási hibákat -
#8494 Honnan tudod tudsz adni linket hogy megnézhessem. THX -
#8493 -
#8492 video kártya illesztőprogram frissítés, szerintem -
ugeri94 #8491 És hol???????
Mert én nem találtam sehol.
-
#8490 a segítség kérésre már lehetne 1 új topikot nyitni:)))))már le van írva hogy mi a problémád az asztallal anno én kérdeztem -
#8489 Sziasztok a kröger kocsiknál (mind a kettőnél)a betöltésnél megáll a játék nem tudom hogy mi lehet a baj mert már 4-szer megcsináltam újra és újra -
ugeri94 #8488 valaki segítsen az a probléma: hogy a claas lexion 600-asomon át állítottam a vágósztalt egy rohadt szélesre giants editor-ral és amikor megyek vele aratni akkor csak 1 pici darabon szedi le a búzát és az egész szélességben nem :S:S:S:S NEM TUDTOK SEGÍTENI ????? -
merse noni #8487 sziasztok szeretném kérni a segitségeteket letöltötem a gémet és ez irja ki mi lehet a gond? ha tudnátok nekem segiteni nagyon megköszöném!!!
error:could not init 3D system
shader model 2.0 is required.
please install the latest video drivers:
hát ezt irja ki és nem tom mi lehet a baj pedig jo játéknak tünik .segitsetek ha tudtok segitégeteket elöre is köszönöm.sziasztok -
#8486 lécci vi mondja meg hova kell a Vehicle,belül a Seed Vibro XL vetőgépet?
Mit lehet vele vetni?
Pozició? -
gibic #8485 Oda van írva: szudáni fű v mi a rák, saját modja a gyereknek. -
crysis #8484 Készül a landwirtschafts folytatása? -
#8483 szép nagy a bűzám
-
#8482 oké köszi JD -
#8481 oké köszi