57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Lack
    Ha csupa nagybetűvel írsz (fórumba, akárhová az interneten, az olyan mintha üvöltöznél) Csak csendesen, nyugodtan, fogd vissza magad.
  • BMW320i
    Az hosszú évek alatt fejlődött!Nem vagyok
  • BMW320i
    bitte warten=kérem várjon

A Kröger még csak BÉTA verzió!!!
  • thomme
    nem jó a kröger nálam meg az eggyik hawernál is ugyanez van ott meg áll hogy "Spiel wird geladen bitte warten" vagyis a betöltésnél nemtom mi lehet a gond mert már 10 megcsináltám az írottak szerint
  • DJKonya
    még kép az aratásról,csak ez más búza:P

• JD4650
    igen, épp ezért inkább meghagynám (én legalábbis) a búzát és a gaz helyére menne a kukorica:)
  • gibic
    De ha észre vetted, ők sem tudták megoldani hogy vegyesen búzát és kukoricát is tudjanak termeszteni, v az egyik v a másik. Lényegében most nem búza van mindenhol hanem kuksza:)
  • JD4650
    nem igaz mert most is zöld a kukorica és sárgák a szemek:D:D
  • ZTM
    mi bajotok a kukoricával?ha még ződ a kukorica csak zöld lehet a termés XD
  • nandorb
    grafikus kartyat cserelj ujabbra ami tamogassa a shader 2.0
  • JD4650
    jó lenne az a kukorica, abból már megtudnánk csinálni sztem:D
  • 16gaborm
    Gondolom mégcsak ők is tesztelik meg mutogtaják!

ŐNEKIK LEGALÁBB VAN!
  • Zoli108
    Egy Claas Jaguar-t jobban eltudnék benne képzelni
  • DJKonya
    remélem minnél hamarabb kiadják:)
  • gibic
    Lengyelek kukoricája:D
    Kukoricát arat, de gabona tarló marad utánna, és elég zöld szine van annak a kukszának:D
  • Nandoo27
    Kérnék szépen segiséget !!! valaki betudna linkelni egy rendfelszedőt??? Pls Köszönöm előre is :)
  • rambo12
    a Giants Editorban hogy kell meghosszabítani a potot meg a vágóasztalt?
  • ZTM
    esetleg arattál:))))))))))))
  • rambo12
    Hova van balinkelve a dominator uj skinje??? meg a többi MTZ visszaolvastam és nem találom
  • DJKonya
    aratok....

• ZTM
    LACK igazán nem akartalak siettetni
  • rambo12
    Bocs a kérdésért!!

Beraktam tom hogy elcsesztemm valamit de miko beraktam a játékba a zöl grubber vagy valami ilyesmi mindent beraktam a helyére mégis a kürt Szól????
  • 16gaborm
    Hova kell berakni a Seed Vibro XL vetőgépet?
  • valaki9191
    olvas vissza ha tudol és megtalálod a linket, mtz még folyamatba van
  • rambo12
    Valaki linkelje meg az új 108-ast meg az mtz-ek amik fenvannak a forumba
  • valaki9191
    Claasxerion3300:
    csokee fiuk segicsetek a claas lexion 600 asomon át álitotam a vágosztalt egy rohat szélesre(giants editor) ban és amikor megyek vele aratni akor csak 1 pici darabon szedi le a buzát és az egész széleségben nem :S:S:S:S NEM TUTOK SEGITENI ?????

ugeri94:
    valaki segítsen az a probléma: hogy a claas lexion 600-asomon át állítottam a vágósztalt egy rohadt szélesre giants editor-ral és amikor megyek vele aratni akkor csak 1 pici darabon szedi le a búzát és az egész szélességben nem :S:S:S:S NEM TUDTOK SEGÍTENI ?????

van hasonlóság a két írás közt, de legalább kijavította a helyesírási hibákat
  • kispalko
    Honnan tudod tudsz adni linket hogy megnézhessem. THX
  • New Holland
  • DJKonya
    video kártya illesztőprogram frissítés, szerintem
  • ugeri94
    És hol???????
    Mert én nem találtam sehol.
  • ZTM
    a segítség kérésre már lehetne 1 új topikot nyitni:)))))már le van írva hogy mi a problémád az asztallal anno én kérdeztem
  • thomme
    Sziasztok a kröger kocsiknál (mind a kettőnél)a betöltésnél megáll a játék nem tudom hogy mi lehet a baj mert már 4-szer megcsináltam újra és újra
  • ugeri94
    valaki segítsen az a probléma: hogy a claas lexion 600-asomon át állítottam a vágósztalt egy rohadt szélesre giants editor-ral és amikor megyek vele aratni akkor csak 1 pici darabon szedi le a búzát és az egész szélességben nem :S:S:S:S NEM TUDTOK SEGÍTENI ?????
  • merse noni
    sziasztok szeretném kérni a segitségeteket letöltötem a gémet és ez irja ki mi lehet a gond? ha tudnátok nekem segiteni nagyon megköszöném!!!
    error:could not init 3D system
    shader model 2.0 is required.
    please install the latest video drivers:
    hát ezt irja ki és nem tom mi lehet a baj pedig jo játéknak tünik .segitsetek ha tudtok segitégeteket elöre is köszönöm.sziasztok
  • 16gaborm
    lécci vi mondja meg hova kell a Vehicle,belül a Seed Vibro XL vetőgépet?
    Mit lehet vele vetni?
    Pozició?
  • gibic
    Oda van írva: szudáni fű v mi a rák, saját modja a gyereknek.
  • crysis
    Készül a landwirtschafts folytatása?
  • DJKonya
    szép nagy a bűzám
  • wazul
    oké köszi JD
  • wazul
    oké köszi