57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#8647 Valaki megtudná adni az új 108-as kordinátáit?? lécci
-
#8646 Amazone Catros Tárcsa
de jó lenne ha megtanulnál visszaolvasni! 4 oldalt kellet visszamenni -
#8645 de bazz legalább ird le hogy mitben kellene a segítség-.- ennyiböl honnan tudjuk hogy mit balfaxkodtál el? -
#8644 Lécci linkeld be a nagy tárcsát meg egy kordináta sort hozzá!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM
-
JD4650 #8642 legalábbis arra hasonlít a legjobban xd -
#8641 mind1:P -
JD4650 #8640 ez nem is eső hanem hó:D:D -
#8639 még szakad az eső addig neki láttam a már learatott földön tárcsázni(van mit):P úgy is sokáig esik az eső mert Real Time-ban csapatom:P
-
camotox #8638 sziasztok!
Nem régen van meg nekem ez a játék azóta próbálom olvasni a fórumot de nem tudok haladni vele, mert délelőtt házatépítek du dolgozom.
Ha lenne valaki olyan kedves és segítene azt megköszönném. Be tudnátok ismétlinkelni a rába-steigert, és vmi forgózsámolyos pótot?köszömöm.
Milyen módok vannak?
Olvasgattam és láttam hogy van több is mint az eredeti azok miben mások mint az eredeti és ha valaki be linkelné örök hálám neki.
igyekszem aktív tagjává válni a fórumnak. segítségeteket előre is köszönöm.
ha nem túl nagy kérés akkor privát üzenetben írjatok azt könnyebben megtalálom. -
TherÖcsy #8637 légyszi valaki linkeje be a d-47 pótkocsit
csak ne rapidos link legyen !!!
előre is kössz
-
valaki9191 #8636 ember akkor próbáld ki, és uttána tanuld meg az internetet használni
nemlettél volna lelámazva ha elsőnek vissza olvasol
de akkor se lettél volna ha pl a rába vagy 2-3 hétel az írásod előtt lett volna belinkelve és a többi láma miat akik 2-3 oldal hülyeséget írnak naponta sé emiatt nem találtad volna.
de nem előted vagy 5 anpal volt linkelve és még kép is volt hozzá h meglehesen ismerni, akkor még olvasni sem kellet volna -
emese1985 #8635 Hali!
Néztem a képeket és lenne ezzel kapcsolatban hozzátok egy pár kérdésem. Teljesen új cuccokat tudtok a játékba rakni? Vagy a régieket változtatjátok, rajzoljátok át? Hogyan és Mivel csináljátok? Légyszi válaszoljatok!
Előre is köszi! -
#8634 Nekm így volt Dominator-108
próbáltam így Dominator 108
és így Dominator108
és egyik semm jó
-
#8633 Sziasztok!
Azt hogyan lehet megcsinálni hogy a Claas Lexion 600-as eggybe gyorsabban menjen mert 1-be csak 2-vel megy 2-be meg 9-cel -
Kaszkadőr Mike #8631 Köszi Zoli meg köszi Valaki! Hogy az ember életébe elöszőr kérdez és már levan lámázva! Tehetek róla tegnap tettem először fel és csak próbálgatom csak a Rába hiányzik belőle, amivel élőbe is dolgozok! De bocs hogy élek!! -
JD4650 #8625 mert nincs jó helyen
a mappája Dominator 108 vagy Dominator-108? nem mind1... -
JD4650 #8623 a talaj lazítóval annyi a problem, hogy nem megy bele a földbe, csak ott pattog a tetején:D:D És nem is tudjuk megcsinálni hogy belemenen:( úgyhogy lehet belinkelem -
#8622 Köszi a gyors választ. -
#8621 MIlán linkeld már be az altalaj lazitót meg a tem MTZ-d thx!! -
Claasxerion3300 #8620 de nem le szolásbol irtam a mtz hangáj ez is fasza meg a traki is csak nekem szokatllan :S:S majd meg probálom :D:S ha nem baj :S?! :D:S -
Claasxerion3300 #8618 am be linkeltétek már a mély talaly lazitot ?? mert érdekelne :D:D -
JD4650 #8617 oda van írva
data/vehicles/steerable/Dominator-108
ha ilyened nincs akkor csinálj -
#8615 milán neked honnan van a kukorica adapter?:O -
JD4650 #8614 kissebb az egész modell, kissebbre vettem az elejét. Sztem egész más a modell beállítása(legalábbis mi a 716-osra tettük rá) És van benne egy üveg is, csak nem illeszkedik tökéletesen:) -
#8612 Ez menyiben más? -
#8611 a kukorica adaptert betudod linekelni 6milan6 vagy már bent van valahol és keressem meg:):)csak kérdés -
#8610 Elkészült a Viktor és általam elképzelt MTZ verzió is.:)
-
Nandoo27 #8609 Köszi Lack!!!! -
Lack #8608 Eredeti MTZ-hang, az indítás hangjánál úgyse tudsz jobbat szerezni. :)) Azért a program is korlátokat állít a hangoknak, akármilyenre nem lehet megcsinálni. -
Lack #8607 Probléma volt a csomagolt fájllal. Töltsd le újra, most már jónak kell lennie. -
Claasxerion3300 #8606 HÖHÖ AZ MTZ igen baba :D:D de lehet tudnák hozzá jobb hangot szerezni :S:D -
Nandoo27 #8602 helló mindenki!!! megtudná valaki mondani hogy az miért van???? amikor a JD4650-est kicsomagolom akkor kiirja hogy CRC-hiba a jd4650.i3d fájlban
a válaszokat előre is köszönöm!! :) :) -
pecspapi #8600 kösssz szépen -
#8599 mondjuk nem könnyű -
#8598 hagyd rájuk nem éri meg ilyen nyomik miatt pontot kapni -
truckfan #8596 Sziasztok! Nem tudom a pót nevét sőt az se biztos h volt egyántalán ilyen. Van olyan oldalra bill pót am olyan mint a kröger csak laposabb meg szürke?? (mindtha régen láttam volna itt a forumon) Kérlek adjatok linket ha van Előre is köszi -
#8595 VÁGÓASZTAL -
#8593 mit ordibálsz? nincs domunátor vágóasztal csak dominátor -
#8591 Nagyon szépen köszönök mindent 6milan6-nak JD4650-nek és Lack-nak és maximális tisztelet nekik -
#8590 mifku nálad jó a kröger??