57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • rambo12
    Valaki megtudná adni az új 108-as kordinátáit?? lécci
  • DJKonya
    Amazone Catros Tárcsa
    de jó lenne ha megtanulnál visszaolvasni! 4 oldalt kellet visszamenni
  • Daneszka
    de bazz legalább ird le hogy mitben kellene a segítség-.- ennyiböl honnan tudjuk hogy mit balfaxkodtál el?
  • 16gaborm
    Lécci linkeld be a nagy tárcsát meg egy kordináta sort hozzá!

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM
  • JD4650
    legalábbis arra hasonlít a legjobban xd
  • DJKonya
    mind1:P
  • JD4650
    ez nem is eső hanem hó:D:D
  • DJKonya
    még szakad az eső addig neki láttam a már learatott földön tárcsázni(van mit):P úgy is sokáig esik az eső mert Real Time-ban csapatom:P

• camotox
    sziasztok!
    Nem régen van meg nekem ez a játék azóta próbálom olvasni a fórumot de nem tudok haladni vele, mert délelőtt házatépítek du dolgozom.
    Ha lenne valaki olyan kedves és segítene azt megköszönném. Be tudnátok ismétlinkelni a rába-steigert, és vmi forgózsámolyos pótot?köszömöm.
    Milyen módok vannak?
    Olvasgattam és láttam hogy van több is mint az eredeti azok miben mások mint az eredeti és ha valaki be linkelné örök hálám neki.
    igyekszem aktív tagjává válni a fórumnak. segítségeteket előre is köszönöm.
    ha nem túl nagy kérés akkor privát üzenetben írjatok azt könnyebben megtalálom.
  • TherÖcsy
    légyszi valaki linkeje be a d-47 pótkocsit
    csak ne rapidos link legyen !!!
    előre is kössz
  • valaki9191
    ember akkor próbáld ki, és uttána tanuld meg az internetet használni
    nemlettél volna lelámazva ha elsőnek vissza olvasol
    de akkor se lettél volna ha pl a rába vagy 2-3 hétel az írásod előtt lett volna belinkelve és a többi láma miat akik 2-3 oldal hülyeséget írnak naponta sé emiatt nem találtad volna.
    de nem előted vagy 5 anpal volt linkelve és még kép is volt hozzá h meglehesen ismerni, akkor még olvasni sem kellet volna
  • emese1985
    Hali!
    Néztem a képeket és lenne ezzel kapcsolatban hozzátok egy pár kérdésem. Teljesen új cuccokat tudtok a játékba rakni? Vagy a régieket változtatjátok, rajzoljátok át? Hogyan és Mivel csináljátok? Légyszi válaszoljatok!
    Előre is köszi!
  • rambo12
    Nekm így volt Dominator-108
    próbáltam így Dominator 108
    és így Dominator108
    és egyik semm jó
  • thomme
    Sziasztok!
    Azt hogyan lehet megcsinálni hogy a Claas Lexion 600-as eggybe gyorsabban menjen mert 1-be csak 2-vel megy 2-be meg 9-cel
  • Kaszkadőr Mike
    Köszi Zoli meg köszi Valaki! Hogy az ember életébe elöszőr kérdez és már levan lámázva! Tehetek róla tegnap tettem először fel és csak próbálgatom csak a Rába hiányzik belőle, amivel élőbe is dolgozok! De bocs hogy élek!!
  • JD4650
    mert nincs jó helyen
    a mappája Dominator 108 vagy Dominator-108? nem mind1...
  • JD4650
    a talaj lazítóval annyi a problem, hogy nem megy bele a földbe, csak ott pattog a tetején:D:D És nem is tudjuk megcsinálni hogy belemenen:( úgyhogy lehet belinkelem
  • New Holland
    Köszi a gyors választ.
  • CoD23
    MIlán linkeld már be az altalaj lazitót meg a tem MTZ-d thx!!
  • Claasxerion3300
    de nem le szolásbol irtam a mtz hangáj ez is fasza meg a traki is csak nekem szokatllan :S:S majd meg probálom :D:S ha nem baj :S?! :D:S
  • Claasxerion3300
    am be linkeltétek már a mély talaly lazitot ?? mert érdekelne :D:D
  • JD4650
    oda van írva
    data/vehicles/steerable/Dominator-108
    ha ilyened nincs akkor csinálj
  • DJKonya
    milán neked honnan van a kukorica adapter?:O
  • JD4650
    kissebb az egész modell, kissebbre vettem az elejét. Sztem egész más a modell beállítása(legalábbis mi a 716-osra tettük rá) És van benne egy üveg is, csak nem illeszkedik tökéletesen:)
  • New Holland
    Ez menyiben más?
  • wazul
    a kukorica adaptert betudod linekelni 6milan6 vagy már bent van valahol és keressem meg:):)csak kérdés
  • 6milan6
    Elkészült a Viktor és általam elképzelt MTZ verzió is.:)

• Nandoo27
    Köszi Lack!!!!
  • Lack
    Eredeti MTZ-hang, az indítás hangjánál úgyse tudsz jobbat szerezni. :)) Azért a program is korlátokat állít a hangoknak, akármilyenre nem lehet megcsinálni.
  • Lack
    Probléma volt a csomagolt fájllal. Töltsd le újra, most már jónak kell lennie.
  • Claasxerion3300
    HÖHÖ AZ MTZ igen baba :D:D de lehet tudnák hozzá jobb hangot szerezni :S:D
  • Nandoo27
    helló mindenki!!! megtudná valaki mondani hogy az miért van???? amikor a JD4650-est kicsomagolom akkor kiirja hogy CRC-hiba a jd4650.i3d fájlban
    a válaszokat előre is köszönöm!! :) :)
  • pecspapi
    kösssz szépen
  • DJKonya
    mondjuk nem könnyű
  • DJKonya
    hagyd rájuk nem éri meg ilyen nyomik miatt pontot kapni
  • truckfan
    Sziasztok! Nem tudom a pót nevét sőt az se biztos h volt egyántalán ilyen. Van olyan oldalra bill pót am olyan mint a kröger csak laposabb meg szürke?? (mindtha régen láttam volna itt a forumon) Kérlek adjatok linket ha van Előre is köszi
  • Zoli108
    VÁGÓASZTAL
  • DJKonya
    mit ordibálsz? nincs domunátor vágóasztal csak dominátor
  • New Holland
    Nagyon szépen köszönök mindent 6milan6-nak JD4650-nek és Lack-nak és maximális tisztelet nekik
  • thomme
    mifku nálad jó a kröger??