57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#8709 He! Ne legyél már ilyen szerencsétlen! #8698-ban ott van leírva a válasz! -
#8708 még mindig lenne az a kérés hogy ha valaki tudja hogy milyen nevu fájlokat kell kitörölni ahhoz hogy a fö épuletek eltunyenek ???hmm? -
#8707 amit leírtam abba mi a hiba most komolyan ??? -
pezso79 #8706 Sziasztok! Elejétől kezdve olvasom a fmot és eddig szinte mindent megtudtam csinálni mert minden infó itt van. De most van egy kis gondom, beraktam Lack Rábáját és nekemis ott a láthatatlan fal. Megtaláltam, hogy lehet kijavítani csak az a baj, hogy a Giants Editor nálam se megy. Szóval betudná vki linkelni a jvított Rábát? Előreis köszönöm szépen. -
#8705 bocs a lámáskodásért de a régit azt simán beraktam csak azujat nem tom berakni
-
JD4650 #8704 a JD nem jobb a Claasnál már-.-'
És ennek mi köze a játékhoz?:D:D -
#8703 azon belül is beraktama vehicles -ba.De nem jo.Mit csináljak vele??? -
JD4650 #8701 ja ez volt egyszer már 90%-on, aztán mondjuk lehet még belőle valami... -
MarLine #8700 Nézzétek meg...Szerintem jó lesz :D
-
#8699 a dominator 108 mappát ugy ahogy van berakom ide:D:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\steerable
aztán ezt:Dominator-Cutter, a mappát ide másolom:D:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\cutters
ezeket a kordinátákat:<vehicle filename="data/vehicles/steerable/Dominator-108/Dominator108.xml" xPosition="180" yOffset="0.5" zPosition="180" yRotation="180"/>
<vehicle filename="data/vehicles/cutters/Dominator-cutter/Dominatorcutter.xml" xPosition="180" yOffset="0.5" zPosition="174" yRotation="0"/>
ide másolom:
D:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data
ugye itt van ez a fájl ebbe másolom a kordinátákat:: careerVehichles.xml
aztán ezt bezárom elmentem elinditom a játékot de nem mentésben és nincs sehol a gép csak a scania a 2 fendt meg vágóasztal+a lexion meg a többi tartozék és sehol a dominator -
#8698 <vehicle filename="data/vehicles/cutters/Dominator-cutter/Dominatorcutter.xml" xPosition="180" yOffset="0.5" zPosition="174" yRotation="0"/>
DominatorCutter.xml <- ebben a C is nagy betű! -
#8697 Ne szerencsétlenkedjetek már:S OMFG-.- -
#8696 nem elég csak a new script be tenni azon belul is van egy vehicles fájl és abba kell tenni ezt sokan elfelejtik -
#8694 figy én mindent berakok a rendes helyére mégs emükszik
-
#8691 A tools- ba raktam be a fájlokat azt az 5 db ot.Aztán beraktam a Lua fáljt a new_scripts be.Aztán beraktam a vehicleTypes a sort a trailers -ek közé.És utána a careerVehicles -be beraktam a sor.
És nem megy. -
poci1123 #8690 szevasztok egy ojan kérdésem lenne hogy az autopilotát be lehet e ugy álitani hogy több kámbáj is menjen egyszere köszönöm ha segitetek fontoslene -
JD4650 #8689 te is abba a topikba mehetnél, te sem vagy egy ls meister...
100X leírtam hogy gyenge a traktor, nincs elég súlya, azért elemi az elejét...
megnyitod valameik gépet editorban és átírod a densityt, alapból 0. valamennyi legyen 1. Vagy szedd le azt a JD-t amit én linkeltem be, azzal jónak kell lennie
ennyi -
#8687 ha berakná akko hova tenné????
ez érdekes mert az elöző verzió az müködött
-
konrad91 #8686 mindent jól csináltál??
ird le mit hova másoltál
-
#8685 #8673 -
#8684 Tényleg nagyon jó az új Dominator Már csak egy Ifa W50-es kéne és teljes lenne az élmény
-
JD4650 #8683 azt nem tom,az Lacké. De szerintem te basztál el valamit, mindenkinek jó lett...(bár én nem töltöttem le az mtz-t mert van saját, nem tudom mit lehet rajta elkúrni) -
JD4650 #8681 akkor jónak kéne lennie, mindenki másnál jó, csak nálad nem. Ezen nem lehet segíteni... -
#8679 a vágóasztalt beteszi csak a gépet nem
-
#8678 <vehicle filename="data/vehicles/steerable/Dominator-108/Dominator108.xml" xPosition="180" yOffset="0.5" zPosition="180" yRotation="180"/>
<vehicle filename="data/vehicles/cutters/Dominator-cutter/Dominatorcutter.xml" xPosition="180" yOffset="0.5" zPosition="174" yRotation="0"/>
ez van benn a carreerVehichles-ben
-
JD4650 #8676 akkor nem tudok rajtad segíteni...
vagy inkább másold be ise szépen azt a sort amit a 108-ashoz rendeltél a carreerVehiclesben. -
JD4650 #8675 inkább csináljanak egy Horschot, ot vagy Väderstadtot. Vagy inkább egy Soltair 9-et, de ne 12-őt -
#8674 úgy is megcsináltam de akkor sincs semmi változás
-
#8673 Nekem vmi gond van a nagy tárcsával berakom bent is van a játkban csak semelyik trakeszom nem bírja el rákapcsolom a gépre és kiáll kerékre a trakesz,meg olyan merevnek tünik az egész eke,nem fordul a traktor után,mi lehet a gond? -
konrad91 #8672 grassland modot rakfel mert csak abban műxik -
JD4650 #8670 Dominator-108
Dominatorkötöjelszáznyolc
szerinted viccből írtam így amikor belinkeltem?-.-' -
Lack #8668 Úgy néz ki lesz még egy Lemken cucc. Az Acid Mod-osok készítik.
ITT van néhány kép az igaziról. -
adam0713 #8665 Hy! Van egy olyan problémám hogy akröger 3 tengelye spótot beleraktam a game-be és vehiclesTypes miatt nem indul el a játék, ez miért lehet. ÉS innen :LS-Modschmiede lehet gépeket letölteni?
-
#8662 Viktor, ti nem csináltatok hw-t? Vagy azt még Joe nem konvertálta át? -
#8660 halljátok valaki segitene hogy melyik mappábol melyik részt kell kitörölnöm ahhoz hogy az épuletek eltunyenek már mint a farm köruli épuletek ?????? csak a ház meg a két fészer vagymi -
valaki9191 #8658 mindent amit betesz rosszol másolod átt, vagy nem oda másolod vagy rosszul szedi le a fájt
vagy csak alaból fogalmad sincs hogy mit hova kell másolni
-
#8655 az a jó ebben a tárcsában hogy annyival mész amennyivel akarsz, én ezzel a jdvel húzom mindig kettes fokozatba ami ennél a gépnél 28-30km/h, mikor fordulok meg a föld végén akkor átkepcs 1-esbe megfordultam ujra vágom 2-be azt gyűh:P -
konrad91 #8653 látom 7930
nem baj ez már be van linkelve
-
JD4650 #8649 #8638 -
#8648 apropó tárcsa, megjelent a mod installer verzió is akit érdekel