57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Toby0501
    He! Ne legyél már ilyen szerencsétlen! #8698-ban ott van leírva a válasz!
  • pickány
    még mindig lenne az a kérés hogy ha valaki tudja hogy milyen nevu fájlokat kell kitörölni ahhoz hogy a fö épuletek eltunyenek ???hmm?
  • rambo12
    amit leírtam abba mi a hiba most komolyan ???
  • pezso79
    Sziasztok! Elejétől kezdve olvasom a fmot és eddig szinte mindent megtudtam csinálni mert minden infó itt van. De most van egy kis gondom, beraktam Lack Rábáját és nekemis ott a láthatatlan fal. Megtaláltam, hogy lehet kijavítani csak az a baj, hogy a Giants Editor nálam se megy. Szóval betudná vki linkelni a jvított Rábát? Előreis köszönöm szépen.
  • rambo12
    bocs a lámáskodásért de a régit azt simán beraktam csak azujat nem tom berakni
  • JD4650
    a JD nem jobb a Claasnál már-.-'
    És ennek mi köze a játékhoz?:D:D
  • jvl445
    azon belül is beraktama vehicles -ba.De nem jo.Mit csináljak vele???
  • JD4650
    ja ez volt egyszer már 90%-on, aztán mondjuk lehet még belőle valami...
  • MarLine
    Nézzétek meg...Szerintem jó lesz :D
  • rambo12
    a dominator 108 mappát ugy ahogy van berakom ide:D:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\steerable

aztán ezt:Dominator-Cutter, a mappát ide másolom:D:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\cutters

ezeket a kordinátákat:<vehicle filename="data/vehicles/steerable/Dominator-108/Dominator108.xml" xPosition="180" yOffset="0.5" zPosition="180" yRotation="180"/>
    <vehicle filename="data/vehicles/cutters/Dominator-cutter/Dominatorcutter.xml" xPosition="180" yOffset="0.5" zPosition="174" yRotation="0"/>

ide másolom:
    D:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data

ugye itt van ez a fájl ebbe másolom a kordinátákat:: careerVehichles.xml

aztán ezt bezárom elmentem elinditom a játékot de nem mentésben és nincs sehol a gép csak a scania a 2 fendt meg vágóasztal+a lexion meg a többi tartozék és sehol a dominator
  • Toby0501
    <vehicle filename="data/vehicles/cutters/Dominator-cutter/Dominatorcutter.xml" xPosition="180" yOffset="0.5" zPosition="174" yRotation="0"/>

DominatorCutter.xml <- ebben a C is nagy betű!
  • Daneszka
    Ne szerencsétlenkedjetek már:S OMFG-.-
  • pickány
    nem elég csak a new script be tenni azon belul is van egy vehicles fájl és abba kell tenni ezt sokan elfelejtik
  • rambo12
    figy én mindent berakok a rendes helyére mégs emükszik
  • jvl445
    A tools- ba raktam be a fájlokat azt az 5 db ot.Aztán beraktam a Lua fáljt a new_scripts be.Aztán beraktam a vehicleTypes a sort a trailers -ek közé.És utána a careerVehicles -be beraktam a sor.

És nem megy.
  • poci1123
    szevasztok egy ojan kérdésem lenne hogy az autopilotát be lehet e ugy álitani hogy több kámbáj is menjen egyszere köszönöm ha segitetek fontoslene
  • JD4650
    te is abba a topikba mehetnél, te sem vagy egy ls meister...
    100X leírtam hogy gyenge a traktor, nincs elég súlya, azért elemi az elejét...
    megnyitod valameik gépet editorban és átírod a densityt, alapból 0. valamennyi legyen 1. Vagy szedd le azt a JD-t amit én linkeltem be, azzal jónak kell lennie
    ennyi
  • rambo12
    ha berakná akko hova tenné????
    ez érdekes mert az elöző verzió az müködött
  • konrad91
    mindent jól csináltál??
    ird le mit hova másoltál
  • 16gaborm
  • Zoli108
    Tényleg nagyon jó az új Dominator Már csak egy Ifa W50-es kéne és teljes lenne az élmény
  • JD4650
    azt nem tom,az Lacké. De szerintem te basztál el valamit, mindenkinek jó lett...(bár én nem töltöttem le az mtz-t mert van saját, nem tudom mit lehet rajta elkúrni)
  • JD4650
    akkor jónak kéne lennie, mindenki másnál jó, csak nálad nem. Ezen nem lehet segíteni...
  • rambo12
    a vágóasztalt beteszi csak a gépet nem
  • rambo12
    <vehicle filename="data/vehicles/steerable/Dominator-108/Dominator108.xml" xPosition="180" yOffset="0.5" zPosition="180" yRotation="180"/>

ez van benn a carreerVehichles-ben
  • JD4650
    akkor nem tudok rajtad segíteni...
    vagy inkább másold be ise szépen azt a sort amit a 108-ashoz rendeltél a carreerVehiclesben.
  • JD4650
    inkább csináljanak egy Horschot, ot vagy Väderstadtot. Vagy inkább egy Soltair 9-et, de ne 12-őt
  • rambo12
    úgy is megcsináltam de akkor sincs semmi változás
  • 16gaborm
    Nekem vmi gond van a nagy tárcsával berakom bent is van a játkban csak semelyik trakeszom nem bírja el rákapcsolom a gépre és kiáll kerékre a trakesz,meg olyan merevnek tünik az egész eke,nem fordul a traktor után,mi lehet a gond?
  • konrad91
    grassland modot rakfel mert csak abban műxik
  • JD4650
    Dominator-108
    Dominatorkötöjelszáznyolc

szerinted viccből írtam így amikor belinkeltem?-.-'
  • Lack
    Úgy néz ki lesz még egy Lemken cucc. Az Acid Mod-osok készítik.

ITT van néhány kép az igaziról.
  • adam0713
    Hy! Van egy olyan problémám hogy akröger 3 tengelye spótot beleraktam a game-be és vehiclesTypes miatt nem indul el a játék, ez miért lehet. ÉS innen :LS-Modschmiede lehet gépeket letölteni?
  • lippet
    Viktor, ti nem csináltatok hw-t? Vagy azt még Joe nem konvertálta át?
  • pickány
    halljátok valaki segitene hogy melyik mappábol melyik részt kell kitörölnöm ahhoz hogy az épuletek eltunyenek már mint a farm köruli épuletek ?????? csak a ház meg a két fészer vagymi
  • valaki9191
    mindent amit betesz rosszol másolod átt, vagy nem oda másolod vagy rosszul szedi le a fájt
    vagy csak alaból fogalmad sincs hogy mit hova kell másolni
  • DJKonya
    az a jó ebben a tárcsában hogy annyival mész amennyivel akarsz, én ezzel a jdvel húzom mindig kettes fokozatba ami ennél a gépnél 28-30km/h, mikor fordulok meg a föld végén akkor átkepcs 1-esbe megfordultam ujra vágom 2-be azt gyűh:P
  • konrad91
    látom 7930
    nem baj ez már be van linkelve
  • JD4650
  • DJKonya
    apropó tárcsa, megjelent a mod installer verzió is akit érdekel