57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#9235 Az egy dolog, hogy bemásoltad, de jó helyre? A "<trailers>" és a "</trailers>
" közé kell egy új sorba.
-
atti59 #9234 Akkor new_scripts be ezt a mappát Wheel_Cultivator -
#9233 Bemásoltam már -
atti59 #9232 Azért mert vehicletypes be kell másolni ezt as sort:
Trailes:
type name="Wheel_Cultivator" className="Wheel_Cultivator" filename="data/new_scripts/vehicles/Wheel_Cultivator.lua"/> -
#9231 az amazon cartos vagy valami ilyesmi a neve
ez egy tárcsa mért nem tom kinyitni??
nyomom a b meg az n-t és nem csinál semmit
-
#9230 KÖssz neked is de megoldottam a segítségetekkel ugyhogy kössz mindenkinek -
ttlala #9229 hali! ha van rar tömörítőd akkor csak a rar kiterjesztésüt kell kitömörítened.
Ezután ha cd képet (*.iso, *.nrg,...) kapsz azt rakd be a DaemonTools-ba -
#9228 KÖSZZ SIKERÜLT NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET MUTHIG
XD XD -
ttlala #9227 Hali! ha mindent ugy csináltál ahogy az Installation_xxxxxx.txtben van akkor müködnie kell. Szerintem amúgy a vehicletypes.xml - be nem raktad be amit kell.
Ha igen akkor akaszd fel és nyomd meg az N billentyűt majd N majd NUMPAD 1 vagy NUMPAD3 majd NUMPAD 0 majd K bill és megy. -
#9222 szerintem neked nincs fent a grass mod és valoszinu azért de lehet hogy azért mert rossz helyre raktad a vehiclestypes mappán belül de ez csak egy ötlet
-
MTZ80 #9221 csá tudna valaki segiteni aban hogy beraktam Lemken Solitair 12k Sähmaschine
meg a vontatot szétnyithatos tárcsát nem tom semelyiket szétnyitni csak huzni tudom meg tudná valaki mondani hogy mi lehet a
baja.
-
#9219 Kösz Kösz Kösz Kösz. Nagyon jó lett. Ki csinálta? -
#9218 Kész, lehet tölteni!
Lemken Solitair 12k Sähmaschine
DL
-
adam0713 #9214 Hy! Van valakinek lexikon 600-hoz autopilot-ja? -
huhugány #9213 Hellosztok segitség kéne beraktam a kröger potkocsit + a 2 potkocsis modot és mikor elakarom inditani a játékot hajo kürt szólala meg kérlek benneteket segitsetek+ amozone catros nekem nem lehet szétnyitani emeleni és sülyeszteni -
#9210 Readme nem poénból van mellékelve a módokhoz. -
zetor16145 #9208 ezt én csinálltam!nem lehetne valahogyan beletenni a game-ba? -
zetor16145 #9207 [IMG] http://www.bilder-hochladen.net/files/7jox-3-png.html [/IMG] -
zetor16145 #9206 [IMG] http://www.bilder-hochladen.net/files/7jox-2-png.html [/IMG][IMG] http://www.bilder-hochladen.net/files/7jox-3-png.html [/IMG] -
#9205 Találtam egy fasza hangot Fendthez és a többihez ami azt használja érdemes ketölteni és lecserélni nagyon jó,még a szelep is lefúj meg ilyenek
Letöltés -
JD4650 #9204 szerinted ez itt mi akar lenni?:D:D
data/new_scripts/vehicles/Wheel_Cultivator.lua -
Kaszkadőr Mike #9203 Ezt a Catrosnal
<type name="Wheel_Cultivator" className="Wheel_Cultivator" filename="data/new_scripts/vehicles/Wheel_Cultivator.lua"/> -
quados19 #9202 ez nálam is igy van de még én ésszrevettem hogy a kerekek sem mindid forognak csak 1 es ben 2- 3 nem és ez annyira nem jó
-
Kaszkadőr Mike #9201 Hali Segítsetek a kröger 3 tengelyes pótosnál "vehicletypes.xml" Fileba a <type name="trailer01" className="Trailer01" filename="data/new_scripts/vehicles/Trailer01.lua" /> Hová kell bemásolni? És az amazon Catrosnál ezt hová kell másolni? Mert mindig kürtül a hajó. Előre is nagyon szépen köszönöm. -
Claasxerion3300 #9200 csokee hüha eléggé odavág az ujj Fendt Trisix nagyon jó :D:D csak szentem vagyis nálam nekem olyan nyersnek tunin vagyis olyan nem anyira részletespl.a kabin :S nálamm inden szürke:S jobb lenne ha reszletesebb lenne :D:D -
case ih stx 375 #9199 sziasztok!!! visszaolvastam de erröl nem naon van szo!!!halllotam az autopilot modrol hogyan mükszik ez aki tud segitsen plz!!!am naon jo a game!!!csak sajna még nincs multi rem lex!!!!na császtok -
zetor16145 #9198 sziasztok!A Fraps-al hagyan tudok képet készíteni? -
A Német oldalon találtam Schlüter Profi Trac duplakerékkel.Letöltése itt -
#9196 Fendt Trisix -
#9195 Amit belinkeltem oldalt.Onnan!!!Reges , de onnan mást is leszedhetsz. -
#9194 németek -
cipónewgear #9193 honnan lehet a trixis et leszedni -
Claasxerion3300 #9192 ejha ki csinálja???? mert szentem a sorjelzö tártát picit kisebre kéne venni mert szentem ronda h olyan nagy :S:S -
cipónewgear #9191 john deere hon töltötted le az a telepet amin az mtz képen van -
gibic #9190 Remek, már csak egy ilyen nagyteljesítményű vetőgép hiányzik a gyűjteményből.:) Jó lesz! -
#9189 Alakul a gép:D -
#9188 Sehogy. -
bbLexion600 #9187 csá a giants editorba hogyan lehet színet változtatni?átfesteni gépeket? -
tapper #9184 Bocs az OFF-ért de ezt muszáj ide írnom:
1 Valami kéne csak ide és akkor rendbe lenne a topik....
1 program, ami figyeli hogy ki mit ír és az oylan üzenetet amibe az van írva hogy ez mikor lesz kész vagy hogy kész van-e már vagy hasonlók vannak azt automatikusan nemengedi hogy beküldjék..
Mert ebből a kész van nincs cuccból van csak 40 oldal + 20 abból hogy tik szidjátok őket.
Felesleges, látod hogy nemtanulják meg :( -
#9183 szentem nagyon jó lett a Trisix