57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • 6milan6
    Az egy dolog, hogy bemásoltad, de jó helyre? A "<trailers>" és a "</trailers>
    " közé kell egy új sorba.
  • atti59
    Akkor new_scripts be ezt a mappát Wheel_Cultivator
  • rambo12
    Bemásoltam már
  • atti59
    Azért mert vehicletypes be kell másolni ezt as sort:
    Trailes:
    type name="Wheel_Cultivator" className="Wheel_Cultivator" filename="data/new_scripts/vehicles/Wheel_Cultivator.lua"/>
  • rambo12
    az amazon cartos vagy valami ilyesmi a neve
    ez egy tárcsa mért nem tom kinyitni??
    nyomom a b meg az n-t és nem csinál semmit
  • rambo12
    KÖssz neked is de megoldottam a segítségetekkel ugyhogy kössz mindenkinek
  • ttlala
    hali! ha van rar tömörítőd akkor csak a rar kiterjesztésüt kell kitömörítened.
    Ezután ha cd képet (*.iso, *.nrg,...) kapsz azt rakd be a DaemonTools-ba
  • rambo12
    KÖSZZ SIKERÜLT NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET MUTHIG
    XD XD
  • ttlala
    Hali! ha mindent ugy csináltál ahogy az Installation_xxxxxx.txtben van akkor müködnie kell. Szerintem amúgy a vehicletypes.xml - be nem raktad be amit kell.
    Ha igen akkor akaszd fel és nyomd meg az N billentyűt majd N majd NUMPAD 1 vagy NUMPAD3 majd NUMPAD 0 majd K bill és megy.
  • pickány
    szerintem neked nincs fent a grass mod és valoszinu azért de lehet hogy azért mert rossz helyre raktad a vehiclestypes mappán belül de ez csak egy ötlet
  • MTZ80
    csá tudna valaki segiteni aban hogy beraktam Lemken Solitair 12k Sähmaschine
    meg a vontatot szétnyithatos tárcsát nem tom semelyiket szétnyitni csak huzni tudom meg tudná valaki mondani hogy mi lehet a
    baja.
  • kispalko
    Kösz Kösz Kösz Kösz. Nagyon jó lett. Ki csinálta?
  • lippet
    Kész, lehet tölteni!
    Lemken Solitair 12k Sähmaschine

DL
  • adam0713
    Hy! Van valakinek lexikon 600-hoz autopilot-ja?
  • huhugány
    Hellosztok segitség kéne beraktam a kröger potkocsit + a 2 potkocsis modot és mikor elakarom inditani a játékot hajo kürt szólala meg kérlek benneteket segitsetek+ amozone catros nekem nem lehet szétnyitani emeleni és sülyeszteni
  • 6milan6
    Readme nem poénból van mellékelve a módokhoz.
  • zetor16145
    ezt én csinálltam!nem lehetne valahogyan beletenni a game-ba?
  • zetor16145
    [IMG] http://www.bilder-hochladen.net/files/7jox-3-png.html [/IMG]
  • zetor16145
    [IMG] http://www.bilder-hochladen.net/files/7jox-2-png.html [/IMG][IMG] http://www.bilder-hochladen.net/files/7jox-3-png.html [/IMG]
  • Zoli108
    Találtam egy fasza hangot Fendthez és a többihez ami azt használja érdemes ketölteni és lecserélni nagyon jó,még a szelep is lefúj meg ilyenek
    Letöltés
  • JD4650
    szerinted ez itt mi akar lenni?:D:D
    data/new_scripts/vehicles/Wheel_Cultivator.lua
  • Kaszkadőr Mike
    Ezt a Catrosnal
    <type name="Wheel_Cultivator" className="Wheel_Cultivator" filename="data/new_scripts/vehicles/Wheel_Cultivator.lua"/>
  • quados19
    ez nálam is igy van de még én ésszrevettem hogy a kerekek sem mindid forognak csak 1 es ben 2- 3 nem és ez annyira nem jó
  • Kaszkadőr Mike
    Hali Segítsetek a kröger 3 tengelyes pótosnál "vehicletypes.xml" Fileba a <type name="trailer01" className="Trailer01" filename="data/new_scripts/vehicles/Trailer01.lua" /> Hová kell bemásolni? És az amazon Catrosnál ezt hová kell másolni? Mert mindig kürtül a hajó. Előre is nagyon szépen köszönöm.
  • Claasxerion3300
    csokee hüha eléggé odavág az ujj Fendt Trisix nagyon jó :D:D csak szentem vagyis nálam nekem olyan nyersnek tunin vagyis olyan nem anyira részletespl.a kabin :S nálamm inden szürke:S jobb lenne ha reszletesebb lenne :D:D
  • case ih stx 375
    sziasztok!!! visszaolvastam de erröl nem naon van szo!!!halllotam az autopilot modrol hogyan mükszik ez aki tud segitsen plz!!!am naon jo a game!!!csak sajna még nincs multi rem lex!!!!na császtok
  • zetor16145
    sziasztok!A Fraps-al hagyan tudok képet készíteni?
  • BMW320i

A Német oldalon találtam Schlüter Profi Trac duplakerékkel.Letöltése itt
  • BMW320i
    Fendt Trisix
  • BMW320i
    Amit belinkeltem oldalt.Onnan!!!Reges , de onnan mást is leszedhetsz.
  • lippet
    németek
  • cipónewgear
    honnan lehet a trixis et leszedni
  • Claasxerion3300
    ejha ki csinálja???? mert szentem a sorjelzö tártát picit kisebre kéne venni mert szentem ronda h olyan nagy :S:S
  • cipónewgear
    john deere hon töltötted le az a telepet amin az mtz képen van
  • gibic
    Remek, már csak egy ilyen nagyteljesítményű vetőgép hiányzik a gyűjteményből.:) Jó lesz!
  • lippet
    Alakul a gép:D
  • NH G240
    Sehogy.
  • bbLexion600
    csá a giants editorba hogyan lehet színet változtatni?átfesteni gépeket?
  • tapper
    Bocs az OFF-ért de ezt muszáj ide írnom:
    1 Valami kéne csak ide és akkor rendbe lenne a topik....
    1 program, ami figyeli hogy ki mit ír és az oylan üzenetet amibe az van írva hogy ez mikor lesz kész vagy hogy kész van-e már vagy hasonlók vannak azt automatikusan nemengedi hogy beküldjék..
    Mert ebből a kész van nincs cuccból van csak 40 oldal + 20 abból hogy tik szidjátok őket.
    Felesleges, látod hogy nemtanulják meg :(
  • CoD23
    szentem nagyon jó lett a Trisix