57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
szabi2008 #9292 hello amikor inditom el a játékot akkor nem tom ki irja Error Could not init 3D system.Shader Model 2.0 is required . Please install the latest video drivers. Nem tom mért irja ki . -
valaki9191 #9291 ha lenne eszed akkro elsőnek gondolkodnál és nem pofáznál össze vissza hülyeséget mivel csak egy karakterrel többvan az ucsóban.
LÁMA -
Claasxerion3300 #9290 am ha van 1 pici eszed xD akor a felsöt ki másoltad volna és kész :D be ilesztés a ki törölt helyére és kész -
Claasxerion3300 #9288 hehe halod nekem a rába van fejtetön de ugy h ha kivülröl nézem(h nem ülök benne) akor rendesen van a helyén de ha be szálok akor van fejtetöd de akor ha madár távlatbol nézem ha bentröl a kabinbol akor jo de ekor is van valami az pedig h forditva mozog az egér xD de jo mind1 a 2 gép -
#9287 kössz én véletlen kitöröltem
XD -
valaki9191 #9286 </careerVehicles>
ha erre gondoltál akkor tesék
-
#9285 Megtudná adni valaki a careereVehicles.xml fáljnak az utolsó bekezdését?????
-
#9284 nekem meg nem jó a lenkem
fejtetőn van
valaki tud rá orvoslást?
ja és nincs mégegy gép azon a helyen
mert kb 5 helyen próbáltam -
Claasxerion3300 #9283 hehe igen jó a lemken:D:D Fendt trisix után :D:D -
pezso79 #9282 Talán azért forditja fejre mert azon a pozíción más gép is van. -
pezso79 #9281 Passz, ezzel idáig nemfoglalkoztam. -
#9280 köszi pezso79
akkor rosszul tudtam mert eddíg ennek hittem a fejtetőre állítást
akkor mivel lehet fejtetőre fordítani?
-
pezso79 #9279 megnyitod a C: program files ls sim. data: careervehiclest (jegyzettömbbel) és a sor végén a rotation után lévő szám az az, hogy az adott gép a játékbanhogy áll. Átirod, majd mented. -
#9278 az MTZ-ben kevés a hidraulika olaj és nem tudja kinyomni
Vicc volt -
#9276 lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan lehet forgatni a cuccokat a játékban?
nem fejtetőn áll hanem jobbra-balra kéne fordítani
légyszi segítsen valaki -
#9275 csak grassland mod alatt működik az eke!
-
#9271 atti 59 neke így van
Hiába nyomom nem történik semmmi
mi a gond?? -
zoltan1827 #9270 Hello! Valaki segitene nekem? Betettem a traktorokat a leirtak szerint,mégsem jelennek meg a játékban! Mit csinálhattam rosszul? -
JD4650 #9269 sztem még az előző oldalon megtalálod azt a HSZ-em amiben leírtam hogy a HW-nak kurva nehéz betenni az alvázát. De valahogy biztos elkerülte a figyelmed, mint ahogy az is, amíg a megának nincs kész a vágóasztal, lószart nem láttok belőle. Lack megcsinálta de neki valami szar van a modellel, ezért nem teszi fel, mert úgy randa lenne. -
crysis #9265 Kösz,de már megcsináltam.Nem tudom hogyen,de megcsináltam.Azért köszi. -
valaki9191 #9264 megfogod vissza olvasol, és mindent megtudol -
valaki9191 #9263 igen befolyásolja
- nem mind1 hogy a grassland vagy a sima mod van feltelepítve
-a pozició sokban függ, mert amit párosítanak hozzá az csak az alap maphoz van, más mapon lehetséges hogy pl egy háztetőn lesz az eszköz.
- vagy nem mindent úgy csináltál ahogy a leírásbanvan
- a Careervehicles-ben vmit rosszul másoltál -
adam0713 #9261 Tud valaki vmi hsz-t ehhez:#9252? -
TherÖcsy #9260 na valaki tud segíteni befejezni a pókocsimat ? -
ttlala #9259 hali! Igen le lehet!
NUMPAD 1 NUMPAD3 vissza NUMPAD 2 -
ttlala #9258 hali! meg kell változtatni az "areaStart" és az "areaWith" szélességét is. -
#9257 Köszi a segítséget! -
#9256 Nagyon jó párosítás!!
Patyesz az 1,2,3 gombal tod lehajtani a 0 pedig változtatni tudod hog ymit vess. (fű, gabona) -
#9255 Sikerűlt letölteni a big vetőgépet ! angyon fasza lett
de az oldalsó jelzőket le lehet hajtani? -
crysis #9254 De az van a végén.Betölti és minden üres a farmon.Újraraktam és most sem változott. -
adam0713 #9252 Hy! egy olyan kérdésem lenne hogy az befolyásolhatja azt hogy milyen mapot használok mert a gépek és tartozékaik nem jellennek meg vagy rosszul működnek? Meg az LMSI fájlt hogy lehet megy nyitni vagy mit lehet vele kezdeni?
-
szabi34 #9251 Nincs multiplayer megnézhetnéd faq-t és nemtudom h hányadik oldalon van! van az oldal alján kereső írd be oda! -
#9250 Careervehicles.xml-ben keresd a hibát. Valószínűleg nem a </careerVehicles> az utolsó sor. -
crysis #9249 Azt kérdezném,hogy eddig minden rendbe volt,most meg beleteszek egygépet és minden eltűnik?! -
p910211 #9247 Köszi szépen!! -
#9244 Szerintem elég jó lett ez a solitair, bár nem tudom miért erőltetik minden új modra ezeket a ritka ronda kerekeket.:D (m1, úgyis kicserélem). A nyomjelző tárcsákat már kisebbre vettem, mert kegyetlen nagyok voltak, remélem ezért is nekiállnak majd anyázni a mod készítői...
-
#9242 Lemken Solitair telepítés:
Ezeket: -"Lemken_Solitair_12.i3d"
-"Lemken_Solitair_12.xml"
-"Lemken_Solitair.png"
-"Solitair_Wheels.png"
-"Solitair_Rubber.wav"
-"Airseeder.wav"
-"AirseederIn.wav"
-"AirseederOut.wav"
-"AirseederPneumatic.wav"
bemásolod ide:
".../Landwirtschafts-Simulator2008/data/vehicles/tools"
ezt: -"Wheel_Seeder.lua"
pedig ide:
".../Landwirtschafts-Simulator2008/data/new_scripts/vehicles"
A "careervehicles.xml"-be bemásolod egy új sorba ezt:
<vehicle filename="data/vehicles/tools/Lemken_Solitair_12.xml" xPosition="145" yOffset="0.5" zPosition="240" yRotation="270"/>
A "</careerVehicles>" elé!
A "vehicletypes.xml"-be pedig ezt:
<type name="Wheel_Seeder" className="Wheel_Seeder" filename="data/new_scripts/vehicles/Wheel_Seeder.lua" />
A "<trailers>" és a "</trailers>
" közé, egy új sorba.
-
szabi34 #9241 OLVASS MÁR VISSZA!!! be van linkelve csak vissza kéne olvasni -
cipónewgear #9240 míér nem lehet az új vetőgepet leengedve vontatani mint a pótkocsit
-
TherÖcsy #9239 csá ! Nem tud valaki segíteni befejezni a pótkocsit ?
Előre is kössz (döntés + átkonvertálás)