57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#9182 csak annyit, hogy grass modos kfarmban müködik-e egyáltalán az autopilot...
mert ha nem nem próbálkozom feleslegesen vele... -
#9181 Nekem meg kéne pls egy nagycsöcsü feket hajú 30-as csaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#9179 Gyakorlatilag is kész a Trisix.Nagyon jó és erős! -
JD4650 #9178 Nem tudják eldönteni hogy milyen nemzetiségű:) de az egyik gyereknek megint van valami problémája:/ -
#9177 Megtalálták a németek a Dominator 108-at :) Igaz, lengyel fórumon és ezért lengyel modnak tituálták :P -
#9176 Elvileg elkészült a Fendt Trixis -
#9175 mondjuk az a kukorica fasza csak lehetne nagyobb mert így akkora mint a búza XD
-
#9174 Készül. -
#9172 Lack a #6611-es hozzászólásodban van egy kukorica módrol képek arról még mindig nem tudsz semmit???
-
jzadams #9170 Jó látni h valiki értemlesen is tud gondolkodi!! És normálisan beszél(ír)!!!! -
#9167 ja készvan bazd+ még kórmány sincs benne de ha ennyire érdekel nézd + a germán fórumon ők készítik
és már most jobban néz ki -
quados19 #9166 bálázó te miről beszélsz hol hallottál ilyent hogy van bálázó esetleng még csak készül ,tud valaki valamit errő? -
szabi2008 #9165 hello a bálázo gépet honnan lehet le tölteni mert nem kapom sehol ? -
TherÖcsy #9164 bocs ez készvan ? -
Lack #9163 Lehet, hogy a Google linkjét is ki kellene tenni a FAQ mellé. -
Lack #9162 Ez jó! :D -
#9161 XD XD Úgy ahogy mondod Lack
-
#9160 innen -
Lack #9159 Furcsa, eddig ha készen lett egy új gép (ami javarészt nem az én érdemem, hanem Viktoré és Miláné na meg Joe-é szóval ne engem istenítsetek) akkor az azért fel is került az oldalra (bár nem tudom minek mikor a gép már rég fent volt, egyesek mégis itt nyivákoltak hogy "linkeeeeld"). Na most a Mega nincs fent az oldalon és nem is linkeltem. Mi következik ebből??? Talán az, hogy még nincs kész teljesen. Szóval csitt, majd kész lesz ez is. Addig meg Dominatorozzatok! :) -
bátyo #9158 sziasztok
a gainst editort honan lehet letölteni?
-
jzadams #9157 ti tudjátok használni az autopilot-ot?? mert én tudom h kell!! Kis segítség kellene ezzel kapcsolatban!! De már csak félve merek kérni!!!!!!
Azért +köszönném!!!!
-
#9156 JAh olvass F.A.Q-t vagy használd a googlét mondjuk én is megkérdeztem de nem 100-szor És tényleg NYUGALOM HIGGADJ MÁ LEEEEEEEE -
jzadams #9155 Amúgy az tégyleg idegesítő h arra nem képes némeilyek h használja a googlét, hogy megtaláljon valamit!!!!!!!!!!! -
jzadams #9154 Elég rossz azt látmni h akármikor feljövök erre a fórumra és mindig csak a szidás meg a káromkodás megy!!! Kezd egy kicsit uncsi lenni!!!!!!!!!!! Megnyugodhatnátok már srácok!!!!!!!!!!!!!!!! NYUGALOM!!! -
#9153 CSAK NYUGI!!!!
-
#9152 mielőtt kérdeznél valamit használd a googlét
és ha azt írják hogy nincs kész akkor még nincs kész és ne nyavajogjatok itt a "jaj mikor lehet letölteni??ezt + ezt linkeljétek már be léccives" mondókáítokkal!! -
bbLexion600 #9151 Lack a Megádat megtudnád osztani velünk? Negyon jo lenne. -
#9150 Bocsi de nem erőszakoskodásból,csak úgy megkérdeztem hogy mivan a kukorica adapterrel!!!!
Vki lécci sgítsen hogy hogyan tudom mozgatni a kamerát a Giants Editorban? -
JD4650 #9147 #9130... -
Muthig #9146 Az lsmi kiterjesztésű fájlokat mivel vagy hogyan lehet betenni? -
FINOTTO #9145 Hali valaki tudna segiteni mikor elakarom inditani a játékot kér valami physX.dll-t honnan tudom letölteni vagy valaki eltudná küldeni? előre is köszi a segitséget -
huhugány #9144 a mega nincs megosztva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
pityesz79 #9143 Nagyon érdekes emberek vannak! Miért nem lehet normálisan megkérdezni valamit?? Miért kell bunko modon eröszakosan kérni? Ha lesz mod akkor ugy is belinkelik!! Én türelmesen várom a Megát!! -
huhugány #9142 valaki megosztaná a hw potkocsit? -
#9141 oks! várjuk! de közben rájöttem hogy copyrightXD -
JD4650 #9140 ott van kész van mivan vele? -
huhugány #9139 jd4650 pls nekem add oda a megát -
#9138 Most fejezd be!!!!!!! -
JD4650 #9135 Na jó, nem kapjátok meg a Megát, az adaptert, semmit. Köszönjétek 16gabormnak és magatoknak is mert nem tudtok annyit kinyögni hogy kössz. GRAUTÁLOK MINDENKINEK (tisztelet a kivételnek) -
JD4650 #9133 van kukorica adapter, mert? kéne? minek? van kukoricád? nincs? CSINÁLJ KUKORICÁT AZTÁN MEGKAPOD BELE AZ ADAPTERT. Addig kuss.