57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Kenny85
    csak annyit, hogy grass modos kfarmban müködik-e egyáltalán az autopilot...
    mert ha nem nem próbálkozom feleslegesen vele...
  • BMW320i
    Nekem meg kéne pls egy nagycsöcsü feket hajú 30-as csaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • BMW320i
    Gyakorlatilag is kész a Trisix.Nagyon jó és erős!
  • JD4650
    Nem tudják eldönteni hogy milyen nemzetiségű:) de az egyik gyereknek megint van valami problémája:/
  • Toby0501
    Megtalálták a németek a Dominator 108-at :) Igaz, lengyel fórumon és ezért lengyel modnak tituálták :P
  • BMW320i
    Elvileg elkészült a Fendt Trixis
  • rambo12
    mondjuk az a kukorica fasza csak lehetne nagyobb mert így akkora mint a búza XD
  • BMW320i
    Készül.
  • rambo12
    Lack a #6611-es hozzászólásodban van egy kukorica módrol képek arról még mindig nem tudsz semmit???
  • jzadams
    Jó látni h valiki értemlesen is tud gondolkodi!! És normálisan beszél(ír)!!!!
  • ZTM
    ja készvan bazd+ még kórmány sincs benne de ha ennyire érdekel nézd + a germán fórumon ők készítik
    és már most jobban néz ki
  • quados19
    bálázó te miről beszélsz hol hallottál ilyent hogy van bálázó esetleng még csak készül ,tud valaki valamit errő?
  • szabi2008
    hello a bálázo gépet honnan lehet le tölteni mert nem kapom sehol ?
  • TherÖcsy
    bocs ez készvan ?
  • Lack
    Lehet, hogy a Google linkjét is ki kellene tenni a FAQ mellé.
  • Lack
    Ez jó! :D
  • rambo12
    XD XD Úgy ahogy mondod Lack
  • Martinez01
    innen
  • Lack
    Furcsa, eddig ha készen lett egy új gép (ami javarészt nem az én érdemem, hanem Viktoré és Miláné na meg Joe-é szóval ne engem istenítsetek) akkor az azért fel is került az oldalra (bár nem tudom minek mikor a gép már rég fent volt, egyesek mégis itt nyivákoltak hogy "linkeeeeld"). Na most a Mega nincs fent az oldalon és nem is linkeltem. Mi következik ebből??? Talán az, hogy még nincs kész teljesen. Szóval csitt, majd kész lesz ez is. Addig meg Dominatorozzatok! :)
  • bátyo
    sziasztok
    a gainst editort honan lehet letölteni?
  • jzadams
    ti tudjátok használni az autopilot-ot?? mert én tudom h kell!! Kis segítség kellene ezzel kapcsolatban!! De már csak félve merek kérni!!!!!!
    Azért +köszönném!!!!
  • rambo12
    JAh olvass F.A.Q-t vagy használd a googlét mondjuk én is megkérdeztem de nem 100-szor És tényleg NYUGALOM HIGGADJ MÁ LEEEEEEEE
  • jzadams
    Amúgy az tégyleg idegesítő h arra nem képes némeilyek h használja a googlét, hogy megtaláljon valamit!!!!!!!!!!!
  • jzadams
    Elég rossz azt látmni h akármikor feljövök erre a fórumra és mindig csak a szidás meg a káromkodás megy!!! Kezd egy kicsit uncsi lenni!!!!!!!!!!! Megnyugodhatnátok már srácok!!!!!!!!!!!!!!!! NYUGALOM!!!
  • rambo12
    CSAK NYUGI!!!!

• Martinez01
    mielőtt kérdeznél valamit használd a googlét
    és ha azt írják hogy nincs kész akkor még nincs kész és ne nyavajogjatok itt a "jaj mikor lehet letölteni??ezt + ezt linkeljétek már be léccives" mondókáítokkal!!
  • bbLexion600
    Lack a Megádat megtudnád osztani velünk? Negyon jo lenne.
  • 16gaborm
    Bocsi de nem erőszakoskodásból,csak úgy megkérdeztem hogy mivan a kukorica adapterrel!!!!

Vki lécci sgítsen hogy hogyan tudom mozgatni a kamerát a Giants Editorban?
  • JD4650
    #9130...
  • Muthig
    Az lsmi kiterjesztésű fájlokat mivel vagy hogyan lehet betenni?
  • FINOTTO
    Hali valaki tudna segiteni mikor elakarom inditani a játékot kér valami physX.dll-t honnan tudom letölteni vagy valaki eltudná küldeni? előre is köszi a segitséget
  • huhugány
    a mega nincs megosztva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pityesz79
    Nagyon érdekes emberek vannak! Miért nem lehet normálisan megkérdezni valamit?? Miért kell bunko modon eröszakosan kérni? Ha lesz mod akkor ugy is belinkelik!! Én türelmesen várom a Megát!!
  • huhugány
    valaki megosztaná a hw potkocsit?
  • lippet
    oks! várjuk! de közben rájöttem hogy copyrightXD
  • JD4650
    ott van kész van mivan vele?
  • huhugány
    jd4650 pls nekem add oda a megát
  • BMW320i
    Most fejezd be!!!!!!!
  • JD4650
    Na jó, nem kapjátok meg a Megát, az adaptert, semmit. Köszönjétek 16gabormnak és magatoknak is mert nem tudtok annyit kinyögni hogy kössz. GRAUTÁLOK MINDENKINEK (tisztelet a kivételnek)
  • JD4650
    van kukorica adapter, mert? kéne? minek? van kukoricád? nincs? CSINÁLJ KUKORICÁT AZTÁN MEGKAPOD BELE AZ ADAPTERT. Addig kuss.