57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#9564 A Maxira rátudtam tenni, mert annál nem volt egybe group-ozva a modell. Ha lesz kedvem, ráteszem a Megára is. -
JD4650 #9563 mind1gyiken úgy lenne, csak az alap dominátorét használjuk, mert az van animálva -
#9561 a dominátoron csak a skin ilyen jó vagy tényleg ilyen jól van modellezve a ferdefelhordó? -
#9560 Kár volt ebbe belemerülnöm, most úgy néz ki, nagy minden Dominator.:D
-
#9559 Az 1.2-es verzió szinte mindenben jó, kivéve a fizikai tulajdonságokat, amit visszaállítottak az alapra. Az 1.1-es jó volt, csak annál a tempomattal vannak gondok, amit nem tudom hogy lehet beállítani egyenletesre... -
konrad91 #9557 sztem fesd le az alvázat feketére és akk lesz a legjobb
de igy is már naon jóó
grat. -
#9556 Jelenleg így áll a pót, de még apróságokat kell rajta alakítani!
-
#9545 "A Lexit meg úgyis átalakítom... "
Alig várom! :) -
#9542 BETA, ennyi. -
#9541 Sajnos a játékon belül elég nagy a méretbeli szórás. A 716-os fendt kicsi mindenhez képest, a Lexit meg tudjuk, hogy pár százalékkal kisebb a többi kombájnhoz képest. Szóval nincs két gép ami egymáshoz képest jó lenne. Én az MTZ-t megcsináltam akkorára mint a 716-os, a dominátorok ahhoz képest jók a Megát kivéve, mert az még nagy egy kicsit. A Lexit meg úgyis átalakítom... -
Claasxerion3300 #9540 nálam ezt csinálta a 2 kröger ösze akartam öket akasztani és a 2. nem a vonoszembe akat hanem az 1. nek a 3.tengelyébe?!:S:S és ugy nézett ki mint valami nagy kamion pot xD ::S:S:S(jo tom a kröger csak beta) -
#9539 Lack, Milán meg tudod mondani, hogy az mért van mikor akarom a traki után a másik pótot kapcsolni, akkor az elős pót hátulja felpattan. Mit állítsak rajta? Vagy azt még te se tudod? -
konrad91 #9538 sztem már csak egy 1 tengelyes kéneD:(bakit csin vki) -
konrad91 #9537 nembaj , de sztem igy tökéletesek
am grat minden gépetekhez fiuk
jóóók lesznek -
#9533 kicsit túlméretesek a 108-asok a lexionhoz képest :DD -
jozsoka #9531 Egyik kedvenc pótom.Juhéj. -
Claasxerion3300 #9530 elég jok lesznek a gépek !!!!grat!!! -
#9526 Jó pót lesz!
1tipp: az alvázat fesd feketére úgy jobban néz ki(az igazi pótokon is úgy csinálják) -
TherÖcsy #9524 ilyen MTZ is kéne :D
http://kepfeltolto.hu/i/?177480 -
MarLine #9517 Szerintem már sokan vártuk :D :)
Modell: 100%
Texturen: 100%
Script: 0%
-
#9516 Szuper. De szerintem a színe is tök jó. -
#9515 Amit én szerkezgetek az így áll:D
Szerintem még kicsit alacsonyabbra kellene venni, meg Milanét látnva kicsit világosabbra=)
-
pezso79 #9514 Megfogja osztani, de csak akkor, ha nem kérdezgetjük állandóan. -
konrad91 #9513 nagyon jókk
gratula
rem majd megosztod velünk mindegyiket -
#9512 Nagyon jók! Csak így tovább! -
Lack #9511 Nagyon szépek! És az a HW..... nem semmi! -
#9510 Még mindíg találtam egy csomó apró hibát a modelleken, szóval van még rajtuk mit alakítgatni...
-
#9509 Az, hogy nem olvasod a fórumot. -
Vanyola #9508 az mitől van hogy berakom a vetőgépet ezt a nagyot! és nem tudom szétnyitni! mi lehet a baj? -
Éjszakai műszak!! -
mifku #9506 D:\Landwirtschafts-Simulator 20082\data\vehicles pl nekem ittvan a játék és ott van 1 olyan file hogy wheat01.dds ez vagy hiányzik neked vagy vakamit elrontottál bele ezt rakd bele újra és utánna jónak kell lennie mert nekem is ígyvolt egyszer.ezt rakd bele abba a mappába!! tessék. -
Muthig #9504 Itt van egy kép az összes modellemről. Szerintem a legkisebb tárcsa jó lenne az mtz-hez. -
#9503 Azért nem jó valószínűleg, mert úgy szerkesztetted, hogy nem volt az i3d-mellett a Kroeger_Wheat.dds fájl, vagy még mindíg nincs ott. Nyisd meg a hátsó rész i3d-jét szövegszerkesztővel és az elején lesz olyan, hogy "<files>", valószínűleg ott nem jó az elérési útvonal.
Ha valaki Giants Editorral módosítani akar egy modellen, lehetőleg onnét nyissa meg, ahol a játékban is lennie kell, különben jónéhány skin elérési útvonalát felülírja.
-
p910211 #9502 Hello
A Lemken vetőgép meg a catros tárcsa csak a grass modba műxik??? -
#9501 még mindig nem sikerült megcsinálni hogy ne fehér legyen a búza:S 5let esetleg? -
TherÖcsy #9500 valaki nem tudná átkonvertálni Ac3d-ból i3d-be -
joe79119 #9491 Milan,Lack nagyon tudtok! -
#9490 Csináltam egy (teljesen saját) pótkocsit ac3d-ben -
#9489 már az alap modell meg van? ha igen tegyél róla képet! -
#9488 Szeretnék csinálni valami gépet a játékba csak nem tudom hogy kell i3d komvertálni. Segítenétek?