57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • 6milan6
    A Maxira rátudtam tenni, mert annál nem volt egybe group-ozva a modell. Ha lesz kedvem, ráteszem a Megára is.
  • JD4650
    mind1gyiken úgy lenne, csak az alap dominátorét használjuk, mert az van animálva
  • DJKonya
    a dominátoron csak a skin ilyen jó vagy tényleg ilyen jól van modellezve a ferdefelhordó?
  • 6milan6
    Kár volt ebbe belemerülnöm, most úgy néz ki, nagy minden Dominator.:D
  • 6milan6
    Az 1.2-es verzió szinte mindenben jó, kivéve a fizikai tulajdonságokat, amit visszaállítottak az alapra. Az 1.1-es jó volt, csak annál a tempomattal vannak gondok, amit nem tudom hogy lehet beállítani egyenletesre...
  • konrad91
    sztem fesd le az alvázat feketére és akk lesz a legjobb
    de igy is már naon jóó
    grat.
  • lippet
    Jelenleg így áll a pót, de még apróságokat kell rajta alakítani!

• Kata
    "A Lexit meg úgyis átalakítom... "

Alig várom! :)
  • 6milan6
    BETA, ennyi.
  • 6milan6
    Sajnos a játékon belül elég nagy a méretbeli szórás. A 716-os fendt kicsi mindenhez képest, a Lexit meg tudjuk, hogy pár százalékkal kisebb a többi kombájnhoz képest. Szóval nincs két gép ami egymáshoz képest jó lenne. Én az MTZ-t megcsináltam akkorára mint a 716-os, a dominátorok ahhoz képest jók a Megát kivéve, mert az még nagy egy kicsit. A Lexit meg úgyis átalakítom...
  • Claasxerion3300
    nálam ezt csinálta a 2 kröger ösze akartam öket akasztani és a 2. nem a vonoszembe akat hanem az 1. nek a 3.tengelyébe?!:S:S és ugy nézett ki mint valami nagy kamion pot xD ::S:S:S(jo tom a kröger csak beta)
  • lippet
    Lack, Milán meg tudod mondani, hogy az mért van mikor akarom a traki után a másik pótot kapcsolni, akkor az elős pót hátulja felpattan. Mit állítsak rajta? Vagy azt még te se tudod?
  • konrad91
    sztem már csak egy 1 tengelyes kéneD:(bakit csin vki)
  • konrad91
    nembaj , de sztem igy tökéletesek
    am grat minden gépetekhez fiuk
    jóóók lesznek
  • Kata
    kicsit túlméretesek a 108-asok a lexionhoz képest :DD
  • jozsoka
    Egyik kedvenc pótom.Juhéj.
  • Claasxerion3300
    elég jok lesznek a gépek !!!!grat!!!
  • yamaha26
    Jó pót lesz!
    1tipp: az alvázat fesd feketére úgy jobban néz ki(az igazi pótokon is úgy csinálják)
  • TherÖcsy
    ilyen MTZ is kéne :D
    http://kepfeltolto.hu/i/?177480
  • MarLine
    Szerintem már sokan vártuk :D :)

Modell: 100%
    Texturen: 100%
    Script: 0%

• kispalko
    Szuper. De szerintem a színe is tök jó.
  • lippet
    Amit én szerkezgetek az így áll:D
    Szerintem még kicsit alacsonyabbra kellene venni, meg Milanét látnva kicsit világosabbra=)

• pezso79
    Megfogja osztani, de csak akkor, ha nem kérdezgetjük állandóan.
  • konrad91
    nagyon jókk
    gratula
    rem majd megosztod velünk mindegyiket
  • NH G240
    Nagyon jók! Csak így tovább!
  • Lack
    Nagyon szépek! És az a HW..... nem semmi!
  • 6milan6
    Még mindíg találtam egy csomó apró hibát a modelleken, szóval van még rajtuk mit alakítgatni...

• 6milan6
    Az, hogy nem olvasod a fórumot.
  • Vanyola
    az mitől van hogy berakom a vetőgépet ezt a nagyot! és nem tudom szétnyitni! mi lehet a baj?
  • wazul

Éjszakai műszak!!
  • mifku
    D:\Landwirtschafts-Simulator 20082\data\vehicles pl nekem ittvan a játék és ott van 1 olyan file hogy wheat01.dds ez vagy hiányzik neked vagy vakamit elrontottál bele ezt rakd bele újra és utánna jónak kell lennie mert nekem is ígyvolt egyszer.ezt rakd bele abba a mappába!! tessék.
  • Muthig
    Itt van egy kép az összes modellemről. Szerintem a legkisebb tárcsa jó lenne az mtz-hez.
  • 6milan6
    Azért nem jó valószínűleg, mert úgy szerkesztetted, hogy nem volt az i3d-mellett a Kroeger_Wheat.dds fájl, vagy még mindíg nincs ott. Nyisd meg a hátsó rész i3d-jét szövegszerkesztővel és az elején lesz olyan, hogy "<files>", valószínűleg ott nem jó az elérési útvonal.
    Ha valaki Giants Editorral módosítani akar egy modellen, lehetőleg onnét nyissa meg, ahol a játékban is lennie kell, különben jónéhány skin elérési útvonalát felülírja.
  • p910211
    Hello
    A Lemken vetőgép meg a catros tárcsa csak a grass modba műxik???
  • lippet
    még mindig nem sikerült megcsinálni hogy ne fehér legyen a búza:S 5let esetleg?
  • TherÖcsy
    valaki nem tudná átkonvertálni Ac3d-ból i3d-be
  • joe79119
    Milan,Lack nagyon tudtok!
  • Peugeot08
    Csináltam egy (teljesen saját) pótkocsit ac3d-ben
  • lippet
    már az alap modell meg van? ha igen tegyél róla képet!
  • Peugeot08
    Szeretnék csinálni valami gépet a játékba csak nem tudom hogy kell i3d komvertálni. Segítenétek?