57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • JD4650
    amikor tudják titkosítani hogy mi ne férjünk hozzá és lopjuk el.
  • thomme
    Sziasztok!
    A Kröger póthoz mikorra készül el a sima verzió.Mert ahol én néztem mind BÉTÁS
  • Kata
    Engem meg a honlap e-mail címén nyaggatnak egyfolytában mindenféle baromsággal. Egyik kedvencem, amelyik leszánalmasoz először, utána meg légyszi válaszoljunk.

Közlöm itt is, hogy a honlapon található e-mail címre se irkáljon senki ilyesmit, mert nem vagyok online helpdesk és support. Továbbra se fogok reagálni a "légyszi csináljatok XY traktort mert azts zeretem", "küldjétek el a játékot mert játszani szeretnék vele", "honnan tudok nagy vágóasztalt letölteni, mert nem haladok az aratással" levelekre. Bár nem értem miért játszik valaki ezzel a játékkal ha pont nincs türelme a munkafolyamatokhoz.
  • Flúgos
    Nem tudja valaki hogy a vontatott lemken vetőgépet a játék miért rakja be fejjel lefelé?
    A segítséget előre is köszönöm.
  • rambo12
    ezen a képen a dominator 108 sl maxi kész van ? mert nagyon király gép pont mint az igazi ilyen egy jó gép
  • bandras87
    Nem tudom mi a f...t kéregettek. Ha jól tudom eddig is voltak olyan kedvesek és megosztották velünk a kész modelleket. Nem hiszem el hogy nem lehet várni meg esetleg visszaolvasni. Én sem voltam lusta és már van is egy saját map-om.
    http://kepfeltolto.hu/i/?178199
  • Claasxerion3300
    én értem :D!:D és jó ötletnek tünik!! de az enyémis jo lenne :D(ha valaki érti:D)
  • Peugeot08
    Ja és a magosító pedig úgy nyillana mint a kröger pótkocsié.
  • Peugeot08
    Rendben.
    A billentéskor az oldalt ugy kellene kinyitni, hogy a pótkocsit a tácsára
    építed.....és megálsz a ahol leakarod üríteni (annál a rácsnál) megnyomod a B gombot amivel kinyillik valamelyik oldal és aztán megnyomod Q-t amivel lebillented. De ez csak egy ötlet remélem érted.
  • lippet
    majd este fele talán!
  • Peugeot08
    Csinálnál egy képet hátulról is?
  • Claasxerion3300
    http://www.youtube.com/watch?v=wmURUjsh4Ko
    van vidi is rola :D és szerintem a Lemken Solitair al müködne is csak a xerion hátára kéne egy tartályt szerkezteni
  • Claasxerion3300
    haho szerintetek lehet olyat modellezni h Class Xerion 3800/3300 Saddle Trac-ot mert nem lenne rossz:s szentem :D 2in1 ben munka(elején a kombinátor,hátán a vetömagtartály,hátul pedig a vetögép) szentem nem lenne rossz gép:D:D
  • DJKonya
    jaja biztos futnak 640x480-as felbontáson minimum grafon de minden alkalmazást le kell állítani a gépeden.....
  • DJKonya
    hát vazze most mit mondjak? szerzel egy modellező progit azt megcsinálod, de ha így indulsz neki nem fog sikerülni
  • 6milan6
    Jól teszed.
  • jozsoka
    Nem jó,egyszerűen király!!!!!!!!!
  • DJKonya
    az amazone catros tárcsának a a két szárnyát megnyújtottam 1-ről 2-re az X tengelyen, tudtok mondani egy widthIndexet hozzá? mert először úgy csináltam hogy a 8-at átírtam 19 re de else indult a game, aztán átírtam 9-re és akkor meg csak egy ilyen kis csíkot húzott....?
  • claaslexion
    egy kérdés!
    ki tudja mit kell átvariálni a dominátoron ,hogy másodikban is tudjon aratni a 10 m asztallal?igy elég pocsék a hangja!előre is köszi a segitséget! pá
  • Lack
    Ide is folyamatosan írják, csak közben törlöm is.
  • JD4650
    az enyém most csak 306, de akkor sem küldöm el senkinek
  • 6milan6
    Felejtsen már el mindenki a kérgetésével! Attól, hogy nem ide írjátok, hanem pm-ben még ugyan olyan idegesítő, ha nem rosszabb. Nem küldök senkinek semmit! Főleg nem a data mappát, ami kb. 450 Mb és folyamatosan változik, tele van félkész dolgokkal.
  • lippet
    jó ez még így is:D
  • patyesz18 #9584
    Az oldaljelzőket a numpadon-->1-2-3-mal tod irányítani!
  • lippet

• JD4650
    szerintem meg elb*sztad a tökéletes robotkarokat:D:D, csak a tetejét kell emelni, nem z egész platótXD Abban különbözik egy 80.11-es a 60.11-től
  • JD4650
    mint 1 igazi HW:D:D
  • lippet
    Szerintem egész jó:D
  • szabi2008
    Hello valaki tudnae küldi egy 6 méteresnél nagyobb vágoasztalt , és az 5 trngrlyes utánfutot ,
  • lippet
    LooL nekem nem jelezte, hogy van új hsz.:D
  • konrad91
    igy meg sztem oan egyhanguak a szinek
    minden szürke szinte
  • JD4650
    háááát, őőő...nem:D A sajátodat majd átfested
  • konrad91
    most őszintén nem nézne ki jól??
  • 6milan6
    Ha így kezdesz neki, hogy "hogy kezdjek bele?", inkán neki se kezdj.:D (szóismétlés hegyek)
  • 6milan6
    Le volt írva...
  • gtatom
    csá én nem rég töltöttem le ezt a király game et és már tele is toltam mod al de annál a nagy vetögépnél megcsináltam mindent a leírtak szerint és sajna hajókürt szol amikor tölt a game.Ez már más mod nál is volt egyszer de nem tom mit csesztem el.Ha már le volt irva csak nem olvastam eleget vissza akkor sorry
  • JD4650
    most én vagyok a vak, vagy nem tudom, de én még 1 fekete alvázas HW-t sem láttam.:)
  • JD4650
    tiéd a pálya
  • TherÖcsy
    készíteni
  • TherÖcsy
    megkéne probálkozni egy MTZ 80-assal (kisfülkéssel )
    egy ilyet kép : URL= http://kepfeltolto.hu/i/?67531&g=gal