57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
JD4650 #9620 amikor tudják titkosítani hogy mi ne férjünk hozzá és lopjuk el. -
#9618 Sziasztok!
A Kröger póthoz mikorra készül el a sima verzió.Mert ahol én néztem mind BÉTÁS -
#9616 Engem meg a honlap e-mail címén nyaggatnak egyfolytában mindenféle baromsággal. Egyik kedvencem, amelyik leszánalmasoz először, utána meg légyszi válaszoljunk.
Közlöm itt is, hogy a honlapon található e-mail címre se irkáljon senki ilyesmit, mert nem vagyok online helpdesk és support. Továbbra se fogok reagálni a "légyszi csináljatok XY traktort mert azts zeretem", "küldjétek el a játékot mert játszani szeretnék vele", "honnan tudok nagy vágóasztalt letölteni, mert nem haladok az aratással" levelekre. Bár nem értem miért játszik valaki ezzel a játékkal ha pont nincs türelme a munkafolyamatokhoz. -
Flúgos #9615 Nem tudja valaki hogy a vontatott lemken vetőgépet a játék miért rakja be fejjel lefelé?
A segítséget előre is köszönöm.
-
#9613 ezen a képen a dominator 108 sl maxi kész van ? mert nagyon király gép pont mint az igazi ilyen egy jó gép -
bandras87 #9611 Nem tudom mi a f...t kéregettek. Ha jól tudom eddig is voltak olyan kedvesek és megosztották velünk a kész modelleket. Nem hiszem el hogy nem lehet várni meg esetleg visszaolvasni. Én sem voltam lusta és már van is egy saját map-om.
http://kepfeltolto.hu/i/?178199 -
Claasxerion3300 #9610 én értem :D!:D és jó ötletnek tünik!! de az enyémis jo lenne :D(ha valaki érti:D) -
#9609 Ja és a magosító pedig úgy nyillana mint a kröger pótkocsié. -
#9608 Rendben.
A billentéskor az oldalt ugy kellene kinyitni, hogy a pótkocsit a tácsára
építed.....és megálsz a ahol leakarod üríteni (annál a rácsnál) megnyomod a B gombot amivel kinyillik valamelyik oldal és aztán megnyomod Q-t amivel lebillented. De ez csak egy ötlet remélem érted. -
#9607 majd este fele talán! -
#9606 Csinálnál egy képet hátulról is? -
Claasxerion3300 #9605 http://www.youtube.com/watch?v=wmURUjsh4Ko
van vidi is rola :D és szerintem a Lemken Solitair al müködne is csak a xerion hátára kéne egy tartályt szerkezteni -
Claasxerion3300 #9603 haho szerintetek lehet olyat modellezni h Class Xerion 3800/3300 Saddle Trac-ot mert nem lenne rossz:s szentem :D 2in1 ben munka(elején a kombinátor,hátán a vetömagtartály,hátul pedig a vetögép) szentem nem lenne rossz gép:D:D -
#9600 jaja biztos futnak 640x480-as felbontáson minimum grafon de minden alkalmazást le kell állítani a gépeden..... -
#9598 hát vazze most mit mondjak? szerzel egy modellező progit azt megcsinálod, de ha így indulsz neki nem fog sikerülni -
#9597 Jól teszed. -
jozsoka #9591 Nem jó,egyszerűen király!!!!!!!!! -
#9590 az amazone catros tárcsának a a két szárnyát megnyújtottam 1-ről 2-re az X tengelyen, tudtok mondani egy widthIndexet hozzá? mert először úgy csináltam hogy a 8-at átírtam 19 re de else indult a game, aztán átírtam 9-re és akkor meg csak egy ilyen kis csíkot húzott....? -
#9589 egy kérdés!
ki tudja mit kell átvariálni a dominátoron ,hogy másodikban is tudjon aratni a 10 m asztallal?igy elég pocsék a hangja!előre is köszi a segitséget! pá -
Lack #9588 Ide is folyamatosan írják, csak közben törlöm is. -
JD4650 #9587 az enyém most csak 306, de akkor sem küldöm el senkinek -
#9586 Felejtsen már el mindenki a kérgetésével! Attól, hogy nem ide írjátok, hanem pm-ben még ugyan olyan idegesítő, ha nem rosszabb. Nem küldök senkinek semmit! Főleg nem a data mappát, ami kb. 450 Mb és folyamatosan változik, tele van félkész dolgokkal. -
#9585 jó ez még így is:D -
#9584 Az oldaljelzőket a numpadon-->1-2-3-mal tod irányítani! -
-
JD4650 #9582 szerintem meg elb*sztad a tökéletes robotkarokat:D:D, csak a tetejét kell emelni, nem z egész platótXD Abban különbözik egy 80.11-es a 60.11-től -
JD4650 #9581 mint 1 igazi HW:D:D -
#9580 Szerintem egész jó:D
-
szabi2008 #9579 Hello valaki tudnae küldi egy 6 méteresnél nagyobb vágoasztalt , és az 5 trngrlyes utánfutot , -
#9578 LooL nekem nem jelezte, hogy van új hsz.:D -
konrad91 #9577 igy meg sztem oan egyhanguak a szinek
minden szürke szinte
-
JD4650 #9576 háááát, őőő...nem:D A sajátodat majd átfested -
konrad91 #9575 most őszintén nem nézne ki jól?? -
#9574 Ha így kezdesz neki, hogy "hogy kezdjek bele?", inkán neki se kezdj.:D (szóismétlés hegyek) -
#9573 Le volt írva... -
gtatom #9572 csá én nem rég töltöttem le ezt a király game et és már tele is toltam mod al de annál a nagy vetögépnél megcsináltam mindent a leírtak szerint és sajna hajókürt szol amikor tölt a game.Ez már más mod nál is volt egyszer de nem tom mit csesztem el.Ha már le volt irva csak nem olvastam eleget vissza akkor sorry -
JD4650 #9568 most én vagyok a vak, vagy nem tudom, de én még 1 fekete alvázas HW-t sem láttam.:) -
JD4650 #9567 tiéd a pálya -
TherÖcsy #9566 készíteni -
TherÖcsy #9565 megkéne probálkozni egy MTZ 80-assal (kisfülkéssel )
egy ilyet kép : URL= http://kepfeltolto.hu/i/?67531&g=gal