57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#9486 -
JD4650 #9485 még mindig nagy a tárcsához képest. de a rábához ekkora való. Nem baj, a JDhoz jó lesz:) -
Lack #9484 Nem baj, nem foglalkozok velük. -
mifku #9483 Gratulálok Lack szép munka!! A németeknek semmi köze a modokhoz inkább annak kell örűlni hogy végre születnek Magyar modok is a játékba.
-
#9482 Kihúzod a gyufát Németországban :) -
Lack #9481 Majdnem kész a tárcsa. 0.8-ed részére csökkentettem a méretét. VIDEÓ -
TherÖcsy #9480 nincs valaki aki átrudná tenni ac-ból i3d-be !!!!
légyszi írjatok -
Gados Alex #9479 csösztök nem tudja valaki hogy honnan lehetletölteni a jd 4650ős dupla kerekest???meg azt hogy kész van e a hw 80-as?? -
#9478 Amikor megnyitod a vehicleTypes.xml-st akkor a trailers-hez másold be akkor nem fogja felemelni. -
gibic #9477 Remekül festene egy ilyen multiban!:D -
szabi34 #9475 Ez nagyon jól néz ki. -
-
#9473 Nagyon szépen köszönöm... -
Claasxerion3300 #9472 nálam alapbol a catros nem müködik :S:S be rakom meg minden és mégsincs benne -
TherÖcsy #9470 hali valaki áttudna raki nekem ac-ból i3d-be
légyszi írjatok -
#9469 Lehet valami korai verziót töltöttél le, amiben még előfordulhatott ilyen hiba, ha nem, nyisd meg az i3d-t giants editorral és jobb oldalt az attributes-nél a densityt írd át felére és próbálgasd. tapasztalatot nem tudok mondani, én csak a Rábával próbáltam, aminek átírtam a sűlyát 1-re. -
JD4650 #9468 Dehogy:D Nem úgy gondoltam, hanem hogy azok a modellek nem kerülnek be semmilyen játékba amit mi csináltunk:D -
Muthig #9467 Miért olyan szar volt? -
#9465 Sziasztok!
Régóta figyelemmel kísérem a topic-ot, és eddig mindent az itt leírtak szerint csináltam!! Hibátlanul működik is minden!! Még csak regisztrálnom sem kellett hogy kérdezzek, elég volt visszaolvasgatnom!! Szóval köszönöm! Mindösszesen egyetlen apró problémám akadt... Erre viszont hiába keresem a választ... Szóval kérdeznék, de senkit sem szeretnék felhúzni... :D Az Amazone Catros tárcsával kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni... Bent van, miden klappol, nyílik, emel, vontatható, jó helyen van.... Csak az a baj, h bármivel vontatom, mindennek megemeli az elejét... Próbáltam orrsúllyal, de semmi eredmény... A feltett képekből ítélve még a kisebb gépekkel való vontatásnál sincs ilyesféle probléma... Ne értem.. Ha valakinek esetleg lenne valami ötlete azt megköszönném... :D -
joe79119 #9464 ez a TE általad készített tárcsa!!! -
JD4650 #9463 hát én se:D:D -
Muthig #9462 Van még két kisebb ha kell. Meg 2 borona is. De itt kifújt a készulet. Amúy nem gondoltam volna, hoy valaha játékba kerül. :D -
JD4650 #9460 na szóval a mondat eleje valahogy így nézett ki:
Azt még te csináltad mikor saját játékot akartunk, arra... -
JD4650 #9459 rra már nem emlékszek hogy került Joehoz:D -
#9458 joe tette át i3dbe! szerintem régen amikor még modelleztek! szerintem te is ott voltál nem? -
#9457 Ahonnét a Rába.:D -
Muthig #9456 Nagyon ismerős ez a tárcsa. Honnan van? -
#9455 nem én csináltam, én csak kicsit sértette a copyright-et:D -
Claasxerion3300 #9454 lack grat a tárcsához igen j :D:D (a németekel meg ne törödj!) -
JD4650 #9453 te lack, egy ici picit nagyra sikeredett. Ez egy 7,6-m tárcsa:D -
#9451 de minek csinálnának olyat mert ha kész lesz mindenki meg tudja csak van aki türmetlen és akaratoskodik hogy kell neki közbe pedig örülnie kéne hogy lessz egyátalán és ez mind csak visszaolvasás kérdése -
#9450 Eszméletlen jó amiket csinálsz. Nagyon jó lett. -
#9449 Eddig nagyon jó, csak szerintem vedd kisebbre az egészet. Mondjuk nekem m1, ahogy érzed.:D -
#9448 Nagyon Nagyon Jó lett. Szuper pótkocsi. -
Lack #9447 Igazi RÁBA után való tárcsa. MÉG NINCS KÉSZ. Néhány dolgot be kell lőni rajta. Majd ha kész lesz feltöltöm az oldalra... és valószínűleg megint én leszek a németek első számú ellensége.
-
kitt2000 #9446 Oldal fejlesztésre egy tipp:Nem lehetne nyitni egy KÉSZŰLÖBE LÉVÖ DOLGÓKAT amibe bekerűlne a játékba készűlt gépek.Igy lehet hogy nem kérdeznék hogy le lehet e már tölteni.Bocs a kérdésemért nem tudtam hogy fejlesztés alatt áll. -
#9445 haljátok szerintem meg az mtz sárga kerékfelnivel is jol nézne ki mert van olyan is csak nem egyenes hidas de nem lenne rossz csak én még nem tom meg csinálni de már rajta leszek :D:D:D:D -
#9443 sztem most IFA azután jöhet az E 514(jó párosítás lesz) -
#9442 Helyesírás , fogalmazás : 1 -
pezso79 #9441 Asszem bővítenem kell a memoriámat, minél több gépet berakok, annál jobban szaggat. Rohattul szaggat.