57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • JD4650
    Teljesen igazad van, de tudod mi ilyen köcsög fajtából vagyunk és azt szeretnénk ha szenvednétek. Remélem nem bántottam meg senkit.
    még a régi rendszámmal
  • Lack
    Sokaknak viselkedniük kellene a topikban, ami azért van a FAQ-val együtt ilyen állapotban mert eddig nem volt gazdájuk. Kezdd el olvasni a topikot az elejéről. Én a 115. oldalról kezdtem és a 86. oldalig jutottam, közben gyomláltam a hsz-eket és a 115 oldalból lett 101. 29 átnézett oldalból maradt 15. Azért ez nem semmi. 14 oldal felesleges, semmitmondó, értetlen hülyeség. Csoda ha a modkészítőknek elmegy a kedvük a modok megosztásától? Komolyan fárasztó ami itt megy sokszor.
  • claaslexion
    kérdés az ,hogy haszálhatjuk mi is vagy csak dicsérhetjük +gyönyörködhetünk benne?
  • kispalko
    Eszméletle nagyon fasza lett.
  • claaslexion
    ezt nem értem!
    akkor minek mutogatjátok!mézesmadzag a nyálát csorgató maciknak????
    ha meg valaki véletlenül rákérdez megvagytok sértődve?
    küldözgessétek egymásnak zárt rendszerben és örüljetek neki!de akkor ne itt tobzódtassátok a népet!ha meg nincs kész valami akkor csináljatok egy friss hirek-vagy készülő projektek menüt F.A.Q.-ban,de ok nélkül ne hivatkozzatok rá ha még frissitve is csak kétévente van! persze elhajtani .lelámázni az nagyon megy!ennyi a véleményem!nem akartam megbántani senkit,ha mégis sikerült BOCS!csak arra akartam rámutatni ,hogy másképp kellene kezelni egyes dolgokat!
    na pá!
  • Kaszkadőr Mike
    Szia! Köszike a Zetort Forterrát! Nekem is ilyen van csak 11741 és még a jó kis 6 hengeres. Most legalább gépen is láthatom.
  • allock #9674
    akkor mind1 :D
  • allock #9673
    egy kis fun :D

]Letöltés
  • JD4650
    Nem alakítottam, ez az eredetije. Ez nem a Lack féle mtz
  • allock #9671
    látom te is átalakítottad az mtz felni skinjét :)

• Bacsa11
    A kröger pót egyik fájlját muszáj a new_scripts-be tenni vagy belehet a sima scripts-be is? mert akkor átírom azt az egy sort ami a vehicletypes-be kell
  • Claasxerion3300
    Grat a 2 alkotonak nagyon jók lettek a potok :D
  • Zoli108
    Fasza lett nagyon
  • konrad91
    nagyon zsir!!
    grat neked is JD4650
    és neked is Lipett
    szép munka
  • JD4650
    HW 80.11, magasítóval (Lipett kedvéért). A modellt én csináltam, Milán tette be a játékba, ő küldte a képet is, csak ő már arra sem hajlandő hogy belinkelje nektek:D
  • JD4650
    ő csak linkelt-.-
  • Claasxerion3300
    most csak az én gépen szar vagy másnál is olya n a zetor h be rakom és a helyén nincs semi?? nálatok is ijen ?? :SS:S:
  • konrad91
    nagyon jó lett
    gratula!!
  • Claasxerion3300
    jó a zetorod :D:D
  • Lack
    Hűha. Ez ám a gép! No1
  • Mániás
    Ez de faca gép! Kösz!
  • allock #9655
    nemtudom volt e már..

Zetor Forterra 10641
    Letöltés

..ha igen akkor bocs
  • Lack
    Nagyon úgy néz ki, hogy itt egyesek nem tudják mi a különbség chat és fórum között... Na most majd megtanulják. A FAQ alatti sorok nem viccből vannak.
    A közeljövőben tervezem bővíteni a FAQ-t is. A topikban lévő de nem odavaló hozzászólások kigyomlálása folyamatban van. (visszamenőleg is - van mit)
  • ZTM
    Lack 1 ötlet:oda vhova felűre a piros betűkhöz vhova azt is írd hogy a válasz erre gomb használata kötelező!!!(nem BMW320i-re gondolok hanem másokra akik nem használják)
  • ZTM
    olvass:!!! THE MODEL HAS 100.000 Polys !!!

Its a High Poly Mod!
    But its testet on many Machines
    without Probs!

a readme-jébe volt ez azt jelenti hogy gyengébb a géped mint ami ennek köll...
  • 6milan6
    Hihetetlen mennyire értetlen emberek járnak ide. Az utóbbi napokban párszor leírtam, hogy hagyjon békén mindenki a kéregetésével mindenféle formába, de hiába. Ha nektek ez kellett...

(remélem nem veszi mindenki magára)
  • claaslexion
    csak annyi az egéz nogy egy fix kordinátára kell visszarakosgatni nem marad ott ahol éppen leakasztod!

• claaslexion
    mentett játékba is vissza lehet tenni a pótot!
  • quados19
    a mellékelt readme fájlban van a pozició am <Vehicle filename.....
    a Cv.D. PROGRAM FILES/LS2008/DATA/CAREERVEHICLES.XML
    megnyitod valamilyen szövegszerkesztővel és az utolsó sor ami <careervehicles>
    elé mész és ütsz egy entert és ide bemásolod a readmebe lévő poziciót ennyi
  • Bacsa11
    hát az nekem mindegy hogy alap map vagy kiegészített
  • spawnmadrid
    Nem értem miért nem tudtok baszki visszaolvasni. A kezdetektől itt vagyok a fórumon, a 3. hsz-nél regeltem és meglehet nézni hogy mennyit írtam, max 10 hsz-t. Volt mikor bejelentkeztem és több mint 400 hsz-el több volt de átolvastam mindet. Ti pedig arra sem vagytok képesek hogy legalább a kibaszott F.A.Q.-ot megnézzétek. Erről ennyit.
  • truckfan
    Nekem is ez volt a problémám! Nálam az volt a baj h alap játékkal nyomtam!
  • Bacsa11
    tudom a mentéssel mi a helyzet. Ám amikor betölt a játék miután minden a helyén van a kröger pótnak nem hallok mást csak hajókürtöt! És nem tudom mi a probléma! Valami nem lenne jó?
  • quados19
    akkor benne lesz de mentéskor nem jelenik meg de ez már többször is említve volt
  • Bacsa11
    Köszike, és elvileg akkor benne lenne a kröger pót?
  • quados19
    azon belül egy vehicles mappát
  • Bacsa11
    a kérdésem csak annyi lenne, hogy a new_scripts-nél csak csinálok egy ilyen nevezetű mappát és kész?
  • lippet
    az nem a FAQ, de m1!XD
  • pickány
    Naa!! Egész szépen fejlodik a FAQ ideje is volt már frissitgetni !
  • lippet
    én is már vagy 5 embert tiltottam le itt a privát üzeneteknél=)