57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#9763 -
ttlala #9755 1. Trailer01.lua fájlt másold a ...\data\new_scripts\vehicles\ könyvtárba.
2.
"D47.dds"
"D47_back.i3D"
"D47_front.i3D"
"D47.xml"
"FiatExtra.png"
"Kroeger_Wheat.dds"
"Kroeger_Agroliner.png"
"Kroeger_wheels.png"
fájlokat másold a ...\data\vehicles\trailers könyvtárba
3. Ezt a sort, :
<type name="trailer01" className="Trailer01" filename="data/new_scripts/vehicles/Trailer01.lua" />
másold a "vehicletypes.xml" fájlba a " </trailers> " kifejezés elé miután a fájlt megnyitottad pl: jegyzettömbbel!
4. Ezt a sort, :
<vehicle filename="data/vehicles/trailers/D47.xml" xPosition="110" yOffset="3.0" zPosition="110" yRotation="0"/>
másold a " careerVehicles.xml " fájlba miután a fájlt megnyitottad pl: jegyzettömbbel!
A 4. lépésben az xPosition és a zPosition változtatásával tudod elhelyezni máshova a pótkocsit!
Sok sikert és Jó játékot!! -
farmergyuluss #9754 Üdv mindenkinek! Egy Giants Editor-ban jártasabb személyhez lenne egy-két kérdésem. Szeretném kicsit kisebbre venni a Solitair vetőgépen a nyomjelző tárcsákat.Milyen adatot kell módosítanom ehhez a művelethez?A másik kérdésem az lenne,hogyan tudom a kamerát (vagy a betöltött modellt) mozgatni? Például betöltöm a Solitair-t és csak a vonórudat látom,a modell meg el van csúszva jobbra és nincsen alul csúszka amivel tudnám mozgatni. Ennyi lenne,köszi. -
#9753 Én meg köszöntem(#8591). És mégis büntettek.Pedig nem hiszem hogy írtam volna vmi nagyon nagy hülyeséget.Viszont az ténleg rajtatok múlik hogy :mit, hogyan, kinek, mikor.Ja és még egyszer köszönöm remek munkák :) -
#9752 Hogy teted be a pótót hogy működik?? Allock -
#9751 Te lehet így látod, de gondolj bele például abba, mikor Viktor belinkelte pár általam berakott modot (jd4650, mtz, case mx, CD 106) és legtöbben annyit nem bírtak kinyögni, hogy "Kösz b+!". Mit mondjak, jól esett.:( Ezek után, meg ami itt folyik (folyt), ne csodálkozz a hozzáállásomon. -
Muthig #9750 Nagyon elszabadultak itt az indulatok! Kár érte! -
Claasxerion3300 #9748 az mtz-d meg van balonkerekes csak az a baj h madár távlatbol nézve fejtetön van :S:s akartam képe is be rakni lack priviébe akr lehet nem külte el sorry de az a bajom h fejtetön van az mtz amikor kivülnézetben megyek vele :SS:S(vagyisnem a gép van fejtetön hanem a kamera:@:S:S) ezt akartam irni -
Claasxerion3300 #9747 hehe irtam privátot -.- mert nem akartam ide irni -.- -
#9746 Valki megnéz hetné ezt a pótot valakinél
mükszik?LETÖLTÉS -
#9745 Kírhatnád a F.A.Q mellé hogy OLVASS VISSZA
XD
-
#9744 Van benne igazság nem kell 500-szor leírni a kérdést OLVASS Vissza
-
huhugány #9743 lack xeroin abban akar segitséget kérni hogy nem-e tudnál csinálni 1 ballon kerekes mtz-t? -
Lack #9742 Az előbb írták le, de nem baj írd még be vagy 1000x és véletlenül se olvasd el a választ! Minek? Komolyan mondom kezdem azt hinni, hogy egyesek szándékosan csinálják. És akkor ne töröljem a hozzászólások nagy részét mi??? Ezért próbáljam bővíteni a FAQ-t? mikor olvasni nem tudtok? -
#9741 hogyan lehet kitörölni a mentéseket? -
Lack #9740 Nem az a baj, hogy segítséget kér, hanem ahogyan teszi. Ide írja nekem hogy segítség kéne, ahelyett hogy a baját írná le. Ez nem CHAT. -
Lack #9739 Ne azt írd le hogy kell a segítség, hanem írd le rögtön a konkrét problémát. Fogalmazzátok meg kerek egész mondatban, hogy mi a bajotok és azt írjátok le. -
#9738 Ha valaki segítséget kér és törlik az üzijét akko mi értelme van a forumnak?
-
Claasxerion3300 #9737 Lack segtségedet kérném!! -
huhugány #9736 http://s7.directupload.net/file/u/17987/x6knjh53_jpg.htm -
Claasxerion3300 #9735 én tudnák ballonkerekeset csinálni!!!!!!!!!!!!!!
-
huhugány #9734 http://s3.directupload.net/file/u/17987/hgffsrn9_jpg.htm -
huhugány #9733 lack nem tudnátok csinálni ballon kerekes mtz-t? elöre is köszi!!!!!!!!!!! -
#9732 ugy lehet mentést törölni hogy rá mész amelyiket ki akarod törölni és meg nyomod a LÖSCHEN gombot
-
Lack #9728 Ha megnyitod azt az egy xml-t akkor látod, hogy az kezeli mindkét i3d-t. Pedig ez törölnivaló üzenet, mert a Kröger readme-jében le van írva mit hogy kell. -
#9726 innen szedtem le
-
Jó egy pót
beraktam mindent a helyére és mégis hajókürt szól tudom hogy elcsesztem valamit talán azt hogy van két i3d fájl és csak az egyiknek van pzíciója
tud valaki segíteni? mert hasonló potkocsinak és két része volt és mind a kettőnek volt pozíciója (Lack lécci ne töröld az üzit) -
JD4650 #9723 én küldtem pár modellt -
#9722 sorry
-
#9719 szerintem nem -
crossfighter #9717 Lengyelek készítették. Legalábbis a Francia oldal szerint, ahol találtam. -
#9713 nem biztos, mert a német fórumon így írnak róla: Von den Ungarischen Kollegen. (A magyar kollégáktól)=) Itt -
Harleyta #9712 Ide raksz a cuccról 1 képet és a F.A.Q.-ba meg felrakod a letöltést és kész.
Az értelmesebb megtalálja a hülyébb az meg majd kéregeti itt.
Esetleg a kép alá jólenne odairni hogy letöltés a F.A.Q.-ban....
Hogy a gyengébbek is megtalálják.
A másik az hogy nektek nem mindegy hogy kinek milyen az anyagi helyzete ?
Amugy meg én is próbálkozok 1 pótkocsit csinálni de mivel életembe elsőnek láttam a Maya editort így néha aztse tom amit előtte csináltam hogy hogy kéne azon a darabon is azt megcsinálni... mégse sírok itt... -
valaki9191 #9711 elolvastam a tegnap esti eseményeket.
csak annyit fűznék hozzá, hogy ha idő előtt feltőltenék jönnének az idióta lámás kérdések hogy ez miért nem jó, meg hogy ez nem így nézki élőben
ha nekem lenne modellem énse osztanám meg mindenkivel -
Claasxerion3300 #9709 hát halod sry ha bunko voltam de már elegem lett emberekböl mert csak bunkok voltak és nagy képüek szal sry még1 szer is -
#9708 ezzel nem tudsz mit csinálni mindig lesznek ide nem illő emberkék ,de ezek miatt a többit "büntetni" nem korrekt!szived joga eldönteni felteszed vagy sem!csak ugy látom a hitegetést nem mindig tolerálják az emberek!és ennek néha sajnos ez a vége! -
Lack #9707 Látjátok? Most ezek után nekem sincs sok kedvem feltenni se a Rába IH 10-490 -es tárcsát, sem az IH 10-735 félig függesztett ekét. Az eke 100%-on áll (a script nem tökéletes de ettől működik). A tárcsa 98% (apró módosítás hiányzik.) -
Lack #9705 Nem értem miért nem lehet normálisan meglenni. Az indulatokat máshová tenni. -
#9704 Nem kell szitkólódni +minden pont ezért nem osztják meg velünk!! (lippet azt a apótot nagyon várom:)) nyugi türelmesnek kell lenni nem beszólogatni van biztos benne még egy kis hiba és javíteni kell +ez pl nem működik...csak megcsinálják és NAGYON NAGY TÜRELEM!!!! -
Lack #9693 Te hogy oldanád meg a dolgokat? Mikor némelyikük csak szitkozódni tud (írni és gondolkodni viszont egyáltalán nem.) Az ilyen mocskosszájú hozzászólásokat nem hagyom bent a topikban. Lehet hogy sokan szeretik olvasni, én nem. Szerintem értelmesen is el lehetne közölni egymással a dolgokat.