57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • lippet
  • ttlala
    1. Trailer01.lua fájlt másold a ...\data\new_scripts\vehicles\ könyvtárba.
    2.
    "D47.dds"
    "D47_back.i3D"
    "D47_front.i3D"
    "D47.xml"
    "FiatExtra.png"
    "Kroeger_Wheat.dds"
    "Kroeger_Agroliner.png"
    "Kroeger_wheels.png"

fájlokat másold a ...\data\vehicles\trailers könyvtárba
    3. Ezt a sort, :
    <type name="trailer01" className="Trailer01" filename="data/new_scripts/vehicles/Trailer01.lua" />
    másold a "vehicletypes.xml" fájlba a " </trailers> " kifejezés elé miután a fájlt megnyitottad pl: jegyzettömbbel!
    4. Ezt a sort, :
    <vehicle filename="data/vehicles/trailers/D47.xml" xPosition="110" yOffset="3.0" zPosition="110" yRotation="0"/>
    másold a " careerVehicles.xml " fájlba miután a fájlt megnyitottad pl: jegyzettömbbel!
    A 4. lépésben az xPosition és a zPosition változtatásával tudod elhelyezni máshova a pótkocsit!

Sok sikert és Jó játékot!!
  • farmergyuluss
    Üdv mindenkinek! Egy Giants Editor-ban jártasabb személyhez lenne egy-két kérdésem. Szeretném kicsit kisebbre venni a Solitair vetőgépen a nyomjelző tárcsákat.Milyen adatot kell módosítanom ehhez a művelethez?A másik kérdésem az lenne,hogyan tudom a kamerát (vagy a betöltött modellt) mozgatni? Például betöltöm a Solitair-t és csak a vonórudat látom,a modell meg el van csúszva jobbra és nincsen alul csúszka amivel tudnám mozgatni. Ennyi lenne,köszi.
  • New Holland
    Én meg köszöntem(#8591). És mégis büntettek.Pedig nem hiszem hogy írtam volna vmi nagyon nagy hülyeséget.Viszont az ténleg rajtatok múlik hogy :mit, hogyan, kinek, mikor.Ja és még egyszer köszönöm remek munkák :)
  • rambo12
    Hogy teted be a pótót hogy működik?? Allock
  • 6milan6
    Te lehet így látod, de gondolj bele például abba, mikor Viktor belinkelte pár általam berakott modot (jd4650, mtz, case mx, CD 106) és legtöbben annyit nem bírtak kinyögni, hogy "Kösz b+!". Mit mondjak, jól esett.:( Ezek után, meg ami itt folyik (folyt), ne csodálkozz a hozzáállásomon.
  • Muthig
    Nagyon elszabadultak itt az indulatok! Kár érte!
  • Claasxerion3300
    az mtz-d meg van balonkerekes csak az a baj h madár távlatbol nézve fejtetön van :S:s akartam képe is be rakni lack priviébe akr lehet nem külte el sorry de az a bajom h fejtetön van az mtz amikor kivülnézetben megyek vele :SS:S(vagyisnem a gép van fejtetön hanem a kamera:@:S:S) ezt akartam irni
  • Claasxerion3300
    hehe irtam privátot -.- mert nem akartam ide irni -.-
  • rambo12
    Valki megnéz hetné ezt a pótot valakinél

mükszik?LETÖLTÉS
  • rambo12
    Kírhatnád a F.A.Q mellé hogy OLVASS VISSZA
    XD
  • rambo12
    Van benne igazság nem kell 500-szor leírni a kérdést OLVASS Vissza
  • huhugány
    lack xeroin abban akar segitséget kérni hogy nem-e tudnál csinálni 1 ballon kerekes mtz-t?
  • Lack
    Az előbb írták le, de nem baj írd még be vagy 1000x és véletlenül se olvasd el a választ! Minek? Komolyan mondom kezdem azt hinni, hogy egyesek szándékosan csinálják. És akkor ne töröljem a hozzászólások nagy részét mi??? Ezért próbáljam bővíteni a FAQ-t? mikor olvasni nem tudtok?
  • thomme
    hogyan lehet kitörölni a mentéseket?
  • Lack
    Nem az a baj, hogy segítséget kér, hanem ahogyan teszi. Ide írja nekem hogy segítség kéne, ahelyett hogy a baját írná le. Ez nem CHAT.
  • Lack
    Ne azt írd le hogy kell a segítség, hanem írd le rögtön a konkrét problémát. Fogalmazzátok meg kerek egész mondatban, hogy mi a bajotok és azt írjátok le.
  • rambo12
    Ha valaki segítséget kér és törlik az üzijét akko mi értelme van a forumnak?
  • Claasxerion3300
    Lack segtségedet kérném!!
  • huhugány
    http://s7.directupload.net/file/u/17987/x6knjh53_jpg.htm
  • Claasxerion3300
    én tudnák ballonkerekeset csinálni!!!!!!!!!!!!!!
  • huhugány
    http://s3.directupload.net/file/u/17987/hgffsrn9_jpg.htm
  • huhugány
    lack nem tudnátok csinálni ballon kerekes mtz-t? elöre is köszi!!!!!!!!!!!
  • pickány
    ugy lehet mentést törölni hogy rá mész amelyiket ki akarod törölni és meg nyomod a LÖSCHEN gombot
  • Lack
    Ha megnyitod azt az egy xml-t akkor látod, hogy az kezeli mindkét i3d-t. Pedig ez törölnivaló üzenet, mert a Kröger readme-jében le van írva mit hogy kell.
  • rambo12
    innen szedtem le
  • rambo12

Jó egy pót
    beraktam mindent a helyére és mégis hajókürt szól tudom hogy elcsesztem valamit talán azt hogy van két i3d fájl és csak az egyiknek van pzíciója
    tud valaki segíteni? mert hasonló potkocsinak és két része volt és mind a kettőnek volt pozíciója (Lack lécci ne töröld az üzit)
  • JD4650
    én küldtem pár modellt
  • lippet
    sorry

• meggabor09
    szerintem nem
  • crossfighter
    Lengyelek készítették. Legalábbis a Francia oldal szerint, ahol találtam.
  • lippet
    nem biztos, mert a német fórumon így írnak róla: Von den Ungarischen Kollegen. (A magyar kollégáktól)=) Itt
  • Harleyta
    Ide raksz a cuccról 1 képet és a F.A.Q.-ba meg felrakod a letöltést és kész.
    Az értelmesebb megtalálja a hülyébb az meg majd kéregeti itt.
    Esetleg a kép alá jólenne odairni hogy letöltés a F.A.Q.-ban....
    Hogy a gyengébbek is megtalálják.
    A másik az hogy nektek nem mindegy hogy kinek milyen az anyagi helyzete ?
    Amugy meg én is próbálkozok 1 pótkocsit csinálni de mivel életembe elsőnek láttam a Maya editort így néha aztse tom amit előtte csináltam hogy hogy kéne azon a darabon is azt megcsinálni... mégse sírok itt...
  • valaki9191
    elolvastam a tegnap esti eseményeket.
    csak annyit fűznék hozzá, hogy ha idő előtt feltőltenék jönnének az idióta lámás kérdések hogy ez miért nem jó, meg hogy ez nem így nézki élőben
    ha nekem lenne modellem énse osztanám meg mindenkivel
  • Claasxerion3300
    hát halod sry ha bunko voltam de már elegem lett emberekböl mert csak bunkok voltak és nagy képüek szal sry még1 szer is
  • claaslexion
    ezzel nem tudsz mit csinálni mindig lesznek ide nem illő emberkék ,de ezek miatt a többit "büntetni" nem korrekt!szived joga eldönteni felteszed vagy sem!csak ugy látom a hitegetést nem mindig tolerálják az emberek!és ennek néha sajnos ez a vége!
  • Lack
    Látjátok? Most ezek után nekem sincs sok kedvem feltenni se a Rába IH 10-490 -es tárcsát, sem az IH 10-735 félig függesztett ekét. Az eke 100%-on áll (a script nem tökéletes de ettől működik). A tárcsa 98% (apró módosítás hiányzik.)
  • Lack
    Nem értem miért nem lehet normálisan meglenni. Az indulatokat máshová tenni.
  • Martinez01
    Nem kell szitkólódni +minden pont ezért nem osztják meg velünk!! (lippet azt a apótot nagyon várom:)) nyugi türelmesnek kell lenni nem beszólogatni van biztos benne még egy kis hiba és javíteni kell +ez pl nem működik...csak megcsinálják és NAGYON NAGY TÜRELEM!!!!
  • Lack
    Te hogy oldanád meg a dolgokat? Mikor némelyikük csak szitkozódni tud (írni és gondolkodni viszont egyáltalán nem.) Az ilyen mocskosszájú hozzászólásokat nem hagyom bent a topikban. Lehet hogy sokan szeretik olvasni, én nem. Szerintem értelmesen is el lehetne közölni egymással a dolgokat.