57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • NH G240
    Fortschritt
    az előző link csak főoldalra mutatott
  • NH G240
    Fortschritt ZT323 (elég ronda)

letöltés itt:Fortschritt
    (alulról az 5.)
  • Lack
    Tegnap tettem fel a linket a FAQ-ba. Csak azt nem tudom, hogy mi a fenének?
  • meggabor09
    ez a map engem is érdkelne ha ismerhetők a koordináták :D
  • Hari1212
    Hali megtudnád mondani honann szeted le a mappot ?:D
  • gtatom
    hello lehet hogy már leirták csak nem olvastam vissza eleget akkor bocs de valaki gyors megmondaná honnan tom leszedni a grassland mod ot??kösszi
  • Daneszka
    ja xD Majd ha lesz script akkor jobb lesz:)
  • JD4650
    ja, mint rendfelszedő kocsi:D
  • bátyo
    fasza let
  • joci14
    és ez működik is ?
  • Daneszka
    Készítettem egy Hesston H5580-as bálázót:)

• allock #9811
    igen onnan
  • rambo12
    6milan6 tudnál pozíciótadni a bizon kombájnhoz és vágósztalhoz ebben a hozzászólásodban lévőhöz????
  • Daneszka
    öö az XML tudtommal egy fájl,és nem mappa xD
  • bátyo
    sziasztok <vehicle filename="data/vehicles/steerable/New_Holland/TX34.xml" xPosition="186" yOffset="0.5" zPosition="155" yRotation="180"/>
    esz a sortnemengedi hogy bemásoljam careerVehicles.xml a mapába
    ienkor mitkelcsinálni?
  • rambo12
    Allock te is onnan töltötted le ahonnan één ???
    Már korábban belinkeltem ahonnan leszedtem
  • rambo12
    Nekem ott kezdődik a gond hogy nincs is FiatExtra.png fájlom hanem csak D47.png
  • lippet
    De fura, hogy egy éjszaka csak 10 új hsz.:D
  • Lack
    Fogalmazd már meg mit akarsz!!!!! Ne másnak kelljen kitalálni. Ha a nyitható Krone kaszával akarsz rendet vágni, akkor vágás előtt nyomd meg az M billentyűt. De ez benne van a readme-ben, felesleges megkérdezni.
  • patyesz18 #9797
    NWmtudjátok véletlen,h ha lucernát vágok rendendesen rendet hagyon maga után ne olyan..... tudjátok!
  • joe79119
    Te is egy könnyű modellező progival kezded!!!
  • BMW320i
    Tisztelt Lack!Írtam egy pár sort a mod berakásárol , ha gondolod átküldöm , átnézed és ha tetszik akkor fel lehetne tenni a F.A.Q.-ra.Egy kicsit szájbarágósra sikeredett , de sztem érthető.
  • krisztianp16
    Nagyon jó gépeid vanak!Nekem sajnos csak az mtz-t sikerült berakni be raktam pótkocsit meg a rábát meg egykét grubert de nem jelenik meg vagy valamikor minden eltünik a farmrol mi lehet a baj?Pedig követtem az utasitásokat ami volt hozá.
  • dj norboo
    figyi..segitség kellene....tom h nem fogtok segiteni de azért megkérdem..főled lack-hez szól...meg a többi embeekhez akik tudnak animálni....szaal..már ac3d vel megrajzoltam/terveztem a gépet..már csak annyi kellene h beanimáljam/mosgást csináljak neki..csak nem tudom mien-meik progival lehetne megcsinálni..szaal ha tudtok segiteni lécci irjatok...kösszi
  • allock #9786
    nálam simán megy

• JD4650
    AC3D
  • Harleyta
    Tudom hogy ez nemvmi jó kérdés de muszáj megkérdeznem hogy akik a modelleket készítik (tudják kire gondolok ?) megkérdezhetném h a mayával csinálják vagy mivel ? fontos lenne nem ! nem akarom aztán megkérdezni hogy mit honnan lehet csinálni. hanem csak a progi nevét szeretném léccives !
  • Harleyta
    EZ teljesen igaz ... sajnos :(
    Köszi
  • valaki9191
    na itt kezdődik a baj, hogy nemtudnak egyesek értelmezni egy mondatott normálisan.
    -"Nem 1 óra megcsinálni 1 gépet.... még 1 profinak se...."
    erre neked mi a válasz
    -"irtad hogy enm kell 1 ora sem hozzá és ezt milyen progival lehet megvalósitani "

és arról nemis beszélve, hogy azt írod hogy te végig olvasod a forumot, már írták, h maya, ac3d, giants stb.... és van ezeknek saját foruma, vagy youtube-on vannak videók
  • Harleyta
    Jó lesz fojtasd !!!
    1 árnyalattal ha pirosabb lenne az azér meglökné :)
    én is tanulom a mayát de :S semmi segítségem ha elakadok és igy nagyon nehéz :S
  • thokyy
    Minden egyes gépnél??Azt azér nem hiszem.vagy nem tom
  • Harleyta
    Nem 1 óra...
    Sok óra mire megtanulod használni a programot és aztán megint sok óra hogy csinálj valamit ez nem ugy van ám hogy ma megtanulom és holnap már csinálok is valamit...
    ez hosszú hónapok...
    amugy ird be lent a keresőbe látod ez a neve :
    Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:
    Ide beirod amit keresni akarsz.
    Beirod amit keresel én is így találtam meg....
    De amikor írok valamit arra senki se tud válaszolni....
    Talán nem azér mer igazam van ????????...
  • quados19
    Ebben tévetsz ,hogy senki nem olvassa végig csak az elejét,én végig olvastam és hát engem is érdekel hogy csináljak egy valamilyen gépet , láttam irtad hogy enm kell 1 ora sem hozzá és ezt milyen progival lehet megvalósitani
  • lippet

• Harleyta
    Ez teljesen igaz...
    Én sem értem hogy 1 rohadás hozzászólást visszaolvasni luxus ? ha minden nap olvasod a fórumot akkor visszaolvasol odáig ahol tegnap tartottál... ja lehet hogy az a baj hogy olvasni már nem is jó ?
    És még miért ne legyen az ember idegbeteg őrül tölletek mikor 1000x megkérdeztek mindent ahelyett hogy használnátok a keresőt vagy a F.A.Q.-t
    Keress rá nézd meg és ha nem megy akkor irj, ne ugy hogy ez neked nemm1 gyorsan beirod a forumba hátha válaszol valaki rá....
    EZ NEM CHAT !!!
    NEHÉZ FELFOGNI ??? AZT IS AMI KILÓMÉTERES PIROS BETŰKKEL VAN KIIRVA ??????
    A másik meg az hogy elkeztek hogy csinálj már ezt meg azt klécci meg h bocs bocs bocs bocs sorry sorry sorry 5x leirjátok 1 hsz-ben...
    DE MINEK ???
    Minek kell 500 féle traktor 500 féle póttal ? 100 féle kombájn ??? MINEK ?
    ha beraknád mindet ugy szaggatna a játék hogy örökre megutáltán én is ezt csinnáltam istenem rájöttem hogy mi a fa**nak ?
    Kell 3 traktor ami erős kell 10 nagy pótkocsi meg eke tárcsa vetőgép stb...
    Miért nem lehet azt hogy ha már szenvedünk is ezzel a rohadt gépekkel akkor nem hogy várnátok 1 kicsit is ...........
    Nem 1 óra megcsinálni 1 gépet.... még 1 profinak se....
    Én is tanulgatom hogy a saját ötleteimet csináljam meg és ha jól sikerülne akkor megosszam veletek de télleg elmegy az ember kedve ettől...
    Arról hogy 1 szót kiirni 1 gép után meg ne is beszéljünk....
    De minek is fojtassam irhatnák még 1 oldalt de ugyse olvassa el senki cask az első sort ebből is...
  • Bacsa11
    de akkor én is?mert csak eltudom már a readme-t olvasni!
  • szabi34
    lehet rossz helyre másolod be a sort!!!
  • thokyy
    Valaki tudna abban segiteni hogy mért nem tudok semmi olyat beteni a játékba aminél másolni kell a vehicletypesbe is.tök mindegy mi az akkor is kürt a vége.A segitséget előre is kössz
  • Bacsa11
    végülis rájöttem arra hogy a VehicleTypes xml-el van valami probléma.Mert ha kitörlöm a kröger pót sorát fut a játék
  • Bacsa11
    hát ezt nem hiszem el. Sem a kröger pótot sem azt a pótot nem tudom betenni amit rambo linkelt be. Mindkettőnél cask a hajókürt szól.Kezd idegesíteni.Nem értem nekem mért nem jó ha a játékosok 95%-nak jó?!