57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#9866 Szabi111 itt a link nem biztos h mükszik de probáld! =http://uploaded.to/?id=h3e8ih
ja és sok sikert a telepitéshez(nekem fél nap volt xD ) -
agroboys #9865 köszönjük! ja ja! -
ttlala #9863 Köszi! Szép munka!
:)
-
#9862 Na lássátok kivel van dolgotok:D
Ide kattintva letöltheted a Skin!
-
#9861 a leírás alapján, ugyanaról a linkről szedtem amit adtál és megy
nekem is van D47 -
-
#9859 sehonnan, saját :) -
#9858 http://uploaded.to/?id=h3e8ih -
#9857 ez meg van!!!!! elég rossz a fel telepitése tök nehéz minden féle van benne olyan h a kerekek sárosak lesznek hosszu az üritö csö a gépen meg ilyenek+1 picit javit a környezeten!!! -
Szabi111 #9855 mert nem használsz Grassmodot -
#9854 srácok ez a Fortschritt ZT323 egy HígTrágya(aki érti a káromkodást az érti aki nem nem xD ) nincs hangja amikor megyek vele meg nincs rendesen ki dolgozva szal mégegyszer 1 nagy HígTrágya!!!!! -
cipónewgear #9853 crossfihter meg mondanád mia baj kfarm+ grassmoddal -
#9852 linkeld be ahol találtad! -
Roli010 #9851 Nekem NINCs olyan gomb a 2. kép BAL ALSÓ sarok hogy Gépek betöltése -
cipónewgear #9850 szerintem is király a tárcsa és ne haraguj ha megbántottalak -
poci1123 #9849 nemaz megosztot kép két gépbe lehet ülni és meni vele
-
cipónewgear #9848 daneszka ha megkérhetllek te má fel a bálázót a forumra -
Szabi111 #9847 Ez nem csak 2 kép egymás alatt?
legalábbis úgy néz ki -
poci1123 #9845 srácok eröl a duplamodrol tutok valamit nekem megvan de németül nem tom leforditani -
szabi34 #9844 Nem azért mert a trailert nagybetűvel kell írni mindenhol?
próbáld meg hátha úgy jó -
MarLine #9843 Nagyon Király lett a tárcsa! Köszi! :D -
feci82 #9842 A szürke potlocsi már tölthető valahonnan?? -
#9841 Kösz jól vagyok. -
#9840 Ige erre.
#9832: Köszi Lack nagyon jó. -
#9839 de fajin csak örömömben igy sikerült!a lényeg a lényeg ,hogy vannak még rendes emberek akik törődnek a többi fórumossal is és megosztják amijük van!mégegyszer köszzzzzzzzzzz! -
agroboys #9838 az nem fajin akar lenni?
de amugy csak csatlakozni tudok! Köszi LACK! -
#9837 köszönjük szépen!
nagyon fojin -nekem müködik rendesen!
látom szorgalmas bővül a F.A.Q.-is! :) azért is hála és köszönet! -
topszi #9836 csá!!
eltudnád nekem valahogy juttatni ezt a bálázót linkel vagy valahogy???
előre is köszi :D -
#9835 <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
<vehiclesTypes>
<steerables>
<type name="tractor" className="Vehicle" filename="data/scripts/vehicles/vehicle.lua"/>
<type name="combine" className="Combine" filename="data/scripts/vehicles/Combine.lua"/>
</steerables>
<trailers>
<type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
<type name="Grubber" className="Grubber" filename="data/new_scripts/vehicles/Grubber.lua"/>
<type name="trailer01" className="Trailer01" filename="data/new_scripts/vehicles/Trailer01.lua" />
</trailers>
<implements>
<type name="implement" className="Implement" filename="data/scripts/vehicles/Implement.lua"/>
<type name="cultivator" className="Cultivator" filename="data/scripts/vehicles/cultivator.lua"/>
<type name="plough" className="Plough" filename="data/scripts/vehicles/Plough.lua"/>
<type name="sprayer" className="Sprayer" filename="data/scripts/vehicles/Sprayer.lua"/>
<type name="sowingMachine" className="SowingMachine" filename="data/scripts/vehicles/SowingMachine.lua"/>
</implements>
<cutters>
<type name="cutter" className="Cutter" filename="data/scripts/vehicles/cutter.lua"/>
</cutters>
</vehiclesTypes>
nekm ilyen a vehiclesTypes fájlom
allock ebbe mi a hiba?
az utánfukat nézd -
#9834 köszi.
Szép munka.
Csak így tovább. -
#9833 Köszi Lack!Nálam vmi nem stimmel vele mert nem akarta szétnyitni és game.exe-hiba lett,a leírtak alapján raktam be mindent. -
Lack #9832 Fent van az IH tárcsa a honlapon. (FAQ) -
Lack #9831 Mert hülyeséget kérdezel azért. És a csúnya beszédet alapból törlöm. -
#9830 Leírnád hogy hogy tetted be???Meg honnan van neked FiatEytra.png Fájl bennne?? Mert nekem csak D47.png
-
#9829 ha mondanád hogy miben kéne segíteni akkor nem törtölnék -
#9828 azt az MTZ-t sehol se találom
még teszt alatt van vagy már letölthető valahonnan
ha igen tudsz adni egy linket? -
#9826 Persze azért nem csak szórakoztam, hanme dolgotam is:D
108 Lexion adapterrelXD
-
#9825 Csináltam új menüt=)
-
JD4650 #9824 erre gondoltál?
-