57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
Lack #9918 Krampe TW 800
Ilyen volt:
Ilyen lett:
-
JD4650 #9917 ezen tolom
kép1
kép2 -
#9916 mért temilyen mapon jáccasz ? (mert nekem K-farm graas mod van és unom :S:S ) littlerock ot meg nem találom sehol:(:((: -
JD4650 #9915 mivel szinte mindenki másik pályán játszik, ezért lehet hogy az én pozíciómmal pont 1 házba tenném be:) Ezért inkább mindenki írja meg magának.
-
#9914 hehe csak az szedje aki ért hozzá mert koordinátát kel hozzá irni xD (nekem meg volt fél perc alatt xD :D ) -
JD4650 #9912 belinkeltem? a picsába nem akartam. Nem akartam veletek megosztani. Jaj ne. óóó. Na mind1, akkor szedjétek:(
hogy lenne már baj, azért van:D -
#9911 nem baj ha el loptam a jympa-t??(mármint le szettem??) -
#9910 beteg vagy az én data mapám csupán scak 416 mb akora töbieké mekora lehet?? :D(a válasz sok) szal ijet ne kérj szentem -
JD4650 #9909 *maya-val:) -
JD4650 #9908 Milánna átküldöm a modellt .ac-ban, ő megnézi, jó, akkor átkonvertálja az AC3D-bel .obj-ba, után azt megtudja nyitni myay-val, amivel tud csinálni .i3d-t, azt megtudja nyitni Giants-al, amivel betudja tenni a játékba. És tádám, így lett a chocapik... őőő lazító:) -
Harleyta #9907 te az legalább 500mb szerinted felteszi neked valaki ? -
balero #9906 hello nekem olyan gondom van hogy szedtem le a honlapról cucokat és ha beteszem akkor eltünik minden és azt szeretném kérni hogy nem tenne fel valaki egy packot amiben minden féle cuc van csomo konbány meg traki meg utánfútők meg vontatmányok
naon meg köszönbém -
#9905 Biztos.:D Én .obj-t konvertálok vele .i3d-be. -
Harleyta #9903 Milán én úgytudom hogy a Maya jobban filmeseknek való...
remélem érted...
csinálnák én is valamelykel de ha elakadok akkor senki sincs h segítsen :S -
#9902 Én mindkettőt használom, bár nem kifejezetten modell készítésre, inkább bizonyos elemek import/exportálására, konvertálásra. -
Harleyta #9901 Lack, Milán, JD4650 lene 1 kérdésem...
AC3D-vel vagy Mayaval modelleztek ??
VAgy ha nem ezzel a 2ővel akkor mivel ? -
Lack #9899 Én sem úgy gondoltam. A modell nálam dynamicon van. Én is néztem már, hogy nem jó static-on (más modelleknél is), Amúgy jó az a talajlazító. -
#9897 banyeg, az nem is jutott eszembe, pedig zmodelerben is ugy van:)
AC3D melyik verziója kell? -
JD4650 #9896 import/export:) -
#9895 viszont a fájlformátummal nem vagyok kibékülve. Csak ac-s fájlokat nyithatok meg -
JD4650 #9894 keress tutorial videókat hozzá. Mondjuk én anélkül tanultam meg, csak nyomogattam mindent aztán belejöttem. Már több mint 1 éve csinálom. Joe meg már nagyon régen, azért ilyen profi:D -
#9893 nagyon bonyolult vagy megtanulható?
plusz olvasgatom az AC3D magyar nyelvű kézikönyvét de icipicit magasnak tűnik -
JD4650 #9892 elég hozzá 2 kép meg a fantázia:) -
#9891 bocs a lámázásért, de konkrétan hogy készítitek a modellt? alaprajz alapján? -
JD4650 #9890 made in germany
-
#9889 van hasonló pót belinkelve képpel! olvass vissza 1-2 oldalt -
#9888 Én nem mondtam egy szóval sem ,hogy rossz, sőt... A static/dynamic dolog meg taopasztalat, mert a hw-nál sokat szenvedtem vele. -
JD4650 #9887 kérdezd lippetet -
Claasxerion3300 #9886 mikor lehet le szedni majd a HW POTOT ?????????????? -
Lack #9885 Szerintem másik kipufogófüst kombájnokhoz. -
Lack #9884 Én ennyit tudtam kihozni a dologból. A script írás olyan szinten nem megy, hogy csak na. -
bandras87 #9883 letöltöttemegy ilyet, hogy Qualm
meg tudnátok mondani mire jó
link: http://data.hu/get/455715/Qualm.rar.html -
Lack #9882 Caps Lock OFF!!! -
cipónewgear #9881 LÉGYSZI ÍR MÁR MEG KEDVES CROSSFIGHTER MIER NEMINDULTA KFARM+GRASS MOD AMIT FEL LINKELTÉL -
#9880 Kipróbáltam a tárcsát. Nagyon korrekt lett, thx! Igaz egyszer nekem is csinált game.exe hibát, mikor ráakasztottam, de az szerintem attól van, hogy giantsban az egész modell nem dynamicon volt, hanem staticon.
Work in progress...
-
Harleyta #9878 ! méteres betűvel kivan irva h F.A.Q. <----- Lack feltesz oda minden gépet minek ez a hozzászólás ?? senki se fog neked belinkelni ezér van a faq bazm,eg -
#9877 Addíg ne kritizáld senki írását, amíg a tiéd sem különb! -
bandras87 #9873 kösz szépen
nagyon jó
-
#9869 kösz,de szar úgy ahogy van xD nem lehet rendesen felakasztani a gép után,és nem tudom be se állítani:S -
#9868 Hello!
Nagyon jó lett a Hesston! Grat!