57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#9970 Ha veszek uj ramot akkor ekszünik a szagatás a játékba?????
-
Hari1212 #9968 Ja ho lenne mert leszettem a tárcsát de kivette az összes gépet :S
-
#9967 azzal jam -
#9966 Nem tudja v.ki azt megcsinálni hogy az IH tárcsa más mapp-ban is működjön ne csak grasslandba????? -
balero #9963 hello midenkinek nekem olyan gondom van hogy amit leszedtem erről az oldalról http://ls2008.extra.hu/index.html és betettem a játékba és miután elinditottam a gémet akkor semmi de semmi nincs a mapon semmilyen gép ezért azt szeretném kérni hogy tegyen fell valaki egy packot ami mükszik és benne van minden
előre is köszi -
cipónewgear #9962 nagyon szépen köszönöm az infót -
#9961 mert ezek jó részletesek:D -
#9960 Lehet hogy hülye kérdés de a 3 tengelyes kröger csak graasslandban müködik??? -
JD4650 #9959 A rába jobban fogja. -
#9958 Minden új mód fogja a gépet, ha megnézed közel 10-szer akkora fájlméretűek, mint az átlagos modok. -
#9957 Nálam is leesik tőle egy kicsit az fps! -
#9956 Rájöttem hogy a 108-as dominátor miatt is szaggat a játék, és kérdezném hogy nektek nem? -
Lack #9955 Nem tudom. -
Lack #9954 Kösz a Jympa lazítót!! Nagyon jó!! Észrevétel: A kék színt meváltoztatnám egy kicsit sötétebbre, amúgy jó. -
#9953 És azt nem lehet megcsinálni hogy más mapp-ban is működjön? -
Lack #9952 Persze,hogy béta oda van írva a kéttengelyeshez, a háromtengelyest abból alakítottam ki. Amúgy felnézel az Acid oldalára és látod, hogy csak béta van a pótból. Végleges verzió lehet, hogy nem is lesz. Majd beírom a háromtengelyeshez is hogy béta. Különben ha kipróbálod a pótot, rögtön rájössz, hogy béta-e.
Thomme: Nem törlök minden kérdést. Csak a hülye, felesleges kérdéseket és ezután is törölni fogom. Grasslandot használok, abban próbálom ki a cuccokat, amiket feltöltök az oldalra. Más mapp-el nem foglalkozok. -
bandras87 #9951 Rába -
#9950 KÖSZ!!!
Nagyon jó lett. -
#9949 én nem abban használom de tudod lehet hogy az a baj hogy mint az Amazone Catros tárcsánál mert az csak Grasslandra van beállítva vagy csak Rábával lehet húzni?
Tényleg te mivel húzod? -
#9948 Ezt sem én írtam... -
Harleyta #9946 Szerintem szánalmas hogy ezt irni kell annak aki letölti :(
Elszomorító hogy erre csak igy jönnek rá ! -
bandras87 #9945 Én is a Grasslandot használom és abban van ez a hibám hogy megemeli -
#9944 a tárcsát csak Grasslandba lehet használni !
Nem értem miért van ez a fórum ha már kérdezni sem lehet!
Ha valaki kérdez azt egyből kitörli Lack -
#9943 Lack mért törlted a kérdésem???? pedig csak azt kérdeztem h beta verzios még-e a kröger pot de ahogy látom marha faxxa(Y)(magyar rendszám:P)
-
simsonsr #9942 Köszönöm, nagyon király lett!!!
Remélem egyszer megélem azt is, hogy valakinek a Class Megát is megköszönhetem! -
#9941 thx -
bandras87 #9940 köszönöm nagyon jó ez is
Egy kérdésem lenne: a rábához való tárcsával amikor tolatni akarok megemeli a rábámat ez mitöl lehet? -
#9939 Kösz!!!!
Nagyon jó kis talajlazító.
-
#9936 Kössz a tárcsát meg a lazítót nagyon jók és használhatóakXD nagyon kössz -
#9935 Köszönöm kurva jó:) -
JD4650 #9933 "na ha 5 felett lesz a köszönöm, kurva jó HSZ-ek száma a lazítónál, akkor megosztom a HW-t"
ezt írtam tegnap milánnak. Remélem mindenki megértette -
#9932 Más is segíthet aki hozzá ért
-
#9931 Köszi a pótkocsit Lack nagyon jól néz ki már jól jött egy fasza pót úgy untam már a régieket -
JD4650 #9928 itt 1 lazító, nektek, tőlünk... Szedjétek, azért van. -
#9927 Allock te grassland moddal játszol? mert átírtam nagybeteüre a trailer szót azt végre ninics hajókürt de pót sincsen benn -
JD4650 #9926 mit csináljak? Beszélj már értelmesen -
JD4650 #9925 nem
#9918 Töltsd fel valahova máshova a képet, mert beszart a kepfeltolto.hu -
valaki9191 #9921 aki tudo bannert csinálni a fórumnak, az csinálhatna egy olyat amit már ti általtok csinált gépek vannak rajt mtz,rába stb... -
valaki9191 #9920 mit értesz azzal h "Ti", mivel grass modot nem a modellezők csinálták.
lehet hogy már annyi minden van a gépeden hogy a virtuális memória nem bírja
pl nekem ha megy utorrent és a játék akkro elkezd vmikor szagatni -
#9919 Ti mit csináltatok a grass moddal mert nekem kb 3 traktor és 3 kombájn után (főleg a dominátor) egy bizonyos irányba ha nézek elkezd szaggatni?