57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • rambo12
    Ha veszek uj ramot akkor ekszünik a szagatás a játékba?????
  • Hari1212
    Ja ho lenne mert leszettem a tárcsát de kivette az összes gépet :S
  • allock #9967
    azzal jam
  • thomme
    Nem tudja v.ki azt megcsinálni hogy az IH tárcsa más mapp-ban is működjön ne csak grasslandba?????
  • balero
    hello midenkinek nekem olyan gondom van hogy amit leszedtem erről az oldalról http://ls2008.extra.hu/index.html és betettem a játékba és miután elinditottam a gémet akkor semmi de semmi nincs a mapon semmilyen gép ezért azt szeretném kérni hogy tegyen fell valaki egy packot ami mükszik és benne van minden

előre is köszi
  • cipónewgear
    nagyon szépen köszönöm az infót
  • lippet
    mert ezek jó részletesek:D
  • rambo12
    Lehet hogy hülye kérdés de a 3 tengelyes kröger csak graasslandban müködik???
  • JD4650
    A rába jobban fogja.
  • 6milan6
    Minden új mód fogja a gépet, ha megnézed közel 10-szer akkora fájlméretűek, mint az átlagos modok.
  • Zoli108
    Nálam is leesik tőle egy kicsit az fps!
  • Peugeot08
    Rájöttem hogy a 108-as dominátor miatt is szaggat a játék, és kérdezném hogy nektek nem?
  • Lack
    Nem tudom.
  • Lack
    Kösz a Jympa lazítót!! Nagyon jó!! Észrevétel: A kék színt meváltoztatnám egy kicsit sötétebbre, amúgy jó.
  • thomme
    És azt nem lehet megcsinálni hogy más mapp-ban is működjön?
  • Lack
    Persze,hogy béta oda van írva a kéttengelyeshez, a háromtengelyest abból alakítottam ki. Amúgy felnézel az Acid oldalára és látod, hogy csak béta van a pótból. Végleges verzió lehet, hogy nem is lesz. Majd beírom a háromtengelyeshez is hogy béta. Különben ha kipróbálod a pótot, rögtön rájössz, hogy béta-e.

Thomme: Nem törlök minden kérdést. Csak a hülye, felesleges kérdéseket és ezután is törölni fogom. Grasslandot használok, abban próbálom ki a cuccokat, amiket feltöltök az oldalra. Más mapp-el nem foglalkozok.
  • bandras87
    Rába
  • NH G240
    KÖSZ!!!
    Nagyon jó lett.
  • thomme
    én nem abban használom de tudod lehet hogy az a baj hogy mint az Amazone Catros tárcsánál mert az csak Grasslandra van beállítva vagy csak Rábával lehet húzni?
    Tényleg te mivel húzod?
  • 6milan6
    Ezt sem én írtam...
  • Harleyta
    Szerintem szánalmas hogy ezt irni kell annak aki letölti :(
    Elszomorító hogy erre csak igy jönnek rá !
  • bandras87
    Én is a Grasslandot használom és abban van ez a hibám hogy megemeli
  • thomme
    a tárcsát csak Grasslandba lehet használni !
    Nem értem miért van ez a fórum ha már kérdezni sem lehet!
    Ha valaki kérdez azt egyből kitörli Lack
  • Hesston
    Lack mért törlted a kérdésem???? pedig csak azt kérdeztem h beta verzios még-e a kröger pot de ahogy látom marha faxxa(Y)(magyar rendszám:P)
  • simsonsr
    Köszönöm, nagyon király lett!!!
    Remélem egyszer megélem azt is, hogy valakinek a Class Megát is megköszönhetem!
  • joci14
    thx
  • bandras87
    köszönöm nagyon jó ez is
    Egy kérdésem lenne: a rábához való tárcsával amikor tolatni akarok megemeli a rábámat ez mitöl lehet?
  • Sanxi007
    Kösz!!!!
    Nagyon jó kis talajlazító.
  • rambo12
    Kössz a tárcsát meg a lazítót nagyon jók és használhatóakXD nagyon kössz
  • New Holland
    Köszönöm kurva jó:)
  • JD4650
    "na ha 5 felett lesz a köszönöm, kurva jó HSZ-ek száma a lazítónál, akkor megosztom a HW-t"

ezt írtam tegnap milánnak. Remélem mindenki megértette
  • rambo12
    Más is segíthet aki hozzá ért
  • Zoli108
    Köszi a pótkocsit Lack nagyon jól néz ki már jól jött egy fasza pót úgy untam már a régieket
  • JD4650
    itt 1 lazító, nektek, tőlünk... Szedjétek, azért van.
  • rambo12
    Allock te grassland moddal játszol? mert átírtam nagybeteüre a trailer szót azt végre ninics hajókürt de pót sincsen benn
  • JD4650
    mit csináljak? Beszélj már értelmesen
  • JD4650
    nem

#9918 Töltsd fel valahova máshova a képet, mert beszart a kepfeltolto.hu
  • valaki9191
    aki tudo bannert csinálni a fórumnak, az csinálhatna egy olyat amit már ti általtok csinált gépek vannak rajt mtz,rába stb...
  • valaki9191
    mit értesz azzal h "Ti", mivel grass modot nem a modellezők csinálták.
    lehet hogy már annyi minden van a gépeden hogy a virtuális memória nem bírja
    pl nekem ha megy utorrent és a játék akkro elkezd vmikor szagatni
  • Peugeot08
    Ti mit csináltatok a grass moddal mert nekem kb 3 traktor és 3 kombájn után (főleg a dominátor) egy bizonyos irányba ha nézek elkezd szaggatni?