57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
balasszz #10016 hol tudok hátul ikerkereker JOHN DEERE-t letölteni? -
#10015 -ha másokat osztani akarsz, előbb tanulj meg helyesen írni -
krizoli #10014 ha nem akkor mi a gépigény és mennyi az ára??? -
krizoli #10013 hali megjelent ez ps2-re? -
valaki9191 #10012 -ha nemtetszik valami akkor nem kell leszedni
-ha nemtetszik a sisz akkor áttfested
-ha nemtudod , hohy kell átfesteni nem bonyolodol belle ennyire, amihez nemis értesz -
JD4650 #10011 igen, de attól a játékban még tehet rá valaki vajszínűt:) -
#10010 mtz is már csak szürke felnivel adnak ki -
JD4650 #10009 de az teljesen más. NH-nak nincs pirosfelnis kombájnja. Mert azzal adták ki németek(?), mivel a Fendtek kereke volt rajta. Mi azon vitáztunk hogy fehér vagy sárga. A régi NH kombájnok voltak sárgafelnisek, egészen 2001-ig. Onnantól már fehérrel vannak a kombájnok, szóval a CR-en sosem volt sárga felni gyárilag. -
#10008 de a c980-all is ez volt
itt vitatkoztak hogy mien színű a felnie -
Lack #10007 Nem neked írtam. ott van, hogy kinek válaszoltam. Amúgy talán azért variálják a kerék színét mert nekik úgy tetszik, szóval nem kéne belekötni. -
JD4650 #10005 nem a tiédre válaszolt...
de én igen. Először is nem akarlak kritizálni de az nem fehér hanem ezüst/szürke. Akkor abba miért nem kötsz bele, hogy a kilóméter óra a régi mtz-kből van, nem az új?. És hogy miért nincs benne turbó? -
#10004 nem kell nekem link de ezt nem a németek variálták a felni szint
-
Lack #10003 Németek csinálják. Még nincs kész. NE KÉRJÉTEK A LINKET!!! -
#10002 hello nem akarok senkit sem kritizálni meg nem akarok ebből gondot nem akarom hogy harag legyen,de az mtz-nek miért variáljátok a kerék szinét vajszínűre mert ha vajszínű akkor vasból van az első sárhányó, ha meg vasból van akkor piros nem fekete,de ha műanyag akkor meg fehét a felni,
a tető meg piros nem fehér
-
#10001 -
#10000 Na mégegyszer:
-
#9999 könnyen,irsz mégegy poziciót a krögernek,csak más koordinátára,és már bent is van mégegy kocsi:) -
NORBIXY #9998 Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy lehet betenni pl a kröger kocsit hogy mondjuk 2 szer legyen benne tehát 2 krögert hogy egyszerre birjam huzni?? -
#9997 mit? tegyél róla képet de ne kepfeltöltöset ott va a kép amit nézel a germán fórumon annak a linkjét....köszi... -
#9996 A németek oldalán találtam:
Ez fincsi lesz! -
#9994 kéregetheti privátban is akárni,csak éppen nem kapja meg,mert fél munkát nem adok ki a kezem alol....:) -
#9993 Nagyon jó a lazító kösz. -
#9992 Az 1.1-es vmiért nekem is ezt csinálja. -
Lack #9991 Saját magadnak kell rájönnöd mit rontottál el. Ilyen az élet...
Mellékesen, ha még egyszer valaki a bálázó linkjét kéri, reflexből törlöm a hsz-át. (kérd privátban a készítőtől) -
Lack #9990 Örülnék én neki, ha ilyen béta hígtrágya Krögert tudnék összeütni. -
Muthig #9989 A lehetőség adott, állj elő egy faszával. -
#9988 egybol észre vettem :d kár volt le szednem mert senki nem irt h béta avgy enm én meg le szettem és be raktam :S na mind1 remélem lesz teljes verzio nem pedig ez a béta-Hígtrágya xD -
balasszz #9986 csá nekem az a gondom hogy a NewHolland CR980-nál ha beteszem hajókürt mi van akkor? (tudom hogy valamit nem jol csinn. de mit? ha tudtok segitsetek kössz! -
#9985 ha kevés gép van benne akkor nem szaggat -
laca9210 #9984 Nagyon király lett a lazító. Köszi szépen. -
#9983 Nem tudna valaki a mtz-re vonószemet tenni előre? -
#9982 A lap alján van a kereső.
Oda szépen beírod hogy: ls2008.
A találatok közül megkeresed melyik a letöltőlink, letöltöd felteszed és kész. -
#9981 akkor még keresgessed szépen:) Topik elejére ha visszalapoznál,és átolvasgatnád a HSZ-eket,akkor megkímélnél mindenkit a láma kérdéseddel:) -
#9979 ha így halad XD
-
#9978 hát ja,nálam ugyan ez a helyzet... Bika gép kell az LS-nek ha ilyen nagy modok lesznek mostmár:D -
#9977 a telepen van egy trakesz meg a cuccai pót stb ilyesmi ha arra nézek szaggat -
JD4650 #9974 ha egy helyen vannak a gépek, jóhogy szaggat -
#9973 Ha egy bizonyos irányba nézek elkezd szaggatni -
#9972 Én már kivettem a Fendtek-et csak mtz meg dominator van benn
-
ttlala #9971 hali! szerintem ha sok cucc van a placcon akkor mindenképp szaggat.
nekem egyATI Radeon HD 3870X2-m van 1 GB DDR3 RAM-mal és 4BG alaplapi RAM és így is szaggat. :(