57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • balasszz
    hol tudok hátul ikerkereker JOHN DEERE-t letölteni?
  • Kenny85
    -ha másokat osztani akarsz, előbb tanulj meg helyesen írni
  • krizoli
    ha nem akkor mi a gépigény és mennyi az ára???
  • krizoli
    hali megjelent ez ps2-re?
  • valaki9191
    -ha nemtetszik valami akkor nem kell leszedni
    -ha nemtetszik a sisz akkor áttfested
    -ha nemtudod , hohy kell átfesteni nem bonyolodol belle ennyire, amihez nemis értesz
  • JD4650
    igen, de attól a játékban még tehet rá valaki vajszínűt:)
  • MTZ1025
    mtz is már csak szürke felnivel adnak ki
  • JD4650
    de az teljesen más. NH-nak nincs pirosfelnis kombájnja. Mert azzal adták ki németek(?), mivel a Fendtek kereke volt rajta. Mi azon vitáztunk hogy fehér vagy sárga. A régi NH kombájnok voltak sárgafelnisek, egészen 2001-ig. Onnantól már fehérrel vannak a kombájnok, szóval a CR-en sosem volt sárga felni gyárilag.
  • MTZ1025
    de a c980-all is ez volt
    itt vitatkoztak hogy mien színű a felnie
  • Lack
    Nem neked írtam. ott van, hogy kinek válaszoltam. Amúgy talán azért variálják a kerék színét mert nekik úgy tetszik, szóval nem kéne belekötni.
  • JD4650
    nem a tiédre válaszolt...

de én igen. Először is nem akarlak kritizálni de az nem fehér hanem ezüst/szürke. Akkor abba miért nem kötsz bele, hogy a kilóméter óra a régi mtz-kből van, nem az új?. És hogy miért nincs benne turbó?
  • MTZ1025
    nem kell nekem link de ezt nem a németek variálták a felni szint
  • Lack
    Németek csinálják. Még nincs kész. NE KÉRJÉTEK A LINKET!!!
  • MTZ1025
    hello nem akarok senkit sem kritizálni meg nem akarok ebből gondot nem akarom hogy harag legyen,de az mtz-nek miért variáljátok a kerék szinét vajszínűre mert ha vajszínű akkor vasból van az első sárhányó, ha meg vasból van akkor piros nem fekete,de ha műanyag akkor meg fehét a felni,
    a tető meg piros nem fehér
  • Zoli108
  • Zoli108
    Na mégegyszer:
  • Daneszka
    könnyen,irsz mégegy poziciót a krögernek,csak más koordinátára,és már bent is van mégegy kocsi:)
  • NORBIXY
    Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy lehet betenni pl a kröger kocsit hogy mondjuk 2 szer legyen benne tehát 2 krögert hogy egyszerre birjam huzni??
  • ZTM
    mit? tegyél róla képet de ne kepfeltöltöset ott va a kép amit nézel a germán fórumon annak a linkjét....köszi...
  • Zoli108
    A németek oldalán találtam:

Ez fincsi lesz!
  • Daneszka
    kéregetheti privátban is akárni,csak éppen nem kapja meg,mert fél munkát nem adok ki a kezem alol....:)
  • kispalko
    Nagyon jó a lazító kösz.
  • Zoli108
    Az 1.1-es vmiért nekem is ezt csinálja.
  • Lack
    Saját magadnak kell rájönnöd mit rontottál el. Ilyen az élet...

Mellékesen, ha még egyszer valaki a bálázó linkjét kéri, reflexből törlöm a hsz-át. (kérd privátban a készítőtől)
  • Lack
    Örülnék én neki, ha ilyen béta hígtrágya Krögert tudnék összeütni.
  • Muthig
    A lehetőség adott, állj elő egy faszával.
  • Hesston
    egybol észre vettem :d kár volt le szednem mert senki nem irt h béta avgy enm én meg le szettem és be raktam :S na mind1 remélem lesz teljes verzio nem pedig ez a béta-Hígtrágya xD
  • balasszz
    csá nekem az a gondom hogy a NewHolland CR980-nál ha beteszem hajókürt mi van akkor? (tudom hogy valamit nem jol csinn. de mit? ha tudtok segitsetek kössz!
  • bella11
    ha kevés gép van benne akkor nem szaggat
  • laca9210
    Nagyon király lett a lazító. Köszi szépen.
  • Peugeot08
    Nem tudna valaki a mtz-re vonószemet tenni előre?
  • NH G240
    A lap alján van a kereső.
    Oda szépen beírod hogy: ls2008.
    A találatok közül megkeresed melyik a letöltőlink, letöltöd felteszed és kész.
  • Daneszka
    akkor még keresgessed szépen:) Topik elejére ha visszalapoznál,és átolvasgatnád a HSZ-eket,akkor megkímélnél mindenkit a láma kérdéseddel:)
  • rambo12
    ha így halad XD
  • Daneszka
    hát ja,nálam ugyan ez a helyzet... Bika gép kell az LS-nek ha ilyen nagy modok lesznek mostmár:D
  • rambo12
    a telepen van egy trakesz meg a cuccai pót stb ilyesmi ha arra nézek szaggat
  • JD4650
    ha egy helyen vannak a gépek, jóhogy szaggat
  • rambo12
    Ha egy bizonyos irányba nézek elkezd szaggatni
  • rambo12
    Én már kivettem a Fendtek-et csak mtz meg dominator van benn
  • ttlala
    hali! szerintem ha sok cucc van a placcon akkor mindenképp szaggat.
    nekem egyATI Radeon HD 3870X2-m van 1 GB DDR3 RAM-mal és 4BG alaplapi RAM és így is szaggat. :(