Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

caseih9400
megnyugodtam..azt hittem hogy csak nekem ilyen homályos a távolban...😊

khm...khm...

én beraktam a 7,5m-s asztalt a cereához. azért maradjunk az eredetiségnél😊

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Daneszka

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

Angolosítás van hozzá ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

kemszi2
hát én félre tettem vmi komolyabb módig😊
joci14
thx

tellerlacika
fasza is!

H-Dunaföldvár

tellerlacika
ja hát jó lenne még több és változatosabb mod. De türelem rózsát terem

H-Dunaföldvár

joci14
fejléc a topiknak:

tellerlacika
de jó hogy találtatok modokat! Örök hálám neketek!!<#worship>

H-Dunaföldvár

ja én is. meg normális méretû permetezõ, tárcsa, meg hasonlók

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

mama2
Én már azt várom hogy olyan modok legyenek, amit ha felrakok nem csak buzát lehet aratni/vetni.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

passatgt
felraktam de nálam ugrál amikor megyek, rögtön 1. missziót nem tudom normálisan végigvinni, mert ugrál:C

nem st hanem tsforum3.com van pár mod, de sztem még ma is bõvülni fog. A pótkocsi jó, de asszem a kicsit is átlehet írni hogy több férjen bele😄
a grubber az rohadt jó hogy ilyen nagy lesz, sokkal jobb vele a munka. A hátsó munkalámpákat is érdemes letölteni.

joci14
http://www.landwirtschafts-simulator.de/
modok :
http://ls-mods.de/

Bocs.probáld igy hogy a SkinTractor.fr honlap alján lévö linkre katintva a jobboldali ra zöldre szinû honlap ra TSF3 katintv a fórumon a játék cimét keresve.

Van pár mod a www.stforum3.com-on lejebb rátaláltok a játék cime nézve.

zolo
Xml-t meg lehet nyitni Excelben, vagy bármilyen webszerkesztõben , elterjedt dolog😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

mama2
Fú most ilyen mezõgazdasági játék megszállott lettem. Meg van a simtractor, akkor ez a játék, meglesz a simfarm, meg a John Deere American farmer is meglesz😊. Amúgy én néztem a szövegeket, mintha megtaláltam volna õket, csak ilyen xml formátumba vannak. Hogy kell azt fordítani? Mert ilyennel már találkoztam a civilization 4-nél, de azt se tudtam fordítani😛.

kemszi2
cseppet sok a kérdés benne...a pályák nem kampányok,sima free módok,pont errõl beszéltem hogy nincs semmi feladat.és még gépeket sem kell venni,mert adott minden.
a mentés a speichern
Menteni hogy kell benne? Akármelyik földre lehet menni dolgozni? Ami a rendes gyakoló pályát csináltuk az is szerepel benne a siló tartály balra fent a dombon a szélturbinánál van az a szántásal kell kezdeni(nem ezaz egy terûletûnk van).Szerintem a többi bálla,tehén,tyúk is elérhetövé válik csak az elsö kampányt megkell csinálni kompletre és érhetövé válik csak rákéne jöni hogy mit kell csinálni pontosan.Valaki nem tudná elkezdeni a magyarositást jó lenne hozzá?

kemszi2
engem az zavarhogy igazából semmi célja nincs a játéknak.a missziókon gyorsna végigszaladtam.free modban meg nincsen semmi kihívás....
ez az eke nagyon rossz, márcsak azért is beleeröltetem az enyémet😄

caseih9400
jaja:

khm...khm...

aki unatkozik, kereshet bele modokat. mert nem sok gép van benne.
Laci, a földet lehet bõvíteni?😄 ahol leteszed a kultivátort ott csinálja?😄

mama2
Áh értem köszike😊. Amúgy valahol belehet állítani hogy hányórakkor, meg melyik évben, meg melyik hónapban kezdõdjön a játék?

caseih9400
így tolass rá

khm...khm...

caseih9400
addig tolass rá míg ki nem írja hogy Q

khm...khm...

mama2
Nekem sehogysem sikerül beleönteni a búzát a tárolóba. Ha megnyomom a q-t, akkor a láda amibe benne van a búza, az lecsatlaklozik a traktórrol😛. És hiába megyek, akárhogy, ahoz a tárolóhoz nem írja ki hogy nyomj q-t:@.

caseih9400
igen van

khm...khm...

caseih9400
Nekem 9óra körül jött le a gém és most fejeztem be a játékot :Fam még szerencse h lehet menteni 😛
Pár kép..

Viszont csak az aratást ajánlom este mivel annyira rossz a látási körülmények hogy
gyakran ki kellett szállnom a gépbõl hogy megtudjam hogy hol vagyok 😄

<#wave>

khm...khm...

Daneszka
jaja logikus hogy nem vetnek mást kint....de nembaj majd Modokkal lesz benne más vetnivaló is😄

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

Daneszka
úgy ahogy mondod! learattál mehetsz szántani,kultivátorozni,beveted, és el is kezd kikelni,Ha kikelt permetezõvel végigszaladsz rajta és annyi. Amúgy meg mondtad hogy vannak azok a szarvasmarhák,csirkék,bálás képek na azok sztem egyformák..... vagyis én nem láttam külömbséget köztük:S én most a másodikba vok....

tellerlacika
A játékban csak azért tudsz búzát aratni mert németországban amúgy sem termelnek napraforgót meg kukoricát mert az éghajlati viszonyok miatt nem érik be

H-Dunaföldvár

mama2
Aha értem, köszi. De aztán ennyi volt, mehetek megint vissza szántani? És amelyik üres föld, annál ha elvetem a buzát ki is fog kelni?

Daneszka
lebillenteni a szemet úgy kell hogy a pótkocsit odatolod a rácsos silóhoz,és majd ott bal alsó sarokba irni fogja (németül) hogy billentés..... akkor nyomd majd meg a Q-t és lebillenti!

mama2
Ha learattam a buzát és beletöltöttem a kocsiba, akkor hogy borítom ki a buzát? Mert nekem sehogyse sikerül, hiába megyek ahhoz a rácsos franchoz, ahol a buza van. Amúgy amikor rányomom a szabad módra, akkor ott az ilyen jelek hogy:csirke,szarvasmarha,szénakazal, ezek mit jelentenek? Amúgy eddig jó, apám meg én is jól elvagyunk vele. Amúgy tényleg kár hogy még csak buzát lehet vetni. De ahogy Daneszka is mondta, hátha jönnek hozzá szép lassan a modok, aztán majd lesz benne répa, uborka, paprika, zeller,stb,stb😊. Amúgy Kemszi2 írta ugye, hogy nekem a John Deer kell. Megvolt nekem, de az nem ilyen volt. Az stratégiai volt, nekem olyan kéne, mint ez, hogy beszálsz, meg hogy belsõ nézet meg ilyenek.

Daneszka
hát ja mostmég "szar" így:S de majd csak lesznek már lassan modok😛

Daneszka
én már tegnap végigpróbálgattam benne mindent,vhogy nekem annyira még így pucéran nem jön be a játék,kevés benne a modell,csak búzát lehet vetni:S,viszont a traktorokon az elsõ+hátsó függesztésre lehet egyszerre akasztani fel dolgokat!!!

mama2
Lejött😄. hogy kezdjek neki? Paraszt gyerek vagyok, de nem tom mit kéne csinálni. Gondolom elkéne vetni nem?

kemszi2
John Deer kell neked
mama2
Tényleg csak buzát lehet vetni? Se krumli meg paprika meg ilyenek? Amúgy egy igazi parasztos játék kéne. Csinálni egy embert, elvetni a krumplit, paprikát, répát stb.-t, napszámosokat hívni, traktort venni, stb. Mennyire jó is lenne az...

caseih9400
nincs multi sajnos..

khm...khm...

Daneszka
milyen multirol beszélsz?😄 van benne multi?😮

Daneszka
Nekem már lentvan és játszottam is vele,Elég türhetõ😄

LoL XD

Willi Betz
Lehet multiban is szántani?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

nandorb
nalam levan tiltva mert egy adsl-t 42fele van osztva es ha 1valaki szedd rogton befujtsa a halozatot. Wirreles netem van kul.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
es aztan en nekem a szuleim nem adnak PC-re penzt mind egyeseknek hanem ahogy van penzem ugy vasarolok szoval halgass kerlek

nandorb
nah nekem P4 2.13ghz memoria 256mb,128mb grafika es 160gb a hdd-m a tobbi lenyegtelen