Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó a képek.Én feladom nem sikerûlt berajkni pedig már újra telepitettem.Pedig jó helyre rakom mégis csak akkoris eltûnek a gépek.Valaki segitsem már hogy berakjam.

caseih9400
Aratgattam ma egy picit...

Jól tolatok mi ?😄😄

Ürítünk ;D

Dettó csak este

Meguntam az aratást ... letettem a gépeket..

De nehogy azt hidjétek hogy ezzel vége...lóf@szt most jön a neheze 😄

Lusta voltam már ezt megcsinálni...többit holnap 😉

Letettem a kicsikét😊

khm...khm...

caseih9400
Jó csúnya a hátsó eke<#wow3>

khm...khm...

Daneszka
szép nagy eke😄

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

joci14
dupla kerekes fendt két ekével :

ez már visz egy pár métert :

caseih9400
ati radeon 9600 sztem tökéletes😊 24ér vettem anno..

khm...khm...

caseih9400
tegnap én is megszívtam így de egy reinstall segít 😊

khm...khm...

nem aszt másoljuk át.A model melett levö dokumentumból másoljuk át a szöveget amit a careervehichles.xml fájba és elmetjûk de a gépek eltûnek. Valaki kérem tegye már meg hogy pontosan milyen sorenbe kell beileszteni a menetét levezetni pontosan!!!

mama2
Ehhez nincs, mondom hogy olyan kártyát kell venned ami támogatja az SM 2.0-át, de inkább akkor már olyat vegyél ami az sm 3.0-át támogatja, emrt ha új játékokkal akarsz játszani, azok már nem fognak elindulni, csak sm 3.0-án.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

kösszi
nincs valami progi hozzá?
mama2
Nem sm 2.0-ás kártyád van. Vegyél olyan videókarit, ami támogatja az SM 2.0-át.

Sziasztok!
Valaki segítsen nekem mert aikor elindítom a landwirtschafts simulator 2008 at akkor ezt irja ki: ERROR: COULD NOT INIT 3D SYSTEM
SHADER MODEL 2.0 IS REQUIRED
ilyenkor mi a teendõm?
kemszi2
de ugye nem azt az xml-tartalmat másoltátok be a carervájszikülbe ami a modell mellett volt?
tellerlacika
na így csináltam ahogy leírtad és mégse

H-Dunaföldvár

kemszi2
én nem tudom mi olyan nehéz ezen.a módot bemásolod ahova kell.a carrervájszikölbe meg egy új sorba bemásolod azt a sort amit adtak a módhozés mented
Szia.Csatlakozni szeretnék hozád én is úgyan úgy járok mit te nekem sincs gép.Valaki esetleg nem tudná úgy felrakni az olalra belinkelni a Careervehichs.xml fájt hogy átvan irva ? Jöhet minden olyan mód ami szerintetek jó a játékba vagy a fórum képeken vannak.Hálás lennénk érte.Ahogy látom nem csak nekûnk van ez a bajunk.Elöre is köszi.

tellerlacika
üdv all! namost a leírás alapján mindent oda másolok ahova kell a modoknál. De azokkal a kódókkal amiket a másolás helye mellé írtak azokkal mit kell csinálni? mert én próbáltam bemásolni õket az xml dokumentumba de akkor sincs játékba a gép. ha vki részletesen leírná az megköszönném mert csak angolul tudok én nem értem a németet meg a franciát.

H-Dunaföldvár

mama2
Amúgy mire jó egyszerre több arató? Egyszerre csak egyet lehet irányítami nem? Én úgy vettem észre.

kemszi2
és hogy lehetne mondjuk 2 futóm?vagy 3😊
kemszi2
ohh köszönöm szépen 😊
caseih9400
feltöltömneked mer rendes vagyk <#gonosz1>
LINK

khm...khm...

kemszi2
és melyik fórumon elérhetõ,+milyen néven keressem<#vigyor4>
caseih9400
Eza jó gép... kapszhozzá egy jó nagy kultivátort is <#gonosz1>

khm...khm...

kemszi2
nah látom már el vagytok eresztve géppark ügyileg.
ki mit ajánl?(kéne még vagy 2 traktor,vagy 3 futó,meg olyangépek amikkeljobban lehet dolgozni)
kemszi2
nem fogsz csõdbe menni tõle XD
de tankolásnál vesz le te... 😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

6milan6
Minden mod mellett van egy szöveges dokumentum, amibe leírják hogy mit hova kell másolni és megadják azt a sort is, amit bekell illeszteni a careervehicles.xml fájlba...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

caseih9400
tökmindegy h a telepre viszed be vagy a kikötõhöz eladni..a pénzt úgyse tod elkölteni...én a telepre szoktam vinn mert az közelebb van<#vigyor1>

khm...khm...

caseih9400
de be is kell másolni valami abba a careerveichlesbe vagy micsodába...

khm...khm...

igen tudom de nekem nem jelenik meg pedig oda teszem be.

A silóhoz kell vinni elsönek utána a kikötöbe vagy mindegy.Van korlát a silónál vagy nincs?

caseih9400
Amit letöltessz modot általában mindegyik modba van egy olan fájl ami leírja mit hova kell rakni!

khm...khm...

Neked hogy sikerûlt a kombányt berakni mert nekem nem sikerûl? Te hova teszed a fájlokat leirnád mert lehet hogy ez a baj?

caseih9400
a TAB billentyûvel tudod váltogatni a traktorokat..

khm...khm...

Van lehetöség átugrani egy másik gépbe vagy oda kell gyalogolni?

caseih9400
asszem a tsforum3.com-ról

khm...khm...

caseih9400
Bõvült a flottám 😊

khm...khm...

joci14
honnan szedtél ilyen nagy kultivátort ?

caseih9400
Valaki nem tud egy nagyobb és jobb vetõgépet? mert a mostani elég gyér <#idiota>

khm...khm...

6milan6
Az idõlassítás valahogy így néz ki:

you can change the time here in this file:

-file: data/missions/mission00.lua open.
-in line 42 search: self.showWeatherForecast = true;
-and paste in the next line follow code:
self.environment.timeScale = 60;
-60 doesn´t change anything, if you change to 30 the time will go faster and 1 is in realtime.

if the night should go faster:

-file data/missions/mission00.lua open.
-search line 122: Mission00:superClass().update(self, dt);
-paste following code:
if self.environment.dayTime > 20*60*60*1000 or self.environment.dayTime < 6*60*60*1000 then
-- timescale night
self.environment.timeScale = 60;
else
-- timescale day
self.environment.timeScale = 30;
end;

the timesclae ist the same as the upper code. timescale night is the speed of the time in the night.
If you use this code, you can forgett the upper

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

caseih9400
A viccet félretéve...én is "megszívtam" ma a sötét miatt..olyan hajnali
2 körül kultivátoroztam és kijöttem a sorból fordultam volna vissza a másikba
és nem találtam ....mondom magamba hogy örüljek h egyáltalán ilyen sokáig tudtam
dolgozni és mentem be a telepre mondván hogy másnap 9kor reggel visszamegyek
és megcsinálom ami megmaradt...hát nem meglett csinálva hajnalban a föld?😄😄
pár kép..

az elején már illyenkor alig láttam valamit...aztán másnap már ez a 19 óra átment 22be 😄

khm...khm...

az mf cereánál szinte az egész gépet bevilágítja. meg valamieik olalon találtam egy olyat ahol levan írva hogy kell az idõt lassítani, de már nem tom hol van😊

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Van 1 ilyen fájl mellette, gravity miatt gondoltam h érdekes. Hátha vki próbált szórakozni vele 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

caseih9400
695mb!

khm...khm...

Ezzel lehet szórakozni ? 😄

<physics>

<gravity>0 -9.81 0</gravity>
<simulation>
<timestep>0.016666</timestep>
<maxiter>12</maxiter>
</simulation>
<world_bounds>
<min>-2000 -50 -2000</min>
<max>2000 2000 2000</max>
</world_bounds>

<multithreading enable="false" threads="2"/>

<visual_remote_debugger enable="true" hostname="localhost" portnumber="5425"/>

<memory_stats enable="false"/>

</physics>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

jvl445
Köszike

Man TGX XLX

Daneszka
ottan környéke!

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

jvl445
Sziaztok!!!Amit letöltötetek a az hány MB???Mert én találtam eggyet és az 693MB.A tiétek is????

Man TGX XLX

tellerlacika
vki tudna segíteni hogy hogy lehet normálisan beilleszteni a modokat? mert bemásolom abba a mappába amelyikbe kéne és nem jeleníti meg. egy leírást ha kérhetnék részletesen. megköszönném

H-Dunaföldvár

hello.Kéne egy kis segitség mert nekem nem akarja megváltoztatni kombányt,lámpát hova kell beteni és hogyan.