57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#10311 Köszi!
-
konrad91 #10310 Lack az autopilot modot felraknád az F.A.Q-ra
lécci.és ha lehetne akk olvass el jegyzetömböt is amiben levan írva h mit merre
léccives!
köszi előre is
-
bátyo #10305 kösz
-
#10304 Talán ha szövegszerkesztővel (jegyzettömb, wordpad) nyitnád meg az xml-t. -
passat14 #10303 szép,csak a kereken,mármint pontosan a felnin nem lehet változtatni? -
bátyo #10302 sziasztok van egy régi problémám amit nem tudok megoldani nem tudnátok segiteni ben
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/cat/LEXION590R.xml" xPosition="150" yOffset="0.5" zPosition="110" yRotation="180"/> esztet kéne bemásolni ebe a fájlbacareerVehicles.xml de nem sikerül -
#10301 xml végén speedScale..... -
Lack #10300 Kék belarus
Festés letöltése: FAQ -
passat14 #10299 sztem lehet de hülyén nézne ki hogy már teljesen billentve van de még 70% buza benne van -
konrad91 #10298 már jó
köszi 6milán6 és lack
-
#10297 A Krögernek lehet a billentési sebességét állítani?:D Kicsit nekem lassan billentXD -
quados19 #10296 sziasztok
A CLAAS Megának a tatályába hogy hogy ilyen kevés búza fér 7000? -
Lack #10295 Nézd meg, hogy bent vannak-e a fendt mappában az engineStart.wav és a fendtCombineEngine.wav fájlok. -
#10294 Az elég érdekes, mert az alapból bent levő Fendt-ek hangját használja. -
konrad91 #10293 fiuk letöltöttem a claas megát és nincs hangja a gépnek
mitől van ez?? -
JD4650 #10292 ott hogy nincs script -
#10288 köszi szépen! -
passat14 #10287 mod pack v6ha nem tölti akkor próbálkozz többször -
passat14 #10285 mopack v6 ez kell neked,azon minden rendbe van,platók külön garázsba...... -
#10284 Engem nem zavarna cssak így elég nehéz felálá futkosni! A fenébe találnom kéne egy jó mapot amin könnyen ellehet helyezni a gépeket ! -
bush #10283 nincs link, ezt is én írtam át mondom hogy nem jó mert nem számolja a gabonát, csak látvány miatt csináltam kiváncsiságból.Az autopilot meg csak kombira jo.
Linket meg nem teszek mert ezzel sem bírtok,meg amúgy sincs semmi értelme ha nem számol. Amúgy meg a jelszóval védett scriptet kéne átírni, hogy jó legyen.
-
#10281 Köszönöm a cat-es segítséget jó is lett.Ez ette az én lelkem.még 1x köszi -
#10280 Segítsetek ha lehet mert már kerestem róla de nemnagyon találtam semmit vagy nem vettem észre! -
bush #10279 Én 2 Lexion-nal és a Mega-val aratok egyszerre,csak az a gond, hogy csak abban számolja a gabonát amivel éppen aktuálissan megyek.Az eredeti autopilottal nem tudsz több géppel menni.
De ahogy elnézem sokan nem bírnak az autópilottal.
-
Darius89 #10277 nekem a cat kombánj úgy let jó h a lexion mappájába van egy olyan ,h particleSystems ezt be másoltam Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\particleSystems mappába és jó lett -
#10276 Hogyan lehet több géppel dolgozni? Autopilottal? Traktorhoz és egyéb járművekhez is van? -
bush #10275 Sebkine?????
Na még egy szer:
<?type name="cutter" className="Cutter" filename="data/scripts/vehicles/cutter.lua"/?>
<type name="cutter" className="CutterAP" filename="data/scripts/vehicles/CutterAP.lua"/>
Nálam így van bent, mert így nem használja az eredeti scriptet , mert azzal nem működik .Vagy ti is ? ? közé tesziitek ,vagy kitörlitek az eredeti sort.
Valószínű sok embernek ezért nem működik az autopilot.
-
#10274 Hello.Valaki tud nekem valami ötletet arra hogy a cat kombájn miért nem megy?pl kell a grass mód vagy valami apró hibát csinálhatok, de nem jövök rá pedig már végig néztem a betüméretet is hogy jól írtam -
passat14 #10273 kössz az infót
-
Lack #10272 Ma este lesz elérhető ismét. (startlap szótár - te is használhatod) -
#10271 hy all nektek se rendes a germán fórum?
-
bush #10269 Ó kimaradt két szóköz,meg lehet hogy valekinél:
<cutters>
<type name="cutter" className="CutterAP" filename="data/new_
scripts/vehicles/CutterAP.lua"/>
</cutters>
attól függ hol van a lau-file
-
bush #10268 Ha fel van telepítve az autopilot mod, és felülírtad a CutterAP.lau-t, akkor forognia kell.
vehicleTypes.xml
<cutters>
<type name="cutter" className="CutterAP" filename="data/scripts/vehicles/CutterAP.lua"/>
</cutters> -
jzadams #10267 Köszönöm szépen segítségedet!! Megnézem mit ronthattam el!!!
Ezeket átnézem!! -
#10266 Csak autopilottal müködik? Én nem használom, így nem forog. -
bush #10264 Valakinek működik írjatok.Jut eszembe file hivatkozásokat lehet át kell írni, mert én nem mindíg oda rakom be a file -ket ahova eredetileg írják.
-
#10262 Még 1-2 felkiáltójelet írhattál volna...
Vagy a .lua fájlt másoltad rossz helyre, vagy a vehiclestypes.xml-be van rossz helyen a sor amit átmásoltál a readme-ből. -
bush #10260 Ez Joe modellje nem???Ezt simán meg bírja oldani.Nekem nincs fent modellező progim(régen volt) ezért csak kisegítő pontal tudtam megoldani.
-
bush #10259 Ja bocs a sok sikert lemaradt,ez csak akkor megy ha műkődött az autopilot mod ,mert akkor csak felülírod az eredeti cutterAP laut és megy, amúgy meg az autopilot readme jében benne van.
Mégegyszer sok sikert remélem ,működik anúgy lehet találtok valami hibát, de remélem akkor majd írtok -
#10258 Én keréknél küzdök ilyen problémával.:S