57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • wazul
    Giants-ban megkerestem a sárvédőt nyomtam egy deletet és már nincs is sárvédő
  • ZTM
    az éjszaka közepén?..hogy vetted le róla a sárvédőt?nekem a giantsban még nem sikerült...
  • wazul
    Szerelem a belarust!!:):)
  • lippet
    Köszi, de ezt én személy szerint eddig tudtam. De arra kívácsi lennék, hogy hogy mentél 3 kombájnal egyszerre? Mert mikor tabot nyomok akkor leáll a kombájn nem megy előre:S
  • laci2580
    Bármilyen hangot nagyon egyszerű gyárira cserélni:1.mp3mymp3-al felveszed a kívánt gép hangját(pl.You Tube-ról).2.kivágsz belőle egy nagyjából homogén részt,kimented wav-ba.3.kicseréled a könyvtárban megfelelő hangal.Ennyi.
  • huhugány
    egy konvertálo program obj böl tudsz vele ied be konvertálni?
  • bush
    Jajj az lemaradt, az egyszerübbeknek mondom csak autopilo-tos asztalnál müködik csak.De szövegszerkesztövel és egy kis számolással minden asztalra fel lehet rakni.
  • bush
    l -> bal oldalonán vezet
    r ->jobb oldalonán vezet
    p -> pilot
    magyarul l vagy r-el,kiválasztod melyik oldalán vezesse ,p -vel ki be kapcsolod.
    Am írja azaktuális állást ( Autopilot links einschalten-bal oldal,Autopilot rechts einschalten-jobb oldal,aktiv,inaktiv
    de van egy kis program hiba mert ugye g-re -v re is ki be kapcsol ami értpető is, csak ha tab bal váltogatsz akkor a kiemelés közbe megkeveredik és fordítva működik,és amikor felemeled akkor kapcsolbe,leteszed meg ki.Ilyenkor q-val akaszd le meg vissza és már jó is.

Autopilot telepítés:
    CombineAP.lau
    CutterAp.lau mindkettőt bemásolni C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\new_scripts\vehicles mappába.
    Utána:
    vehicleTypes.xml
    <steerables>
    <type name="tractor" className="Vehicle"filename="data/scripts/vehicles/vehicle.lua"/>
    <?type name="combine" className="Combine" filename="data/scripts/vehicles/Combine.lua"/?> -ez az eredeti sor vagy kitorlod ,vagy <?közé teszed?> mert különben nem működik
    <type name="combine" className="CombineAP" filename="data/new_scripts/vehicles/CombineAP.lua"/>
    </steerables>

<cutters>
    <?type name="cutter" className="Cutter" filename="data/scripts/vehicles/cutter.lua"/?> -ez az eredeti sor vagy kitörlöd ,vagy <?közé teszed?> mert különben nem működik
    <type name="cutter" className="CutterAP" filename="data/new_scripts/vehicles/CutterAP.lua"/>
    </cutters>

Na a lényeg ezt NEM ÚGY KELL FELRAKNI MINT A PÓTOT(trailer 01)
    még 1x az eredeti sorokat vagy <? közé teszitek ?> vagy kitörlitek (ezzel kezdjetek) és utána másoljátok az újat.
    Szerintem sok embernek ezért nem működik,mert csak alá másolja mint a pótnál!!!

Akinek ezután sem megy nyugodtan bökje tökön magát!!!
    Sok szerencsét.
    AP
  • atesz25
    Hali.Egy kis segítsét ismét.Remélem tudtok is segíteni.A németről letöltöttem a frontloader elemet amit beinportálok giants-al és felrakom az mtzre de egyéb dolgot is kellene gondolom hisz nem látszik de az mtz.i3d ott van? mit kellene még tennem?
  • Kaszkadőr Mike
    Sziasztok! Visszaolvastam pár oldalt mert rémlett sőt biztike valahová le is írtátok a gondot. De az Ih tárcsát, Lemken vetőgépet és a Catros tárcsát se szét nyitni nem tudom se pedig leengedni hogy dolgozni vele, csak rátudok akasztani és vontatni, ez mért van? Létszike valaki segítsen!! Előre is köszönöm!
  • chrysler300c
    na van vagy nincs?
  • patyesz18 #10611
    Halljátok v is lássátok, a híd az elvileg épűl és ha kész lesz akkor mi fog történni a játékban?
  • JD4650
    A WTS meg 1 hulladék:D lehet kezelésbe veszem és kicsit WTS-é teszem:D
  • JD4650
    az új eke pár eleme nekem nagyon ismerős... Nagyon hasonlítanak az ekefejek és a tartói a Joe féle IH-éra. Ha ugyan az akkor ennyit a drága copyrightról
  • passat14
    télleg 2,5gb a maya 2008
  • chrysler300c
    Koordinátatérképeid vannak? Mint ami a Faq-ban van csak nekem a mod packv6 mapjához kell!
  • joci14
    az autópilótát hogy kell használni ? azt irja hogy p,l,r gombokkal de én akárméket nyomom nem müxik.
  • joci14
    neked hanyas verzióju van hogy 2,5gb ? nekem csak 500mb
  • ttlala
    amúgy meg célszerű lenne a "válasz erre" gombot úgy jóbban észreveszem ha írsz
  • ttlala
    valószinű azt hogy a jelszó és a megerősítése nem egyezik, vagy hogy a jelszó túl róvid
  • ttlala
    hali!
    Ez azt jelenti:Musisz wype³niæ wymagane pola. Pola zaznaczone * s± wymagane.
    hogy a csillaggal jelöltet kötelező kitölteni!!
    1.mező: felhasználó név
    2.mező:e-mail cím
    3.mező:jelszó
    4.mező:jelszó megerősítése

A többi meg az előző ilyen témájú hozzászolásomban!
  • valaki9191
    ilyen nincs ennyire nehéz felfogni hogy NINCS BÁLÁZÓ?????????????
    1 normálatlan elkezdi nyomi a hülyeségewt és uttána 1 percre rá már a másik is a hülyeséget.
    gondolkodni nem igaz hogy nem lehet, láttál már valahol egy képet is amin a bálázó uttána van bálla?
  • Daneszka
    Maya 2.5 Gb:D kicsit nehéz lenne küldözgetni....Szedd le torrentröl
  • Peugeot08
    emelő villát találsz a #10548.-hsz-ben belinkelt NÉMET fórumon
    ott csak rámész az egérrel a traktoren............. menüpontokra és ott megtalálod.
  • Peugeot08
    köszi
    De ezt nem lehetne megoldani azzal hogy az xml fáljukban atírogatok pár dolgot?
  • krisztianp16
    Mod_pack_v6
  • ttlala
    Rejestracja ->Zgadzam... ->aztán a * osok kitöltáse: Név;e-mail;Jelszó;Jelszó megint -> Szám beírása -> aztán legallul vagy a jobb vagy a bal oldali, de azthiszem a bal, de próbálkozz vele.
  • Daneszka
    Azért,mert viszonylag nagy modellek,legalábbis a német modokhoz képest,szedj ki vmi olyan gépet vagy pótkocsit a játékbol,amit nem használsz,és a helyére rakd be amit akarsz,és akkor hátha nemfog
  • Peugeot08
    Miért van az hogy ha berakom a játékba az mtz-ét vagy a dominátort vagy a megát (és elég csak az egyiket beraknom) akkor a játék elkezd szaggatni.
  • Daneszka
    ha mindent úgy csinálsz ahogy kell,akkor tuti berakja!
  • master farmer
    Valaki segítsen nem teszi be a gépeket a játékba pedig mindent ugy csinálok ahogy kell. Nem értem miért :(
  • ZTM
    Lack azt +tod csinálni hogy az mtz kereke fekete legyen?(a kék skinhez)
  • joe79119
    értem,köszi a választ!
  • kispalko
    Aha Köszönöm
  • lippet
    John Deere WTS

Kép
    DL
  • farmergyuluss
    Hopppááá mit találtam Lehet nem nagy szenzáció,de nekem tetszik. 10 fejes vontatott eke
    kép
    10 fejes vontatott eke
  • ttlala
    ja a német1 és a lengyel fórum regisztrációs.
  • allock #10550
    nekem nincsen maya sajna, csak a giantsal babrálgatok
  • ttlala
    ja nekem is ez a bajom! exportáltam Maya-ra és ott csináltam egyet csak az a baj vele ha vissza exportálom i3d-be akkor a material-ja nem jó és olyan anyaga van mint a traktornak és nem tudom hogyan lehetne az üveg anyagát ráhúzni.
  • ttlala
    hali! F.A.Q. vagy egyéb honlapok pl.:

német1 fórum:német
    lengyel fórum:lengyel
    német2 fórum:német2