57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#10626 Giants-ban megkerestem a sárvédőt nyomtam egy deletet és már nincs is sárvédő -
#10625 az éjszaka közepén?..hogy vetted le róla a sárvédőt?nekem a giantsban még nem sikerült... -
#10624 Szerelem a belarust!!:):)
-
#10623 Köszi, de ezt én személy szerint eddig tudtam. De arra kívácsi lennék, hogy hogy mentél 3 kombájnal egyszerre? Mert mikor tabot nyomok akkor leáll a kombájn nem megy előre:S
-
laci2580 #10622 Bármilyen hangot nagyon egyszerű gyárira cserélni:1.mp3mymp3-al felveszed a kívánt gép hangját(pl.You Tube-ról).2.kivágsz belőle egy nagyjából homogén részt,kimented wav-ba.3.kicseréled a könyvtárban megfelelő hangal.Ennyi. -
huhugány #10619 egy konvertálo program obj böl tudsz vele ied be konvertálni? -
bush #10617 Jajj az lemaradt, az egyszerübbeknek mondom csak autopilo-tos asztalnál müködik csak.De szövegszerkesztövel és egy kis számolással minden asztalra fel lehet rakni.
-
bush #10616 l -> bal oldalonán vezet
r ->jobb oldalonán vezet
p -> pilot
magyarul l vagy r-el,kiválasztod melyik oldalán vezesse ,p -vel ki be kapcsolod.
Am írja azaktuális állást ( Autopilot links einschalten-bal oldal,Autopilot rechts einschalten-jobb oldal,aktiv,inaktiv
de van egy kis program hiba mert ugye g-re -v re is ki be kapcsol ami értpető is, csak ha tab bal váltogatsz akkor a kiemelés közbe megkeveredik és fordítva működik,és amikor felemeled akkor kapcsolbe,leteszed meg ki.Ilyenkor q-val akaszd le meg vissza és már jó is.
Autopilot telepítés:
CombineAP.lau
CutterAp.lau mindkettőt bemásolni C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\new_scripts\vehicles mappába.
Utána:
vehicleTypes.xml
<steerables>
<type name="tractor" className="Vehicle"filename="data/scripts/vehicles/vehicle.lua"/>
<?type name="combine" className="Combine" filename="data/scripts/vehicles/Combine.lua"/?> -ez az eredeti sor vagy kitorlod ,vagy <?közé teszed?> mert különben nem működik
<type name="combine" className="CombineAP" filename="data/new_scripts/vehicles/CombineAP.lua"/>
</steerables>
<cutters>
<?type name="cutter" className="Cutter" filename="data/scripts/vehicles/cutter.lua"/?> -ez az eredeti sor vagy kitörlöd ,vagy <?közé teszed?> mert különben nem működik
<type name="cutter" className="CutterAP" filename="data/new_scripts/vehicles/CutterAP.lua"/>
</cutters>
Na a lényeg ezt NEM ÚGY KELL FELRAKNI MINT A PÓTOT(trailer 01)
még 1x az eredeti sorokat vagy <? közé teszitek ?> vagy kitörlitek (ezzel kezdjetek) és utána másoljátok az újat.
Szerintem sok embernek ezért nem működik,mert csak alá másolja mint a pótnál!!!
Akinek ezután sem megy nyugodtan bökje tökön magát!!!
Sok szerencsét.
AP -
#10614 Hali.Egy kis segítsét ismét.Remélem tudtok is segíteni.A németről letöltöttem a frontloader elemet amit beinportálok giants-al és felrakom az mtzre de egyéb dolgot is kellene gondolom hisz nem látszik de az mtz.i3d ott van? mit kellene még tennem? -
Kaszkadőr Mike #10613 Sziasztok! Visszaolvastam pár oldalt mert rémlett sőt biztike valahová le is írtátok a gondot. De az Ih tárcsát, Lemken vetőgépet és a Catros tárcsát se szét nyitni nem tudom se pedig leengedni hogy dolgozni vele, csak rátudok akasztani és vontatni, ez mért van? Létszike valaki segítsen!! Előre is köszönöm! -
#10612 na van vagy nincs? -
#10611 Halljátok v is lássátok, a híd az elvileg épűl és ha kész lesz akkor mi fog történni a játékban? -
JD4650 #10609 A WTS meg 1 hulladék:D lehet kezelésbe veszem és kicsit WTS-é teszem:D -
JD4650 #10608 az új eke pár eleme nekem nagyon ismerős... Nagyon hasonlítanak az ekefejek és a tartói a Joe féle IH-éra. Ha ugyan az akkor ennyit a drága copyrightról -
passat14 #10607 télleg 2,5gb a maya 2008 -
#10606 Koordinátatérképeid vannak? Mint ami a Faq-ban van csak nekem a mod packv6 mapjához kell! -
#10604 az autópilótát hogy kell használni ? azt irja hogy p,l,r gombokkal de én akárméket nyomom nem müxik. -
#10601 neked hanyas verzióju van hogy 2,5gb ? nekem csak 500mb -
ttlala #10597 amúgy meg célszerű lenne a "válasz erre" gombot úgy jóbban észreveszem ha írsz -
ttlala #10596 valószinű azt hogy a jelszó és a megerősítése nem egyezik, vagy hogy a jelszó túl róvid -
ttlala #10594 hali!
Ez azt jelenti:Musisz wype³niæ wymagane pola. Pola zaznaczone * s± wymagane.
hogy a csillaggal jelöltet kötelező kitölteni!!
1.mező: felhasználó név
2.mező:e-mail cím
3.mező:jelszó
4.mező:jelszó megerősítése
A többi meg az előző ilyen témájú hozzászolásomban! -
valaki9191 #10586 ilyen nincs ennyire nehéz felfogni hogy NINCS BÁLÁZÓ?????????????
1 normálatlan elkezdi nyomi a hülyeségewt és uttána 1 percre rá már a másik is a hülyeséget.
gondolkodni nem igaz hogy nem lehet, láttál már valahol egy képet is amin a bálázó uttána van bálla? -
#10577 Maya 2.5 Gb:D kicsit nehéz lenne küldözgetni....Szedd le torrentröl -
#10570 emelő villát találsz a #10548.-hsz-ben belinkelt NÉMET fórumon
ott csak rámész az egérrel a traktoren............. menüpontokra és ott megtalálod. -
#10568 köszi
De ezt nem lehetne megoldani azzal hogy az xml fáljukban atírogatok pár dolgot? -
#10567 Mod_pack_v6 -
ttlala #10566 Rejestracja ->Zgadzam... ->aztán a * osok kitöltáse: Név;e-mail;Jelszó;Jelszó megint -> Szám beírása -> aztán legallul vagy a jobb vagy a bal oldali, de azthiszem a bal, de próbálkozz vele. -
#10565 Azért,mert viszonylag nagy modellek,legalábbis a német modokhoz képest,szedj ki vmi olyan gépet vagy pótkocsit a játékbol,amit nem használsz,és a helyére rakd be amit akarsz,és akkor hátha nemfog -
#10564 Miért van az hogy ha berakom a játékba az mtz-ét vagy a dominátort vagy a megát (és elég csak az egyiket beraknom) akkor a játék elkezd szaggatni. -
#10563 ha mindent úgy csinálsz ahogy kell,akkor tuti berakja! -
master farmer #10562 Valaki segítsen nem teszi be a gépeket a játékba pedig mindent ugy csinálok ahogy kell. Nem értem miért :( -
#10561 Lack azt +tod csinálni hogy az mtz kereke fekete legyen?(a kék skinhez) -
joe79119 #10560 értem,köszi a választ! -
#10556 Aha Köszönöm -
#10555 John Deere WTS
Kép
DL -
farmergyuluss #10554 Hopppááá mit találtam Lehet nem nagy szenzáció,de nekem tetszik. 10 fejes vontatott eke
kép
10 fejes vontatott eke -
ttlala #10551 ja a német1 és a lengyel fórum regisztrációs. -
#10550 nekem nincsen maya sajna, csak a giantsal babrálgatok -
ttlala #10549 ja nekem is ez a bajom! exportáltam Maya-ra és ott csináltam egyet csak az a baj vele ha vissza exportálom i3d-be akkor a material-ja nem jó és olyan anyaga van mint a traktornak és nem tudom hogyan lehetne az üveg anyagát ráhúzni. -
ttlala #10548 hali! F.A.Q. vagy egyéb honlapok pl.:
német1 fórum:német
lengyel fórum:lengyel
német2 fórum:német2