Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
* Nvidia Geforce 6800 Serie / ATI Radeon X850 (mind. 256 MB VRAM)
* 512 MB Arbeitsspeicher
* Soundkarte
* 1 GB Festplattenspeicherplatz
Itt van szepen mi kell minimum a jatekhoz tobbet ne kerdezzetek szepen irja!!!!!!!!!!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
azt nem tom hogy észre vette e valaki hogyha a grafikát feljebb állítja meg mindent akkor se akad jobban mint elõtte!! vagyis nálam így van
a gépem: amd sempron 2600+ ami 1100mhz-n mûködik
1gb ram
6600gt 128mb
vagyis nem nagy durranás!!
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
parancsolj 16gaborn!!
Sapphire Radeon HD 2600XT 512 DDR3
1GB Ram ezen csak elkéne menni a directX-etfeltettem!!Új drivert meg nem találok az AGP-s vgam-hoz😞
METALICA:A BITHORLO nevû torretn oldalról szedtem le!
www.bithorlo.hu
Egyáltalán elmenne a gépeden?
Most töltöttem le a Landwirtschafts Simulator 2008 full verziót 600MB körül van,felraktam elindítom és kidob egy windows hibával GAME.EXE a hibás,vmi orvosság van erre?
Ebbe a játékba csináltak mûtrágya szórót.Akinek kell az szoljon!!
hol lehet a játékba menteni és hogy kell?
és hol lehet megnyitni azokat?
x = 110 y = 0,5 z = 175 y = 180
Mahdrescher: "data/vehicles/steerable/fendt/Mev-class.xml"
x = 120 y = 0,5 z = 160 y = 170
A 2 mappában lévõ 3 fájlt meg a fenti megfelelõ mappákba másolva nálam mûködött, az elrendezés amúgy nem kötelezõ én azzal nem is foglalkoztam sokat.😊
.... hol találok ilyeneket?
ja és hunnenkoenig vagyki a f@sz vagy te jobb lenne meg se szólalnál mert ha paraszt nem lenne te nem ennél!
volna még egy kérdésem.: letöltöttem ezt a mod-ot, simán bemásolom a fõkönyvtárba és elvileg új farmnak meg új gépeknek kéne lennie de semmi változás. mit lehetne ezzel tenni?
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
mire jó a szabad játékban a pénz?? lehet vásárolni valamit? mit és hogy?
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
akadt egy kis problémám.nem indul a játék!
ezt irja ki:
Error:Could not init 3d system
Shader model 2.0 is required.
please install the latest videodrivers.
KÉRLEK BENNETEKET SEGÍTSETEK!!!!!EZ MIT ELENT ÉS HOGY TODUM A PROBLÉMÁT MEGOLDANI????!!