57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#10547 az ablak deformálódik forgatásnál de nemtudom miért -
joe79119 #10546 photoshppal csinálj texturát,és azt rá lehet rakni. -
Willymi #10545 a 108-nak és a megának meg a rábának is onnan csináltam hangot lehet hogy nem a legjobb elismerem de azért nem olyan rossz szerintem -
Willymi #10544 majd ha kész lesz megtudod de adig meg türelem mert ha jól tudom még nincsen kész...
-
Willymi #10542 őőőőő igen miért ?
-
#10541 Koordinátatérkép csak az alapjáték mapjához van? -
#10540 Kösz. -
#10539 Kösz. -
master farmer #10538 Hali az lenne a kérdésem hogy pl a fliegl giant potkocsit meg a többi modot miért nem teszi be a játékba pedig mindent ugy csinálok ahogy az le van írva.
Bemásolom a fájlokat ahova kell és mikor elindítom a játékot olyan mintha semmi sem történt volna. -
#10537 kössz Gondolom a youtubes videó alól vágtad ki nem?? -
ttlala #10536 hali! Már elküldtem neki privátban a 0.3.0 verziót, mert a 0.3.1 nem ment nála -
Lack #10535 Annyit kellene csinálnod, hogy az oldal alján lévő "Keresés a témában, vagy ugrás a sorszámra" -hoz beírod, hogy: Giants Editor 0.3.1 és máris le tudod szedni, mert korábban már volt linkelve. -
ttlala #10534 Hali!én is kinyitottam de sajna az ablaküvegek közül csak a felsőt tudom úgy kivinni hogyne legyen béna. az alsóhoz meg szabni kéne egy másikat.
Te ezzel nem próbálkoztál?
-
Lack #10533 A mozgásával? Az Amazone Catros scriptjét használja az eke. Van benne egy - az eke számára felesleges funkció, amikor a tárcsát szétnyitod. Úgy néz ki, hogy felakasztod az ekét, nyomnod kell egy B-gombot látszólag feleslegesen (amivel eredetileg a tárcsa szétnyílik) csak így szánt az eke is. Oda vontatod ahová akarod. Majd az N-gombbal tudod az ekét leengedni és szántani vele, és felemelni is az N-nel lehet. Nem tudom, hogy így megosszam-e? Bár ahogy mostanában a társaság nagyrésze viselkedik a topikban, hát.......... -
#10532 Ami itt van én azt szedtem le és az a rossz. De a tiedet áttudod küldeni privátba?Köszönöm. -
Harleyta #10531 hali.
a színről : -ez nem a színe hanem ahogy csináltam a 3dsmaxba ott minden újj elemnek külön színe van hogy meglehessen külömböztetni őket amikor csinálni akarsz velük valamit..
-azért ilyen a színe mert én nemtudom "átfesteni" de mivel senki se segít így nemtudom átszínezni de dolgozok rajta.
-oks megcsinálom amit kértél és majd arról is rakok 1 képet -
#10530 #10504 Tudtok segíteni? -
#10529 segítenétek? az autopilot letöltő linkjét hol találom?
-
joe79119 #10528 Lack szeretném megkérdezni,hogy az ih eke mozgásával mi a helyzet?Előre is köszi -
ttlala #10527 innen letudod tölteni, de ha hibát ír ki akkor valami régebbi verziót tölcs le én a 0.3.0 verziót használom
Giants -
passat14 #10526 neked is exe hibát ir ki?
-
cipónewgear #10524 sztem is jó dea szinén változtas meg tazt csinál még + hogy többet össze lehessen kapcsolni
-
ttlala #10523 hali!
nyisd meg a data\maps\map01.i3d-t Giants Editorral és fogj meg valami kis tárgyat(pl.:egy kukát vagy raklapot) és mozgasd oda ahova gépeket akarsz rakni, úgy mozgasd oda hogy közben leírod a baloldalról a kordinátákat (Translate x,y,z) ebből neked az x és a z kordináta kell. Ezután már tudod a kordinátákat és behelyezheted a gépeket. Sok sikert!Jó játékot! -
passat14 #10522 milyen programmal modellezted?amugy sztem jó,csak a szinén változtassál -
Harleyta #10521 Hát nemnagyon merem felrakni a többi gép mellé de megpróbálom hátha nemnevettek ki ...
Csináltam 1 gyűrűshengert ... íme:
http://kepfeltolto.hu/i/?186867&t=img -
Harleyta #10520 szerintem nemtudom mibe de szerintem vagy giantsba vagy 3dsmay-ba vagy mayaba vagy ac3d-be elforgatta jobbra 90°-al az ajtót -
#10519 milyen VGA-d van? -
#10515 de minek a gumihevedert úgyse tudják működésbe hozni.... -
stratforce #10514 Sziasztok szerintem RÁBA 180.0,E-516 R6, E-516B V8,kellene csak nem egyszerü megcsinálni. -
passat14 #10512 szerintem nincsen hozzá
-
#10511 szasztok. Valaki tudna nekem adni egy linket ahonnan letudom szedni az autopilot mod-ot? De ne írjátok hogy: "olvass vissza" meg hogy: "használd a keresőt", mert megtettem és megtaláltam az autipolot-os hsz-eket, de link az nincs. Előre is köszönöm. -
#10508 -
Harleyta #10506 zsír lett hogy lehet 3 kombájnal egyszerre aratni ezt csak én nem tudom ? -
Willymi #10505 http://data.hu/get/472653/New_Holland.rar.html itt van a tx34-es hez az eredeti hang... megcinsáltam:) ninc smit:) -
#10504 Létezik a modpackv6 mapjához koordinátatérkép? Olyanra gondoltam mint ami az alaphoz is van! -
JD4650 #10502 azért mert nem. Van még vagy 10 modell amit bekell rakin... Kérd meg Lackot hogy tegye be -
#10501 Király! Ezt meg hogy sikerült összehozni?=) -
#10500 Valaki nem tud ehhez Schleswig Holstein Map Version AddOn 2.0 mapához koordinátákat. Erről az oldalról szetem le http://www.ls2008-mods.de.tt/
A válaszok köszönöm. -
JD4650 #10495 nem hiszem -
#10492 Legalább tudnát mit írkálsz össze.
Két pozíciót kell megadni a cereervehicles.xml-be. (x vagy z értéken kell változtatni 4-5-öt)