Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

segitenétek, valahol láttam egy öttengejes pótkocsit nem tudjátok honan lehetne letölteni
caseih9400
a CareerVeichlesbe ezt írd be !
" <vehicle filename="data/vehicles/steerable/claas/lexion600.xml" xPosition="90" yOffset="0.5" zPosition="220" yRotation="180"/>"

khm...khm...

caseih9400
Pár kép a mai munkámról.
nem is olyan nagy föld ez , hamar le tudtam vágni <#nyes>

persze az utolsó sorokba tud nehezíteni a munkámon az esõ <#boxer>

traktor flotta bent a telepen <#vigyor5>

kombájn flotta bent a telepen

khm...khm...

6milan6
Ideje lenne már.<#nyes>

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

caseih9400
Mi a véleményetek arról hogy házigazda legyek?

khm...khm...

allock
hát megveszed vagy letöltöd 'fájl megosztóról'

#hhwnd

claaslexion
milán!!!
isten vagy már ki is próbáltam!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!!

allock
jó gém ez 😊 egyenlõre még demózok. de ha midnen jól megy 2óra múlva már lent lesz xP

URSUS C-330

Letöltés

+hozzé az .xml-es fájl:
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/fendt/ciapek.xml" xPosition="180" yOffset="0.5" zPosition="165" yRotation="90"/>

#hhwnd

6milan6

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

syasztok.lenne 1-2 kérdésem!lehet az órát lassítani a játékban?meg nem sikerül a class-t beilleszteni!!lécci segítsetek kösy
Ja,mégegy valamit szeretnék kérdezni.A napokat valahogyan nem lehet változtatni,hogy hosszabbak legyenek a nappalok?Visszább már volt rola szó,meg valami leírás is,de azt nem nagyon értettem.Gondolom mást is érdekelne esetleg egy egyszerübb leírás.Valaki foglalkozott már ezzel?
6milan6
Fentvan data.hu-n a telepítõje, csak körül kellene nézni a régebbi hsz-oknál...

claaslexion
Szevasztok!
Valki nem tudna egy gyorsabb letöltési lehetõséget mint a fájlcserélõ!
Nekem tul lassú!
Minden megoldás érdekel,mert még ma szeretném kipróbálni!Ugye értitek!
Köszi a segitséget!

t.cs.

bikboy

Lentebb van három link is ahonnan lehet leszedni modokat,meg szinte minden oldalon,csak vissza kéne olvasni.Bocsi de ezt én sem birom,mikor nem képes rászánni magát valaki hogy egy kicsit visszalapozzon.Egyébként Én a 737-es hozzászólásban lévõ linket ajánlanám,ott van mindenbõl XXL-es méret.De asszem az is már be van szúrva egy párszor.Na mindegy.

6milan6
Köszi a segítséget,a pattogást sikerült megoldanom,a másik dologgal meg majd próbálkozom,csak összehozok valamit. <#vigyor5>
6milan6
De van.

6milan6
Rossz helyre másoltad, vagy nem ez az utolsó sor a careervehiclesben:

</careerVehicles>

6milan6
Két oka lehet:

hello
srácok a játékhoz nincs extra mega szóval nagyon nagy kultivátor, vetõgép,vágóasztal stb mert egy nagyobb föld területhez kell majd egy nap mire végzek segitsetek
tellerlacika
Üdv All! Az miért van hogy beteszem a gép fájlait a megadott mappába és a readme-ban lévõ koordinátákat bemásolom a careervehiclesbe és mégsem jelenik meg???

H-Dunaföldvár

6milan6
A pattogás attól lehet, hogy valamibe beleér a traktor. Valamilyen tereptárgyba, vagy az yoffset értéken kellene változtatni, ami álltalába asszem 0,5. Ez határozza meg a földtõl való távolságot.
A két verziót belehet tenni, csak itt leírni nem egyszerû. Kell másolat az eredeti fájlokról, azokat átnevezni és az xml,i3d fájlokban megadni ezeket az elérési útvonalnál.

Hali.
Új vagyok itt mert eddig nem volt gondom,de most akadt egy kicsi és látom hogy itt van egy két ember aki vágja ezt a témát.
Szóval kéne egy kis segitség.Berakom a John Deere 7930+Zwillingsreifen-t,ez ugye a dupla kerekes,de a betonon föl le ugrál és nagyon idegesít.
A másik meg hogy nem lehet valahogy megcsinálni hogy ebbõl legyen egy sima,nem dupla kerekes?Mert berakom ezt:John Deere 7930 - LS 2008,ez szimpla kerekes,de mikor bemásolom a másikat és megadok egy új pozíciót neki akkor kettõ lessz,de mind a kettõ duplakerekes.
Elõre is köszi a segítséget.
nandorb
nemlehet mert ezek billenosek esetleg ha talalsz oldalra billenost

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

hellotok
lehet két pótkocsit egymásra csatolni?

www.landwirtschafts.prv.plJó irom be de rossz linket ad be!

Ezen a lapon új tractor van a URSUS C-330-as traktorenben utolsó kettö gép lenne.Egy új oldal link www.landwirtschafts.prv.plwww.landwirtschafts.prv.pl

6milan6
Mind egyforma. Aratni, szántani, vetni, stb. Pénznek lényegében semmi jelentõsége. Szerintem ezt a játékot nem így tervezték el, csak ez lett belõle. Talán majd lesz hozzá addon...

rvn
nem a campingnek hanem a sima játéknak mi a lényege! Mert mindeik mód ugyna ugy kezdödik! Ott mit kell csinálni?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

nandorb
nem van kulonbseg koztuk amint all a macska csak az ulo macskakat kell beirni

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

6milan6
Az nem hiba, csak egy biztonsági megoldás, hogy automatizált letöltõk ne tudjanak letölteni.
Amúgy marha egyszerû, csak a "macskás" karaktereket kell beírni...

Erröl az oldalról valaki töltött le mert nekem a kódot kéne beirni de nem fér belle teljesen valaki tudja miért van ez a hiba?.ELöre is Köszi:

Hellotok
Ebbe csak búzát lehet ültetni?
bálázó meg asztal szállíto nincs benne?
vagy külön modok-ba vannak ezek?

6milan6

6milan6
Akkor hozz létre egyet, mint ahogy komájnoknál is kell. De 1xûbb, ha a kitömörítés után kapott data mappát simán bemásolod...

ezer hála
kösz a segítséget

Kéne egy kis segitség van egy jó tractor hang de nem tudom letölteni valaki fel tudná tenni a letöltöt mapáját?. A www.bauernhofsimulator-mods.coolix.com oldalon a (MOD)Neuer Sound -ba kell belle lépni ott a linkje és egy videó-róla.

6milan6
vágóasztal:
<vehicle filename="data/vehicles/cutters/claas/claasCutter1050.xml" xPosition="90" yOffset="0.5" zPosition="200" yRotation="0"/>
kombájn:
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/claas/lexion600.xml" xPosition="90" yOffset="0.5" zPosition="220" yRotation="180"/>

Hello
jvl445,6milan6 segítenétek nekem?
claas 600-as kombányt nemtudom megcsinálni, hogy benne legyen
amit belemásoltatok a careervehicles-be azt a sort másoljtok már be.
vagy vegyetek fel msn: [email protected]
elõre is köszi a segítséget

Van még egy letöltési oldal! http//coolio0815.co.funpic.decoolio0815.co.funpic.deElég jó hely van itt ami megtalálható minden fajta eszköz!

jvl445
Megcsináltam!!!!!!!!Köszike 6milan6

Man TGX XLX

6milan6
Modokat innen, innen és innen lehet letölteni. Ezen a 3 oldalon szinte minden fentvan, ami eddig készült a játékhoz.
Legtöbb modhoz van ReadMe fájl, egyértelmûen bentvan, mit hova kell másolni. Nem kell hozzán német, angol vagy francia nyelvismeret. Amelyikhez meg nincs (pl. lexion600), annál meg a fájlokat értelem szerûen bemásolod a mappákba. A careervehicles-be meg lemásolod egy már bentlévõ gép "pozícióját" és átírod a fájlok elérési úzvonalát és az X,Z,yRotation értékeket. A lényeg, hogy ugyan azon a pozición ne legyen két gép.

6milan6
Nekem sem volt. Írjál egyet. Csak az X,Z, Yrotaition értéket kell megadni, meg a mod xml fájljának elérési útvonalát.😄

diggitydave
Thx nekem nem így volt leírva.

jvl445
Sziaztok.Nekem sehogy sem jo a Class kombánj.Amit letöltötem abba nincs carerVechicles fálj.És nincs mit bemásolni.Segitenétek???

Man TGX XLX

6milan6
Feltettem ide, mert amit az ls-mods.de -rõl töltöttem le elõször, az xar volt.:@

a mûtrágyaszórót igy kell berakni?
1. letöltöd a modot
2. kicsomagolod valahova
3. bemásolod a megfelelõ könyvtárba
-traktor, kombájn: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\steerable\fendt
-pótkocs: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\trailers
-egyéb eszköz: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\tools
-vágóasztal: C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\cutters\fendt
3. megnyitod a careerVehicles.xml fájlt (C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data) valami szövegszerkesztõvel (jegyzettömb) és bemásolod azt a sort, amit a letöltött mod mellett lévõ readme.txt-ben találsz!!! A lényeg, hogy egy új sorba másold be és a "</careerVehicles>" legyen a legutolsó sor. Tehát ha ez után másolod be, nem lesz jó!Pl.:
<vehicle filename="data/vehicles/tools/Reifenpacker.xml" xPosition="190" yOffset="4" zPosition="210" yRotation="90"/> ezt másoltad be
</careerVehicles> ez legyen az utolsó sor

A gép pozicióján a számok változtatásával lehet változtatni...

Daneszka
jó a lexi! tán a case gép lenne az?😮 az MTZ-m nemkell?:F

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

6milan6

rvn
hello a németet tudtam csak leszedbni. Nem lehet valahogy átrakni angolra? v magyarra?😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

hali http://ls2008mods.ls.funpic.de/index.php?site=news_comments&newsID=2&lang=de
ez egy mod-os oldal

diggitydave
thx