57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#10767 A grass mod már 70%
videó:Claas Cougar -
#10766 Odáig eljutottam,h trl+-Ctrl+v verzióval lehet másolni meg eltom helyezni csak nem lesz úgy jó hanem ugyan olyan! -
#10765 Nálam is így van! 2 kocsit szoktam húzni,és szépen számolja összeakasztva mint a 2 kocsi tartalmát! -
#10764 A gaints editor 0.3.0ba,h lehet emgcsinálni a trakit vagy akármit, h dupla kerekes legyen? -
#10763 Nem mindenkinél ez van mivel a Grassland-ba alapból bent van a dupla pót mód. -
Donor17 #10762 De úgy működik.
De nekem a Grassland mond orvosolta a hibát és számolja az ürítést akár hány pót van össze kapcsolva, de lehet, hogy ez csak nálam van.
-
passat14 #10761 "Ja és ne feledjétek, hogy ha a hátsó pótot ürítitek akkor a játék nem fogja jóváírni a leürített gabonát sem pénzbe sem tonnában!(sajna ez van)." duplapotmod létrehozásnál ez van irva,de ha leakasztom az utolsót és külön burítom ki akkor se müködik? -
Donor17 #10760 Ja meg át alakítottam a pótot. -
passat14 #10759 az igen 5 teli gigantnálduplapotmoddal lehet összecsatlakoztatni nem? -
Donor17 #10758 Hússzal ment lejtőn felfelé. -
passat14 #10757 hmm,eléggé birja,többet nem bir? -
ttlala #10756 Hali!
itt a giants editor 0.3.0
ez egy régebbi verzió de nem fagy ki!
Giants030 -
ttlala #10755 azt talán mégse kéne reklámoznod,hogy nem vatted meg a játékot nem???
ja amúgy meglehet rendelni a játék hivatalos honlapján!!!! -
Donor17 #10754 -
Donor17 #10753
-
Donor17 #10752 Meg néztem mit bír a Rába. -
ttlala #10748 ja itt akép róla
-
A hw-t nem én csináltam csak átalakítottam hogy nézzen ki valahogy.
(sajnos a hw belső része csíkos) -
Kaszkadőr Mike #10745 Lack a Grassland különben se működik semmise jön be! De köszike mindent! Amúgy meg nem kérek semmit de ha unatkoztok a Rába-250-ből lehetne csinálni Rába-500! Aztán akkor tényleg fúlós lenne a játék! -
ttlala #10744 hali!készítettem egy belarust kinyitott ajtóval és ablakaival.
Lack ha érdekel elküldöm neked privátba aztán feldobhatod a F.A.Q.-ba. -
cipónewgear #10743 huhugány ted má majd fel az srx linkjét
-
passat14 #10742 értem ,jó ötlet -
kitt2000 #10741 PL(-Bálla pakolásra:késziteni hozzá amit lehetne rakodni velle.(kocka bálla)
(-rönk pakolásra: a fa rönk már van benne csak készitenni kénne hozzá rönk fogó kannalat amivel feltudnánk emelni.
(-Trágya pakolás:hátha lesz hozzá ilyen mód is csak késziteni kell hozzá egy csipegtetö kanalat amivel rakodni lehet.
Én legalábis ilyenekre gondoltam!!!
De ti is gondolkozhatol rajta csak pár ötletett osztotam meg ami szerintem jó lenne a játéknak. -
Lack #10740 SketchUp? Soha nem teszi be a játékba. Még mielőtt valaki megkérdezné, hogy mikor lesz kész, vagy linkeljük be. -
krisz267 #10739 http://www.youtube.com/watch?v=whLEIrsCO_g szt nézétek -
#10738 hello!!!
azt szeretném megkéérdzni hogy az autopilot csak azzal a vágóassztallal működik ami mellékelve van a csomaghoz? -
#10737 Én ezt nem értem, hogy lehet így nekiállni valaminek. Eddig akárhány játékkal elkezdtem "játszani", az első dolgom az volt, hogy tájékozódtam róla. Magyarítás, kiegészítések, patch-ek, stb. Nem pedig beszakadtam a topikjába és kérdeztem valami eszméletlen hülyeséget. De lehet én csinálom rosszul ezek szerint.... -
Lack #10736 Mi az a grassland? Érted.... Inkább nem mondok semmit. -
valaki9191 #10735 ebbe teljesen igazad van, hogy nincs értelme bővítteni a F.A.Q-t -
#10734 Ide egy sablon hsz kellene, amiben bentlenne az általános tudnivalókról minden és minden 10. hsz-nek betenni. Akkor TALÁN észrevennék. -
Lack #10733 Miért mit ír ki? Nálam az összes link működik. -
Kaszkadőr Mike #10732 Köszike szépen Lack és Donor17 nagyonszépen köszike az oldalt! Amúgy Cs megvan a FAQ ba a link nemkell szemüveg csak kár nem müködik a link -
#10731 Hogy lehet autopilot moddal több kombájnnal aratni egyszere?
Tudom hogy nem számolja a gabonát de akorris érdekel! -
Donor17 #10730 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1208271328&no=5851
Csak fel kell telepíteni -
#10729 Húha ha nem találod a F.A.Q. ba akko szemüveg kell de valami k..va erős -
#10728 Lack a New Holland TX-34-es nem akarsz csinálni egy vágóasztalt??
Mert ami most van neki az a fendt nek a vágóasztala megnagyobbítva??
Lehetne ugyan ekkora -
Kaszkadőr Mike #10727 Hali köszike a segítséget! De miaz a Grassland? Neharizzatok de hol találom meg? És csak felkell telepíteni vagy mi? Most néztem FAQ de nemtalálok ottse róla semmit. Ígérem ha ez meglessz nemnyafogok mostanába, mert minden gépem megvan ami kell! Előre is köszike. -
Lack #10726 Felesleges a FAQ-t bővíteni. Akkor is benyögika "HWpótotteddmáfel" mondókájukat. Értetlen, analfabéta, 11 éves embereknek bármit tehetek a FAQ-ba. -
Lack #10725 Fent van a Grassland? Ha nincs tedd fel. És a scriptet beraktad, ha nincs, tedd be. (readme) -
#10724 Talán kikéne bővíteni a Faq-t és akkor nemlenne ennyi kéregető!!!! (talán)