Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
Rapidról miért nem tud senki letölteni? Csak az ülõ macskás karaktereket kell beírni, amelyiken nem az van, azt értelelmszerûen ki kell hagyni.
Tripla kerekes 936-ost majd felteszem data.hu-ra, bár egyeseknek onnét sem sikerül letölteni. Érthetetlen.
A telep koordinátái, ez már bõven elég támpont szerintem:
A játékhoz készül magyarítás. A fordítás jövöhét vasárnapra várható. Egyébb információk kaphatok a www.juszaka.fw.hu oldalon.
a GIANTS_Editor_0.3.0 ír koordinátákat de rejtély még a használata
#hhwnd
[/cserf][/fülünyúl]
póthoz lövésem sincs
#hhwnd
És a pótkocsi miért nem jelent meg a játékban? ügyeltem a koordinátáira.
[/cserf][/fülünyúl]
a letöltött lámpát a scripts.zip mappába kell bemásolni
aztán a carreerVehicles xml-t megnyitni, ott megkeresni a
<type name="combine" className="Combine" filename="data/scripts/vehicles/Combine.lua"/>
és átírni erre
<type name="combine" className="PipeLightCombine" filename="data/scripts/vehicles/PipeLightCombine.lua"/>
#hhwnd
[/cserf][/fülünyúl]
Már csak az idõt kéne tudni állítani, nappal túl rövid az éjszaka meg hosszú. :|
amugy most a tsforumon írjátok le a regis linket...
mert nemtok ilyen spanyol vagy franciás nyelven...
segítsetek
ezt vártam már ezer éve 😄
válasz gombot használd már teis
ott van az üzenetem ami beraktam és jobb oldalt h válasz erre
nem nagy kunszt használni
de összegezve:
Még nem
50%os 😄
#hhwnd
Am tessék
khm...khm...
de még ha lehetne is valamit vele csinálni -.- max viszed ide-oda mint egy hülyegyerek
khm...khm...