Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6milan6
Start menü/Minden program/Landwirtschafts Simulator 2008/Handbuch.pdf

Az lehet, hogy német nyelvû, de a lényeg kivehetõ belõle.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Beraktam egy XXXL-es függesztett permetezõt de ha bekapcsolom hogy permetezzen nem szór teljes szélességben!! Ez miért lehet?
Egyáltalán van értelme a permetezésnek?
6milan6
Egyelõre még nincs ilyen mod.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Nem tudja valaki hogy vontatott permetezõt honnan lehet leszedni?
6milan6
Nem értelek. Azért írtam, hogy csak találgatni lehet, mert nem csak matekos kérdést tesz fel!

Kata
Ne keveredj ellentmondásba saját magaddal...

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6
Nekem elsõre valami színkódos dolog jött be, azzal nemtudtam mit kezdeni. Frissítettem az oldalt, akkor nekem is matekos kérdés volt, annál egybõl levágtam miröl van szó.

6milan6
Mint akár milyen másik fórumra, csak itt franciául van minden.😄
név, jelszó,e-mail cím gondolom megvan, csak van egy biztonsági kérdés, amire válaszolni kell. De mivel franciául kérdez, csak találgatni lehet😄

Kata
Regisztráció a ts fórumra:

- fõoldalon a banner alatti menüpontok közül S'enregister a regisztráció
- utána megjelenik a használati feltételek, alatta 3 zöld sor: elfogadod és 13 éves vagy a feletti vagy, elfogadod és 13 év alatti vagy, illetve nem fogadod el. Értelemszerûen az elsõ kettõ közül választ vmelyiket...
- a kitöltendõ adatmezõk jelennek meg: Nom d'utilisateur = nicknév, Adresse e-mail= e-mail címed (valósat adj meg, mert a regisztrációt megerõsítõ emailt oda kapod), Mot de passe= jelszó, Confirmer le mot de passe= jelszó még egyszer. Van egy spam elleni mezõ (Votre réponse), és elõtte matematikai számítások. Van felettük egy mondat: (Quel est le résultat de l'opération arithmétique de la ligne 3 ?), ami azt jelenti, hogy mennyi az eredmény a harmadik sorban található matematikai számításnak. Itt figyelj, mert hogy hányadik sort kéri, az változó (1-tõl 3-ig). A kért sorban található matekos sort kiszámolod, és csak annak a sornak az eredményét írod be alulra a Votre réponse mezõjébe. A többi mezõt nem kell kitölteni.
- a kitöltés után legalul Envoyer gomb a mehet, a Réinitialiser kitöröl minden mezõt, és újra kezdheted az adatlap kitöltését
- ezután írja, hogy a regisztrációd sikeres, és emailt kapsz, amiben megerõsítheted regisztrációdat. Megnézed a kis email fiókod, és ha ott a levél már, az abban található linkre egyszerûen kattints rá, vagy másold be a böngészõdbe. Kiírja, hogy sikeresen aktiváltad a regisztrációdat, most már beléphetsz.
- tekinteted visszaviszed a banner alatti menüpontokra, és megkeresed a Connexion feliratot, az a belépés. Megjelenik két mezõ Nom d'utilisateur (nicknév) és Mot de passe (jelszó). Értelemszerûen bepötyögöd, windózzal ha akarod megjegyezteted, illetve felajánlja, hogy arról a számítógéprõl mindig beléptet automatikusan ha az oldara mész. Alatta connexion gombra katt és már bent is vagy. A Connexion gomb alatti zöld sor az elfelejtett jelszó. Belépés után a banner alatti menüben a Déconnexion a kijelentkezés (mellette a nicked, amivel épp be vagy lépve).

Remélem segítettem, jöttök egy csomó fagyival.

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6
Nekem csak kicsit sikerült lassítani, viszont most kiiktattam az éjszakát.😄

6milan6
Párszor leírtuk! A mod elérési útvonalát és a pozícióját X,Y,Z-be. Egyszerûen lemásolsz egy másikat, és ezeket átírod benn.

Valakinek sikerült megcsinálnia hogy lassabban teljen az idõ a játékban ?
És a szállító trailernél meg annál a bazinagy vágóasztaltnál is mit kell beírni a carrervechilesbe?
spawnmadrid
thanx . alaposan átolvasom.

nandorb
a bannernel irja a szabalyokat meg katints a Gyakran Ismetelt Kerdesekre es megtudhatsz nagyabol a jatekrol par infot stb.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

6milan6
Nem tudom miért nem lehet betartani azt a néhány "szabályt", amit a topik házigazdája kért...<#szomoru1><#confused>

spawnmadrid
sajna azt semmire nem tudod használni, csak arra hogy huzogasd ide-oda. olyan mint a bálás pót. nem ér semmit

allock hogyan lehet használni a mütrágya szorót vagy mit mert nekem nem jelez semmi gombot
spawnmadrid
a pénz akkor fogy ha tankolsz, ha vetsz, és ha a dokkon veszel gabonát a silóból.

allock
valamit nem másoltál be

#hhwnd

allock
nincs más,ezek vannak

#hhwnd

Nekem a JD7930-at és azt a CAT580 kombájnt nem akarja sehogy sem betenni.
Még akkor sem ha totál üres helyre rakom (megnéztem a koordináta-térképet). Csak a hajóduda szól.
A kis Fendt traki és a CL600 sikerült.

5let?

allock
a mentést folytatod, csak a gépeket rakja vissza a telepre

#hhwnd

allock
látom találom

#hhwnd

Kata
Van egy full reális, nagy részletességû (a játékban lévõ sztem kicsit torz és kicsi) lexion kombájn modellem, a 3d gyûjteményemben találtam. Ha valaki ért hozzá hogyan kell a játékba integrálni, szóljon, átküldöm msn-en.

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6
Nyomsz egy "Esc"-et, bejön a menü, alul van 3 gomb, abból a bal alsóra katt, és ment is. Felette írja is.

nandorb
ezeket te keszited vagy lattad valahol??

allock
ezmár döfi 😄 csak en utálnám ennyire az imageshackot

http://img180.imageshack.us/img180/1851/k10reiher2cc0.png

#hhwnd

allock
http://img259.imageshack.us/my.php?image=hawe01wo0.jpg

#hhwnd

nandorb
a silot tik feltudjatok hasznalni vagy ami ott van? Kell taposni stb.

allock
6milan6
Ezt már néztem én is. nem tudom miért ilyen kicsinek álltak neki. Lehetne nagyobb is, mondjuk egy tridem Samson, Veenhius, Kaweco, stb.)
Valószínû ez is csak a "permetezés effektet" fogja használni.😄 (ha elkészül)

6milan6
Aki töltött már le mapokat, nem tud olyat ajánlani, amelyiken lényegében csak a nagy földek vannak felosztva kisebbekre? Mindenhol csak olyanokat látok, ahol a telepre raknak még egy halom épületet, csak azt nem tudom miért, amikor így is lejebb esik ott az FPS.:S (nekem 30-35-re, de akkor is.<#zavart1>)

allock

#hhwnd

16gaborm
Nem PS2 csatlakozós(vagy milyen😊)

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

allock
vezetéknélküli a bill?
mert nekem az produkált olyat más gémnél
elem merüléskor

#hhwnd

allock
hmm
szép a hátsó ablak

#hhwnd

16gaborm
Hali nektek is csinál olyat a gamer hogy ha sokáig kanyarodtok pl kombájnal fullra megforduláskor "befagy"a billentyûzet?MERT NEKEM CSINÁL ILYENEKET HOGY MINTHA BERAGADNAK A BILLENTYÛZET,erre van vmi orvosság?:S

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

allock
tudja a fene 😊

#hhwnd

allock

van egy ilyen i3d-s meg egy map-os

rinyáltak a németek h valami gebasz van/volt vele 😄

#hhwnd

nandorb
mire van ez??

allock

#hhwnd

mazsola89
köszi :-D

6milan6
Itt van a tandem és tridem is.

mazsola89
(#1235) Olyan pót kellene csak 2 tengelyesbe Ha van valakinek link ... Elõre is köszi

6milan6
Azt elírták<#idiota>, elvileg az csak motorhang a 936-oshoz.

jvl445
Köszi 6Milan6!!
Van az a 939 es Fendt arrol nem tudsz valamit???

Man TGX XLX

6milan6
2 JD mod van, az egyik sima, a másik duplakerekes.

mazsola89
elöl hátul duplakerekes John Deere-t meg lehet csinálni szimplakerekesre?

6milan6