57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • nemobf2
    én teljesen egyet értek chrysler300c -vel.... mert itt ha valaki kérdezne valamit vagy segitséget kérne vagy érdeklödik valami után hogy mikor lessz elérhetö vagy valami elküldik az annyjába ... ez az igazság... ha valaki segitene nekem akkor vegyen fel msnre mert sok segitság kellene és jo lenne ha adna vki ötletet hogy honnét tudnék dolgokat letölteni, mert sok minden nincs fent a F.A.Q.-ban amit készitenek hanem megtartják maguknak ... ennyi...
  • NORBIXY
    Én még nem töltöttem le az annaburgert de milyen a magyar ember nem fizetnek érte minek osszuk meg már ezért is a pénz ezért nem halad az ország.Mindegy azért köszönjük a fáradalmatokat és reméljük még sok VONTATMÁNYT csináltok majd CSAK KÉREK MINDENKIT OSSZA MEG A TÖBBIEKKEL.KÖSZI
  • adam0713
    Hari1212 te melyik modot v mapot használod?
  • Hari1212
    Bár nekem is megkelet volna köszönem h fáradságos munkával megcsinálta valaki szoval utolag is Naon kösz!
  • Hari1212
    Én pl nem töltötem le
  • Hari1212
    De nekem meg másnak örömet okoz azokkal meg nem kell törödni akik nem köszönik meg !
  • Djöccse
    jah
  • JD4650
    van más baj is nem csak a kéregetés. tegnap pl az annaburgernél 130/8-as arány volt. Mi ez a 130/8? 130 letöltés 8, NYOLC köszönet. És még ti csodálkoztok... Szerintetek olyan vidám dolog 1 hetet elbaszni a szar modokkal hogy még megse köszönitek? Akkor minek osszuk meg? Nem "fizet" érte senki
  • adam0713
    Én támogatom az ötletedet!
  • Djöccse
    CHrysler Most elmagyarázom neked az én véleméyemet. Igen hibáztatom őket mert ha nem tudnád azért nem agyák az ifát mert a többiek kérdezgetik én is ezt tenném. a FAQ átkéne dolgozni?? megcsinálod amikor le van irva 10000 ezerszer csak egyesek nem képesek vissza olvasni na jó ha nem irnák le ugyanazokat a kérdéseket 1 oldalba 10000 szer akkor gondolom válaszolnának és nem ordibálnának de ha vissza olvasol jó formán minde be ugyan az a kérdés van:mikor rakjátok fel az ifát?? én is most dolgozok a bobcaten és meggondolom kétszer kinek aggyam majd oda mert lehet csak azoknak fogom oda adni akik em sirnak álandóan. na csak ennyi és most el lehet mondani kinek van igaza
  • rambo12
    az új cuccok többsége felkerül a F.A.Q.-ba
  • chrysler300c
    Nemértem az egész fórumot! Miért nemlehet megosztani az új dolgokat aztán csodálkoztok hogy 200. ember is azt kérdezi mikor lesz kész az x vagy y jármű stb.! Tudom hogy nem én vagyok a házigazda de akkor is változtatni kéne ezen!
    Ja és hogy valaki kérdez valamit mint ha bese írta volna nem segítetek neki!

Djöccse!
    Ne a másikat hibáztasd hogy nemadják ki az előbb leítam mit kellene tenni!

Ja és A FAQ-t átkellene dolgozni , amostani se rossz csak kevés kérdésre ad választ! Ja és ahol van a faq odakerülhetnének fel az új cuccok!
    ez az én véleményem nem akartam senkit megsérteni ha valaki mégis zokon vette annak bocs de már unom ezt ami itt megy!
    Miért nem értjük meg egymást és mindenkinek lehet normális választ adni ls nem elküldeni a fenébe azzal pl hogy te hülye láma!!!!!!!
    Lack! várom a válaszodat és többiek véleményét is!!!

• rambo12
    Ha így akarsz játszani akko játsz a simtractorral
  • adam0713
    Hy! Ez szerintem is jó ötlet! Akk lenne a legjobb ha a játék elején még csak egy régi traktorod meg esetleg egy kombájnod lenne és innen kéne felépíteni egy hatalmas gazdaságot állatokkal meg mindennel együtt.
  • Hari1212
    Az lenne a fasza h játék ugy kiforná magát h traktor stbt lehetne venni igy gyakorlatilag verhetetlen lenne a game :D
  • Hesston
    wáááááááááááááááá végre remélem kész lessz a kukorica mod :D:D:D:D
    igwn királylesz
  • Presidentzola
    Haj. Tudna nekem vki segiteni??? A problémám, hogy elakadtam a modellemmel....Google Sketchup-pal csinálok egy kombájnt és a "test" már kész de a skin készitéssel van egy kis problémám...nm sikerül :S :S...remélem vki segit !!! KÖSZI!
  • Djöccse
    KENYBOY Ha nm venéd észre a te és a többi ember hibáábol nem rakják fel az ifát. hogy miért? ezért: Rakjátok fel az ifát, mikor lesz kész, mikor lesz fent. ezek okok miat nem teszik fel.
  • adam0713
    Remélem akk már bálázni is lehet és javitanak valamit az emelő villán vagy a bálákon mert amik most a game-n vannak bálák nem igazán lehet felemelni
  • JD4650
    ez egy játék:d a trágyaszóró meg amőgyis a permetezést helyettesíti a játékban. az új Gras modban már lesznek állatok, ezért kicsit jobb lesz a játék. Nem olyan unalmas mint most, lesz valami célja.(remélem)
  • adam0713
    Hy! Ha a game-ben nincsennek állatok akk hogy termelődik a trágya amit szét lehet szórni a földeken?
  • mifku
    Szia az Ifa már sztem rég készvan csak a sok elborúlt elméjű emberke miatt nem osztják meg.
  • mifku
    Lack nem tudom hogy bírod ezt a strapát de ha enyém lenne a fórum énmár tuti gyógyszereken élnék a sok low emberétől.Azt nemtudom megérteni hogy miért nem lehet megnézni a FAQ-t és vagy 10oldalt visszaolvasni.Talán ez nehezére esik 1-2 embernek?
  • Hari1212
    :D Nemsokára ÜDvüzülhetjük körünkben a kukorica modot
  • LSFarmer
    the mod status is 75%

the conspeed status is 100%

the kukorica Status is 98%
  • rambo12
    You would tell it when he will be ready?
  • LSFarmer
    sorry i can´t unterstand you

it is a maize mod (kukorica)
  • rambo12
    Ez mi kukorica mod???
    Igazán megmondhatná valaki mi folyik itt
  • rambo12
    Elbasztál valamit
  • saslaca
    olyan gondom lenne hogy amikor bele raktam a 3 tengelyes kröger pótot vagy a forgózsámolyost és a pozíciót is bemásoltam és ahogy beleléptem a játékba
    nem lépett bele hanem egy hajókürt szólalt meg van ötletetek hogy ez miért van?
    a választ előre is köszi
  • saslaca
    megmondanátok hogy azt a nagy telepet honnan töltöttétek le? köszi
  • rambo12
    nem tok angolul elmondaná valaki mi folyik itt a kukorica mód meg egyéb dolgok ról???
  • LSFarmer
    @jd4650

can i see this or can you send me [email protected]

look at only times to
  • krisz267
    [IMG][/IMG] aki nek kell szoljon
  • JD4650
    We have 2 good corn header
  • thomme
    erre a módra nem lehetne grasslandot tenni:
  • LSFarmer
    We wanted you times which to present that we beside various other things to still work. www.modforumls2008plus.phpbb6.de Team: pumaonegollo (direction of the project, Scripting, textures) Johny Stony (models) Blackzeus (models) Kai (models) LSFarmer (models, Scripting, textures) It is already possible wheat and corn on a map to have as well as actual grass texture sunflowers. I do not speak of " Mähgras" separate of the small annoying parts, these with sunflowers are replaced. Corn is located in rows. A Conspeed is already to 100% finished. It is available in different sizes and textures. The trailerplane is already so far finished, is however to superior these again to be exchanged. Conspeed: 100% Conspeed Script: 100% Conspeedskins: Claas 100% Small-hope 100% Cat 100% LU2 Gruber 100% Corn textures: 98% Wheat textures: 100% Sunflowers: 95% Total Status: 75%

Sry, for this Google English
  • nandorb
    write down in english i don't know Germany
  • Zoli108
    Nice
  • LSFarmer
    Wir wollten euch mal was präsentieren woran wir neben diversen anderen Dingen noch arbeiten.

www.modforumls2008plus.phpbb6.de

Team : pumaonegollo (Projektleitung, Scripting, Texturen)
    Johny Stony (Modelle)
    Blackzeus (Modelle)
    Kai (Modelle)
    LSFarmer (Modelle, Scripting, Texturen)

Es ist bereits möglich Weizen und Mais auf einer Map, sowie als eigentliche Grasstextur Sonnenblumen stehen zu haben. Ich spreche nicht vom "Mähgras" sondern von den kleinen lästigen Teilen, diese werden mit Sonnenblumen ersetzt. Der Mais steht in Reihen.

Ein Maisgebiss ist bereits zu 100% fertig. Es ist in verschiedenen Größen und Texturen verfügbar.
    Die Anhängerplane ist auch schon soweit fertig, sind aber am überlegen diese nochmal auszutauschen.

Conspeed: 100%
    Conspeed Script: 100%

Conspeedskins :

Claas 100%
    Geringhoff 100%
    Cat 100%
    LU2 Gruber 100%

Mais Texturen: 98%
    Weizen Texturen: 100%
    Sonnenblumen: 95%

Gesamtstatus : 75%

Nun zu den Bildern :