Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BMW320i
Case!Nézted a Bizont?A színét nem lehet átfesteni valahogy?

caseih9400
Tessék csináltam neked 1 makit amit berakhatsz :
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/fendt/fendtCutter7700-breit.xml" xPosition="284" yOffset="0.5" zPosition="165" yRotation="0"/>

Nem 100% hogy jó lessz de egy próbát megér😊

khm...khm...

BMW320i
Magnumrolcsi
Fendt7700 extrem verbreitert vágóasztal (cutter). Coolio oldalon fent van.

caseih9400
Kössz ! Kép van-e róla?

Magnumrolcsi : Ha van egy readME fájl abba bene kell hogy legyen 😊

khm...khm...

BMW320i
BMW320i
vágóasztal=cutter

Magnumrolcsi
Ebbõl melyik sort kell kimásolni? (vágóasztal)

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
<vehicle type="cutter">
<name>
<en>Fendt Cutter 7.7m</en>
<de>Fendt Schneidwerk 7.7m</de>
</name>
<description></description>
<filename>data/vehicles/cutters/fendt/fendtCutter7700-breit.i3d</filename>
<sidearms index="0" />
<reel index="0|0" />
<cuttingAreas count="1">
<cuttingArea1 startIndex="2" widthIndex="3" heightIndex="4" losing="false"/>
</cuttingAreas>
<attacherJoint index="5" />
<threshingParticleSystem position="0 0 -1" rotation="0 0 0" file="data/vehicles/particleSystems/threshingCutterMiddleParticleSystem.i3d" />
<preferedCombineSize>3</preferedCombineSize>
</vehicle>

BMW320i
Nekem 18 tarki van , de az 5 tengelyes pótot (teli) egyik sem bírja felcibálni az ürítõre.
Kombájnok:2 db Fendt , MF Cerea , Claas Lexion 600, Caterpillar Lexion , Bizon (fülke nélküli és öreg mint az országút).

BMW320i
18 traki, 6 kombájn.Alakul.

caseih9400
jaja
10-15 fps átlag

khm...khm...

mazsola89
neked ezzel a géppel elmegy???

BMW320i
Mármint a Dünge Wagen-t

caseih9400
Nem . Megnyomod a TAB-ot és meglátod😊

khm...khm...

mazsola89
Majd nemsokára kezdek játszani. Ebben a játékban ha kimész egy búzatáblához aratni utána vissza kell gyalogolnod a farmra traktorért???

Is-mods.de oldalon le lehet töltenni a Dünge Wagen mûtrágyaszorót akit érdekell

BMW320i
Hát ezt nem értem.Csináltam a steerable-ba egy JD könyvtárat , ahova betettem a duplakerekes JD-t.Erre a játékba betett 2 szimpla kerekest.Már volt egy szimplakerekesem és nem értem , hogy a másik mért lett az.

caseih9400
sose lessz ilyen...örülj ha lessz multi nem kell megállnod az aratással majd itt a topikban hordja majd a magot 😄

khm...khm...

caseih9400
Igen , remélhetõleg lessz !
Itt van a fóruma a Multiplayernek , ha valaki tud németül lefordíthatná hogy h állnak vele ;D
Szóval a link

khm...khm...

allock
de csak azért, hogy szedhessünk majd almát meg meggyet <#idiota><#smile>

#hhwnd

Jók kis játék lesz majd ez.

BMW320i
A tsforum3.com reges lett?Nem enged belépni.

nandorb
sose tudni remelem nyarra kiadnak egy rendes verziot amiben barmit lehet termeszteni es nem fog nagyon igenyes jatek lenni meg par mas eszkoz is allatok is abbol is tobb fele termesztesbe birjunk fogni locsolni is birjunk stb.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

BMW320i
Talán majd egyszer elkészülnek.Én láttam kamiont , bálázót , markolót stb.Van a multiról is fórum , úgyhogy reménykedjünk.Csak összehozzák a germánok.

Lesz benne multiplayer szerintetek?

nandorb
hat aratas utan kene hogy legyen a szalma😄

Remelheto hogy kiadnak majd egy rendesebb verziot amiben sokk minden javitas benne van

allock
nincs mit bálázni a játékba
huzigálni 😄

#hhwnd

allock
nekem csak egy söfõr model kéne a "gépjármûvekbe" 😄
mert így ezek a ghost trakik meg kombik' nem az igazik x)

#hhwnd

nandorb
jah bocsanat elfelejtettem megkerdezni balazo nincs mert lattam balas potot, de meg mindig nem ertem minek van az a megrakott pot balaval mire lehet felhasznalni???

nandorb
jo volna ha volna valami trainer vagy valami aki meg segitene dolgozni pl. En aratok es kozben meg paran ott segitkeznek, egy all melletunk hogy uritsek a masik meg szinten aratna

allock
megvan az új Fendi ^^

bevetés közben <#vigyor1>

#hhwnd

6milan6
Az alap. Még nem találtam olyat, amit érdemesnek találtam volna betenni. Nekem elég lenne egy olyan, amin a nagy földek felvannak osztva kisebbekre.

Megyek dolgozni, este leszek csak. (~22:30)

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

BMW320i
Köszi!Neked melyik map-od van?

6milan6
Akkor szerintem mûködik, ha az oda bemásolt fájlokban (i3d, dds, xml) is úgy módosítod az elérési útvonalakat, hogy arra a mappára hivatkozzanak.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

BMW320i
6Milán6!Ezt sem tudtam.Köszi!Brutális ez a kép.Lenne egy kérdésem.Ha létrehozok egy könyvtárat a steerable-ban akkor az mûködni fog?Mert van benne a fendt , claas és szeretnék JD.Szerinted?

6milan6
Így néz ki:

6milan6
Vetésnél használják talaj elõtömörítésre.

nandorb
mond mire jo az elo ami kerekeken van a Fendten

allock

#hhwnd

6milan6
Fendt 614 LSA

allock
válasz gombot használd már

#hhwnd

6milan6
Amúgy mit keres a CareerVehicles.xml-em a F.A.Q.-ba?😄 Nem mintha baj lenne, csak szerzõi jogok védik.<#hehe>

Majd a bíróságon találkozunk.<#vigyor3>

caseih9400
Inkább mosás elött/után <#gonosz1>

khm...khm...

Egész jó kis game

Claas Lexion 600 festés elõtt

Claas Lexion 600 festés után

Pillanatkép

jvl445
jaja
Szerintem is.Mikor fog már ez megjelenni???Nem tudtok rola semmitt???

Man TGX XLX

allock
enmbaj
enyémekbe elég 50.000 😊

#hhwnd

6milan6

Szerintem így jobb.

BMW320i
6Milán6!Teljesen igazad van.A CAT kombit is félretolom , mert az a 300000 az durva.Az 5 tengelyes pótba fér 40000.Azt is sokallom , de a kettõ között ég és a föld a külömbség.
Jvl445!Mi egyszerûbb és gyorsabb?Nekem más a telepem és mások a koordinátáim.Nézd meg a 847-es HSZ-t.

6milan6
Mert a JD-nak irreális súly és nyomaték adatok vannak megadva! Semmi értelmét nem látom az ilyen módosításoknak, elveszi a játék valódi lényegét.

Hát nálam azért a John Deere 7930 elboldogul azzal a nyomorék 5 tengelyes pótossal.Simán elhuzza,nem úgy mint az a fos fendt.