Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/fendt/fendtCutter7700-breit.xml" xPosition="284" yOffset="0.5" zPosition="165" yRotation="0"/>
Nem 100% hogy jó lessz de egy próbát megér😊
khm...khm...
Magnumrolcsi : Ha van egy readME fájl abba bene kell hogy legyen 😊
khm...khm...
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
<vehicle type="cutter">
<name>
<en>Fendt Cutter 7.7m</en>
<de>Fendt Schneidwerk 7.7m</de>
</name>
<description></description>
<filename>data/vehicles/cutters/fendt/fendtCutter7700-breit.i3d</filename>
<sidearms index="0" />
<reel index="0|0" />
<cuttingAreas count="1">
<cuttingArea1 startIndex="2" widthIndex="3" heightIndex="4" losing="false"/>
</cuttingAreas>
<attacherJoint index="5" />
<threshingParticleSystem position="0 0 -1" rotation="0 0 0" file="data/vehicles/particleSystems/threshingCutterMiddleParticleSystem.i3d" />
<preferedCombineSize>3</preferedCombineSize>
</vehicle>
Kombájnok:2 db Fendt , MF Cerea , Claas Lexion 600, Caterpillar Lexion , Bizon (fülke nélküli és öreg mint az országút).
khm...khm...
Itt van a fóruma a Multiplayernek , ha valaki tud németül lefordíthatná hogy h állnak vele ;D
Szóval a link
khm...khm...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Remelheto hogy kiadnak majd egy rendesebb verziot amiben sokk minden javitas benne van
mert így ezek a ghost trakik meg kombik' nem az igazik x)
#hhwnd
Megyek dolgozni, este leszek csak. (~22:30)
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
#hhwnd
Majd a bíróságon találkozunk.<#vigyor3>#vigyor3>
Claas Lexion 600 festés elõtt
Claas Lexion 600 festés után
Pillanatkép
Szerintem így jobb.
Jvl445!Mi egyszerûbb és gyorsabb?Nekem más a telepem és mások a koordinátáim.Nézd meg a 847-es HSZ-t.