57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • nemobf2
    Az oldalrol a letöltések ingyenesen elérhetöek lesznek... nem lessz letöltési dij :)) ez már teljesen biztos
  • Harleyta
    Ma még nemolvastam fórumot most olvastam el kb 2 hozzászólsát és nemlátom értelmét a töbi elolvasására... ugylátom ma csak veszekedés volt...
    ÉN azt nem értem hogy amejik hsz-re válaszol valaki akkor azt mér törlitek ?
    Mint pl. te is Lack válaszoltál vmejik hsz-re de törölted így én azt se tom hogy mit irt az a gyerek hogy el kellett vele beszélgetni...
    1 kérdésem lenne vagy inkább kérés.
    A 3DSMAX után kipróbáltam az AC3D-t de van 1 olyan problémám hogy csak a megvásárolt verzióba enged hogy mentsek.
    Gondolom tik nem vettétek meg ezért szeretnék 1 linket kérni mert én amikről eddig szedtem ez mind ilyen volt mint amit említettem.
  • cipónewgear
    tudod mit kéne csinálni hogy ember legyen a gépben
  • chrysler300c
    Ne törődj velük! És énszerintem te nagyon ügyes vagy! Csak megkéne nekem is tanulni moddolni!!!!
  • zsoltee8
    ebben teljesen igazad van milan.igaz én még új vagyok de visszaolvasok és utána keresek a dolgoknak .csak kár hogy a sok ember ezt nem érti meg hogy ne kérdezzen feleslegesen
  • 6milan6
    Elolvastam a mai hsz-eket és úgy döntöttem egy időre befejezem! Nincs szükségem arra, hogy naponta azt olvassam miért vagyok bunkó, mert nem osztom meg ezt+azt. Mindkét szóban forgó mod lényegében félkész, amiből az következne, hogy naponta 100-an kérdeznék meg, miért nem billent az IFA, miért tűnik el a HW mentés után.
    Azok meg jobban tennék, ha hallgatnának, akik pár hete még az alap dolgokat kérdezgették.
  • Hesston
    ja
  • chrysler300c
    Úgy jó lenne az oldal ha nem lenne fizetős?
  • Lack
    Fel tettem a linket a FAQ-ba LS-Modschmiede a link neve.
  • rambo12
    eléggé elfajultak itt a beszélgetések

Nem lehet letiltani azokat akik a topikot káromolják??
  • Hesston
    Lack azt nem tudod meg csinálni h adsz 1 linket h melyik német oldalrol vannak a gépek ??????? (1 el keveseb kérdezgetés lenne h honnan vannak a cucok)
  • Lack
    Nem féltek én semmit sem. Már ha lesz mit tárhelyfenntartásra ráfordítani. Egy ember letölti a cuccokat pénzért, majd továbbadja 100 másiknak ingyen. Az egésznek a vége az lesz, hogy mindenhol fent lesz ingyenesen a sok cucc. Én szóltam. (pont mint nagyban a sok jogdíjas film, zene, játék esetében)
  • Hesston
    Lack vagy valaki remélem a hw180 as potot fejlesztitek még és H-s rendszám kerüljön rá ne pedig D (deutschland)
  • gtatom
    valakinek lenne ötlete miért lehet hogy nem tom felemelni az ih ekét (7 es )
  • Lack
    Igen, a német oldalról van. Elég jó cuccokat gyártanak.
  • Hesston
    Lack ezt a potot németektöl szetted nem ???? mert aszem tegnap jártam németeknél és ott láttam!! de ha nem tölük van az se baj akor is király!!
  • Hesston
    nem nem nem nem én azokat akik modokat+skineket csinálnak=moderátorokat istenként tisztelem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! csak azokat akik pl.olvassá vissza low pls ezeket meg akik alapbol bunko de montam sry ha valakit meg bántok!!!!!!!!
    de a moderátorok istenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lack
    HW 180 pótkocsi. Szerintem elég jó, ahhoz képest, hogy béta. (letöltés FAQ)

• Lack
    Tényleg? Ingyen beszereznéd a modokat és azt utána pénzért árulnád? Megsúgom... senki nem adna pénzt ilyesmiért, inkább leszedi mindenki külföldi oldalakról. Láttam már próbálkozást ilyen pénzes modokkal, nem váltak be.
    Ja és a probléma nem a FAQ-val, vagy a topikkal van, hanem az ide beeső néhány idiótával.(tisztelet a kivételnek)

Sokminden fent lenne? Én akármilyen gagyit nem teszek ki az oldalra, viszont a szép darabokat ahogy időm engedi feltöltöm.
  • gtatom
    Hali!
    Kérek szépen valakit hogy irja gyors le nekem hogy mit cseszhettem el abba hogy az ih 7 es fél függ eke miért nem emelkedik fel hiába nyomom az "N" t.Előre is nagyon szépen köszönöm ha valaki visszair.Mert remélem hogy visszair.Egyépként most vettem észre hogy én se köszöntem meg a mod okta szol most kárpotolomköszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi SZÉPEN MINDENT KIRÁLYAK VAGYTOK!!!!!!
  • Lack
    Pedig elég sokan leírták ** módjára, hogy linket kérnek. Az egy dolog, hogy sokan nem látták, mert addigra töröltem.
  • mifku
    Lack tudok 1 jó dolgot Nemkell ezekkel megoszatni semmit de nemis kell nekik segíteni majd rájönnek hogy mijen az amikor valamit megkell keresni mert énis így találtam meg mindent.SZÓVAL NE SEGÍTSEN SENKI SENKINEK ÉS KÉSZ MINDENKI CSINÁLJA MAGA A DOLGÁT.
  • Lack
    Ugye Te most nem azokat bunkó parasztoztad le akik a modokat készítik és megosztják veled is?? Nagyon remélem, hogy nem.
  • wazul
    Bocs hogy ezt irom Lack den nem szabad megkérdezi Hogy áll az iva vagy a HW nem azt mondták hogy linkeljétek be ......... modjára hanem megkérdezték hogy áll!!
  • Lack
    Nem nem, ha a sok ember nem lenne ilyen. Tudod te, hány KÖVETELŐZŐ hozzászólást töröltem én már innen? Ifa mikor lesz kész? Hogy áll az ifa? Ifáról linket pls! A HW-val ugyanez. és egyéb förmedvények napjában többször!! Majd kész lesz, amikor kész lesz. Nem haltok bele, ha később kapjátok meg, vagy igen?
  • Hesston
    hát cimbi igazad! van többek szerint is a topik fele (ha nem a 3/4 e) bunko paraszt már bocs ha meg sértek v kit de ez az igazság....
  • Mániás
    Mindig azt nézed hogy mivel nem játhatsz, nézd azt hogy eddig miket kaptál tölük.
    "Panszkodtam hogy nincsen cipöm mig nem találkoztam egy olyan emberrel akinek nincsen lába"
    :)
  • chrysler300c
    Ja csak nemosztják meg a jó dolgokat a hülyeségük miatt már simán játszhatnánk az ifával is ha nemlennének ilyenek!
  • Mániás
    Atol hogy új topikot csinálsz még nem biztos hogy fel is rakják a modelljeiket :)
    Amugy nem értem ezt az egsézet. Inkább annak örüljetek hogy a mod készitök ennyi jo cuccost és újitást osztottak meg velünk és ne azon veszekedjetek hogy mit nem raknak fel. Az már más dolog hogy valoban van a modderekben kis fukarság, mert ha már felrakja ide amit készitett hogy megmutassa a közönségnek és ha neadj isten valaki szeretné elkérni hogy ő is hagyhasználja akkor nem azt kéne hogy egyből hogy lehurrogja és elküldi a francba hogy bazzeg milyen láma vagy csinálj magadnak.... A lényeg hogy gyerekes dolgokon vitatkoztok.
  • chrysler300c
    Én csinálok másik, topikot de akkor oda hadd kerülhessen fel minden!
  • Lack
    Be lehetne fejezni!! Akinek nem tetszik, az menjen innen és nyisson máshol topikot.
  • nemobf2
    jol van akor hát akkor tartsátok meg magatoknak aamit csinálgattok és nem kell megosztani... ennyi..
    majd lessz más aki segiti a játék közönségét ezek terén :))) igaz chrysler300c ?? :))
  • JD4650
    Kéne egy topik a modoknak, meg 1 a láma kérdéseknek. Mert itt pl minden levan írva, ha nem kérdezné emg nem mondanánk rá hogy láma kb 5 hsz-el kevesebb lenne ebből, és csak 1-2 oldalt kéne vissza olvasnia, ami tanulságos is lenne és megtalálná közte amit keres, nem 10 oldalnyi hülyeséget ami most van.
  • JD4650
    képzeld én se úgy születtem hogy már modokat csináltam.
  • chrysler300c
    Az előbbi üzenetem nem vicc új topikot nyitok ennek a játéknak ha nem változik meg a hozzáállás!!!!!!! Lack privibe írj nelem ha bajod van velem!!
  • nemobf2
    meg mit csináljon az aki nem ért a programozáshoz meg a 3d modellezéshez??
  • chrysler300c
    A FÓRUM 3/4-EDÉNEK FÁJ AZ IGAZSÁG!!
    Én is annyi kérek hogy változzon meg ez a topik és ennyi ja és hogy ne törödjön senki azzal hogy megkérdezik hogy mikor adja ki valamilyét pl arra így lehet válaszonlni: ha kész lesz!
    Ja és minden új dolog kerüljön be a faq oldalára köztük az ifa is!
    És akkor sokkal nyugisabb lesz minden!
    Én csak ennyit kérek!
    Ha nem lesz változozás nyitok egy saját topikot és ott majd nem így megy majd a beszélgetés!
  • Presidentzola
    HAj. A véleményem: Szerintem nem egy banyolult dolog betenni egy gépet a játékba vagy ....nekem is voltak problémáim de én elolvastam a hozzászólásokat majdnem mindet..lehet lámaság...de én egyszer sem kérdeztem meg azt ami egyébként télleg le van irva.....csak venni kell a fáradtságot.....soha nm kérdeztem h mejik modell mikor lesz kész, mert tudom h rengeteg munka van vele, mindenkinek aki csak azt tudja kérdezni h mikor lesz kész??...lécci töltsd fel..azt üzenem probáljon meg csináálni magának egy gépet vmijen programmal...., kiváncsi lennék ő mit modnana mikor csak azzal nyaggatják hogy hogy áll??....a magyar ember pedig nm a pénz miatt hanem a megbecsülés miatt nm halad.....mert egy modell elkészitése több nap folyamatos munka...de ugy láccik a töbség csak elvárja h néhány ember csak elkészitse ezeket....pedig egy köszönömöt télleg nm tart sokba leirni......bocs h hosszú voltam ....csak kicsit unom h a dolgos embereket cseszegetitek........pedig nélkülük nm lennének ijen faxa gépeink a gamesba...ennnyi
  • nemobf2
    tudom.. de itt csak elküldik az embert ha valami kéne neki ... nem segitenek... de mind1 ez van ebben a topic ban .. nem lehet rajta változtatni
  • JD4650
    Akkor nézz be a 18 wos pttm topikba. Mindenki maga csinálja a kamionjait és nem adogatják körbe. Mégis elvannak egymással.
    azért tettem a ""-ket, mert nem pénzre gondoltam (bár az se jönne rosszul:P) Elég egy köszönöm, vagy hogy ez most télleg kurva jó lett. meg ilyesmi.