Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg tudja mondani nekem valaki ér e valamit a mûtrágyaszóró?
jobb lesz tõle a tetrmés?
kiscsizmááás😄😄 (amúgy daneszka! ott az a mûtrágyaszóró az sztem ac3d-s mert a fele nem látszik, szal veled van a baj😄😄)

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

valakinek van pálya térképe a játékról ?
Köszi 6molan6!!!! Ez már jó!
6milan6
Itt a link. Ez sem jó?

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Valaki segítsen! Nem tudom leszedni a magyarosítást a játékhoz, csak egy html fájlt tölt le!!!
6milan6
Megnyitod a mission00.lua fájlt valami szövegszerkesztõvel és megkeresed benn ezt a sort:

self.environment = Environment:new("data/sky/sky_day_night.i3d", true, 8, true, true);

és átírod így:

self.environment = Environment:new("data/sky/sky_day_night.i3d", false, 8, true, true);

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Valaki lene olyan szives hogy meg mongya hova kell be húszni mert már minden hova probáltam és nem jön ösze
6milan6
Jelenleg ~1400 hsz van a topikban, szerintem kb. 30-40 perc alatt végig lehet olvasni. Utána nem kérdezne senki ilyen dolgokat. Minden 10. hsz arról szól, hogy honnét lehet letölteni mod-ot, hogy kell betenni, stb. Aki rendszeresen olvassa a topikot, annak eléggé idegesítõ.

Egy pillanat és feldobom :
Landwircsaft ra!
6milan6
1. Semmi értelme feltenni, mert szinte 2-3 naponta kerül bele valami.
2. 180 Mb nekem most a játék, ezt én nem fogom feltölteni a 26 kb/s feltöltésemmel az tuti.😄

DJKonya
Sziasztok, lenne egy-két kérdésem vagy kérésem, itt a fórumba láttam pár linket és leszedtem egy nagy ekét, nagy permetezõt és nagy vetõgépet meg egy nagy kultivátort, nos az eke és a kultivátor mûködik de a permetezõ-vel az a problémám hogy megnyomom a B betüt amivel el is kezd spriccolni de a szántóföldön nem látom hogy meddig fujtam be😞 a vetõgépet meg ki se lehet csomagolni. Légyszi segítsetek meg Linkel ahonnan ezt a kettõt le tudnám tölteni.
Köszönöm elõre is a választ😊

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

6milan6
Abba kell bemásolni az Ursus elérési útvonalát és a pozíciót.
Egy ilyet:

<vehicle filename="data/vehicles/steerable/URSUS/c330.xml" xPosition="130" yOffset="1.5" zPosition="282" yRotation="270" />

16gaborm
Srácok olyan problémám van hogy beraktam a Ursus-t a játékban de ott elakadtam hogy a kordinátákkal vmit kell csinálni!(kordináta térképem van)!
A careerVehicles.XML fájlal mit kell csinálni?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Köszi szépen!

6milan6
Itt van egy frontsúly readme-je:

*********** Installationsanleitung für das Frontgewicht *************

entpacke die Dateien aus dem Archiv : "gewichtgross.zip"

kopiere sie in dein LS2008 Verzeichnis:

"..\Landwirtschafts-Simulator 2008 Demo\data\vehicles\tools"

Füge folgende Zeile in die "careerVehicles.xml" ein:

<vehicle filename="data/vehicles/tools/extraWeightMOD01.xml" xPosition="202" yOffset="0.5" zPosition="210" yRotation="180"/>

Das war es schon!

Szerintem elég egyértelmû.

6milan6

6milan6
Oldal nincs, FAQ van.

honnan szedted le?

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

6milan6
Köszi a fordítást!😊

6milan6
Itt van az Amazone Catros, a kultivátor és az Ursusok is.
Csak nekem kell várni a speedyshare-nél? Eddig nem kellett.😞

6milan6
Ezt tegyétek be, iszonyat jó lett a hangja.😊

még két Ursus

A zöld tárcsát és a szürke lazítót melyik oldalról töltötted? Engem érdekelne.

Hali! Nektek se forog a wheelpacker?
Joci: ha mondasz egy helyet, és ha gondolod feltöltöm neked a saját vehicle mappát + a carvehicles file-t, amúgy most szedtem le egy modv6-ot.
Tudom, hogy nem rízs, de kipróbáltam, hátha terem víz alatt is, és ige:

Itt jól látszik a vízfelszín:

Most nem számít, hogy vizes:

6milan6

Van egy jó hírem mindenki számára. A játékhoz elkészült a fordítás. A fordítás letölthetõ a magyaritasokportal.hu oldalról, illetve a www.juszaka.fw.hu oldalról.
Várom a véleményeket a fordítással kapcsolatban.
jvl445
Köszike tényleg az volt a probléma.

Man TGX XLX

mert az optionsba lehet ki van kapcsolva a legarsó irás
jvl445
Figyi már.Hogy van az hogy nekem nem irja játék közben gogy melyik billentyüt kell nyomni ha valamit akarok csinálni?Pedig az elsö részben szoktam játszani.

Man TGX XLX

tárcsa http://images30.fotosik.pl/214/0d0f320d5e731485.jpg
kell valakinek tárcsa?
http://landwirtschaftssimulator-mods.de/ néze már meg valaki hhogy bejön e az oldal mert nekem nem jelenithetõ meg
Most lett meg egy progi. próbálom 1000-es belerakni õket.

joci14
ha valakinek megvannak errõl az oldalról a cuccok http://coolio0815.co.funpic.de/ tegye már fel valahova egy zipbe pls mert rapidrõl nem tudom õket letölteni mert fix ip-m van kösz elõre is

BMW320i
Ezek még csak modellek , nincsenek készen.

Ez nagyon ismerõs 😄😄

6milan6
Ismét elõkerült Viktor AC3D-s cucca.😄

BMW320i
spawnmadrid
köcce milan, ezt az oldalt ismerem, csak az a baj vele hogy rapid-os és nehéz letölteni. am itt sincs fenn minden. de azért köszike.

6milan6

spawnmadrid
Nem tudtok egy olyan oldalt ahol az eddigi összes kiegészítõ és MOD egy helyen van? Mindig vadászni kell a cuccokra.

spawnmadrid
Miért mindig a gépeket és a farmot variálják? Miért nem a szigetet és a földeket? Jó lenne egy teljesen új térkép, + pár új MOD és gép. pl.: bálázó meg ilyenek.

BMW320i
6milan6
Igen, ez a játék motorja...

Az miaz? PhysX_7.11.13_SystemSoftware.exe Ilyet találtam,ezt kell telepítení?Bocs ha láma vok de nem tudom mi ez.
Kata
plusz a farmodra bevitt gabonát is el tudod vinni a kikötõbe, ha a lábakon álló tartályizé alá állsz pótkocsival

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6
Valószínûleg a Ageia PhysX-el lesz gon. Rakjátok fel újra.

Hali.
Az egyik haverom szeretné telepíteni a gammát,de nem tudja mert ezt kapja az arcáBA: LOCALS 1/Temp/is-F3DJF.tmp/PhysX_7.11.13_system software
Valaki esetleg tudja hogy miért csinálja ezt és hogy mit jelent?
BMW320i
16Gaborm!At éjszakát nem tudom.Tankolni a szürke tartálynál tudsz a farmodon.A learatott gabonát 2 helyre tudod vinni.1 a farmodon van egy betonplacc és azon van egy rács.Odatolatsz és , ha kiírja a Q-betüt akkor tudod leönteni.2 a farmról kiérve találsz egy aszfalt utat ott jobbra fordulsz és mész addíg az úton , amíg nem látsz egy kikötõt , ahol 2 sorompó nyílik fel amikor odaérsz.Ott bemész és lesz egy ugyan olyan rácsos leöntõ csak 2 oldalt korlát van.Addíg mész lassan rá , amíg szintén kiírja a Q betüt.Megnyomod és billent.Ekkor lóvét is kapsz érte.

jvl445
Megcsináltam köszike

Man TGX XLX