57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Hari1212
    Nekem is az a bajom h nincsen programozo progim meg nem tok intregálni de progit szerzek valahonan és ujra olvasom a számitástechnika könyvet lehet leirja (bár kevés esély)
  • Hesston
    :D:D
  • Djöccse
    Mindenki kedvé ért egész este a pótkocsin fogok dolgozni ja és ha egy jó modelezóőt szeretnék megkérni hogy a pótkocsinak a kerék részét a forg zsámolyt csinálja meg én megcsinálom a platót stb csak azt meg a srciptet csinálja meg az este fogok felrak ni pótkocsirol képeket hogy hogy ál remélhetőleg fél óra mulva fent elsz az első kép
  • gtatom
    VALAKI9191 kösz a tanyácsot már szántok is az ih ekével :D
  • Hesston
    de az mond el pls h csináltam evvel 1 silo tárolot el mentetem akor hogy kel be rakni a játékba ?????????????? pls help
  • gtatom
    VALAKI9191 NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM AZ ÖTLETET AZ ISTEN ÁLDJON MEG!!!!!
  • Hesston
    ok
  • Djöccse
    de nem azon alakitok jd arra még egy szint és rá egy ilyen 3 szög alaku megdölt valami befele tod nem tom elmagyarázni
  • Harleyta
    Hesston azért ilyen nagy szájjal nemkéne nekikezdeni.
    Meg nemfogja neked seni elmagyarázni hogy hogykell hasznáni...
  • JD4650
    Lack beteszi::
  • Hesston
    ésha csinálok 1 épületet hogy rakjam be a játékba ??????????
  • JD4650
    nekem mind1
    én vissza tudom alakítani:D
    de ne így csináld, hanem hogy alul van a nagyobb oldal, felül a kicsi
  • Djöccse

ezt aa ptot csinálom csak kicsit alakitgatok rajta ha meg lesz a pótnak a felső része majd mutatok képet
  • JD4650
    nincs script nem lehet megérteni? A bálázóval bálázni kell, és azt most nem lehet!
  • claaslexion
    remélem az eredeti modell készitőinek nincs kifogása ellene!
  • 6milan6
    Nem konkrétan rád gondoltam, csak általánosságban beszéltem, de ha magadra veszed, akkor biztos megfordult benned a gondolat.:D
  • claaslexion
    én csak egy kis átalakitásra kérnélek meg!
    csinálj a 108-as ból 106-ost! menni fog?
  • Djöccse
    jd meg van a pótrol kép de nem gond aha a felső platon alakitok kicsit hogy befele döljön mint asilózós pótkocsiknál
  • Hesston
    hát rem nem rám gondolt mert a modelezöket istenként tisztelem!!!!
  • valaki9191
    Milán nem írt nevet, vagy is nemtudod hogy kire gondolt, csak gondolod.

gtatom: ha nem működik letöltöd megint, lehet megsérült a fáj
    ez szól master farmer -nak is. ha ezek után nem működik akkor nem használod
  • Djöccse
    google sketchup kezelés nem bonyolult JD képet tudsz adni?
  • Djöccse
    valaki mondjon már ötletett
  • Hesston
    és te mivel moddelezel ???? kéne a progi neve ha lehet pls meg a kezelése pls
    (meg csinálnám a mi nálunk lévö tsz-t :D
  • JD4650
    mbp 6,5. Forgózsámolyos pótkocsi
  • Djöccse
    nah?
  • Hesston
    hallod 6milan6 én bunkoztalak le ?????? mert oda irtam amikor irtam h a moderátorokat nem bunkozom hanem istenként tisztelem!!!!
    szal ha fel huztad magadat h bunkonak hivtalak nagyot tévedsz (szerintem)
  • Djöccse
    na jd mondj valami mást csak ne ilyen épületeket:D
  • Djöccse
    aha
  • JD4650
    graslandod van?
  • Djöccse
    na jah jó de valami más csak ne traktor legyen mert az még bonyorult de bármit mondtok egpróbálom
  • gtatom
    JD4650:Figyi a tárcsás dologgal gondolom rám célozál és hidd el hogy kb 50 szer elolvastam a read mit és megcsináltam de nem tudtam akkor se kinyitni.Ez után tényleg baromi nehéz lenne nem le fikázná hanem ha esetleg tudod a hiba okát akor segitenél !!
  • JD4650
    bármit, ami mezőgazdasággal kapcsolatos. Akár termény tároló is lehet, meg szárító:)
  • Djöccse
    ötlet kéne nem tom mit modellezek ötleteket pls
  • master farmer
    hiába indítom el nem kezd el kaszálni. Mi lehet a probléma? Hiába olvasok vissza erről nem találok semmit.
  • master farmer
    Lengedtem és el akartam indítani a fűkaszát de nem történt semmi.
  • JD4650
    nem is az olvasás lenne a megoldás, hanem hogy próbálgathatnák megoldani a hibát, nem egyből a másikhoz fordulni aztán ha nem jön rá válasz akkor egyből eljátszani hogy itt mindenki lesz*r meg nem segít. Ez nem így működik. érdekes módon vannak olyan emberek akiknek mindin sikerül, ha nem elsőre, akkor megpróbálja megint, elolvassa a readme-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem egyből plíz help, nem jó a tárcsa meg hasonlók....
  • valaki9191
    én úgy gondolom, hogy teljesen igazad van, hogy mindent abbahagyol.
    mert szokot lenni, hogy véletlen van egy kis időm és a gép előt ülök(3óra kb) és ha Lack nincs itt, tudom mit írogatnak itt az emberek. és nyugottan törődj a bunkó hozzászólásal és te s legyel ugyan olyan. az meg hogy kérdezgetnek csak annyit tesz hogy kell neki a mod de csak annyira míg beleteszi és megyen vele vagy 2órát, aki nem kérdez az tudja hogy készlesz és nem kell megkédezni

a kezdőknek meg lámáknak meg csak annyit, hogy nem vissza kell olvasni hanem rögtön az elejéről kellene elolvasni az egészet és akkor lépésbe tudol haladni és nem kavarodtok belle annyira, hogy segítséget kelljen kérni.
  • kitt2000
    Elinditodtad vagy csak leengedted mert nekem is ez volt a hiba.El kell inditani!
  • kitt2000
    Segitséget szeretnék kérni keresem már régotta a john deere 1550 kombányt de nem találom.Esetleg tudnátok adni hozzá linket?(oldal is jó)
    A modokhoz hoszászolva csak anyit hogy a jó modhoz idö kell hogy rendesen működjön a játékba ha nem igy lenne akkor csomó hiba lenne benne amit úgyis szeretnétek hogy a készitö kijavitsa.Tűrelem minden fórumra irónak!
  • master farmer
    Hali, leszedtem az egyik német oldalról egy addons-t amiben van potkocsi fükasza és 1 hamszter. Az a baj hogy nem birok kaszálni mi lehet a probléma?