57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • rambo12
    skp kiterjesztésű fájlt akarok kovertálni i3d-be
  • rambo12
    Megtudná mondani nekem valaki mi a konvertáló program teljes neve???a (maya-ára gondolok)
  • quados19
    Az AC3D és 94FBR kódot ird be a googléba a program neve után és találsz hozzá cracket vagy seriált
  • Djöccse

Így áll a jaguar most a hibákat kijavitom ráteszem az üritő csövet és ha heston megadod az msn ed akkor várom a segitséget
  • Hesston
    hehe tök király lessz :D de halod nem lehet ugy megcsinálni h 1 tartály van a hátulján és akor ugy lehetne vele füvet silozni szentem jó ötlet :D (ha kel segitek sak szolj!!!!!!!!!!!!!!)
  • Djöccse
    Sanxi ne cask nekem hanem majd harinak meg majd aki a scripteket megcsinálja azoknak is kell
  • Sanxi007
    Egész jó lett gratula.
    mbp 6,5. Forgózsámolyos pótkocsi jó lesz .Szerintem szürke legyen
    A jaguár is jó lesz ehhez is gratula.
  • Djöccse

Eddig ennyi az oldalát azért firkáltam össze mert nem akarta befogni de még javitva lesz ma egész nap ezen fogok dolgozni ha kijön a kukorica mod jo lenne hozzzá
  • Hesston
    wááááááááááá a haverom vagy imádom a jaguarokat!!!!!!!!!!!!! pls képet pls
    csinálj 1 980 ast vagy 950 est :D !!
    énis csináltam 1 potkocsi platot(kicsit maszek xD )
  • Harleyta
    Na megcsináltam a gyűrűshengert is !
    Íme:

http://kepfeltolto.hu/i/?193011

/Bocs de linkelni nem enged/
  • Djöccse
    Class jaguart csinálom a fülke kész aki látni akarja eddig hogy néz ki az csak irjon hogy rakjak képet
  • konrad91
    lécci medion 340-est csinálj már!!
  • rambo12
    Az Ac3d fizetős és ha nem fizetsz akko nem tod elmenteni én nem próbáltam csak úgy gondolom
  • rambo12

Így áll a Claas Medion 330-as
    Mi a véleményetek?
  • Djöccse

Na így áll a pótom a fehére festett rész lett javitva már csak az alja kell amit hari fog elkészítenni. A pótkoocsi neve mbp 6,5. Forgózsámolyos pótkocsi .A szinen ha nem tetszik szoltok és átfújom
  • chrysler300c
    #11220 Valaki tudja melyik map?
  • master farmer
    Hi, ha letöltök egy uj map-ot akkor azok a gépek is benne lesznek amik a képen vannak?
  • Harleyta
    eggyértelmű !
  • gtatom
    kis help hogy is lehet átállitani hogyhány fokba áljon a gép azt tom hogy a career vehicles be de az x y vagy melyikket kell állitani??

• gtatom
    haha JD ez nagyon király !
  • thomme
    húú már alig várom köszi a képet !!
  • JD4650

• nemobf2
    valaki küldene egy pdf ben , hogy lehet csinálni egy kombányt SketchUp-ban??? meg köszönném.... nem nekem kell. hanem egy ismim szeret mindent félét modellezni és neki kellene, egy kombánnyon kéne végig vezetni ...
  • chrysler300c
    Én már megértettem! Csak kérdeztem valamit!
  • thomme
    az új grasslandban tényleg lesznek állatok :D ?
  • Csigesz
    Sziasztok srácok, ha már itt tartunk az ész osztásánál akor adjunk az arcának.
    Igazából a vita tárgya nevetséges számomra én már a kezdetektől tolom a játékkal..és mindig elég volt az a mennyiségű gép amit a neten ill. ezen a fórumon találtam. Ebben Lack-nak van igaza! A türelem rózsát terem.
    Továbbá igazat adok neki abban, hogy addig sem halad a munka, amíg a hülye hozzászólásokkal kell foglalkoznia! Remélem fogtátok. Annyival hamarabb lesz Ifánk, minél kevesebb az idióta hozzászólás. És biztos vagyok benne, hogy nem irigységről van szó, mert egy két mezei emberkének akik csak munkával ütik el a napjukat és nem játékkal, és kevés szabad idejében tolja az LS2008-al még ennyi gépe sem lenne. Úgyhogy főleg az érdemtelenek..visszafoghatnák magukat egy kicsit.
  • chrysler300c
    tudja valaki a map nevét?

Passat14 nemmuszály annit rárakni de jó ha van nekik hely!
  • passat14
    télleg eléggé sok gép van,de nemfog szaggatni a játék?
  • chrysler300c
    hy!
    Azt szeretném megkérdezni hogy a faq-ban a traktoroknál a Claas Xerion 3300 milyen mapon lett lefotózva? Mert ahogy elnézem nagyon sok gépet leht rárakni! Kérlek segítsetek csak a neve kell!
  • cipónewgear
    csinálj e 514.es vagy claas tucanot
  • lippet
    Hát ez nem igaz mi folyik itt. 95 új hsz volt, reménykedtem, hogy vmi értelmes erre fel meg ilyen látvány fogadott!:S
  • bohus16
  • szabi34
    Akkor vmit még sem jól csinálsz:)
  • jozsoka
    Tényleg nem értem ezt a játékot.Mindent ugy rakok be ahogy kell,és szol az a szemét hajókűrt.MIÉRT!!!
  • Hesston
    nemár hogy te is silos potkocsit csinálsz ????,(mert énis :S:D )
    de csináljunk 1 teljesen magyar potkocsit amit az alapoktol mi csináltunk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hari1212
    OKsás
    én már majdnem kész vok a fortschrit E514 EL :D
  • Djöccse

sry na igy
  • Djöccse

igy ál a pót
  • Djöccse
    Hari van msn ed küld el privibe és ketten össze dobhatnánk egy pótot vagy valamit
  • JD4650
    ja, silófelépítményt ne csinálj:D:D Nincs értelme. Elég lesz úgy mint a miénken