Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BMW320i
BMW320i
Valamiért én nem tudtam leszedni , de tölthetõ.

BMW320i
BMW320i

allock
wow 😄D

#hhwnd

BMW320i

BMW320i
Szevasztok!Érdeklõdnék , hogy a Claas Arion-nál nektek is kettõ file-t ad?jpg és dds.Vagy csak nálam jött le hibásan?Elõre is köszönöm!További szép estét!

6milan6
lexion 600 telepítés:

Mikor kitömöríted , elvileg kapsz egy "data" mappát, abban egy "vehicles",azon belül pedig "cutters","steerable","practicleSystem" mappákat. Fogod a "data" mappát és kompletten átmásolod a játék fõkönyvtárába (C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008) Így nem kell mappákat létrehozni sehol. Ez mikor megvan, utána megnyitod a careervehicles.xml-t és beilleszted ezt a két sort:

<vehicle filename="data/vehicles/cutters/claas/claasCutter1050.xml" xPosition="90" yOffset="0.5" zPosition="200" yRotation="0"/>

<vehicle filename="data/vehicles/steerable/claas/lexion600.xml" xPosition="80" yOffset="0.5" zPosition="320" yRotation="180"/>

Elvileg bent is van.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

A mod álitolag 80%-ba van kész még nem lehet letölteni!

Hogy tudtad a marótárcsát meghosszabitani mint a képen.Jóbb a ekénél nem kell veszödnit anyit.

6milan6
Még nem tölthetõ sehonnan. Tesztfázisban van. Ha kijön, elég komoly pack-nak kell lennie. (lucerna, kasza, meg gondolom valami rendkezelõ vagy bálázó, esetleg mindkettõ😄) Külön-külön kiadni egyiket sem érdemes. Amúgy német project, ha jól tudom.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Korábban tapasztaltam olyat másik játék kapcsán, hogy fõleg a németek elég irígyek, sok modot nem osztanak meg. Amúgy ez a fûkasza tényleg jó, ha nem lengyel (mert az õ cuccaik gyakran bugosak), csak még nem találtam meg, hogy honnan lehetne tölteni. Valaki nem akar linket adni hozzá? Már ha van.

Komolyan fejlõdik a játék! Ahhoz képest hogy 2008-as már sok mod és gépet lehet hozzá találni.Ráadásúl már fûkaszálni is lehet. 😄
allock
ezjóez
kéne 😊

#hhwnd

caseih9400

khm...khm...

spawnmadrid
Ha feltelepíted a játékot és csak az alappal nyomod majd elmented, akkor azt is elmenti. de a MOD-okban nem menti el az üzemanyagot. ÉS ezt nem tom hogy hol kell átálítani.

6milan6
Frissits VGA driver, DirectX-et és ha utána sem megy, akkor nem tudja a VGA-d a SM 2.0-t.😞

6milan6

6milan6
Egyik sincs.:S Még...

Hy
A játékba lehet kukoricát is vetni vagy csak búza van?
Meg bálázni is lehet?
yamaha26
ez lesz az

yamaha26
claas arion

innen lehet letölteni: claas arion

Benny04
wow de cool 😄

6milan6
Talajmaró (kicsit szélesítettem rajt):

6milan6
Szerintem a legesélyesebb:
- Túlmelegszik a proceszzor, videókártya. Valószínûleg poros a ventillátor, hûtõborda, vagy kiszáradt a hõvezetõ paszta a hûtõborda és a processzor közt.

ez nem igaz már nem is tom miota kérdezgetek de senki nem válaszol
segitsetek a problémámon!
ez a problémám:jáccok 10-15 percet és elmegy a kép és utánna ujra kell inditani a gépet
PLS HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6milan6
Tudtommal mindíg visszaáll alap értékre az üzemanyag szint, a gépek pozíciójával együtt. Vagy nem?

spawnmadrid
Szevasztok! Abban a bajban vagyok, hogy feltettem egy MOD-ot és nem menti el az üzemanyag fogyasztást, minden betöltésnél tele vannak a jármûvek tankjai. Megtudná mondani valaki, hogy ezt hol tudom visszaállítani??? Már végig néztem a játék összes xml fálját, de nem találtam semmi fuel-ra utaló szöveget. A segítséget nagyon megköszönném!!!

Sziasztok! Arra esetleg nem tud valaki megoldást, hogy ne kelljen minden kilépés után (mentés is volt) újra kimenni a gépekkel oda ahol a kilépéskor álltak? Mindig visszaállnak a telephelyre amikor újra betöltöm a játékot! Ha valaki tud valami megoldást erre legyen kedves írja meg. Elõre is köszi!

6milan6
Ma nekem is elkezdte ezt a folyamatos balra mozgást.:S Egyelõre fogalmam nincs mitõl van. Semmi mod-ot nem tettem bele, nem állítottam semmit.<#confused>

köszi

Daneszka
figy,Olvass vissza!!!! ám most elmondom neked,nagyon egyszerõ a dolog,bemásolod a modokat,majd van a data könyvtáron belül egy careerVehicles.xml fájl amibe a modok pozicióját kell beleirni,mert anélkül nem jeleníti meg a játék,ám ha nem vágod mi ez az egész akkor a FAQ-bol le lehet tölteni a careerVehicles.xml fájlt,amibe már megvannak a poziciók,viszont nem 100 % hogy menni fog...

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

caseih9400
Szóval itt a Vaderstad Rapid 400ashoz haonló vetõgép😊(amit már nagyon várok hogy jelenjen meg)

khm...khm...

Hellotok
amit a Rapidról lettöltök azokba nincs readme és ha azt simám bemásolom amit letöltöttem akkor nem teszi be .
Hogy kell beleraki a letöltö dolgokat pl vetõgépet?

Benny04
Válasz 'kitt2000' üzenetére (#1584)

kispalko
Hello lécci segitsetek nem tudom hogy hova kell beteni a kiegészitéseket és még ha van valakinek valami jó kiegészitése az küldje el a linket
Kösz

Egy kis ifó Grass Mod(Strohballen )vagyis lucerna 1188 hozászolásnál lévö kép 80%-os lehet hogy nem soká kész lesz!

Én ki is töröltem az összes kistraktor-t! Nem való semmire se (szerintem)!!!nem tudom a potot elhuzni semmivel se csak nagy gépekkel.
Nohab
😄 Köszi
Benny04
<#eljen><#smile>

caseih9400
Vetettem ma vagy 20HA-t és arattam egy picivel több mint 1HA-t egy kiscsizmásnak(Lehet Viktornak 😄).

Egy kis probléma akadt utazásom során.

Megoldódott.

Teli volt geci kövekkel:C

Le se lehet onnan tolni -.-

Otthon 😄

khm...khm...

6milan6
Majd lesz.

Sziasztok! Az miért van hogy nekem enyhén sötét a kép nappal. ATI-tulajok tapasztalnak hasonlót? Nem tudna valaki csinálni plussz lámpákat a traktorra, mert ugye munka közben nem csak az elsõk világítanak, éjszaka hátul meg semmit nem lehet látni a játékban.

6milan6
Juj de rondák ezek a gépek.😄<#idiota>

Ezekkel a gépekkel gyórsabban halad a munka és a mod is jó:mod v 6
caseih9400
Én jobban várom a Rapidot..bár ez a kombi jólenne Viktor kiscsizmás cégéhez :R

khm...khm...

Jólenne ha ez elkészûlne.
jvl445
Caseih9400.A forumnak nem csinálsz hátteret???

Man TGX XLX

Hali!
Sikerült bemásolnom a tripla kerekü traktort és nagyon jól mûködött is!
de amikor bemásoltam a sokkerekü (piros) pótkocsit, az összes jármû eltünt a játékból!szerintetek miért lehet ez? Elõre is köszi a segítséget!
spawnmadrid
Szevasztok! Egy nagy bajban kérnék tõletek S.O.S.-ben segítséget!!! Feltettem egy új MOD-ot és tök fasza meg minden, de a mentésben van egy apró bibi!!! Nem menti el az üzemanyag fogyasztást, mikor betöltöm a játékot, akkor minden adat az utolsó mentettnek megfelel, de a jármûvek tankjai full tele vannak. Megtudná nekem valaki mondani hogy ezt hol tudom visszaállítani???