Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
</careerVehicles>
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
Amit igazán szeretnék már látni, az ki-be kapcsolható villogók, és a lexionnak egy utánfutó a vágóasztalának, ill. jó lenne ha ki-be tudná csukni a magtartály tetejét, mint a simtractorban.
[/cserf][/fülünyúl]
Már kezdem unni, hogy naponta kérdezitek meg ugyan azt....
LittleRock map miben különbözik a sima alap pályától,lécci pár szót mondjatok róla!
KÖSZÖNÖM CSÁÓ
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Azé hazamentem pihenni megint 😄DD
Be is lett szórva
Bannernak való :
khm...khm...
Model: Melus89
Fotki na tekstury: domi620
Programowanie: vvMARIOvv
Tekstury:Melus89 (Felga: domi620)
D¼wiêki: Melus89
Download:
www.speedyshare.com
http://www.speedyshare.com/873350642.html
www.rapidshare.com
http://rapidshare.com/files/116984150/MF.rar.html
Poprawaka by artur15
http://www.sendspace.pl/file/90VXQZCi/
Instalacja: Folder "mf" wklej do katalogu "steerable" ....Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\steerable
I klej linijkê do careerVehicles.
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/mf/MF-3655.xml" xPosition="190" yOffset="0.5" zPosition="168" yRotation="0"/>
(uwaga pozycja mo¿e byæ niezgodna z MODPackami.
Mi³ej zabawy! Pozdrawiam.
#hhwnd
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Megint hazajöttem , csak most tv-t nézni jöttem XD
Mivel már olyan retkes volt ez a földút , megszépítettem 😊
khm...khm...
Kiszálltam hugyozni és csináltam egy pillanatképet a félig befejezett munkáról 😄
De mivel "felhívott a fõnök" hogy szarjam le azta kis szart és menjek inkább búzát eladni így félbemaradt a föld..a kiscsizmás meg megõrült kínjába 😄
khm...khm...
Szerintem ez nem az én hibám
csak így bírtam megadni de Massey Ferguson 36-55 -ös van ott és csak lekell tõlteni és berakni
Én tegnap felraktam a v6mod-ot, de le is töröltem<#hehe>#hehe>, mert nem tetszik.A földek szét vannak darabolva, mindenhol árok, a fáktól meg nem lehet rendesen learatni<#szomoru1>#szomoru1>.
Remélem nemsokára lehet bálázni,kaszálni+sodorni is!Már várom az új mod-ot