Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6milan6
Mert nincs lezárva a cv.xml-ed. Az utolsó sornak ennek kell lenni:

</careerVehicles>

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Ezért nem kell telerakni egyszerre modokkal. Mindíg csak egyet tegyél bele és egybõl nézd meg, mûködik-e. Így könnyen kitudod szûrni mitõl van a hiba.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

kicsit már kezd idegesiteni hogy nem sikerül de lehet hogy én nem értek hozzá
Daneszka
nekem is azt a hibát irja ki!

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

a game exe hibát észlel ezért leáll na ilyenkor mi van?
Kata
Jópofa, de itt-ott kidolgozatlan, sok helyen levegõben vannak az épületek és a kerítés, a farm köré meg kicsit túl sok lett a fa, néha még az én atomerõmûvem is beszaggatott tõle (768 MB vid.kártya). Mindent nem próbáltam ki rajta, de pl. tankolni nem lehet benne: a tartályt áthelyezte a készítõ máshova, de nem mûködik.

Amit igazán szeretnék már látni, az ki-be kapcsolható villogók, és a lexionnak egy utánfutó a vágóasztalának, ill. jó lenne ha ki-be tudná csukni a magtartály tetejét, mint a simtractorban.

[/cserf][/fülünyúl]

spawnmadrid
ezt csak azért írom mert van mikor nem arra az i3d-re utal az xml fájl mint amit letöltöttél vele. Én már jártam így pl: a dupla kerekû fendt936-nál at i3d fáljban a szimpla kerekû volt benn és így is berakta de nem volt dupla kerekû. remélem nem magyaráztam túl bonyolultan.

spawnmadrid
Ebben az esetben két dolgot kell tenned. elsõ: meg kell nézned hogy amit a careerVehicles.xml-be bemásoltál útvonalat az pontos legyen, és ha ez jó akkor a második lépés, hogy megnézed annak az xml-jét amit bemásolsz, abban az útvonal arra az i3d fájlra legyen érvényes ami mellette van. De ha ez is jó akkor nem tom mi a gond.

6milan6
Minden géphez tartozik egy "pozíció" , amit bekell másolni a careervehicles.xml fájlba. Álltalába minden mod mellett van readme, abba bent szokott lenni, ha nincs, akkor írni kell egyet egy másik mintájára.

Már kezdem unni, hogy naponta kérdezitek meg ugyan azt....

6milan6
A nagy földek felvannak osztva kisebbekre, szebb környezet (több fa, út, tó). kicsit változtatott telep.

16gaborm

LittleRock map miben különbözik a sima alap pályától,lécci pár szót mondjatok róla!

KÖSZÖNÖM CSÁÓ

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Na. nekem sok mod-ban az a bajpm hogy át be kell másolni a careerVehicles.xml-be! de nekem nem engedi! nem tudom beilleszteni!
Kedv csináló !térképe

Ezzen rajta van a új térkép(LittleRock)

6milan6

6milan6
Betettem a "LittleRock" map-ot. Szerintem nagyon jó. Csak megint írhatom át a gépek pozícióit, mert elég nagy lett a káosz.😄

BMW320i
Laci2580!A rét mod még csak 80% körüli van.Valószínû , hogy a rétmoddal együtt fog kijönni a fûkasza , rendsodró , bálázó , gyüjtõ ,stb.MÉG NINCS KÉSZ!!!

BMW320i
Orosz traktorok kénének
caseih9400
talán publikussá kéne tenni a képeket nem privátba!😊

khm...khm...

Ilyen az, mikor fejre is állhatsz, akkor sem fogod tudni felvenni a boronát 😊)

allock
öÖö..izé
volt egy kis tornádó 😄

#hhwnd

nagyon hálás lennék annak a személynek aki feldobná nekem ennek a vetõgépnek a linkjét.
caseih9400
A rapidról pár szó : nincs egy darab függesztett rapid , mire fel tudtam venni a trakesszal beleõszültem , és még kicsi is.

Azé hazamentem pihenni megint 😄DD

Be is lett szórva

Bannernak való :

khm...khm...

allock
készülõben

#hhwnd

allock
MASSEY FERGUSON 36-55

Model: Melus89
Fotki na tekstury: domi620
Programowanie: vvMARIOvv
Tekstury:Melus89 (Felga: domi620)
D¼wiêki: Melus89
Download:
www.speedyshare.com
http://www.speedyshare.com/873350642.html
www.rapidshare.com
http://rapidshare.com/files/116984150/MF.rar.html
Poprawaka by artur15
http://www.sendspace.pl/file/90VXQZCi/
Instalacja: Folder "mf" wklej do katalogu "steerable" ....Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\steerable
I klej linijkê do careerVehicles.
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/mf/MF-3655.xml" xPosition="190" yOffset="0.5" zPosition="168" yRotation="0"/>
(uwaga pozycja mo¿e byæ niezgodna z MODPackami.
Mi³ej zabawy! Pozdrawiam.

#hhwnd

6milan6
Hát ja, még szerencse, hogy nem több 10 Mb egy mod. Énis csak a minimális német-angol tudásomat használom fel, meg leszedek mindent, aztán megnézem GiantsEditorba a modellt.😄

allock
ebben az odlalban csak aztu tálom h nemtudom mit töltök
mért nincs kép 😄

#hhwnd

6milan6
Kár, hogy nem vontatott lett.:S Meg én nem is tudom felvenni egyik traktorral sem.:S😞:@

6milan6

6milan6 az 1471 hsz ban van két ujj pótod megadnád hogy honnan lehet leszedni õket kösz
nandorb
csinalj szebb banert ne Fendt traktor legyen hanem keverve ursus,clas kombajn, meg egyeb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

caseih9400
Ma bevetettem a 20HA-s földet és befejeztem a kiscsizmás földjét 😄D

Megint hazajöttem , csak most tv-t nézni jöttem XD

Mivel már olyan retkes volt ez a földút , megszépítettem 😊

khm...khm...

caseih9400
Utánna meg mentem neki tárcsázni..

Kiszálltam hugyozni és csináltam egy pillanatképet a félig befejezett munkáról 😄

De mivel "felhívott a fõnök" hogy szarjam le azta kis szart és menjek inkább búzát eladni így félbemaradt a föld..a kiscsizmás meg megõrült kínjába 😄

khm...khm...

caseih9400
tegnap szántottam kiscsizmásnak

hazajöttem kajálni 😄

khm...khm...

kösz a segitséget.

6milan6
Jó ez a link, csak a "kép beszúrása" opcióhoz másold be, de elõtte töröld ki ami alapból bentvan az elõjövõ ablakba. ("http://")

jvl445
A belsö Skin linkje:
http://www.sendspace.pl/file/OMU5pDsT/
Köszönet Kitt2000-nek!

Man TGX XLX

Szerintem ez nem az én hibám
jvl445
Tesékk Kitt2000

Man TGX XLX

http://www.landwirtschafts2008.com/viewtopic.php?t=967
csak így bírtam megadni de Massey Ferguson 36-55 -ös van ott és csak lekell tõlteni és berakni
spawnmadrid
remélem majd valami hasonló lesz az új modban <#crazya>

yamaha26
Hello!
Én tegnap felraktam a v6mod-ot, de le is töröltem<#hehe>, mert nem tetszik.A földek szét vannak darabolva, mindenhol árok, a fáktól meg nem lehet rendesen learatni<#szomoru1>.
Remélem nemsokára lehet bálázni,kaszálni+sodorni is!Már várom az új mod-ot

Benny04
én pedig innen szedtem le...

spawnmadrid
én torrente-rõl szedtem le. ( majomparade.com )

Én ingyen letöltöttem a full verziótxD meg szerintem mindenki
Sziasztok!Meg szeretnem kerdezni hogy Landwirtschafts Simulator 2008 meg lehet venni US$-ba vagy csak Euroba?Az a baj meg szeretnem venni ezt a jatekot de egy Eurom sincs es nem is talaltam olyan oldalt ahol lenne US$ Ha talalnatok olyan oldalt akkor kerlek irjatok le!Elore is koszonom! egy kerdes:ti is Euroba vettetek?vagy forintba?