57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
Djöccse #11313 Véleményt kérek -
Djöccse #11312
Class Jaguar Már lassan kész kell egy emer aki megcsinálja neki a sriptet aki tud scriptelni irjon
Direct disk Adapter még nincs kész de 1 nap és készE514 kombájn Ehez is még script kell a cuccok 1 héten belül készek lesznek -
ttlala #11306 hali! nekem kellene a nyers cucc is! Előre is köszi! -
#11305 Valaki átkonvertálja nekem a Claas medion 330-asomat?
-
#11302 Ha nem írja ki az adott munkagép hogy mit mivel kell csinálni, az azért lehet,mert az optionsban az automatische hilfe, magyarul automatikus segítésg nincs be x-elve. Próbáljátok így, ha nem megy ti szartatok el vmit! -
#11301 Ted fel a grasslandot -
ttlala #11300 Hali itt egy Belarus nyitott ajtóval és hézagoz kerekekkel:
Töltsd le!
Nem szükséges hozzá az eredeti Belarus. -
TIBÓÓÓ #11299 Csőő "gtatom.Én követtem azt a README vackot,de van pár elépzelésem hogy mi lehet az okat
1.szerintem az hogy 1gép betétele után beszárom azt a careerevechiles-t (szerintem ez az eggyik ok)...a másik..
2. a bénaságom miatt.XDXD,de nem hinném,de attol próbálkozok még.
Jah..1 kérdés mindenkinek: NEM TUDTOK 1 NORMÁLIS VÁLTVAFORGATÓS EKÉT??mert amit alapból benn van a játékba ez 1 rakás szar. -
gtatom #11298 TIBI valamit elkurtál ! Vagy a vehicles typees ba vagy a career vehicles be szerintem.Én is szenvedtem ezzel régen de már egyszerre csak egy gépet szoktam berakni hogy tudjam melyiket csesztem el.Bár szerencsérá már nem szoktam elcseszni -
gtatom #11297 kár hogy eddig nem csinálták meg azt az azt hiszem 150 lovas MTZ t (nem tom most az igazi nevét) mert ez a kicsi nem nagyon emel meg semmit -
Most alakítottam át. -
ronin818 #11292 Üdv!
Lenne egy kis problémám.Ha több funkciós gépet teszek be a játékan a billentyüre kiosztott mozgásokat nem tudom használni mert vagy ki sem irja vagy hiába nyomok rá semmit nem reagál pl:/Amazone Catros vontatott tárcsa/.
Probáltam más elérési utat megadni a lua fájlhoz de akkor sem reagált.
Ha valaki tud rá orvosságot az tudassa.
Előre is köszönöm+ -
#11291 jah de hátsó ajtot nem tudok rá rakni :@ -
nemobf2 #11290 köszi a segitséget... -
#11289 cimbik van 1 hirem!!!!!!!!!!!!!!! lassan de kész lesz az ujj silós plato(de csak a plató) én tandem kerekes vázra szeretném rakni akinek kel a nyers model az irjon!! de meg probálok képet be rakni rola!!!!! -
#11288 ewk8 as nevű kocsit próbálom átalakítani a kerekeket megnöveltem de az oldalát nem udom megemelni csak az amely lenyilik ha másik oldalra kattintok az egészkocsit kilyelöli
-
#11286 Töltsd le a google Sketchup-ot aztott olvasd el a segítségeket azt hamar rájöszz hogy hogyan kell én is csak magamtól jöttem rá mit hoyg kell -
NORBIXY #11282 Reméle mnem haragszotok ha közbeszolok de több lámpa kellene hát re is hogy lássunk hátrafele mikor szántunk tárcsázunk vagy vetünk nem?? -
ilyen a Claas medion 330-as szerinte azért hasonlít az igazihoz
Ezt szerteném betenni a játékba csak át kéne konvertálni i3d-be segít valaki?? -
#11280 CSinálj rá, már ha így benne vagy Direct Discet, Pick Upot meg sorfüggetlen kukorica adaptert! -
#11279 akkor még egy kérdés.Bocsi de próbálkozom én is.Szóval új dolgot pl plusz lámpatestet vagy tükört csak a sketchup-al lehet a giants-al nem ugye? -
NORBIXY #11278 Igen rögtön a fülke után de középen szokott lenni az űritő cső szerintem csinálj hozzá sorfüggetlen adaptert és fűvágó adaptert is vcagy fű felszedöt Nem semmi ám nagyon jól haladsz Djöccse -
ijen adapter legyen szerintem mert akor lehet füvet silozni :D:D -
#11275 bal oldalon rögtön a fülke után szokott lenni rendfelszedő adaptert csinálj hozzá
-
#11274 akkor egy pl. van a joskin zöld trágyázó gép, a felnit sikerült átszínezni de a géptestnek nem találom a skinjét, és még valami logot is szeretnék rátenni ilynekor mit tegyek.vagy a mtznél szeretném csak a hátsó sárvédőt átszínezni. ott csak egyben bírtam.nem akarok terhelő lenni.Csak érdeklődöm. Ha nagyon bonyolult akkor tényleg hagyom és köszi
-
Djöccse #11273
Félig kész a Jaguár hol legyen az üritő cső??? Meg hogy mien adapter legyen rendes kukorica adapter vagy egy uj adapter -
passat14 #11272 ha ezt se tod akkor inkább hagyd,(mgsugom nagyon egyszerű)
#11270 hát nézd meg egyenként, -
#11271 vagy azt átalakítani vagy egy teljesen újat csinálni
-
#11270 Hát ez sikerült.Köszi passa14.Akkor most hol tudok skint csinálni, értem ez alatt hogy hogyan látok át azokon az összevissza *.png, vagy *.dds képeken hogy mi micsoda?De azért nem akarok telhetetlennek tűni. -
passat14 #11268 arra gondolsz amiről a forumba vannak képek,ha arra akkor,az nem tud szerintem mert azon a buza csak optikai tuning és csak a pótkocsijával lehet billenteni -
#11267 ha kell kép tudok küldeni igaz hogy nem gabonás hanem bála szállító -
#11266 Lenne egy ötletem ha érdekelne valakit? Nem tudom az ifa tud-e billenteni?
Ha nem akkor lehetne belölle csinálni egy nyerges gabonás billencset. -
passat14 #11265 paint-el csak a sima képformátumokat ,dxtbmp-el meg a dds-eket és utánna dxtbmp-be menteme bmp formátumba és utánna paint majd vissza és be is rakhatod a skint -
#11264 Hello mindenki.szeretném megkérdezni hogy mi annak a programnak a neve amivel át bírom színezni a gépeket.Pl felni pótkocsi oldala stb? A válasz előre is köszönöm
-
#11263 Valaki tudna nekem konvertálni egy gépet ha küldök neki skp fájlt?
-
#11262 Nem. De a google-t még tudom használni, hogy megtaláljak ezt-azt ;) -
#11261 Te tudsz konvertálni???
-
#11260 Maya i3d exporter-re gondolsz? -
#11259 Senki nem tudja a program teljes nevét?
-
matuja #11256 link?